עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by dror_gh,

שלום לכולם ! אני מחפש ספק זול שיתאים ללוח שלי . הלוח הוא asus a8n sli deluxe זה המחשב המשני שלי והוא משמש לאינטרנט וישומי office בלבד תודה מראש

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by DrDeath,

חשבתי על LanCool Metal Boned K7 שהוא די שקט לטעמי (יש לי אחד בבית) אבל רציתי לדעת אם מישהו מכיר מארז שהוא אפילו שקט יותר, וחשוב לי גם שלא יהיו בו כל מיני חלונות/LED-ים ושאר קישוטים, אלא פשוט מארז שהוא בלוק שחור פשוט, בלי יותר מידי דלתות, התחכמויות וכו'. שמעתי על ANTEC P182 אבל הוא ממש יקר ואני לא מצליח להבין מהביקורות אם הוא באמת כזה שקט ששווה לשלם עליו כל כך הרבה. אשמח לתגובות שלכם, תודה.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Enermax Liberty 400W, האם יחזיק HD 5670 ביחד עם Core I3 530? אם זה משנה הלוח אם הוא P55-A-UD3. זכרונות G.Skill Ripjaw DDR3 1333 CL8 קשיח של 1TB+צורב עם 5 מאווררים. אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  4. שלום, יש ברשותי מחשב סלוני במארז Antec NSK 2480 המפרט הוא i3 4150, 8gb ram, ולוח H97 של אסרוק. אני מעוניין להכניס לו כרטיס מסך כדי להריץ משחקים בינוניים, זאת אומרת משחקי מכות למיניהם, קצת hack and slash(דיאבלו 3) וכו'. חשבתי על ה7950 שנמצאים עכשיו במבצעים מטורפים או על ה750 TI, רק שאני לא מוצא בשום מקום מידע על איזה גודל של PCB ייכנס לי במארז :\ אשמח ממש לעזרה ממי שמכיר ומנוסה עם המארז הזה. תודה, יונתן

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  5. אני צריך ספק שיחזיק את המערכת הזאת כמו שצריך, אבל שלא יהיה יקר .. עדיף שלא יעבור את ה250 שקל המערכת: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe BOX E6550B ¤ 957 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 250 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 414 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon 3850 512MB DDR3 Retail ¤ 1143 1 צורבים LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black ¤ 186 1 יש כמה של FSP שראיתי .. אבל אני מעדיף לשמוע את הצעתכם..

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  6. מה דעתכם על הספק NZXT PP400W PSU הוא יחזיק את המערכת: P4 3GHZ 2GB 800MHZ CL4 HD 3850 256MB 160GB SATA LG DVD 3 FANS התקציב שלי הוא בערך 200-220 שקל, אבל אין בFOXPC ספקים אחרים ואני חייב לקנות שם. מה דעתכם על הספק הזה? קישור: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=426

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. חבר שלי רוצה להכניס את המחשב הנוכחי שלו למארז HTCP ולשים אותו בסלון. הוא זקוק למארז בתקציב של עד 500 ש"ח אשר מסוגל להכיל לוח אם בפורמט ATX.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  8. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש שיעודו היחידי הוא HTPC. ניסיתי לחסוך כסף והלכתי על ריכיבים זולים. בסה"כ המחשב עובד מעולה אבל הבעיה הוא שהוא מאד רועש. המארז שבחרתי הוא MOZARD של חברת THERMALTAKE. הלוח אם שבחרתי הוא GAMA69GMS2H. אני לא זקוק לשלט (יש לי עם הכרטיס TV). השאלה החשובה היא: איזה מארז יתאים לי (אין לי בעיה לעלות במחיר של המארז). האם שינוי המארז יפתור את בעיית הרעש? השאלה הפחות חשובה: איזה סוג לוח אם בחרתי (מצטער על הבורות) האם הוא ATX או מיקרו ATX? אני מקווה שאוכל עוד להחליף את המארז בחברה שקניתי (איבורי).

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  9. Started by Zinger777,

שלום, למחשב של סבתא שלי יש בעיה שמדיי פעם (רנדומלי) המחשב פשוט נכבה ולא ניתן להדליקו מחדש אלא אם כן מוציאים את התקע מהשקע של הספק ומחזירים אותו מיידית ואז זה גורם למחשב לעבוד שוב (עד הפעם הבאה שיקרוס..) כתוצאה מכך אני מניח שהבעיה קיימת בספק ולכן אני מבקש המלצות לספק שיספק את המעבד המיושן + הכ. מסך המיושן (אם אני זוכר נכון זה איזה geforce 200 ti)+2 כונני דיסקים + הארדיסק 40GB מיושן. אני מניח שספק 300W יהיה מספיק למערכת הזאת אבל מהסיבה שכנראה שעוד כמה חודשים היא תשדרג את המחשב למשהו חדש יותר אז אני מבקש ספק שיוכל גם לספק מערכת בת ימינו אבל חסכונית (כל המערכת לא תעלה יותר מ2000 ש"ח אז אני מאמין ש300W יהיה מספיק גם לזה. במידה וכדאי לקחת 400W או משהו גבוה יותר - אני אשמח להמלצ…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. בקרוב אני רוכש את ה E7300 ולוח אם DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS אז המערכת: E7300 DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS HD4850 1 HDD 1 DVD 4 FANS 120 MM CM690 מתכנן OC גדול למעבד ל אזור ה 4 ולכרטיס אם העלת מתח דרך ביוס לאזור 750-800 בליבה ובזיכרון 1300

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by mouse1,

תראו איזו בעיה מוזרה יש לי. יש לי הארדיסק SATA מסויים שבמחשב אחר עובד מעולה, ובמחשב השני הוא אמנם עובד, אבל הוא מקרטע לגמרי ואי אפשר לעשות איתו כלום, למרות שהמחשב האחר הוא נחשב ליחסית טוב ולא לישן. מה שעוד יותר מוזר הוא שבמחשב השני, שיש בעיה עם הארדיסק SATA, הארדיסק של IDE פועל מצויין גם במחשב השני, והוא לא מקרטע בכלל. מה יכול להיות ההסבר שבמחשב אחר הארדיסק פועל מצויין, ובמחשב השני הוא מקרטע לגמרי? אני חושב שהספק כח במחשב האחר פגום. כי הוא גם עושה רעשים מוזרים כשמדליקים את המחשב. לכן אני חושב שהספק כח לא מזרים מספיק מתח להארדיסק ה-SATA דרך החיבור SATA של החוט בספק כח. איך ניתן לבדוק אם הספק כח תקין או לא? והאם זה גרם נזק להארדיסק במידה והספק כח לא סיפק מספיק מתח להאר…

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  12. Started by dudu_azran,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6473 נמכר רק ב550 BFG עצמה נותנת אחריות לכל החיים נועה נותנות רק 3 שנים דעתכם..............?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  13. אני צריך עזרה בבחירת ספק חדש המחשב שלי מבוסס מעבד Intel Q9550 קירור מעבד: coolit air cooling כרטיס מסך: Nvidia Quad Fx570 כרגע ספק הכח שלי הוא :Hec Eco 450W אני עומד להחליף את כרטיס המסך ל Nvidia GTX470 והמליצו לי לשדרג את הספק בהתאם- רק שמציעים לי הרבה ספקים והרבה הספקים שונים. ??? איזה ספק מתאים למערכת כזאת. חשוב לי, כמובן, יציבות ושקט והייתי שמח לכוון לתקציב של 500 ש"ח בערך. בשיטוטיי באינטרנט מצאתי את אלה- האם הם מתאימים לצרכים ומה הכדאי ביותר: http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?productid=1363 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400_419&products_id=4455 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=93 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?prod…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי, המארז שיש לי כרגע הוא גנ'רי חלוטין והוא מקרר בצורה סבירה את המערכת (אחרי שהחלפתי את המאוורר האחורי והוספתי אחד על הכוננים הקשיחים) והמערכת שלי לא מתחממת יותר מדי ברוב המשחקים ובמנוחה. הבעיה שלי היא שכשאני משחק במשחקים כבדים (כמו למשל באטלפילד 3) הוא לא רק מתחמם (כרטיס מסך מתחמם, יותר נכון - ומחמם את שאר המערכת איתו) אלא הוא גם מרעיש (שוב - הכרטיס מסך מרעיש) כך שלשחק יותר מחצי שעה - שעה בבאטלפילד 3 או כל משחק אחר שכבד משמעותית מבחינה גרפית לא בא בחשבון. כמו כן, שני המאווררים ששמתי על המארז מרעישים יחסית (גם במנוחה). מה שמוביל אותי לבקשה להמלצות למארז שהוא גם מאוורר ,מקורר כמו שצריך וגם שקט. בעיקרון אני לא רוצה לעבור את ה-400, אבל אם זה אחד שממש שווה את הכסף - אני…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by dimor,

לפני כשנתיים קניתי מחשב מחברה שכנראה כבר לא קיימת. אתמול, באופן פתאומי לגמרי, החליט הספק כוח להפסיק לעבוד. בעקרון אמור להיות לספק כוח שלוש שנים אחריות. מישהו מכיר או חושב שיש איזו אפשרות שהיבואן יחליף לי את הספק בחדש? אחרי הכל, האחריות אמורה להיות עדיין תקפה. אם כן, מישהו יודע מי היבואן של ENERMAX בארץ? תודה, רועי. ---------- כבר לא רלוונטי.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  16. מפרט: quad 9300 geforce 8800gt + OC GA-P35-DS3L 4gb ocz 1000mhz cl 5-5-5-18 אני חשבתי על הספק thermltake TR2 550w אבל שמעתי עליו דברים לא משהו... ספק חזק שיחזיק את כולם וכמובן בהגבלת מחיר לסביבות ה400-500 שקל בלי חריגות. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  17. היי כולם אני מחפש ספק כוח חדש שיחליף את הספק בן השנתיים וחצי שלי (במפרט).. בעיקרון הבנתי שהוא פצצת זמן מתקתקת, עבר כמה וכמה הפסקות חשמל (למרות שיש לי אל-פסק) וגם קראתי שאיכות הקבלים (Capacitors) שלו לא משהו. אז חשבתי ללכת על אחד משני הספקים שצויינו בכותרת, הבנתי שבעיקרון HX היא סידרה יותר איכותית מ-VX אבל שניהם פחות או יותר אותו מחיר למרות שה-VX בעל הספק טיפה יותר גדול.. מאחר ולשניהם יש כבלים מספיק ארוכים עבור הלוח אם שלי (בדקתי), אז השאלה היא מי עדיף מבחינת איכות, נצילות והספק? תודה..

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  18. Started by EYALL,

שלום, יש לי את ה-APC BACK-UPS Pro 1500VA אל פסק הוא מפעיל לי NAS, הבעיה היא שבגלל המזג אוויר כל הזמן נופל החשמל, אני לא ממש מכיר מה האל פסק הזה מסוגל , מישהו יכול לכוון אותי קצת . הבנתי שהוא מסוגל לעשות כיבוי למחשב בצורה נכונה, איך הוא עושה את זה? האם קיים דבר כזה { סתם פרי דמיוני} או יש איזה רעיון שאני יכול לקבל טלפון , SMS. או משהו ברגע שיש הפסקת חשמל, וככה אני יכול לכנס למערכת NAS שלי ולעשות לה כיבוי נכון בלי לחשוש שמא ידפקו לי 12 טרה של דיסקים..מה גם שזה לא בריא לNAS תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Danix60,

PCP&Cooling 610W למפרט : מעבד : AMD Phenom 9600 X4 Quad Core 2.3@2.7 ואני משדרג ל AMD Phenom II 940 לוח אם : Gigabyte GA-MA790X-DS4 כרטיס מסך : nVidia INNO3D GeForce 9600GT OverClocked ואני משדרג לכרטיס מסך עדיין לא יודע אבל כנראה GTX285 של ZOTAC ואיך הספק בכללי ?

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by tamir hadad,

Bfg gs-550 550w זה צריך להחזיק 4890xxx black editiob E8400 4gb ocz 500gb תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. קניתי מחשב חדש, רק בקשר למארז ולקרור של המעבד אני עדיין בהתלבטות. המפרט : SAMSUNG SpinPoint T Series HD501LJ 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 Rosewill RFHD-50BK 50mm X2 Cooling Fan Aluminum HDD Cooler EVGA 320-P2-N811-AR GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card ASUS P5B Deluxe LGA 775 Intel P965 Express ATX Intel Motherboard GeIL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model GX22GB6400UDCA חשוב לי מאוד שיהיה מקום במארז ללפחות 7 הארד דיסקים (כל מה שצברתי עד היום...) ראיתי את המארז הבא של thermaltake, השאלה היא האם הוא…

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  22. מי עדיף? מי הכי שקט?? והכי חשוב מי הכי חסכוני בצריכת חשמל?????

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by chaa12,

אתמול המחשב שלי התחיל לעשות רעש חזק ממש. הרעש אינו קבוע, לפעמים שומעים אותו ולפעמים לא. פתחתי את המארז כדי לנסות למצוא את מקור הרעש, ווידאתי שזה לא המאווררים עצרתי אותם עם עפרון לשנייה והרעש עדיין נמשך. אני כמעט בטוח שמקור הרעש הוא בספק. יש לי מארז מסוג CoolerMaster Elite 342 וספק כוח Elite Power 460 גם של CoolerMaster. השאלה שלי היא האם לקנות ספק חדש ואם כן איזה ספק יתאים לי? אני לא מחפש להשקיע פה אני צריך משהו שיעשה את העבודה ויהיה שקט. האם שווה לתקן דבר כזה או שיהיה לי יותר זול לקנות חדש? ואם לקנות אז איזה ספק?

24. Started by Aviko,

שלום לכולם! בקרוב אתחיל פרויקט מודינג חדש, בשביל זה אצטרך מארז איכותי שיענה על כל הדרישות הבאות: חובה: -שלא יעבור את ה800 שקל -דלת הצד של המארז ללא חלון -גודל המארז: Full tower -שיהיה של חברה איכותית -מארז העשוי מחומרים איכותיים - לפחות 2 מאוררים עדיפות: - מארז בעל פרונט כמה שיותר שטוח - מקום ל2 ספקי כח - בנוי לקירור מים WkNd נעים לכולם, Aviko

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by tamiror,

מה אתם אומרים לגבי המארז? הוא בסדר? (אני מוסיף לו מאוורר 120mm) כי רציתי antec sonataIII בהתחלה אבל אחרי שהזמנתי אמרו לי בחנות שזה צפוף מדי למפרט שלי והציעו להחליף לtagan ולהוסיף ספק ככה שיוצא בערך אותו מחיר. המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ₪1321 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ₪449 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ₪363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ₪392 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ₪1581 כמות:1 http://sky…

• 5 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.