מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני רוכש מחשב חדש לגיימים, אינטרנט סרטים וכו'. התקציב שלי 7000 שח קבלתי מפרט טוב כאשר לא התפשרתי על המעבד (QUAD 6600) . כרטיס מסך הוא Gigabyte Nvidia Geforce 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail . או :GECUBE PCI-EX RADEON HD2900PRO 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - RETAIL הסכום שנשאר לי למסך הוא כ-1300 1400 שח. קבלתי המלצה להתייעץ אתכם בנוגע למסכים. הייתי רוצה המלצה טובה למסך שיאפשר לי גרפיקה טובה ומשחקים ברמה טובה. מסך רחב 19 אינץ' או יותר. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אם לא תגיע אחת כזו.. נראה לי שלא צריך לשבור יותר מדי את הראש(אלא רק את הכיס :-\) ואלך על זה: http://www.mag.co.il/sg_product~21003026~173~39.htm (נגד המסך הזה -אני לא מאמין שמישהו יכתוב חצי מילה רעה)
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי לכולם, צג המחשב שלי ("21.5, יליד 2011, דור ראשון לצגי ה- LED!!) החל לגמגם, והגיע הזמן להתחדש לפי המפרט הבא: רזולוציה - 4K מידה - "27 פאנל - IPS כניסות חובה: HDMI, displayport בנוסף להמלצות, מבקש גם תשובות לשאלות האלה: * עד כמה משמעותיים זמן התגובה וקצב הרענון לצורך עניין עריכת הוידאו וצפייה בסרטים? * האם למסך שמוגדר כ- displayHDR400 (שזה לא HDR 'אמיתי') יש יתרון של ממש ביחס לצג שאינו תומך HDR? * על צגי IPS שתומכים ב- HDR נכתב שהם יכולים להציג מעל מיליארד צבעים. האם כל כרטיס מסך שתומך ב- HDR יכול להציג את טווח הצבעים הזה או שהיכולת הזו שמורה רק לכרטיסים המקצועיים (quadro/radeon pro)? כרטיס המ…
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום , אני קונה כבר השבוע מסך 22 dell2209wa . יש לי כמה שאלות אחרונות לפני הקנייה: 1. ציטוט מביקורת באתר prad.de : "Professional gamers will unfortunately have to opt for a monitor with a TN panel." הציטוט מתייחס ללגים , מעבר בין פריימים (אני לא בטוח - כנראה זמן תגובה)... והאמת שכתוב שלמסך יש 13ms (באתר שבחן את הזמן תגובה) , זה זמן תגובה שהיה קיים לפני 4 שנים (למסך שלי מלפני 5 שנים יש 12ms). בכל זאת , רוב האנשים בפורום שקונים מחשב עם כרטיס מסך מעל 800 ש"ח (נטו משחקים כבדים) - קונים את המסך הזה. אחד המשחקים שאני באמת משחק זה pro evolution soccer , אני לא רוצה שהמסך יהרוס לי את החווית משחק - במיוחד שאני משקיע 1200 ש"ח בכרטיס מסך. השאלה: איך המסך מתפקד במשחקים? 2…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקראת מעבר ל 1440p ושני מסכים הגיעו לקו הסיום. Samsung Odyssey g7 27 - במידה ונופלים על אחד בלי בעיות QC או ריצודים אמור להיות מסך מדהים. אבל הוא מאוד קעור..אף פעם לא ראיתי בפועל מסך קעור ואני פוחד שלא אאהוב/אתרגל לזה (במהלך רוב היום נמצא בעצם בעבודה..עם מסכים שטוחים..מה שבטח יקשה על ההסתגלות). דיברתי עם המון חנויות,באף אחת מהן אין אותו,או בכלל שום מסך קעור אחר בתצוגה. קצת מפחיד אותי לקנות מסך ב3000 שקל ולגלות שהקעירות לא לטעמי. בצד השני יש את Dell s2721dgf, שנשמע יחסית כמו ללכת על בטוח. אבל עם contrast שבמקרה הטוב מגיע ל 1:800-900, כיום יש לי מסך ips עם ניגודיות של בערך 1:1400 וזה סבבה לי ,ג…
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום חברה אני רוצה לרכוש מסך איכותי סרטים/משחקים עכשיו מה שחשוב לי זה הפאנל לדוגמא S-IPS נורא איכותי אבל יש אותו רק ב 20" אם זה בDELL, ASUS,NEC עכשיו פאנל כזה כמו שאתם יודעים (ומה שנכתב באתר גם)פאנל כזה לא יכול להיות ב22" (24"יקר מדי ) יש לי 19" ואני רוצה משהו יותר גדול 20" לא מספיק לי פלוס אני רותה מסך רחב לכן אני שואל אם ידוע לכם על מסך 22" שקיים או שצריך לצאת בזמן הקרוב עם פאנל איכותי ובמחיר סביר או על טכנולויגה חדשה (לא OLED יקח זמן עד שיצא ואם בכלל זה יצליח ) שווה לחכות או שאין טעם תודה ...: )
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לפני שנה קניתי מחשב עם המסך הנ"ל ואני כמובן מאד מרוצה. עכשיו אני רוצה להשתדרג לdual עם עוד מסך כזה, אבל כבר לא מוכרים אותו (לפחות בארץ...) אני צריך מסך של אסוס בערך באותן המידות (514-401-228) כדי שזה יראה פחות או יותר סביר אחד ליד השני. אפשר עזרה? אולי מישהו יודע למה הפסיקו למכור את האסוס mw221c או אולי יודע איך כן אפשר להשיג אותו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
ראיתי בכמה מקומות שכתוב את הניגודיות ואז ORIGINAL 1:1000 לדוגמא (Contrast Ratio 1:40,000iDCR (1:1,000 Original מה הORIGINAL אומר? ומזה הi בiDCR?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אהלן חברים מעוניין לקנות מסך מחשב פשוט לפורטנייט בעיקר שימושים בסיסיים חשוב לי המהירות מבחינה תחרותית , בין הדגמים האלו איזה הכי מומלץ , משחק על gtx1070 לא עומד תמיד על 144fps אבל רץ ❓ BenQ xl2430 ,24” , 144hz 1ms פאנל TN ב800₪ https://www.zbm.co.il/product/xl2430/ - dell S2721HGF 27” 144hz 4ms פאנל VA ב900₪ https://www.bug.co.il/brand/dell/s2721hgf?cq_src=google_ads&cq_cmp=10873639584&cq_con=108716986284&cq_term=&cq_med=&cq_plac=&cq_net=u&cq_pos=&cq_plt=gp&gclid=EAIaIQobChMI5IKwu43E7wIVievtCh0ThAl1EAQYASABEgJS OPD_BwE -Asus TUF VG249Q1R 23.8” 144/165h (Overlock) פאנל IPS ב1000₪ https://www.ivory.co.il…
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי חברים... אני מעוניין לרכוש מסך LCD בגודל 20 אינ'ץ וחשוב לי שלא יהיה גימיק.. שיהיה מתאים למשחקים זמן תגובה נמוך ואיכות טובה. התקציב הוא 2000 שקל + -. אני מקווה שיש חיה כזאת במחיר הזה? הסיבה שאני מעדיף 20 במקום 19 זה מכיוון שה20 יותר נוח לעין, טיפה יותר רחב ויותר נעים להסתכל עליו. אני לא מדבר על מסך רחב 6:9 אלא על מסך רגיל שהוא קצת רחב ביחס ל19.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה? איך הוא טוב? תודה מראש!! http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000TlU2LRoW5edHevaRyF6g9yA:12bbi68k5?id=4037750&pr=QJ5&N=2%2031512%2030250&sgID=10
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום חברי פורום, אני זקוק להמלצה על מסך שישמש אותי כמעט אך ורק לXBOX 360. הדרישות שלי מהמסך הן שיציג כמובן תמונה כמה שיותר טובה/חדה/חסרת מריחות ומספקת במשחקים, ושינצל את הכוח הגרפי של הקונסולה כמה שאפשרי. שיהיה 22" (ומעלה, אם התקציב מאפשר), בקיצור, שיהיה מסך טוב. ראיתי שהChimei די מתאים לדרישות שלי, אבל חשבתי שאפשר לסחוט קצת יותר את התקציב ולהתייעץ אתכם ליתר בטחון. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
כי למה שלא יהיה גם OLED על שולחן המחשב?
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
- 4 followers
-
-
מפרט: LIAN-LI Full Tower Case PC-O11 Dynamic Black ZOTAC Gaming GeForce RTX 3080 AMP Holo 10G Corsair DDR4 24GB 3200 AMD 3rd Gen Ryzen 7 3800X Corsair RM1000x 1000W PSU 80+ Gold Modular Gigabyte X570 Gaming X 2560x1440 , "27 Samsung Odyssey G5 SSD 256GB HDD 2TB HDD 4TB אני חושב שאולי יש לי בעיה בכבל הhdmi שמחובר לי עכשיו כי יש לי במשחקים ,screen flickering,"מסך מרצד" ,stuttering, גמגום,lag איך שלא קוראים לזה אז אני צריך עזרה לפני שאני קונה, לגבי כבל כי אין לי מושג מה מתאים לכרטיס מסך שלי ולמסך מה עדיף hdmi או Display Port וראיתי שיש הרבה גרסאות לכבלים ,אז בכלל הסתבכתי.. תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלומות, לאחר רכישת המחשב לצורכי המשרד, נותר לבחור את המסך. אני מתלבט בין השניים הבאים: 1. Dell P2414H שמחירו כ920 ש"ח. 2. SENSE 23685B שמחירו חצי משל הDell (יש קשרים עם הספק, לכן המחיר הזול). השימוש הוא בעיקר עבור תוכנות הAutoCad ,Solid Edge ו-Excel. 1. ראיתי שלDell יש מגוון חיבורים, ביניהם USB. האם הוא יתאים כמעין "תחנת עגינה" למחשב נייד במידת הצורך? כלומר, שהמקלדת והעכבר יחוברו למסך וכשאגיע עם המחשב הנייד, פשוט להתחבר למסך והכל יפעל? (לSENSE יש רק חיבורי תמונה וסאונד). 2. מבחינת בריאות העין ובעבודה ממושכת של 6-8 ש"ע ביום- איזה מסך עדיף באמת? לא הצלחתי להבין מי מסוגי הפאנלים עדיף מבחינה בריאותית? בתודה מראש למשיבים.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני עדיין לא יודע מה להחליט חשבתי שבחרתי מסך טוב לקנות (ASUS - MW221U) אבל חצי מהאנשים פה אומרים "לא" והחצי השני אומרים "כן" אני עדיין מעוניין במסך גדול, עדיפות למסך 20 אינטש ומעלה ברור לי שמומלץ בחום המסך המדובר פה בפורום של DELL 2007WFP בכל אופן כל העסק גורם לי לרצות מסך 22 אינטש CRT במקום LCD !!! ??? אני עדיין אובד עצות כמעט ואין בארץ חנויות עם תצוגה טובה של מסכים גדולים מעל 19 אינטש שזה ממש עצוב!!! אני מחפש מסך טוב למשחקים לגרפיקה ולסרטים (אז רצוי שיהיה WS) כבר אמרתי שיהיה גדול מ 20 אינטש תומך HDCP מומלץ בחום כי גם הכרטיס מסך החדש שלי תומך HDCP אין לי בעיה של זוויות צפייה, ז"א שלא מזיז לי אם אני אסתכל מהצד ואראה צבעים מוזרים כי אני לא מתכוון לעשות את זה בכ…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כדאי לי ללכת על ה BENQ או על ה SONY הזה שכולם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אני צריך כמה אנשים רציניים שבאמת מבינים שיעזרו לי בדילמה לדבי מסך LCD. לא מזמן קיבלתי מתנה מסך סמסונג דגם 931b. וחשבתי אולי לשדרג אותו למסך טוב יותר אם מישו יכול לעזור לי בבקשה?[br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 19:03:21
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כותרת , אפשרות לחריגה במקרה הצורך. חנויות באזור המרכז. הדגם הכי טוב שאפשר למצוא במסגרת התקציב עם אפשרות מינמלית לחריגה חברה. שימושים-בעיקר לסרטים,אח"כ קצת משחקים(אני יוריד ברזולוציה לפני שאני אכנס למשחק) ואחרון וורד אינטרנט וכו. Samsung 2253BW Samsung T220 Smasung T220P LG W2261v איזה מהם הכי כדאי? אני אשמח לרשימה של - למעלה הכי טוב , למטה הכי פחות טוב. אגב אהבתי יותר תעיצובים של 2253BW ושל הLG מאשר של הT's.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה DELL 2007FP\WFP 20 אינץ. האם קיים כזה 19 אינץ??
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם קיים מסך כזה? האם יש איזשהו תיכנון להשיק בקרוב מסך כזה?
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכם אני לפני שבועיים רכשתי מסך מחשב ASUS MW221C היום נתקלתי בכתבה שלכם שמצהירה שהמסך הזה תומ ך ב- 720P וכל המסכים בבדיקה גם תומכים ב- 720P http://hwzone.co.il/reviews/22inch/16/ הלוואי שכך היה עפ"י שיחות שהיו לי עם היבואן נמסר לי שהמסך מראה עד רזולוציה של מחשב WSXGA 1680x1050 כך גם רשום בחוברת של המסך . עפ"י היבואן שמכר לי את המסך הנ"ל אין אפשרות רזולוציה פוגרסיב במסך הזה , שאר היבואנים שדיברתי איתם טענו שאין כלל מנגנון של פוגרסיב במסכים קטנים רק במסכי טלוויזיה גדולים .
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אין לי פשוט תקציב עכשיו ל-LCD טוב ולפי מה שהבנתי ב-700 ש"ח עדיף לי כבר לקנות מסך CRT.. הגודל לא כ"כ מפריע לי.. מה שחשוב לי שהוא יהיה מסך טוב ואמין עם אחריות 3 שנים ושיהיה מחנות מאיזור המרכז (ראשון לציון אשדוד וכו'..) גם לא חשוב לי שהוא יהיה 19 אינ'ץ מספק גם 17.. מה אתם אומרים? אני פשוט ממש לא מוצא המסכים האלה ממש נעלמים מהשוק ואני לא כ"כ מבין בעסק.. יש לי עכשיו את ה-LG FLATRON F700P ואני מאוד נהנה מימנו, אני רוצה מסך בסגנון, אפשר להשיג דבר כזה היום? חשוב לי גם מאוד קצב הרענון שלו שכרע אצלי אני על 1024X768 ועל 100 הרץ.. תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך עבד עד עכשיו עם המחשב ושהעברתי אותו למחשב אחר הוא פשוט נדלק ולא מציג כלום ואי אפשר לעבור בין SOURCE ושניסיתי להחזיר למחשב שלי הוא גם לא פעל ניסיתי את כל החיבורים איך אני מסדר את זה
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שההבדל בניהם הוא ב LED לCCPL אורות האחוריים, האמת שאני סובל מאד מהבהירות של מסכי המחשב, אם יש משמעות לכך. אגב, ראיתי שיש גם מסכי 22 אינטש, יש הבדל טכנולוגי בניהם ל23? דבר אחרון, ואולי תתנו לי מענה לכך, חיפשתי בכלל מסך בעל חיבור אנלוגי לTV, אך עקב ההמלצות למסכי הדל ירדתי מהנושא. תודה מראש על התגובות
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-