עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by mimzak,

שלום רב! מעוניין בהמלצה לספק למפרט הבא AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2, Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET1048] A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, Sapphire ATI Radeon 4850 1GB Vapor X GDDR3 HDMI ATI משהו שיחזיק את המערכת יציב לא מתוכנן OC ולא חושב עדיין לכיוון של פתיחת הליבה הרביעית

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  2. Started by yossi00,

מה דעתכם על ANTEC P190 + 1200 : 650W + 550W PSU מבחינת מארז ושקט ספקים? למה בעצם עלתה הדרישה מלכתחילה? אני צריך ספק של סביבות ה 750W למארז P183. חשבון פשוט הביא את זה כמעט למחיר של P190 עם שני הספקים האלו.. או שאולי יש המלצות לשילוב טוב אחר של מארז שקט ומאורר עם ספק של 750W? אגב, על איזה ספק לחבר מה? איך המערכת יודעת לבוא ולכבות את הספק השני כשניתנת פקודת כיבוי למערכת ההפעלה? תודה מראש, יוסי.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ob,

שלום לכולם ... אתמול אמא שלי החליטה לנקות מאחורי המחשב , היא השעינה אותו והמחשב נפל בזמן שהוא דלק ... כתוצאה מהנפילה המאוורר העליון כנראה "נגע" במארז ושבר שני להבים. עכשיו כל המחשב רוקד כמו הבובות האלה של הנהגי מוניות ששמים על החלון. בכל מקרה חיפשתי בזאפ וקצת בגוגל מאוורר כזה ולא מצאתי ... למישהו יש רעיון איפה אפשר לחפש\למצוא ?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by SuicideSilence,

שלום, יש ברשותי את הספק CORSAIR VX450W וקיבלתי היום את המחשב החדש, corsair 4Gb CMX4GX3M1A1333C9 CL-9-9-9-24 X2 GTX560 Ti 1GB GDDR5 gigabyte GA-Z68A-D3-B intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB האם הספק מספיק בשביל להחזיק את המערכת ? ועוד שאלה איך אני מחבר את הכרטיס מסך לספק :-\ ?

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by shlomidoom,

שלום רב לחברי הפורום היקרים. רציתי קצת עזרה בנושא בבחירת ספק. יש לי מחשב שנשרף לי בו הספק וגם הכרטיס מסך, לאחר ריפרוף קל בפורום הבנתי שכנראה היה לי ספק לא ממש איכותי ג'רני זה הכינוי אם אני לא טועה. היה לי כרטיס מסך גיפורס 9800 512M DDR3 וספק 550W. החלפתי לכרטיס מסך מאותו סוג חדש ורציתי לקנות ספק יותר איכותי ממה שהיה לי שלא יעשה פדיחה כמו הקודם וילך לעולמו ביחד עם עוד כמה חלקים במחשב, ואני זקוק להמלצה לספק איכותי בסביבות 300 -+ 400 שקל של חברה איכותית .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מתעניין לגבי החלפת הספק שלי לספק איכותי וחשוב שיהיה גם שקט, מבחינת עלות אין בעיה, אני מתכוון לחבר 2 כרטיסי מסך עם צריכה מקסימלית של 170W בCF לכן אצטרך ספק מתאים. ממתין להמלצותיכם...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by RolandB,

שלום לכם. אשמח לדעת איזה ספק צריך בשביל המערכת הבאה (עם לוח אם של MSI דגם P67A-GD55). מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman CNPS5X CPU Fan זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבי DVD: Samsung SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA מארזים: CoolerMaster CM Storm Enforcer Black Atx Case (No PSU) עריכה: שכחתי להוסיף, שני כוננים קשיחים. אחד של 80GB ואחד של 500GB. תודה רבה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by adi518,

טרי טרי מ CES... נראה טוב ;D אבל FULL TOWER.. אולי הם יוציאו גם mid-tower.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. תנו לי המלצה על ספק חזק שעומד בעומסים אך לא במחיר מופקע , זה המפרט - נועד למשחקים כבדים !! מעבד : Intel - i7 2700K ******** לוח אם : Gigabyte GA-Z77X-UD5H WiFi ****** כרטיס מסך - Gigabyte HD7950 Windforce X3 ****************** זכרון + קירור לזכרונות 2x4GB G.Skill RipJaw X Edition Dual Channel + Turbulence II ‎ ****************** הארד דיסק : WD 500 GB ***************** מארז - Antec DF-85 ***************** קירור מים למעבד : Corsair H80 ****************

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי, לצערי אני צריך להחליף ספק במחשב הבא: E8400 2X2GB DDR2 800MHZ GEFORCE 210 512MB 2 כונני דיסקים (CD+DVD) 2 הארדיסקים ב-7200RPM האם ספק 400W של HEC או COOLER-MASTER יספיק למערכת הזו? אני רוצה לצאת במינימום נזק כספי :-\

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום! חיפשתי איזה סקיצה שאיתה אני מבקש עזרה למציאת מארז אבל לא מצאתי. אני מחפש להזמין מארז מחו"ל רציתי לדעת מאיפה ניתן להזמין בחו"ל??, חשוב לי שהיה קריר מאוד עם אופציות למאווררים כמה שאפשר,שהיה מחומרים טובים כמובן מארז גדול. לא משנה לי חברה או דגם או עיצוב אתם תציעו אני כבר יבחר,אני מתעסק ב OC. תקציב אין תציעו משהו טוב אם אני יראה לנכון אז אין בעיה עם הכסף.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. דגש על שקט. וכמובן איכותיים בלבד לא חארטה שיוציא לי זמזומים, עם אחריות כמה שיותר ארוכה. שזה בעצם אומר הכל על החברה ששחררה אותו . כמה וואט רצוי לשימוש ביתי של הרבה גלישה , שמיעת מוזיקה, צפית סרטונים, לרוב שלושתם יחדיו..

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Cheetah,

שלום, אני מתלבט בין 3 ספקי כח ~600W. המערכת שלי: ASUS P5Q Intel C2Q 9300 Corsair 4GB DDR2 1066MHz Seagate 500GB 7200rpm Gainward Nvidia GTX560 1GB GDDR5 WIN7 HOME 64Bit המערכת אולי תשודרג בעתיד למערך SLI עם עוד כרטיס GTX560 הספקים שבחרתי: Antec HCG-620 Corsair GS 600 או Corsair CX600 V2 (פשוט יותר) Seasonic S12II 620 Bronze או Seasonic SS-600ET (פשוט יותר) יש לציין שאלה שהדגשתי בבולד, באים עם מסילה אחת של 12V ועליהם זרם עד 48A. וסיסוניק היחיד עם אחריות 5 שנים. המחירים פחות או יותר דומים.. 435 ש"ח בממוצע. אני כבר ממש עם ה- יש בחירה מועדפת? תודה מראש לכל העוזרים..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שיהיה ממתכת ואם אפשר בנוסף שיהיה שקט ושהפנאל הקדמי שלו יהיה חלק? אשמח להמלצות!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש מארזים של החברה הזאת בארץ AZZA יש להם יבואן הייתי מאד רוצה את המארז הזה http://azzatek.com/csaz-9000-gallery.html

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. זקוק לחוות דעת על Lian Li PC-7FNB. הדירושת שלי הן שקט, קור, חסינות יחסית לאבק ומחיר שאינו עולה על 500 ש"ח. לא מתוכנן OC. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Bentel,

בס"ד מישהו יודע איפה אפשר להשיג ספק כח למחשב HP כמו בתמונה?

• 10 תגובות
    • 8.2k צפיות
  18. נכון לעכשיו יש לי ספק של antec 500w earthwattes מעבד e8600 וכרטיס hd 7850 הבנתי שכדאי לי להחליף ספק בגלל הכרטיס מסך ונמשכתי לספק M12II-620 אבל המוכר בtms אמר לי שהוא "לא משהו" וכדאי לקחת את ה x-660 שיקר ממנו משמעותית. שניהם מגיעים עם 5 שנות אחריות ככה שאני לא כל כך מבין בשביל מה לקחת את הx-660. תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by lubian,

1.ברצוני לשדרג לשילוש חדש שיכלול לוח אם ציפסט Z77 וכמו שהבנתי הוא בא עם USB3. המארז שלי זה P182 הישן והטוב שמשרת אותי הרבה זמן וכמו שהבנתי הוא תומך רק בUSB2. האם אני יחבר את USB של קדמת מארז ללוח אם ויקבל USB3 ב2 יציאות קדמיות? 2.שאלה אחרת: יש לי ספק 500W של סיסוניק שמחזיק לי C2Q6600@3200 ו660GTX באוברקלוק גם. אם אני יחליף ל3570K וגם OC יחזיק לי ספק שלי את כל המערכת? 3.ואם יהיה 3570K בOC ושני כרטיסים 660GTX בSLI בלי OC איזה ספק מומלץ לי לקנות במקום זה שיש לי? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Trin1ty,

צהריים טובים ! אייבורי יצאו במבצע מטורף על ה R4 ! כל מי שמתעניין במארז , זהו המחיר הזול ביותר מבין כל החנויות : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8703 תהנו

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by avraham711,

שלום, בעוד כמה ימים אני קונה את המחשב הזה : http://www.tms.co.il/preview/spec/dn7k14z9 והייתי רוצה דרך להגן עליו מפני הפסקות חשמל וברקים.... ואני רוצה שתיהיה לי אפשרות לחבר גם את המחשב וגם את המסך על מה אתם ממליצים לי? אל פסק או מגן ברקים או גם וגם או כלום אני צריך בערך חצי דקה כדי לכבות את המחשב... אני לא רוצה לקחת סיכון שתיהיה הפסקת חשמל ואיזה רכיב שלי במחשב יפגע או שיתחיל לעבור גרוע ואני אפילו לא ידע על זה... יש לי שאלה נוספת האם כשיש הפסקת חשמל והמחשב מתכבה מזה שאין חשמל הוא יכול לההרס מזה? כמה רכיבים יכולים לההרס? אשמח לפירוט קצר בבקשה :)

22. היי הספק הוא SEASONIC 520W מהסדרה של ה80 פלוס אחרי אוברקלוק של המעבד I5-750 ל4GHZ, כשהייתי מריץ בדיקות מאמץ בOCCT (רק למעבד, בלי כרטיס מסך) היה ריח של שרוף וגם מעין שריקה שאין במנוחה (למרות שהתדר מתח ועוצמת מאוורר זהים אצלי גם במנוחה). הספק החזיק שבועיים ואתמול שוב הרצתי OCCT והיה שוב ריח של שרוף, עד שהמחשב נכבה לגמרי ולא נדלק יותר. ניסיתי להדליק את הספק כשהוא לא מחובר למחשב בכלל (קיצרתי ירוק ושחור) והוא נדלק רק לרגע קצר מאוד ונכבה מיד. מבפנים הוא נראה בסדר, קבלים לא מנופחים והפיוז עדיין טוב. אני צריך ספק חדש שיחזיק לי את המעבד הזה ב4GHZ ואפילו יותר, עם GTX460 עם אוברקלוק מ700 ל900 מגה. הספק הזה היה אמור תאורתית להחזיק בלי בעיה את האוברקלוק שלי אני מבין, אבל אני מפחד עכשי…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by mos86,

הערה: הודעה זו נכתבה בפורום כ. מסך אך המקום המתאים יותר הוא כאן ולכן הכפילות. שלום, אני יודע שזה לא מומלץ, אבל המחשב ישן ואני לא רוצה להשקיע בספק. השאלה היא עד כמה זה מסוכן למערכת ? (אם זה ממש מסוכן אני פשוט אתפשר על GT520) על הספק כתוב: Voltage: 3.3V+ 25A 12V+ 16A 12V- 1A Current: 5V+ 40A 5Vsb+ 3A תודה רבה מראש לעונים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Ymac,

שלום, אני רוצה לבנות NAS ביתי לגיבוי ואכסון, ורציתי שהוא יהיה קומפקטי. אז חיפשתי מארז NAS קטן, אלגנטי וקומפקטי ומצאתי את הפרטקל נוד ( ) 304, הבעיה היא שאני לא רואה איפה אפשר לקנות אותו. מישהו יודע אם אפשר להשיג, ואם לא, אז יש מארז (לא ליאן לי יקר) ITX שיכול לארח לפחות ארבעה דיסקים קשיחים? החומרה שכנראה תיכנס: asus P8H61-I Intel Pentiun 1155 מה שיהיה זול.. 2X2GB ראם כמה WD RED שטובים לNASים, לא בטוח כמה אבל נגיד ארבעה כרטיס RAID (ככל הנראה LSI) וספק בסיסי (לא גנרי) 450W

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום, קרוב משפחה שלי רוצה לשדרג כרטיס מסך לGTX660. כרגע יש לו מעבד i7 2600 וספק CWT Ci-power 450W. בדקתי באתר שלהם אבל לא מצאתי שום נתונים לגבי הספק. האם יש למישהו פה נסיון עם הספק הזה? אני יודע שבעיקרון ספק 450W טוב יספיק למערכת כזו אבל לא ידוע לי אם אכן הספק הזה יודע לספק את מה שרשום עליו. בקיצור-להחליף או לא? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים