עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. בכותרת .

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. תסתכלו על המפרט הבא שאמור לצרוך יותר: http://www.tomshardware.com/reviews/overclock-undervolt-efficiency,2134-5.html בנוסף הם כותבים: אני מתלבט לפני רכישה ואשמח לתגובות, תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  3. המפרט שלי הוא כלהלן: מעבד : DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267 זכרונות : 2 * 1GB DDR2 כרטיס מסך : GigaByte Geforce 8800 GTX 768 MB לוח אם : Asus P5LD2 SE כונן קשיח: WESTERN DIGITAL 250 GB 7200 RPM * 2 כרטיס קול : האם זה משנה? CREATIVE AUDIGY 2 ZS PLATINUM המחשב אינו מיועד לאובר קלוקינג. כרגע אני משתמש בספק כח קקיוני. על מה אתם ממליצים? תודה.

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  4. Started by rotem_o,

המחשב עובר הסבה לHTPC ולכן התחלתי להתעניין בספק כוח pico ראשית האם pico 120W יצליח להחזיר את המערכת הבאה: intel C2D E7200 MSI G31M2 2x2gb ddr2 samsung EcoGreen F4 2TB צורב LG GSA-GH20L X20 DVD כ.רשת PCI EW-7128g (ואולי גם SSD יצטרף בקרוב) משיטוטים מצאתי את זה, מערכת דומה שבמאמץ צורכת כ-60W, למרות שכל מחשבוני הכוח מראים תוצאה הרבה יותר גבוהה http://www.xbitlabs.com/articles/cases/display/system-wattage_3.html בנוסף רציתי לשאול כיצד מחושב הספק הפיקו ביחד עם השנאי החיצוני, מכיוון שישנם שילובים של פיקו 120W+שנאי 80W , פיקו 150W+שנאי 120W האם ההספק הוא הנמוך מבניהם, הסכום שלהם או שממוצע? תודה!

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by CRT,

מגלישה רגילה באינטרנט עקב הדיון ספקי כח KSP ?? טוב, יש להם חוש הומור.................. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415915.0 יצא לי לראות שיצרנית FSP Technology Inc. בעלת המספר הרב ביותר של ספקים עם תקן 80 פלוס. וליתר דיוק יש להם 161 ספקים עם תקן 80 פלוס שזה מספר שמכפיל כמעט את Sparkle Power עם "רק" 94 עמידות בתקן. עכשיו מעניין אותי למה חברה שלא כל כך נחשבת פה בארץ ובפחות או יותר בעולם בעלת מספר רב ביותר של ספקים עם תקן זה...??? האם היא מייצרת עבור חברות אחרות והם רק מדביקים מדבקה שלהם ומשווקים תחת השם שלהם??? אם היא כזאת מוצלחת בכמות תקנים למה לא להשאיר את הטוב לעצמה. עכשיו הפירוט: PLUS 80=== 77 PLUS 80 BRONZE=== 68 PLUS 80 SILVER=== 14 PLUS 80 GOLD…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by DarkLloth,

מוסיף עוד תמונות...[br]פורסם בתאריך: 8.11.2007 בשעה 23:04:00 עוד תמונות[br]פורסם בתאריך: 8.11.2007 בשעה 23:05:48עוד קצת [br]פורסם בתאריך: 8.11.2007 בשעה 23:07:46זהו אלה האחרונות [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by silvioi,

טוב הלך לי הספק צריך המלצה לחדש.. היה לי במחשב SeaSonic SS-400ET בגדול חוץ מהעובדה שהתקלקל לא היה לי תלונות מיוחדות, חשוב רק שיהיה ספק שקט. מבחינת מפרט יש לי: E8400, Asus P5QL-E gforce 8400GS מארז antec Sonata III , וקירור Artic Cooling AF12025L ולמעבד CoolerMaster Hyper TX3 תקציב סטודנט.. אין מספר מוגדר אבל שיתן תמורה לכסף בהנחה גם שאני צריך משהו בסיסי לדרישות שלי, לא סתם להסחף.. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Slavak,

שלום לכולם. אני מחפש לקנות מארז + ספק בסביבות 200+ ש"ח ובמחיר שלא יעלה על 300. המארז יאכלס מחשב חדש שמיועד (בין היתר) למשחקים, לכן חשוב לי שיהיה מאוורר כראוי. הספק, מצד שני, ילך למחשב ישן (המחשב החדש יקבל ספק Enermax שכבר יש לי), לכן ההספק לא קריטי - 300W בהחלט אמור לספק את המחשב הזה. למרות זאת, הייתי מעדיף שהספק יהיה איכותי ולא גנרי. לצורך המחשה, הוצע לי בחנות מסויימת המארז הבא במחיר של 208 ש"ח: http://www.rosewill.com/products/s_...oductDetail.htm עם ספק FSP 300W 60THA. (החברה שמייצרת את המארז נקראת בישראל Yeong Yang, ובארה"ב גם Rosewill מוכרים אותו. מדובר בכל מקרה באותו מארז בדיוק.) הייתי קונה אותו, אבל כבר ביצעתי רכישה של המחשב בחנות אחרת. יש לי זיכוי על המארז מהחנות …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם, לפני כחודש שמתי לב שהמאווררים של המארז הפסיקו לעבוד, אחרי שחפרתי גיליתי שכשאני משחק עם הבקר של המאווררים אז מתחילים רעשים של כאילו שהמאווררים מתחילים לההסותבב אבל הם לא מתחילים, כשאני עוזר להם עם נגיעה קטנה אחד\שניים מהם מתחילים להסתובב ממש ממש לאט. אני חושב שהבעיה היא בבקר, האם זה הגיוני? איפה אפשר לקנות בקר או לחליפין איך אפשר לחבר את המאווררים בצורה ישירה ללא הבקר שיסתובבו במהירות קבועה? זה הבקר: תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אז ככה. יש לי מחשב שלא ממש עובד. ז"א הוא נדלק אבל נתקע עוד בשלבי ההדלקה. איך שלא יהיה, הבאתי טכנאי וראינו בביוס שהמתח של המעבד (זה שאמור להיות 5V) הוא על 4.9V פחות או יותר וזה של המאווררים שאמור להיות 12V הוא על 11.65V פחות או יותר. אז צריך להחליף ספק. עכשיו אני לא רוצה לבזבז מלא כסף על המערכת המעפנה הזו: P4 3.2Ghz Asus P5VD-MX 512MB 533 MHZ X 2 Radeon x1350 256mb קיצר מחשב מלפני שנה וחצי.. אני מעדיף מFox PC כי אני הולך לקנות משם מחשב אז זה יהיה לי הכי נוח. חשבתי ללכת על: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=945 FSP 400W ATX400-PNR , 120mm FAN, SATA X 2 P.PFC PSU תודה וסליחה על החפירה D:

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  11. מקרה מצער, המחשב הפסיק לעבוד. פתחתי את הספק וגיליתי שהפיוז נשרף, הלחמתי אותו החוצה אבל מרוב פיח לא ניתן לקרוא את הערך שלו. האם יש דרך לדעת איזה פיוז לשים במקומו?? תיאור טכני של הספק: ATX 12v P4 AC input - 230VAC 10A 50-60hz DC OUTPUT MAX - 500W בכל המתחים הנמוכים סך הזרמים המקסימאלים: 49.3 אמפר

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות
  12. Started by tal_p,

אני חושב לקנות את המארז הזה... אבל לא מצאתי הרבה ביקורות עליו... יש מישהו שיש אותו?? המלצות או דעות עליו?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Mr Gadget,

חברי הפורום הנכבדים, רציתי להתייעץ אתכם בנוגע להרצה של הכרטיס 9800GX2 על הספק הנ"ל לפי מה שחישבתי לא אמורה להיות איזהשהי בעייה אשר נראית לעין הכרטיס צורך 231W ב Idle ו 381W ב Load נוסיף את המעבד 100-105W ועוד הדברים שבאים מסביב לא אמורה להיות בעייה אלא אם כן אני טועה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש מארז עד 400 ₪ למערכת המופיעה במפרט מחשב שלי. הדברים שחשובים: 1. שיכלול 6 HD ורצוי מאוד עם אפשרות להרכיב שני מאווררים של 120MM לפניהם 2. שיכלול 4 תאים של 5.25" הדברים שרצויים: 1. שפנל קדמי של USB יהיה כמה שיותר למעלה 2. שיהיה כמה שפחות חורים בדפנות הצדדיות והעליונה ותחתונה של המארז. כלומר, אני רוצה להרכיב רק שני מאווררים מקדימה (לHD) ואחד מאחורה ולא מלמעלה ולא מלמטה ולא מהצדדים, כי המחשב בחדר שינה ואני מדביק על המארז קיט שיהיה שקט עוד יותר 3. שיהיו פילטרים למאווררים הקדמיים אשמח לכל הצעה שמתאימה לפרטים האלה תודה

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by MuffinMan,

יש לי ספק ישן של compaq שאני מנסה להפוך לספק כוח שולחני. הצבעים של הכבלים בספק הזה לא סטנדרטיים ואני לא מצליח להבין (אין לי איך לבדוק פיזית ובאינטרנט לא מצאתי כלום) מה המשמעות של כל כבל. יש 8 צבעים: אדום שחור כתום חום כחול צהוב לבן ירוק המחבר הראשי שיוצא מהספק הוא מחבר 20 פינים עם פין אחד ריק (יענו לא נכנס אליו כבל), ולטענת המדבקה שעל המארז יש לספק מינוס חמש וולט, אז לא אמור להיות פין ריק. אני ממש אשמח אם מישהו פה יצליח לעזור לי ולמצוא מה התפקיד של כל כבל (למצוא זה הרבה לבקש, אם תגידו לי איך אני אוכל לגלות אני עדיין אשמח). הדגם זה: PS-6201-6C3 של חברת Compaq תודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Cases that do not fit the 8800GTX ThermaltakeTsunami CoolerMaster Mystique Gigabyte 3D Aurora Antec P180 LianLi PC-65 (It will fit one card but not two in SLI) LianLIPC-3077 (It will fit one card but not two in SLI) Asus TA-210 (It's never going to fit in this case) Thermaltake Soprano Raidmax Sagitta (Is never going to fit the 8800GTX) Thermaltake Armor Jr. Thermaltake Aquila Thermaltake Matrix VX Cooler Master Ammo Cooler Master Centurion 534 iStarUSA Nitro AxS-10000 (The 8800GTX is never going to fit in this case) Silverstone LC18 NZXT Transformer Antec P160 Cases that do fit the 8800GTX Lian Li V2000-2100 series Silverstone TJ07 Silverstone TJ09 Apevia X-Pider Cooler…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על מארז למטרת הקלטות. (חייב שהמחשב יהיה שקט) בחנות נמסר לי שהמארז CoolerMaster Sileo 500 יהיה מתאים לצרכים שלי. המחיר שלו הוא 400 ש"ח ובאמת זה התקציב שלי... בנוסף, אשמח לשמוע מה דעתכם על הספק כוח SeaSonic 400W ? אשמח לשמוע מה אתם חושבים.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Impact,

היי, בקרוב אני קונה מחשב חדש והחלטתי ללכת על ספק של Corsair VX 550W. רציתי לדעת אם הספק הזה שקט ושאפשר לסמוך עליו =]. ומה יותר שקט (ומומלץ): ה HX 520W או ה VX 550W? מפרט: E8400 3.00GHz. ASUS P5Q PRO. 3GB OCZ 800MHz. ATI 4850HD 512MB.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by RONG23,

שלום אשמח לייעוץ לגבי בחירת מארז חשוב שקט,שיתאים לכרטיסי מסך ארוכים למשחקים,בקר מאווררים וכניסת הרד דיסק חיצוני מומלצת המתמודדים הם nzxt h2 nzxt phantom coolermaster sniper coolermaster cm690 advanced גם שאלה האם ללכת על full tower או לא?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. ראיתי תמארז הזה באתר של חנות מסוימת ומהתמונות הוא ניראה יפה ורציתי לשאול מישהו ראה אותו במציאות? הוא באמת יפה במציאות? מה איכות הבניה שלו? איך המתחרים באותו תווך מחיר? הוא שקט? קל להתקין בו רכיבים? בקיצור אני רוצה לדעת כמה שיותר אליו

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Psychedelic,

עם חלון,ללא ספק,ושלא יהיה גדול מדי. האופציות שנראות לי : סופרנו http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12896&catid=666 T40 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6807 סופר טאלנט http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3372 ובעיקרון חשבתי גם על מארז HTPC עד 700 שקל אם יש המלצות.. תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי לכולם אני זקוקה לעזרתכם לחיפוש אחר מארז וספק למחשב משרדי (למשימות פשוטות וללא OC) שכנראה יראה בערך כך : (מצטערת מראש על האווווורך) Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4800 BOX AM2 65W ( +קירור סטוק או יחסית פשוט) כרטיס מסך אונבורד / GEFORCE 7300SE / מקסימום משהוא מעט יותר טוב. לפחות שני כרטיסי PCI בין 1-2 (מתחיל מ- 1) אופטיים בין 2-4 (מתחיל מ-2) HDD שני זכרונות של 2 גיגה, כנראה בתדר 800. לפחות 4 USB (ייתכן שיותר) מאווררים דרישות נוספות 1. מארז שעומקו לא יעלה על 47 ס"מ. 2. רצוי מאוד שמתג ההפעלה, וכמובן חיבורי ה- USB הקידמיים לא יהיו בתחתית (או באזורים התחתיים) של המארז - משליש תחתון ומעלה. 3. רצוי שתהה ארובה מהמעבד לצידו השמאלי של המארז לשם איוורור (צד ימין, תחתו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by arikg,

מעוניין בחוות דעת על ספקים כנ"ל לגבי נצילות ויעילות לעומת ספקים רגילים עם אין ספור "צמות", מוכר בחנות מסויימת אמר לי שספקים מודולרים לא "מספיק" טובים כמו הקונבנציונלים ונוטים לספק מתחים שגויים וכו' - מה האמת מאחרי הדברים , והאם יש דברים בגו ? האם הספקים המודולרים של ENERMAX טובים ? או עדיף ספק "רגיל" של CORSAIR מדובר בהספקים של בערך 750 W . תודה רבה מראש.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by lonyd18,

http://www.eagle-techusa.com/Eagle_Tech_Dragon_500W_ATX_Gaming_Chasis_Black/ET-CADG-BK.htm מאוד אהבתי את הצורה ואת כל מה שמסביב... השאלה שלי זה איך הביצועים שלו לפי האתר שהבאתי...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. איך פלדה שונה מאלומיניום בקריטריונים הבאים: [יש להשוות בין שני החומרים (פלדה- ואז לדרג כל חומר בנפרד, כשציון 5 (מספיק רק באחד מהם) אומר ששניהם שווים.] אלומיניום-) -בלימת רעשים פנימיים: -טמפרטורה:

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.