עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by amobi,

קניתי מסך 24 סמסונג, התקנתי קודקים שונים, אבל בסרטים וגם לפעמים בסרטים של משחקים, התמונה לא רצה חלק, כאילו יש LAG קטן. כרטיס מסך הוא 670. האם הגיוני שהבעיה קשורה לדרייברים של כרטיס מסך, או שיש מצב שהבעיה במסך ? לא שיניתי שום הגדרות של מסך או כרטיס מסך

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  2. Started by ac1240,

איך הוא והאם הוא מצדיק את המחיר? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710472

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by בונבון ניירה,

XB253QGP predator acer 970 שח כולל משלוח. שווה??

4. Started by zy2000,

שלום. אני קונה עבור לקוח שלי מחשב למשחקים . כרטיס המסך במחשב הוא ‏HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E‎ התקציב למסך הוא כאמור בין 800 ל 900 . עדיפות ליצרנים הבאים שמצויים בחנות שבה מבוצעת כל ההזמנה : SUMSUNG LG ASUS ויש להם גם Mag L22H81 LCDTV 21.6" WIDE 8MS HDMI אשמח לעזרה כיצד לבחור

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by crazzywak,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מטליות VIVIAN?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן, ברצוני לדעת האם ישנו הבדל משמעותי בין שתי מסכים מהדגמים הבאים: סמסונג מהדגם 2494LW לבין הדגם של lg מדגם W2486L לבין הLED אשר רק חוסך מצריכת החשמל? או ישנן הבדלים אחרים אשר גם הם מורגשים? חייב לציין שהמסך הוא לגרפיקה ומשחקים (PS3) דרך HDMI תודה רבה

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות מסך מחשב שטוח. אין צורך במסך לגרפיקאי או גיימר מטורף אבל עדיין אני רוצה מסך טוב ואמין בערך בגודל 20-22 אינץ' על מה לשים דגש? ניגודיות? קצב ריענון? פירמה? אשמח לקבל טיפים לבחירה נכונה והמלצות. תודה.

8. Started by your humble servant,

.

9. Started by Shasoosh,

https://www.samsung.com/us/computing/monitors/gaming/49-crg9-dual-qhd-curved-qled-gaming-monitor-lc49rg90ssnxza/ האם ידוע למישהו אם המסך הזה נמכר בארץ? המסך יצא לפני מספר חודשים (תחילת מאי - אם אני זוכר נכון) ולא מצאתי שום איזכור שלו בארץ. לא בצורה רשמית ולא מיבואנים מקבילים. האם יש למישהו מידע בנושא? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי לכולם, צג המחשב שלי ("21.5, יליד 2011, דור ראשון לצגי ה- LED!!) החל לגמגם, והגיע הזמן להתחדש לפי המפרט הבא: רזולוציה - 4K מידה - "27 פאנל - IPS כניסות חובה: HDMI, displayport בנוסף להמלצות, מבקש גם תשובות לשאלות האלה: * עד כמה משמעותיים זמן התגובה וקצב הרענון לצורך עניין עריכת הוידאו וצפייה בסרטים? * האם למסך שמוגדר כ- displayHDR400 (שזה לא HDR 'אמיתי') יש יתרון של ממש ביחס לצג שאינו תומך HDR? * על צגי IPS שתומכים ב- HDR נכתב שהם יכולים להציג מעל מיליארד צבעים. האם כל כרטיס מסך שתומך ב- HDR יכול להציג את טווח הצבעים הזה או שהיכולת הזו שמורה רק לכרטיסים המקצועיים (quadro/radeon pro)? כרטיס המ…

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by Ori5555,

אהלן חברים מעוניין לקנות מסך מחשב פשוט לפורטנייט בעיקר שימושים בסיסיים חשוב לי המהירות מבחינה תחרותית , בין הדגמים האלו איזה הכי מומלץ , משחק על gtx1070 לא עומד תמיד על 144fps אבל רץ ❓ BenQ xl2430 ,24” , 144hz 1ms פאנל TN ב800₪ https://www.zbm.co.il/product/xl2430/ - dell S2721HGF 27” 144hz 4ms פאנל VA ב900₪ https://www.bug.co.il/brand/dell/s2721hgf?cq_src=google_ads&cq_cmp=10873639584&cq_con=108716986284&cq_term=&cq_med=&cq_plac=&cq_net=u&cq_pos=&cq_plt=gp&gclid=EAIaIQobChMI5IKwu43E7wIVievtCh0ThAl1EAQYASABEgJS OPD_BwE -Asus TUF VG249Q1R 23.8” 144/165h (Overlock) פאנל IPS ב1000₪ https://www.ivory.co.il…

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by L_D,

שלום אני צריך כמה אנשים רציניים שבאמת מבינים שיעזרו לי בדילמה לדבי מסך LCD. לא מזמן קיבלתי מתנה מסך סמסונג דגם 931b. וחשבתי אולי לשדרג אותו למסך טוב יותר אם מישו יכול לעזור לי בבקשה?[br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 19:03:21

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  13. Started by OmerD13,

שלום לכולם, כרגע יש לי מסך של LG 19' ואני רוצה להחליף אותו למסך יותר גדול. אחרי חיפוש ראיתי שיש מסכים חדשים של LED, שבעיקרון הם עדיפים על LCD רגיל, אבל מה שמוכרים בארץ זה לא LED אמיתי, אלא רק LCD עם תאורת LED, נכון? בקשר למסך- חשבתי לקנות את המסך LG W2486L, שעולה 1340 ש"ח. המחיר משתלם, או שיש מסך אחר שעדיף לי לקנות? התקציב- בערך 1300 שקל, שימושים: סרטים, משחקים, אינטרנט. ועוד משהו קטן- הכרטיס מסך הנוכחי שלי כרגע הוא ATI READON HD4870, הוא תומך בHD, נכון? תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 1.07.2010 בשעה 16:13:07 מישהו בבקשה?

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by pazer005,

אני חייב לספר לכם על בעיה מוזרה מאוד שקוראת אצלי. יש לי מסך מחשב של חברת TCL 24 אינצ' שעובד ב-HD מלא. אני מחבר אליו כבל HDMI היישר ממיר HOT. אני עובר על כל מיני ערוצים והכל סבבה ואין בעיה ומועלם לא הייתה בעיה. עד אתמול. אני עובר על ערוץ נשיונל ג'יאוגרפיק HD ופתאום המאוורר של המסך התחיל לעבוד ולקרר אותו. זה מעצבן כי בעצם נראה כי זה מאוורר מעפן שעושה ממש רעשים מעצבנים כאילו הוא תקוע. אני עובר לערוץ HD אחר ונהיה שקט ורואים כמו שצריך, עובר לסתם ערוץ והכל בסדר, עובר לעוד ערוץ HD והכל בסדר. משום מה רק כשאני בערוץ NG HD יש בעיות עם המסך... מאוד מוזר...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by itachi1,

שלום, אני מעונים לרכוש מסך LCD חדש שיחליף לי את מסך ה CRT הישן, לאחר מספר ברורים והשוואת נשארו לי3 פיינלסיטים המסכים הבאים: 960BS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375886 930B http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305353 931BS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=425550 -מחירי המסכים הם לא שיקול השיקולים הם רק איכות וביצועים. כולם 19 של סמסונג, למשהו יש המלצה על מסך נבחר בינהם? משהו יודע על תקלות או מריחות שקורות באחד המסכנים הנ"ל? כל עצה בבחירת מסך תעזור, תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by AriG,

לחברי הפורם שלום, רכשתי את המסך הנ"ל אבל לא מצאתי סיקור או עצות לגבי הגדרות וכדומה, נוסף על כך, המסך בא עם תוכנה המאפשרת שמירה של פרופיל כיוון צבעים, כך שאם מישהו הגיע להגדרות אופטימליות אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי, תודה,

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  17. מאז שיש לי את המסך הזה (3-4 חודשים) לוקח לו איזה 5-6 שניות להידלק, 2-3 שניות עד שהנורה הכתומה מתחלפת לכחולה (ועדיין המסך שחור) ועוד איזה 2-3 שניות עד שהוא מציג את מי שיש להציג, למה זה ככה? זה אותו דבר גם אם המחשב נדלק וגם עם הוא נכבה אוטומטית ואני מזיז את העכבר\לוחץ על מקש וזה לא משנה אם זה אחרי שניה או אחרי 5 שעות שהוא כבוי. מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה? זה לא הכי נורא שבעולם אבל בכל זאת לפעמים אני בא יושב על הכסא וצריך לחכות. תודה, תום.

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. מבקש המלצה למסך בין 24" ל-27" עם רמקולים איכותיים מובנים. לאקסבוקס וגם לסרטים מהלפטופ. תקציב לא קריטי אבל בערך עד 1100 לא סגור על הגודל אז אשמח להמלצות על 24 וגם 27 המלצות יתקבלו בברכה...

19. יש כרטיס מסך ישן (6600 geforce) אבל עם שני חיבורי DVI. אבל זה נראה כאילו רק החיבור הראשון עובד , השני בכלל לא מגיב. ניסיתי לעשות שני מסכים (שעל שניהם אפילו יוצג אותו דבר) , והמסך שמחובר לחיבור DVI השני לא פועל. למישוה יש פתרון? יכול להיות שלכרטיס מסך "אין כח" להפעיל עוד מסך?

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by integral,

המלצתכם? כמובן רק יבואן רשמי עם שרות טוב, רצוי בבית (כמו למשל ה VIP של ח.י.)

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  21. תודה חוץ מזה האם מחירי המסכים אמורים לרדת בזמן הקרוב? שוב תודה נעם

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  22. חברים עזרה דחוף. אני מחפש את הדל עם העדכון האחרון Rev. A02 למסך של דל U2411 ונמצא במחסנים של דל בארץ רק ה-Rev A01 מישהו יודע מה בכלל ההבדלים בין הגרסאות וכמה העניין קריטי? תודה.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by sursvti,

היי, יש ברשותי מחשב נייד מסוג XPS 15. אני מעוניין לחבר אליו מסך חיצוני שבו אני אעבוד/אשחק בזמן שאהיה בבית. ככל הנראה בעתיד המסך יחובר למחשב נייח. הדרישות הן מעל 21 אינץ (כולל), ועד 1500 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by hardgore1,
    • 0 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by tomllic,
    • 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.