מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום! בימים הקרובים הולך ליקנות מסך עבור עבודות גרפיות כגון פוטושופ, AUTOCAD וכ"ו. התקציב מוגבל ל- 1600 ש"ח גג. חשוב מאוד שהצבעים יהיו כמה שיותר אמיתיים וגם אפשר יהיה לכוון אותו אנכי!!!! יש לי התלבטות בין המסכים שבכותרת. מבקש חוות דעת והמלצות על שני המסכים הנ"ל. תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מסך חדש(לוח האם של הנייד שלי נהרס אז החלטתי לקנות מחשב חדש וגם מסך חדש) אז הוא ישמש אותי למשחקים,עבודות,אינטרנט וסרטים. תקציב: עד 1000 גודל מסך: 20-24 אינץ חברה: חברות מוכרות כמו : TOSHIBA,SAMSUNG,LG .. לא כמו MAG,AOC,FUJICON וכו'. חשוב שיהיה ניתן לראות איתו טוב כי הוא ישמש בעיקר למשחקים. תודה לכם, Black Shark1
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברה אני חדש בעניינים, אשמח עם תעזרו
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
עד כה עבדתי עם מסך CRT חזק ביותר-Samsung SyncMaster 959 NF,מחירו בזמן הקנייה,לפני כ-8 שנים היה כ-3000 ש"ח,ובצדק.היום כבר לא ניתן למצוא מסכים כאלה בשוק,על כן אני מבקש לרכוש מסך LCD/LED,שיהיה דומה באיכותו לאותו מסך CRT,רוצה לומר: מסך שלא נמרח גם בתנאי קיצון של תמונה שזזה במהירות עצומה (בסרט),דיוק מקסימלי בהצגת פרטים זעירים,וצבעים חזקים ,אמיתיים ,מגוונים ומרשימים.גודל המסך פחות מעניין אותי ,אם יש מסך 19 אינץ' שייתן את כל הנ"ל ,אקנה אותו בשמחה,כמו כן אין לי בעיה להזמין מסך מחו"ל אם הוא מסך שיתאים לי ואינו נמצא בארץ.למותר לציין שמסכי LCD ו-LED "רגילים", פשוט איומים ונוראים מבחינתי בייחוד בכל הקשור לתצוגת סרטים,מריחה,אי דיוקים וכו'. כמו כן עיינתי בפרטי כמה מסכי LCD שמיועדים לגר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, הנתונים בכותרת, מסך לצפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, חובה חיבור לממיר דיגיטלי. תודה מראש לעוזרים : - ) נ.ב אני מאמין שבתקציב כזה אפשר להביא מסך שהוא לא מפנל TN אלא מאחד איכותי יותר, הגודל לא קובע אלא האיכות.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
עוד מעט בא דוד שלי לפסח וחשבתי אולי להגיד לו שיקנה מסך באיזור ה250 דולר... יש מס רציני מעבר ל200? אם כן כמה? 50$ זו לא חריגה רצינית נכון? גודל: 19\20. רחב או מרובע זה לא משנה כ"כ, העיקר שיהיה טוב. קדימה תפציצו http://www.pricegrabber.com/search_attrib.php/page_id=37/sortby=popular-/start=50 זה סתם אתר לדוגמא תפציצו חופשי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הפאנל של 2243BW בכלל לא מיוצר ע"י סמסונג והווריאציות שלו עלובות ביותר. הוא אומר יענו שה2253 לא רואה ת2243 בגלל שהוא לא מיוצר על ידי סמסונג פעם ראשונה שאני שומע שהוא לא מיוצר על ידי סמסונג ומה זה ווריאציות? באמת הוא לא מיוצר על יידי סמסונג ? אז מה באמת עדיף ? 3 חיסרונות שמפרעים לי ב2253 מחיר יותר גבוה .. המסך הפנל שלו מסביב מבריק כזה ככה שזה מתלכלך מהיר כול סימן קטן רואים .. במסך אי אפשר להגביע להנמיך לסובב אותו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אז ככה , 3 המסכים שנמצאים בכותרת הם ההתלבטות העיקרית שיש להרבה אנשים בפורום לפי הרבה דיונים שקראתי, אבל אף פעם לא ראיתי תשובה החלטית. אני גם כן רוצה לקנות מסך כבר יותר מחצי שנה אבל אני לא יודע מרוב כל הדגמים השונים שיש בשוק - הייעוד העיקרי הוא משחקים, כמובן שיש גם קצת גלישה באינטרנט אבל הייעוד העיקרי הוא משחקים. כיוון שהייעוד העיקרי הוא משחקים ולא עבודה גרפית פנאל TN ו 22 אינג' ייתאימו את המטרה . ועכשיו מי לוקח בקרב ? t220 vs 2243bw vs mw221c אם מתעלמים מה PIVOT שיש ל 2243bw ולוקחים אותו כיתרון אבל לא משמעותי כל כך, כולם נעים סביב ה 1000 ש"ח כך שאין כל כך מה לדבר על המחיר . יש לציין שגם היופי של המסך אינו משנה , העיקר שיציג יפה על מה ההיתם הולכים? ואם אפשר …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך עזרה. אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב החדש שלי, הוא ישמש אותי להרבה אינטרנט (HWZone וכאלה), משחקים וסרטים/סדרות. רציתי ללכת על מסך גדול ורחב. קראתי הרבה בפורום פה ויש התלהבות כללית מ-Dell 2407WFP-HC. אני מאוד רוצה אותו. יש לי בעיה אחת קטנטנה... אני נורא מוטרד מההפרש במחירים לעומת 22". אני לא מצליח לעכל את העובדה שהוא עולה כמו שני מסכים עם פאנל TN. הלכתי היום לראות אותו, הוא אחלה והכל, אבל לא הצלחתי להבין כל כך לאן הולך הכסף הזה... גם ה-TN סבירים. מצד שני, אני לא רוצה לקנות TN ולהתבאס על זה אח"כ. ובכל זאת אני, כמו כל גיק, רוצה לדעת שקניתי איכות. אז אני צריך עזרה: 1. תסבירו לי בדיוק איך לבחון את המסך בחנות ואיפה הנקודות שבהם אני רואה הבדל מול מסכים נחותים …
-
- 54 תגובות
- 6.1k צפיות
-