עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אני מייבא חלקים מיבואן בארץ שמחזיק את הדגמים[table] [tr] [td]OPTI TS1000B UPSOPTI TS650B UPS השאלה אם הם משמשים כמגן ברקים? או שאני צריך לקנות מגן ברקים בנפרד?[/td] [/tr] [/table]

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  2. צריך המלצה לספק כוח חדש במחיר הנמוך ביותר שיחזיק את המערכת הבאה amd phenom ll x4 965 כרטיס מסך Nvidia gtx 285 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H RAM 4G :-\

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  3. ברשותי מארז של AC סיילנטיום T11 ("סיילנט" עלק :pissed: ) יש לי שני כוננים קשיחים של סיגייט 1. st500dm002 2. st31000528as אם אני מחבר את ה500GB אין רעשים מיותרים אם אני מחבר את ה1TB יש רעשים אבל אם אני מוציא את ה1TB מחוץ למארז אז אין שום רעש נ.ב. שני הכוננים חדשים ובאחריות בשני הכוננים הרצתי בדיקה מלאה בMHDD ואין איתם שום שגיאות גם בs.m.a.r.t. הכל תקין

• 29 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by LENOVO,

אני מחפש מאוורר למחשב אבל אני צריך מאוורר שלא עושה בכלל אני צריך שני מאווררים עד 100 ש"ח. ושלא יהיה אם אורות. יש דגם מסויים של מאוורר שמומלץ? תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  5. Started by adi518,

טרי טרי מ CES... נראה טוב ;D אבל FULL TOWER.. אולי הם יוציאו גם mid-tower.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום לכולם, אז ככה, סתם קראתי לי על הספק הנ"ל והשתעשתי במחשבה לקנות אותו במערכת עתידית (היעילות זה נחמד אבל פונקציית השקט שלו נחמדה יותר) אבל עלו לי מספר שאלות... קודם כל כתוב שעד 20% מעומס המערכת המאוורר לא פועל אבל זכור לי שקראתי (נראה לי באתר של סיסוניק) שזה מסוייג גם לגבי הטמפרטורה שלו ולא רק עומס ובנוסף האם מערכת גיימינג סבירה כיום (בהתעלם מהרעש שעושה הכרטיס מסך) במצב IDLE לוקחת פחות מ 110W? והאם הטמפ' בקיץ הישראלי לא יהפכו את האופציה הזאת ללא רלוונטית? והשאלה האחרונה היא האם בהפרש של 50 שקלים לא עדיף פשוט לקחת את ה-660 רק כדי שיהיה טווח גדול יותר ל-20%? *מערכת גיימינג סבירה היא לצורך העניין I5-2500K ו-560TI

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  7. Started by david2405,

אני מעוניין להחליף את מארז שלי ונרה כי האופציה האידיאלית היא CM Storm Trooper אבל אני לא מצליך להסיג אותו באף מקום אז עם מישהו יודע איפו יש אני אשמח להכוונה. כמו כן אני אסמך להמלצה על מארז דומה כדי שיהיה לי את האפשרות לבחור. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ofir667,

שלום, אני צריך המלצה לספק 600w, לא יקר מדי, בסביבות ה-400 שקל, שיהיה שקט עד כמה שאפשר.. איך אלה? http://www.tms.co.il/product/10861 http://www.tms.co.il/product/9214 http://www.tms.co.il/product/10421

9. מה הפתרון הכי זול בשביל זה? ראיתי שיש מייצבי מתח ב300 שקל וזה הרבה בשבילי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by OriAk,

מחר מגיע אליי המחשב החדש, ועכשיו חורף. ממש לא בא לי שיישרף לי איזשהו רכיב במחשב. מה יש כדי להגן על המחשב מדברים כאלה? אפילו UPS ממש קטן שיספוג את האנרגיה ויחזיק לכמה דקות כדי לכבות את המחשב בבטחה. אולי אם יש איזשהו מכשיר עם נתיך שיישרף לי והחשמל לא יעבור אל המחשב.

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by Blue-ThundeR,

היי היום עם CM 690 והוא מעולה איכותי אבל צפוף לי כבר.. הולך להיות שם : CORE I7 2600K+ CROSAIR H60 GIGBYTE Z68 XP UD3P 16 ג'גה HYPER X KINGSTON 1600 כרטיס מסך או 590 או 580 כרגע יש 4870 5 כוננים קשיחים מכניים + 1 SSD 256GB ספק סביב ה 1000-1200 עם אופציה להוספת כרטיס מסך. התלבטות היא ככה: Fractal Design נראה אומנם קלאסי חלק מהביקורת הצבע לא איכותי כמו בתמונות אולי אני טועה? Define XL Full-Tower Atx Black Pearl Case TT Chaser MK-I Full Tower Series Black Case נראה מושקע בעיצוב חיצוני סידור להארד דיסקים כמו שאני מחבב אבל אין לי מקום לפתוח מהחזית Element V Black Edition Full Tower Series Black Case דגם ישן מלאי מוגבל ? ANTEC אהבתי מאוד את ה HOT SWAP שיש להארד דיסקים בניה …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yossi555555,

למערכת הקיימת (נתונים בפרופיל) בשדרוג לכרטיס מסך HD 6850 אפשרות לCF בעתיד ובטח שדרוג מעבד לI5לא כרגע (כאופציה) והוספת דיסק קשיח אחד דרך אגב יש לי 8 מאוררים במארז עדיף 550W או 650W ,תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הביקורות טובות ונראה שאמור להיות לו מחיר טוב .

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. לאחר שהגעתי למסקנה שהרכיבים מתחממים בגלל המארז שמתוכנן לא נכון - החלטתי להחליף למארז גדול, מרווח ומאוורר יותר. כל הבדיקות והאופטימיזציות בוצעו בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=503746.msg4469959#msg4469959 בהמלצת החבר'ה פה התקנתי מאוורר מאולתר על רצפת המארז מקדימה, וגם החלפתי את הקירור סטוק של המעבד לBigShuriken של Scythe. עדיין המחשב מתחמם גם עכשיו כשהחדר שלי קר. במשחק בטלפילד 3 לדוגמה, המעבד מגיע ל75~ מעלות וכך גם הכרטיס. כאמור, התקציב הוא 300~ ש"ח - מה דעתכם על המארזים הבאים? http://www.nzxt.com/new/products/crafted_series/tempest_210 וזה: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6680 תודה מראש!

15. Started by prince hadev,

קניתי ספק כוח של thermaltake החדשים 1275 פלטינום מחבר אותן לחשמל המאוורר לא עובד ו הנוראה של standby דלוקה יש בעיה בספק?

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לרכוש מארז חדש בתקציב של עד כ- 500 ש"ח. מאפיינים שחשוב שיהיו למארז: 1. מארז מרווח, כי יש לי קירור מעבד מוגן 2 ובנוסף יש לי כרטיס מסך 6950 2. הספק יותקן בתחתית המארז. 3. אפשרות להתקין מאורר בתקרת המארז, לא נורא אם מגיע בלי מאורר זה אבל לפחות שתהייה קיימת האפשרות. תודה לעוזרים !

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום יש לי את ספק EZCOOL 450W החלטתי להחליף את הבד הישן שלי ( Athlon 64 X2 5600+) במעבד X4 640 (3.0GHz) - BOX האם הספק יחזיק את המערכת.. נ.ב שאר חלקי המערכת הם MSI MCP61 4ram Evga GTS450 האם אצטרך להחליף ספק כוח בנוסף ישנם כמה מבצעים באיבורי על ספקי כוח הייתי רוצה לקבל כמה המלצות לספקים לא גנריים שיחזיקו את המערכת בצורה הטובה ביותר תקציב 350 שח

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  18. בעבר פתחתי איזה אשכול שהכבלים שבאים עם הספק די גרועים למי שמחפש ניהול כבלים אלגנטי ואיכותי. אני יודע שיש הרבה שלא מייחסים לזה חשיבות, אבל יש מי שמעריך מראה יפה ומסודר של המארז מבפנים. http://cdn.overclock.net/1/10/10c9bcdd_5521967823.jpeg לעומת קורסייר, סיסוניק מצרפים כבלים מעפנים מאיזה קבלן משנה בהונג קונג. אזז ! חיפשתי ויגעתי ובסוף מצאתי את האתר הזה: http://www.moddiy.com/ אני בטוח שחלק מכירים אותו כבר. סטייל דיל אקסטרים, רק בלי משלוח חינם, אבל מחירים באמת מעולים. הכל ובזול! בכל מקרה הקשר בין האתר הזה לנושא האשכול הוא שניתן להשיג דרכו כבלים שנבנו ספציפית לספקי כח של סיסוניק מסדרת X. בגלל שהחיבור 24-pin לא סטנדרטי בספק הזה (הוא מתפצל לשני מחברים של 18+10 pin בצד ש…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by שועל האש,

אני רוצה ליבנות network attached storage ראיתי כמה מוכנים אבל יש בהם כמה חסרונות לעומת nas שבונים אותו לפי מה שרוצים כמו כאן http://www.hometheater.co.il/p-1.article02962 אני מחפש מארז מחשב שיש בו לפחות 4 מקומות לדיסקים קשיחים נשלפים {עדיף 6} כמו זה החיסרון של המארז הזה הוא הספק כח אם יש תקלה צריך להחליף את כל הספק אני מחפש מארז עם אותן תכונות אבל עם ספק כח רגיל כל המלצה ומידע יתקבלו בברכה :jump: :jump: :jump: [attachment deleted by admin]

20. Started by shmil.t,

היי, אנחנו עובדים בשני חדרים סמוכים בבניין בתוך בית-חולים, וברשותנו מספר מחשבים (משהו כמו 5). בשנתיים האחרונות הלכו לנו שישה כוננים קשיחים (כל פעם במחשב שונה, וחלק מהם באותו המחשב). ניסינו לחשוב מה הסיבה, ואחת ההשערות שעלו זה שעקב חוסר יציבות (או משחק מכוון לשם בדיקות המערכת של הבניין) ברשת החשמל בבית החולים, הכוננים מתקלקלים. חשבנו על החלפת ספקי כח (כרגע יש לכל המחשבים ספק גנרי) או התקנת מייצב זרם, או UPS. האם לדעתכם הנושא של קפיצות במתח יכול להיות קשור, ואם כן - על מה תמליצו? (המערכות שלנו משרדיות לחלוטין כך שאין לנו צורך בUPS שיחזיק את המחשבים עובדים בכל מחיר). תודה!

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by zahi,

fx-8120 ati 3850 gigabye 990ax-ud3 8gb ddr3 1600 mhz 120 gb sata wd 3 מאוורירים 120 4 חיבורים usb dvd-rw האם ספק 500w יספיק של seasonic et-500

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  22. Started by michaelru,

היי זאת המערכת שאני מתכנן לקנות ואני צריך לבחור ספק מתאים: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪960 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪136 לוח אם: Gigabyte GA-P67X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪615 מארז: Fractal Design Core - 3000 Mid Case כמות: 1 - מחיר: ₪358 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 -1333 כמות: 2 - מחיר: ₪112 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪799 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK כמות: 1 - מחיר: ₪100 אני לא בטוח איזה ספק אני צריך, חלק אומרים ש620W זה מס…

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by חובב,

זקוק לספק כח למערכת בOC מפרט: GA EP43 S3L E7400@4.0GHZ GTX260 216P צריך שיכלול חיבורים לכרטיס מסך בעיקר! עד 250 שקל תודה!

24. המפרט הנוכחי שלי (בצד) עובד עם ספק בן 5 שנים+, וכרטיס מסך כרגע הוא 4850, שעובדים ביחד סבבה הספק החזיק יפה את המחשב כל התקופה ועבר לא מעט מחשבים עד המפרט האחרון (הנוכחי) 8) אני רוצה בקרוב לקנות כרטיס מסך ברמה של HD6950 (אחליט כנראה כשיצא ה7950, אבל זה כבר חפירה לנושא אחר ;D ) ואני חושב בהתאם לשדרג את הספק ל600W מחברה טובה הספק של SEASONIC 620 נמכר באיזור ה420 שקל והא עם אחריות ל5 שנים, ומאוד קורץ לי השאלה היא האם יש משהו שמשתלם יותר למערכת שלי באותה רמת מחיר? *עריכה* שכחתי לציין, לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג מטורף למערכת, ולא נראה לי שאבנה מערך CF/SLI יתכן שאוסיף עוד דיסקים קשיחים(כרגע 3+SSD) ואולי עוד RAM(בעתיד הרחוק, אם יהיה צורך)

25. Started by shai888,

שלום לכם יש לי מארז של חברת rimax שאיתו קיבלתי 2 מאווררי 120MM קדמי ואחורי המאווררים היו מאוד איכותיים בשנים הראשונות ותמיד הייתה לי תחושה שהמחשב כבוי חחח מאוורר אחד התקלקל והתחיל להרעיש אז קניתי 2 חדשים.. ונפלתי חזק הם מאוד רועשים! יש המלצה למאווררים איכותיים במחיר סביר מKSP או IVORY?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים