עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by yaronxw,

יש לי ספק Sea Sonic S12II-330 bronze שהמאוורר שלו מרעיש. ניקיתי עד כמה שאפשר את המאורר וזה עדיין מרעיש. יש לו מאוורר של 120ממ, איזה מאוורר יכול להתאים? יש מאווררים בכל מיני מהירויות 900/1200/1800 ואני לא יודע מה לבחור. בתודה מראש, ירון.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by a_beilis,

intel core 2 duo e6300 gigabyte ga-945-s3 twinmos 667 512*2 segate 80 gb 7200 rpm sata2 x1900xt 256mb big typhoon LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW אני מחפש ספק ומארז...רציתי לקנות topower 450 מנועה ב300 אבל אמרו לי שהוא לא יחזיק ושהfsp400thn כן יחזיק...נכון?? ובקשר למארז יש לי 3 אפשרויות: 1)6a19 2)6a21 3)sunbeam transformer הכי חשוב לי זה סירקולציה ושקט...מראה חיצוני לא חשוב למרות שהיה עדיף אם יהיה...אבל להתייחס רק לסירקולציה של אוויר ושקט... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. בעקבות מספר בעיות חומרה שהופיעו ב- NAS בן השנתיים ומשהו שלי וכשהמקום הפנוי שבו הולך ומצטמצם, התחלתי לחשוב על הדור הבא, שיהיה better, stronger, faster. Gentlemen, we can rebuild him! We have the technology. 8) והפעם אני הולך ללמוד מהניסיון ולא לחזור על הטעויות שעשיתי בפעם הקודמת. הפעם יהיו טעויות חדשות! כבר יש לי רעיונות בנוגע למערכת ההפעלה, למעבד, ללוח האם, לדיסקים, אבל כל זה יבוא אח"כ. השלב הראשום הוא לבחור מארז וספק. המארז אמור להיות קטן ככל האפשר ועדיין להחזיק שישה דיסקים (לא צריך לשמור מקום להתקני 5.25" או לפלופי - לא יהיו כאלו) עם איוורור לכלוב הכוננים ועם פילטרי אבק לכל כפתח כניסת אוויר רציני, שקט ככל האפשר וכמובן זול. הספק לא צריך להיות חזק - גם בהערכות הכי מופ…

4. Started by gogi,

הספק של המחשב הישן שלי שבק חיים המחשב הוא P4, וכל הספקים החדשים באים הם חיבורי SATA ועם 2 חיבורים ישנים בלבד ישנו גם חיבור ללוח שלא קיים יותר בספקים החדשים הספק הישן שלי היה 300WATT אם אפשר ספק זהה עד 150 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. המערכת השלמה בפרופיל, כשהכרטיס הוא HD 4870. הבנתי שאני אגיע ל~345W, ושהספק מספיק איכותי, אבל אני רוצא לודא. יחזיק או לא?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום חברים, רציתי לשאול אתכם מה דעתכם על המארז NZXT Phantom, הנה קישור לאתר של היצרנית: http://www.nzxt.com/new/products/crafted_series/phantom מבחינת סירקולציית אוויר וכו' וכו'. ועוד שאלה, אני מחפש לקנות ספק כוח חדש.. היום אני יודע שהספקי כוח של Seasonic די מובילים בתחום, רק לא יודע איזה לקנות. חשבתי ללכת על 750W, משום שאולי צפויים שדרוגים בעתיד, ותכלס לא רוצה להגיע למצב שעם השידרוג אצטרך גם לשדרג ספק כוח חדש.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by levke,

צריך עזרה בלבחור מארז עד 500 שקל. מה דעתכם על אלה: AEROCOOL T40 CASE Thermaltake Tuba VB7000SNS Raidmax Smilodon Case Super Lanboy Antec Sirius Raidmax CoolerMaster Ammo 533 ממש אהבתי את הריידמאקס סמילודון מה אתם אומרים עליו? חשוב לציין שחייב להיות מקום ל8800gts. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Liorking,

קניתי מארז Antec VSK-4000, וכשבאתי להרכיב את לוח האם, קיבלתי את הרושם שחסר לי בורג פלסטיק אחד לעיגון לוח האם. אני לא רואה שום הנחיות על המארז שמסבירות איך לעגן אליו לוחות אם, אבל אני משער שאני צריך לחבר ב-4 חורים בדופן המארז ברגים משושים שחורים, ועליהם להבריג את ברגי הגומי הלבנים שייתפסו בחורים. (למרות שנדמה לי שבעבר השמשתי בברגים רגילים ולא בברגי גומי) משום מה כל הברגים בשקית הגיעו בכמות שמתחלקת ב-4, חוץ מברגי הגומי, מהם יש רק 3: חסר לי בורג, או שאני לא מבין איזה ברגים אני צריך לעיגון של לוח האם?

9. Started by alexbmw,

אני לא סגור לאיזה פורום זה מתאים יותר, לפה או לקירור, אבל בכל זות. אז ככה, מעבר לרכיבים שקטים יותר, ומאווררים שקטים יותר, אילו אופציות יש בשביל לעשות את המארז שקט יותר? ,אני מדבר על מארזים בכללי ולא על מארז ספציפי. נ.ב: העדפה לדברים שיש בבית ואפשר לקמבן לבד.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, ברשותי מחשב נייח עם לוח אם Micro Atx ועם כרטיס מסך GTX 960, אני רוצה להעביר אותו לסלון כדי שיתחבר לטלויזיה אבל לא בא לי לשים מארז גדול ומגושם בסלון, אני מחשב מארז מספיק קטן כדי שיוכל לשבת בסלון בלי לכער אותו ושיהיה מספיק גדול בשביל להכיל כרטיס מסך מתקדם, אשמח לקבל המלצות, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by saarhadad,

באייבורי באתר יש להם את שני הספקים האלו ocz600 ואת טרמלטק 650 הטכנאי הציע לי לקחת את ה׳ocz600 איך שניהם ובפרט לגבי ה׳ocz הם טובים איכותיים ברמה או שהם ככה ככה חייב תשובה למה בבוקר הוא אמור להתקין לי

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by dor_guy,

שלום, אני צריך מארז שיהיה בעל קירור טוב (אין בעיה אם צריך להוסיף עוד מאוורר) נראה לי שעדיף שהספק כוח יהיה למטה. לא מעניין אותי חלונות\לדים. הצבע שלו צריך להיות שחור ועדיף מט. והכי חשוב שקט. החלקים שיהיו בפנים: לוח אם : ‏ASUS P5Q-EM מעבד: QX9770 קירור למעבד: ‏Mugen II Scythe ‎ ובעתיד אני אוסיף כ.מסך : ‏ Sapphire ‎HD 5770 מעבד: אני עדיין לא יודע ( פתוח להמלצות) האופציות שראיתי עד עכשיו: 185 ‏Compucase 66RC Hec ספק תחתו 195 Luxo M1000 gigabyte ספק תחתון 190 ‏Elite 334 Black CoolerMaster ספק עליון 195 ‏EN2-TAC Ikonik‎ ספק תחתון לא מצאתי ביקורות על המארזים האלו. פתוח גם לאופציות אחרות, אבל זה הכיוון העיצובי. תודה, גיא

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכם ! בעבר הומלץ לי בפורום זה אחרי חיפושים רבים על המארז NZXT LEXA ,פירסמתי תרד בפורום מפרטי מחשב ואחראי הפורום אומר לי שה-LEXA לא מומלץ ובכלל לא שקט ושלא ערכתי תחקיר טוב בנושא והמארז בכלל לא מה שאני מחפש.. עכשיו רציתי לשאול אתכם האם זה נכון ואם כן איזה מארז אחר יש שדומה במראה ל-LEXA אך שקט לגמרי..אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי אני ממש רוצה כבר לקנות מחשב אני כבר חצי שנה בתהליך הזה של להחליט על מפרט, וכול פעם מישהו אחר בפורום משנה את דעתי. אגב אם בסוף אשאר עם הלקסה אז זה המעבד שאני אקח וזה הקירור שלו: Core 2 Quad Q6600 Box Intel THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme +Scythe 120mm MINEBEA אשמח לקבל גם את חוות דעתכם על השילוב אם הוא יהיה מספיק חזק ושקט דיו..(מבחנתי זאת אומרת ש…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by mekaya,

שלום ראיתי את המארז המדהים הזה ורציתי לשאול מספר שאלות : 1. האם למישהו יש ניסיון איתו ?! לפי סרטונים ביוטיוב הם ממליצים. 2. למה לפי הסרטונים המאוורר של הספק כוח מופנה כלפי מעלה ולא החוצה ? זה לא דופק את כל הסירקולציה ? 3. האם הספק שיש איתו הוא טוב ? תודה רבה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Six-Hundred-A700 נ.ב : אני לא מוצא את המארז הזה באתר של ANTEC, מוזר..

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. השאלה בכותרת. ה 2 מאווררים שלו יספיקו לקיץ הנעים בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. אני מחפש אל-פסק. כאשר אני לא ממש מבין בזה זה הספק שהיה לי sea sonic s12-2 620 w היתי רוצה שגם המסך 75W ,המודם והנתב (12W כל אחד) גם היו מחוברים מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by צביקה - רוזטק,

בהשמך לתרד שנפתח בשבוע שעבר באשר ליכולתו של הספק לעמוד במפרט היצרן ערכנו היום בדיקה אשר צולמה (סליחה על האיכות), וניתנת לצפייה בלינק הבא: http://www.upfree.net/9000656 בבדיקה הועמסו המוצאים ב: 10 אמפר על ה- 5 וולט. 25 אמפר על ה- 12 וולט. מכיוון שמכשירי העומס מודדים את המתח על פני מחבר המולקס וקייםת מפל מתח על פני החוטים בוצעה מדידה מקבילה של מתח הספק על פני גיד שלא מועמס. בבדיקה ניתן לחזות שהמתח שנמדד חרף העמסה של 25 אמפר על מוצא ה- 12 וולט הינו 11.83 וולט כלומר ירידה של מעט מאחוז בודד בתנאי העמסה כבדים. אני מקווה שבאת יסתיים הדיון של "כן עומד, לא עומד" במפרט. אם מי מהגולשים או מהמנהלים יבקש לבחון את הספק בתנאי עבודה שונים הוא מוזמן לבקש זאת. צביקה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום מעוניין לקנות אל-פסק למחשב הבא: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Zalman Fatal1ty FS-C77 LED Asus P5B (775 Concroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E, DHAudio, GBL) G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK (Pandas) Sapphire X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E Zalman Fatal1ty FC-ZV9 (Pandas) LG GSA-H10N Multi DVD-Recorder Bulk Black (Pandas) WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II Teac/SONY 1.44 (Black) Chieftec Mesh Black / Black / Silver (No PSU) Enermax Liberty ELT500AWT 500W Microsoft® Comfort Curve Keybrd 2000 B2L-00007 (Pandas) Microsoft Wireless Optical Mouse 5000 M03-00083 (Pandas ) איזה אל-פסק מומלץ ויתאים ביותר למחשב הנ"ל?? תו…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Boris_yo,

יש כמה דגמים של מגן שקע זה: 1. SC9 DISH GPT 2. SC9 COOL GPT 3. TECH 230 מה ההבדל בין כל אחד?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by mzlbat,

היי כבר חודש בלי מחשב ונמאס לי מכל החנויות השקרנים 15 יום נשרפו בנעה מחשבים אמרו לי שיחליפו או יתקנו לי את הספק שנשרף , ועכשיו אני מחכה להזמנה מאיזשהי חנות גם 15 יום לספק הזה HEC 550TE-2WX 550W 120MM FAN עכשיו התקשרתי לKSP ויש להם במלאי את הספק הזה ‏550W Active PFC איך החברה הזאת ? ומה זה 3 מסילות 12 V ? http://www.chieftec.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=110&Itemid=308〈=EN

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום, יש לי תקלה מוזרה במחשב נייח שהחלה לפני כשבועיים וגורמת לכך שכל פעם שהמזגן בסלון שלי "מתאמץ" (אני לא יודע אם זה התיאור הנכון אבל בכל פעם שהוא מתחיל לעבוד "חזק" יותר באופן אוטומטי), המחשב מאתחל את עצמו. כשהמזגן כבוי, המחשב עובד כרגיל. בתחילה חשדתי שהבעיה היא בספק הכוח אז החלפתי אותו והבעיה המשיכה. לאחר מכן, רכשתי מגן ברקים עם השהייה, בתקווה שזה יפתור את הבעיה אך זה לא נפתר. ניסיתי לחבר את המחשב למספר שקעי חשמל בחדרים אחרים אך הבעיה המשיכה להתקיים. חשוב לציין שהבעיה הנ"ל לא משפיעה על מכשירי חשמל אחרים אצלי בבית, כולל על מחשב נוסף שמשמש כ- HTPC ומעולם לא אתחל את עצמו בגלל המזגן (ניסיתי לחבר את המחשב הבעייתי גם לשקע שמשמש את ה- HTPC אבל האת…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. אני הולך לקנות מחשב בעוד כמה ימים ואני מתלבט בין הספק SeaSonic SS-500HT לבין SeaSonic SS-500ET? אשמח מאוד שתגידו לי איזה ספק יותר טוב ומה ההבדלים ביניהם? הספק אמור להחזיק את הרכיבים הבאים: - Core I5 750 Tray - ThermalTake TMG i3 CLP0555 - Gigabyte GA-P55M-UD2 - Transcend 2GB DDR3 1333Mhz, שתי יחידות. - SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2, שתי יחידות - מערך RAID 0. - Manli ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI - Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black - LanCool PC-K60 W/o PSU הנה שתי הספקים: http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1033 http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1032

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שאלה בבקשה: כל המארזים האלה עם הדלת מקדימה שסוגרת את הפאנל של הכוננים - כאשר היא סגורה זה לא מפריע לשאיבת האויר ע"י המאוורר הקדמי כך שצריך להשאיר אותה פתוחה בכל מקרה - ואז למה צריך אותה בכלל... (הכוונה לדלת כמו שיש באנטק P182 וב TT EUREKA למשל ?????

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ylazarev,

אהלן, אני מחפש מארז שיהיה כמה שיותר שקט.. יש לי כרגע מארז בלי שם ואני מתחרפן ממנו.. הפאנלים שלו נכנסים לויברציות מההארדיסק ועושים רעש וגם זרימת האויר אני מנחש לא מדהימה כי המעבד מתחמם במהירות גם אחרי נקיון יסודי.. אז מה שאני מחפש זה מארז עם מקומות למאווררי 12cm בלבד (הבנתי שהם הכי שקטים), עדיף עם פילטרים לאבק אבל זה פחות חשוב לי, וגם שההארדיסקים יהיו מבודדים מהשלדה.. בידוד רעש בדפנות גם נשמע טוב אם זה באמת עוזר. יש חיה כזו?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Liorking,

רוצה לקנות אל פסק למחשב. אין לו רכיבים מיוחדים. מעבד פשוט (i3), כרטיס מסך on board, ואולי כונן HD אחד. אני רוצה להתמודד עם קריסות של חשמל לזמן קצר - נגיד 30 שנים כדי שאוכל להספיק לשמור הכל לפני שהמחשב ייכבה. אז אולי אני ארצה שאל הפסק ידע להחזיק גם את המסך בחיים למקרה שהפסקת החשמל היא של יותר מכמה שניות. מה אני צריך, ועל מה צריך להסתכל?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים