עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Vatos-Locos,

יש לי LCD 17" לא חדש של LG, דגם L1710S, ובתכלס הוא תומך ב- 60\70\75HZ. שאני בוחר לדוגמא ב75HZ אני גם רואה בתפריט של המסך שהוא קולט את התדר הזה והכל... השאלה מה זה משנה בעצם אם אני על 60 או 75 הרץ? אני יודע שב-LCD התדר רענון לא ממש קיים, אז על מה בכל זאת כן המאפיין הזה משפיע במסך שלי? (עובדה שמול מסכי LG אחרים לו דווקא כן יש בדרייבר את האפשרות ל 75HZ (ככה הוא גם היה מוגדר לדוגמא אצל ח.י שבדקתי אותו לראשונה)). אגב, פאאאאאאבל אני שונא אותך יא מתעלם מ-PM, היית יכול למנוע את התארד הזה... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, האם כדאי מבחינת איכות לעבוד עם מסך כזה מול מחשב (עם כרטיס מסך GTX 295, לא איזה דרעק שלא יסחוב אותו)? או שיש בעצם הבדל בין מסכים שיועדו להיות מסכי מחשב מול מסך כזה שאמור להיות טלויזיה יותר... אני בכוונה מכוון לכיוון הFULL HD ולא לREADY בגלל הרזולוציה. שאלת הכדאיות היא מבחינת חוויה ואיכות בלבד, לא אם מתשלם או לא. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  3. 1. ViewSonic - ?VP920B 19'' LCD 4ms DVI? 2.?L1970HR 19'' LCD 2ms DVI - LG ? 3. Samsung - ?960BF 19'' LCD 4ms DVI? אני יודע ששלושתם טובים וצריך לראות בעיניים אבל יש לי בעיית זמנים חמורה שמגבילה אותי מאד. כנראה אני יקנה מ KSP ששם יש את 3 הדגמים ובסופו של דבר אני כן יוכל להשוות וויזואלית אך לפני זה אני מעדיף לשמוע רשמים מפי החברים בפורום. אני לא חזק בתחום ואם יש משהו שמצדיק דווקא בחירת מסך מסויים אחד מאחר אשמח לדעת. תודה לעוזרים, אלעד.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. ראיתי שהיה פה דיבור על ניגודיות נמוכה במסכי LCD של המחשב, אבל לא הסברתם למה זה ככה, הרי מסכי מסך הרבה יותר מתקדמים וטובים מהמסכי טלויזיה. אז איך זה של 2407/8WFP לדוגמא יש איזה 1200:1 (בתור מסך HIGH END זה אמור להיות הרבה יותר...) בקשר לשאלה השניה נניח שרזולוציה טבעית של LCD כלשהו הוא 1900X1200, מה קורה כאשר עובדים עם תוכנות/ משחקים שעובדים עם פחות. ננגיד כשאני רואה טלויזיה איתה על חצי מסך (רזולוציה של זה משהו כמו 400*300) או רואה סרט DVD משחק במשחק של 640*480 וכל השטויות האלה.. כמובן מלבד תמונה לא חדה...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by le011,

ישנה אפשרות לקחת את המסך הנ"ל במחיר של 1350 שקל. מה דעתכם? מסך 19" עם כניסת DVI 4 MS מצורף מפרט טכני מהאתר של היצרן תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by er1980,

מסך למשחקים + עבודה משרדית אני חשבתי על אחד מהמסכים הבאים: או מסך LG 1190 מסך "22 דגם W2271TC או מסך Samsung (23) 2333SW FHD 1149 או (22) 2233SW 999שח מה כדאי תודה

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  7. שלום, אני מבקש המלצה למסך LCD בגודל 19 אינץ' לפחות. המסך צריך להיות איכותי, בעל פאנל טוב, ומתאים למשחקים\סרטים וקצת גרפיקה. התקציב צריך להיות נמוך ככל שניתן. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. לבעלי LG SUMSUNG ועוד, כמה יוצא לכם להשתמש בפונקציה הזאת? עד כמה היא שמישה? ואיך היא מבצעת את העבודה? השאלה הנוספת: יש מסכים עם כפתור למצבים מיוחדים: טקסט/סרטים/משחקים... עד כמה הוא שימושי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום רב, לאחרונה התחלתי להתעניין בנוגע לקניית מסך מחשב חדש. החלטתי לבחור במסך בגודל של 22". המסך ישמש בעיקר לגלישה, עבודה משרדית, שימוש כללי במחשב וצפייה בוידאו מדי פעם (לא משהו רציני, מעט HD). לאחר עיון בפורום וקריאת מספר ביקורות, צימצתי את האפשרויות לכדי שלושה דגמים. הייתי רוצה לקבל חוות דעת ולבחון את ההבדלים בין המסכים השונים, שכן מחירם כמעט וזהה לחלוטין. המסכים: Samasung T220 Samsung 2243BW Samsung 2253BW לטעמי, העיצוב של ה-T220 ראוותני מדי, אך אם הוא באמת עדיף על שאר המסכים, ניתן יהיה להתפשר על מראה (חלק דווקא יאמרו כי הוא היפה מבין השלושה, אך אני נוטה לחלוק על דעתם). בכל מקרה, זו לא הרשימה הבלעדית והייתי רוצה לשמוע גם הצעות לדגמים שונים שאולי יתאימו לי יותר במסגרת ה…

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by Bashash,

אני ממש לא יודע מה לקנות את הSP2008WFP שיש לו 20" פאנל TN ומצלמה מובנת עליו שעולה 1730 או 2007WFP עם 20" פאנל S-IPS ועולה 2100 אם למשהו יש מסך אחר להציע יתקבל בשמחה! ממש צריך עזרה!!

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  11. אני צריך שולחן כתיבה, אבל אין לי מקום בחדר. לכן חשבתי להשתמש בשולחן המחשב גם לצורכי כתיבה. כדי שהיה לי מקום יש לי 2 אפשרויות: -לקנות מסך דק גדול ולתלות אותו על הקיר מאחורי השולחן (ואז הוא היה רחוק ממה שאני רגיל). -לקנות מסך קטן יותר וזרוע שתתחבר לקיר, וכל פעם שאני במחשב להזיז את המסך אלי (שזה בערך 3 פעמים ביום) האם זה שהמסך רחוק (כמטר) ואני צריך לקום בשביל להתקרב קרוב זה מפריע? האם היה לי נוח להזיז את הזרוע של המסך 3 פעמים ביום? מה לדעתכם עדיף? ואני צריך המלצה על כל אופציה - התקציב הוא עד 1500. השימושים - הכל, עם דגש על משחקים.

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  12. Started by phil,

אהלן אנשים.. אני מעוניין שתמליצו לי לקנות מסך LCD 20INCH למחשב.. בארץ.. התקציב שלי הוא פחות או יותר 4 אלפים שח.. המסך הוא לגלישה, אך אני מחבר אליו בVGA גם את הXbox 360, אז אפשר להגיד שגם למשחקים.. תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Zeev86,

היי, אני מחפש מסך לגלישה ולמשחקים לא כבדים (כרטיס מסך Nvidia 295 quadro). הכרטיס לא יריץ יותר מGTA3 לדעתי. היציאות של הכרטיס Display port אבל יש לי גם מתאם של DVI to DisplayPort. מה לדעתכם הסכום שעלי להוציא על המסך? הבנתי שמסכי IPS מתחילים מ1000 שקל. מצד אחד אני לא רוצה לקנות מסך לא איכותי, מצד שני השאלה אם כדאי להשקיע כסף על מסך שיקר יותר מהמחשב עצמו.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by asaf999,

שלום לכולם! קודם כל אני מצטער שאני קצת מעצבן ואני יודע שזה הדיון השלישי בערך שאני פותח בנושא, אבל חברה אני צריך עזרה וזה די דחוף!!! אני רוצה לקנות את המסך הזה http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=71&item_id=242&PHPSESSID=eb650cb0d573ddfd254ef41fe9e04d7d ויש לי כמה שאלות: 1) ראיתי תמונות של המסך במשחקים וזה ניראה מצוין אבל מישהו אמר לי שתיהיה לי בעיה עם הווינדוס, איך אני אראה את הווינדוס והאינטרנט ברזולוציה של 1920x1200 זה יהיה ממש קטן לא? 2) אני יודע שעדיף למסך ליהיות ברזולוציה הטיבעית שלו, מישהו יכול להסביר לי מה זה רזולוציה טיבעית?? מה יקרה אם אני לא ישחק על הרזולוציה הטיבעית של המסך,באמת יהיו מריחות ?? זה לא עניין של זמן תגובה, כל המריחות האלהה?? 8M…

• 41 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. אורח
    Started by אורח,

למטרת משחקים סרטים ואינטרנט, תודה!

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  16. קנו לאחותי מסך LCD של LG דגם L1719S ב1000 שקל בגלל שיש לה מחשב ישן עם אנאלוגי בלבד (היא לא צריכה יותר) מה אתם אומרים על המכיר? ועל המסך היה שווה?:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2252TQ_PF קניתי בוואלה שופס ב 1500 ש"ח (המכירה עדיין קיימת) תשלום אחד . את ה LG 2252TQ ( מחיר בזאפ מינימום מתחיל ב1788 ש"ח!!! ) באמת המסך האיכותי ביותר כיום ל 22 פאנל TN ותאמינו לי שחרשתי את האינטרנט כבר בחיפושים והשוואות ;D... מחיר מצחיק למסך מדהים !!! בדר"כ אני מעריץ של סמסונג - אבל הפעם LG לוקחת אותה ובגדול . נ.ב לגיימרים שביננו --- הוא אכן מהבודדים (כמו ה 226BW פאנל S) שבאמת נותנים 75 HRZ ברזולוציית 1600 ב-ל-י FRAMES DROP !!!!

• 49 תגובות
    • 5.9k צפיות
  18. Started by nir-z,

בעקבות שרשור שפתחתי פה לפני שבועיים החלטתי לקנות מסך EIZO S2111W לצורכי עיצוב גרפי ועריכת תמונות במרחב SRGB, אבל לצערי לא מייצרים אותו יותר ואין להשיג אותו באף חנות. אז חשבתי ללכת על CE210W ויש לי כמה שאלות: האם המסך הנ"ל מתאים לאותם שימושים? ממה נובע ההפרש הגדול במחיר? (אלפיים שקלים) והאם ישנם חסרונות (מלבד המחיר) מול S2111W במיוחד לצורך משחקים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. חברים עזרה דחוף. אני מחפש את הדל עם העדכון האחרון Rev. A02 למסך של דל U2411 ונמצא במחסנים של דל בארץ רק ה-Rev A01 מישהו יודע מה בכלל ההבדלים בין הגרסאות וכמה העניין קריטי? תודה.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by idanarieli,

תקציב: 1000 , חריגה של 100 ש"ח גודל: 23'' ומעלה , כמה שיותר יותר טוב שימוש: אינטרנט, עבודה משרדית פאנל: אין בעיה עם TN חיבור: DVI כרטיס מסך מובנה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by sursvti,

היי, יש ברשותי מחשב נייד מסוג XPS 15. אני מעוניין לחבר אליו מסך חיצוני שבו אני אעבוד/אשחק בזמן שאהיה בבית. ככל הנראה בעתיד המסך יחובר למחשב נייח. הדרישות הן מעל 21 אינץ (כולל), ועד 1500 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אאיזה מסך יותר טוב מבין המסכים האלה..? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1634&CatCode=398 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1105&CatCode=398 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1635&CatCode=398 http://ivory.co.il/product.asp?productid=1055&CatCode=398 אם יש לכם מסך יותר טוב שאתם מכירים אשמח לקבל התקציב הוא 2000

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  23. המסך הוא לא חדש, אני משתמש בו כבר מספר שנים. היום המסך בזמן השימוש בו התחיל לעשות בעיות, בהתחלה התחיל לעשות מין גלים נעים במסך, לאחר מכן רק פסים לבנים בכל המסך ועכשיו בנוסף לזה כאשר מגלגלים את העמוד למטה בדפדפן(או כל דבר אחר) הוא מראה בחלש את מה שהיה קודם. מה אתם חושבים שהבעיה כאן? אם הבעיה אינה מוכרת אני אפתח את המסך ואבדוק מה הבעיה(יש ידע באלקטרוניקה) תמונות למי שלא מבין: (בתמונות המצב נראה יותר טוב, במציאות זה יותר גרוע)

24. Started by evman007,

שלום.אני מעוניין מאוד במסך,עקב מחירו הזול וגודלו.השימוש העיקרי הוא סרטים,אינטרנט ומוזיקה. יש למישהו חוות דעת עליו? מישהו ראה אותו בתצוגה של KSP?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Super Sonic,

אני קונה מסך ומבקש אמלצות לאחד 24 אינצ' בתקציב של עד 1500 שקלים.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.