עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מעוניין מאוד לקנות את המסך הזה Samsung S24D360HL איך הוא לתקציב, הוא עולה 1000+- שקל ואם יש משהו יותר טוב לתקציב ואם כן אז הסבר.

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  2. Started by nivbrn,

האם כדאי לקנות אותו? או שיש מסכי 22" בתקציב דומה יותר טוובים (1500-2000 ש"ח) ומי נותן עליו אחריות בארץ? ניב

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  3. עיקר הפעולה עם המסך מחשב הוא סרטים + משחקים(לא הרבה). תקציב - עד 2500(אפשר אולי לחרוג אם זה משהו ששווה את זה) וזהו נראה לי

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. המסך הזה: 2253BW או המסך הזה: 226BW תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  5. המסך שבו אני משתמש היום הוא דל 2209WE שבו יש פאנל 8 ביט. האם מעבר למסך חדש יותר כמו P2714H (שכולל פאנל IPS ‏6 ביט) יהיה בעייתי? אני לא מעוניין במסכים יקרים יותר, בין השאר בגלל הרזולוציה הגבוהה (מעדיף טקסט גדול יותר). תודה!

6. אני לא בטוח ש- "24 לא גדול מידי לשולחן העבודה שלי. מעל השולחן יש מדף שנמצא בגובה 45 ס"מ . המדף לא עמוק (20 ס"מ) אבל אם אני לא רוצה להיות קרוב מידי למסך נראה לי שאצטרך למקם אותו מתחתיו, כך שיש מגבלת גובה של 45 ס"מ. עומק השולחן כ- 80 ס"מ, ה אורך 140. אשמח לקבל התייחסות. אני עובר מ- "15 אז לחילפוין אלך על 20 או 22 למרות שאני מבין שב- 22 אין מבחר. האם הקפיצה ל-24 מוצדקת ? לגבי הדגם, לאור מה שקראתי (עדיין לא ראיתי) חשבתי על 2407wfp אם אצליח להשיג או 2408. האם זו בחירה נכונה או יש למישהו משהו אחר להציע ? אני חושב לחבר למסך שני מחשבים, אחד ישן, עם כרטיס מסך ישן ב- VGA והשני ב- DVI האם זה אפשרי בדגמים האלו ? המחשב שיוחבר ב- DVI מצוייד ב- 8600GT עם 512MB האם זה מספק ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  7. איז המביניהם עדיף למשחקים כבדים?!?!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. גוד מורגן אנד סאלם עליכום, פארשטייסט אידיש ? בעלי המסך באחד מהגדלים הבאים, תפתחו בבקשה קובץ של WORD ואחד PDF ותפרשו אותם אחד ליד השני בחלון מלא ותעשו PRINT SCREEN או SCREEN CAPTURE ותעלו בבקשה את התמונה לפה. תציינו איזה גודל המסך ובאיזו רזולוצייה אתם עובדים. אני רוצה לראות איך נראה שטח העבודה ומה ההבדלים בין המסכים. תודה רבה ( רבה רבה ) מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by adirnasri,

אני רואה במלא מקומות שרשום פאנל המסך:TN מה זאת אומרת ? אני לא מבין את זה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  10. טוב אז ככה אני רוצה לקנות מסך חייב להיות FULLHD: 1920x1080 או 1920x1200 עדיף 1200 מעדיף LED אבל אני אתפשר על LCD אם אני חייב, המחשב עצמו לא מגביל אותי בשום צורה יש לי I7 ב4GHZ וכרטיס מסך 5970 של ATI, לגבי ה-REFRESH RATE אני פשוט לא מבין בזה, שמעתי ש120 זה אחלה אבל אני יודע שזה יקר אז לא אכפת לי גם 60. אני משתמש למשחקים ועריכת סרטים תקציב בסביבות 1000 שקל, נגמר לי הכסף... אם תוכלו לעזור לי אני יהיה שמח מאוד תודה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם. לאחרונה התחדשתי לי במחשב חדש(i5-760,8GB DDR3,GTX460) שלאחריו הגיע מסך-טלוויזיה של פיליפס בגודל 37 אינץ'. זה הדגם הספציפי: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=762537 בחרתי בדגם הספציפי הזה כי אהבתי את הנתונים שלו והביקורות עליו היו טובות, ולא סתם, אני ממש מרוצה ממנו. רק יש בעייה אחת, אתם יודעים..קטנה כזאת. שממש ממש מעצבנת. המסך מחובר למחשב דרך כאבל DVI>HDMI, ויש נפילות handshake באופן תדיר. אם זה בגלישה באינטרנט פתאום אתר רנדומלי יחליט לכבות את המסך. HWZONE כבר בבלאק-ליסט שלי זה כמה ימים, פייסבוק גם נכנס לרשימה פה ושם. בחיפוש אינטנסיבי שלי בגוגל מצאתי שזה בעייה כלל עולמית (כן כן), אין לה פיתרון, והיא נובעת ככל הנראה מבעיית דרייברים. גם ATI וגם NVIDI…

12. בתקציב של כמה מאות ש"ח (אני מניח), אין דרישות מיוחדות, פשוט פשוט, אמין ולא יקר. תודה.

13. שלום לכולם, לפני כשעה רכשתי מסך LCD שלטעמי הוא אחד המסכים הכי טובים שאפשר להשיג במחיר שרכשתי... אז קצת פרטים מסך מחברת AOC דגם: 196 v+ גודל: 19 אינץ אחריות: 3 שנים עד בית הלקוח. הרחבה של עוד שנתיים בתוספת תשלום סה"כ לתשלום 1150 ש"ח, אשמח לדעת אם המחיר שרכשתי את המסך אכן נחשב מחיר טוב כי הבנתי מהמוכרים שמה שהסתכלו עליי שהוצאתי מהם את המסך הזה "בחינם" כמו כן אשמח לדעת כיצד אוכל לקבל את התצוגה הכי טובה מהמסך... איך להגדיר אותו ככה שאקבל את התצוגה והמראה הכי טובה אני פועל על רזולציה 1024*768 תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Mingi,

מחפש מסך מחשב LCD שיתאים לחיבור למחשב ולטלוויזיה(ממיר דיגיטלי - עדיף מסך רחב) בטווח מחירים נמוך 700-900 בערך. האם יש משהו נורמלי בטווח מחירים כזה? ואם כן אז איזה דגמים? - מעדיף חברות נורמליות כמו סאמסונג או אל ג'י.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  15. שלום, אני מחפש בכל מיני אתרים לפעמים את סוג הפאנל שלי, ואפילו באתר של החברה לא מצאתי אותו... יש לי LG FLATRON L1750HQ. האם יש אתר שבו רשומים כל הפאנלים?? תודה.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by asafsee,

שלום רציתי להתייעץ...בנושא קניית מסך LCD אני מעוניין לקנות מסך טוב שיתאים לי לגלישת טקסט באינטרנט, קצת משחקים ולהרבה סרטים בתקציב של כ 1300 שקלים אני מניח שבקטגוריה הזאת נכנס מסך 17 אינץ.... אז אשמח על כל עזרה תודה אסף

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מעוניין לקנות את המסך, אבל חשוב לי שאוכל להחזיר אותו אם יש בו פיקסלים מתים או תאורה לא אחידה. האם יש הבדל בין החנויות הזולות שמוכרות אותו? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. קודם כל אתחיל בזה שאת המסך רגשתי ביום ו' האחרון מiqpc אשדוד (הייתי שם פיזית) אני חייב לציין את רמת השירות היוצאת דופן !!! שלהם .כל מה שביקשתי נענה על ידם ברצון וביעילות. הם אפילו פתחו את המסך לידי וחיברו אותו למחשב והריצו תוכנת דיאגנוטיקה לבדוק שכל הפיקסלים תקינים לחלוטין - תהליך שארך כעשרים דקות. והתחייבתי ביני לבני שאני נותן להם שאפו על השירות והיחס. עכשיו לענייננו- כעיקרון אני מאוד מרוצה מהמסך מהעיצוב שלו (מאוד אלגנטי) . אני רק רוצה לדעת האם יש תהליך מסודר לכיוון מסכים (נגיד קודם ניגודיות אח"כ בהירות וגד') או פשוט ניסוי וטעייה? דבר שני המלל במסך לא הכי חד וישנה תחושה של מריחה קלה של האות או הסימן. תודה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  19. Started by HumanFly,

שלום, קטע קצת מעצבן, האם אפשר לנעול את הפיבוט במסך הנל ? הוא כל הזמן מסתובב לצדדים, ולא ממש רשום בהוראות אם אפשר למנעול את הפיווט ושהוא ישאר ישר בלי לזול כל פעם שאני מכוון אותו... אודה לתשובה, תודה תראש

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  20. אני רוצה ללכת על אחד מ-4 המסכים הללו למטרת גלישה באינטרנט בלבד!!! למטרת סרטים המחשב מתחבר לLCD 32! יש לי מחירים טובים יותר על כולם מלבד הדל, אני מדבר על הנחות של בערך 10-15 אחוז ממחיר המדף! לכן אפילו האיזו נראה לי מאוד ריאלי. מה באמת המסך המשתלם ביותר ולמה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אמצעי התצוגה החדשים של היצרנית הקוריאנית הם זריזים, קמורים ובעלי טכנולוגיית הארה אחורית ייחודית לכתבה

22. אז ככה אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני קונה איתו מסך 22" עכשיו יש שני מסכי ASUS שאני מתלבט ביניהם: 1. מסך מחשב Asus 22" MW221C 2ms LCD ¤1393 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=51434 2. מסך מחשב Asus 22" VK222U 2ms LCD ¤1171 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=51435 השאלה שלי היא האם יש הבדל מהותי בין השניים שאני ירגיש ששווה את ה-200 שקל האלה? וגם ליותר זול יש מצלמת אינטרנט מובנית שזה די מתאים לי כי אני לא רוצה להשקיע עוד במצלמה. אז מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  23. Started by cobmetal,

שבת שלום לכל חברי הפורום ! כרגע אני מרכיב מחשב ומחפש מסך בשבילו , אין יעוד מסויים , המסך אמור לשמש למשחקים גלישה באינטרנט , תוכנות וכו' התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח . מבקש המצלמה ממכם . תודה.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  24. הגיע הזמן להיפרד ממסך הCRT שיש להורים שלי בבית ולפנות קצת מקום על השולחן... אני מחפש משהו זול והכי טוב לשימושים שלהם (ראו כותרת), מחיפוש פה עלו הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765864 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730315 וגם אם מותחים קצת את התקציב אז גם זה נכנס לתמונה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768814 היום יש להם 17 אינץ' ואני תוהה אם יש צורך במסך רחב וגדול יותר? או שלחפש איזה 19 אינץ' לא רחב... הראייה שלהם לא כמו פעם ואני חושש שהרזולוציה הגבוהה של המסכים האלה לא תתאים להם לקריאת הטקסט באופיס/אינטרנט. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by amobi,

קניתי מסך 24 סמסונג, התקנתי קודקים שונים, אבל בסרטים וגם לפעמים בסרטים של משחקים, התמונה לא רצה חלק, כאילו יש LAG קטן. כרטיס מסך הוא 670. האם הגיוני שהבעיה קשורה לדרייברים של כרטיס מסך, או שיש מצב שהבעיה במסך ? לא שיניתי שום הגדרות של מסך או כרטיס מסך

• 0 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.