עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4508 מה אתם אומרים ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by בזיק,

אני מעוניין במסך הנ"ל, מתצוגה, מחיר 1200NIS איך הוא? איך לבדוק אותו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13903&PHPSESSID=085dd4dec6de117516e150c482ec78a2

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by good__one,

התקציב הוא עד 1500. עד עכשיו הייתי בטוח שאני הולך על ה-730B. אבל שמעתי (ופה המקום להתייחס מה מידת האמת בשמועה זו), שברזולוציה הטבעית של המסך 1280X1024 הכל נראה במסך 17" קטן מידי (תפריטים כפתורים וכו'). מעבר למסך 19" עם אותה רזולוציה מגדיל את התצוגה בגלל שכל פיקסל יותר גדול. לכן היום אני מתלבט האם לקנות 19" עם נתונים טובים (כמו ה-NU TECH) או את אותו 730B...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by le011,

ישנה אפשרות לקחת את המסך הנ"ל במחיר של 1350 שקל. מה דעתכם? מסך 19" עם כניסת DVI 4 MS מצורף מפרט טכני מהאתר של היצרן תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. ראיתי את המסך הזה: Acer LCD 19 AL1916WS Wide Screen השאלה שלי, האם הוא טוב? שווה את הכסף? באופן כללי, מסך רחב זה בעייתי עם משחקים? המשחקים יראו מתוחים או רגיל? אפשר גם לקבל המלצות למסכים טובים אחרים בתקציב של עד 1500 שקלים?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. מה זה הגודל נקודה וכמה יותר טוב יותר נמוך או יותר גבוה? למשל ראיתי מסך עם גודל נקודה 0.258 ואחד עם 0.264 ואני גם רוצה לקנות מסך תמליצו לי משהו והייתי מעדיף שיהיה WIDESCREEN שימוש המסך בעיקר משחקים.. גודל 19-20 אינצ' גג עדיף אפילו 17

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  8. Started by !_Evil_!,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=13899 למשחקים ולעבודה כללית במחשב(גלישה,תוכנות,סרטים)...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by exXxTreAm,

אתמול, רכשתי את מסך הlcd הראשון שלי אחרי הרבה התלבטויות הלכתי על מסך רחב. המפרט של המסך: http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid=%7BD9805007-56B6-4B47-B60B-1A1C28C4BEBA%7D אז ככה, בהתחלה חשבתי שזה עוד מסך חרא, מהזולים האלה, אז הלכתי לראות אותו בחנות, פעם ראשונה שראיתי, מה יכולתי להגיד, לא משו, אבל זה רק בגלל המפצל המעצבן שיש שם. קיצר קניתי אותו, שמתי על הרזולוצייה הטבעית ו.......אין מה להגיד עליו, מבחינת חדות הוא מצויין (אבל, אם לא שמים פה רזולוצייה טבעית בשולחן עבודה האיכות יורדת דראסטית). הקטע שהכי התעצבנתי הוא שיש הרבה מאוד משחקים שפשוט לא תומכים במסך רחב, וזה חיסרון אחד גדול. למזלי לא קיבלתי את המסך עם פיקסלים שרופים. חיסרון נוסף הוא זמן התגובה, אמנם מצויין שהו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Shlomi XD,

תקציב - 1K-2K (בלי לחרוג מעל 2K בבקשה) זה מסך למשחקים ועבודות משרדיות ככה שאני מעדיף שיהיה 4MS או פחות.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. מומלץ פחות שיהיה איכותי יש לכם המלצות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by davidez2,

YNET מפרסמים את המסך הבא: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-3712-prod-2,00.html המחיר מאוד זול למסך 19. מצד שני מסך דק בלי DVI הוא כנראה לא מהאיכותיים ביותר. יש למישהו מושג לגבי המסך הזה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ranran,

אני מתכוון לקנות מסך LCD וחשבתי עליו בכללי הוא מאוד זול מצאתי להשיג אותו בסביבות 1500 אבל קצת מוזר לי המסך הזה ממש ממש איכותי כלומר ניגודיות 1:1600 בהירות 300 וכו' וכו' למשהו יש נסיון עם המסך הזה או עם כל הקו החדש של המסכי LG עם הניגודיות הזאת של ה1400 וה1600 ומשהו גם יכוול להביא לי סקירות שעשו למסך למה אני לא מצאתי וגם לגבי הזמן תגובה 4 אין בוא מריחות וזה נכון?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  14. Started by Shlomi XD,

של סמסונג.. אני אשמח לשמוע חוות דעת עליו.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ex_,

תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by XMB,

ה LG : http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L1970HR.jhtml ה ViewSonic: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx922/index.htm יש לציין שהViewSonic יקר ב100 ש"ח מה LG , המטרה היא משחקים ועבודה. והאם יש לכם משהו אחר להציע עד 2300 ש"ח משהו כזה..? הדבר היחיד ה"משמעותי" שמצאתי ההבדל בין 2 המסכים האללו שה LG יחס ניגודית גבוהה יותר 1:1600 לעומת 1:650 ב VIEWSONIC אשמח לתשובה , יום טוב.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ilaysk,

היום קניתי את המסך וראיתי שעוד הרבה אנשים רוצים לקנות אותו אז למי שיש שאלות לגביו שישאל

• 38 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. היי, ראיתי בתצוגה את המסך הזה בין כמה מסכים בינהם מסכים שנחשבים טובים יותר כמו הסמסונג בעל ה4MS וכדומה.. ה- CHI MEY הוא 20 אינץ' והגודל והצורה שלו ליד מסך 19 אינץ' רגיל זה פשוט משהו מרשים ביותר, הוא גם נראה טוב וגם נראה הרבה יותר גדול ונעים לעין מגודל של מסך 19 אינ'ץ, הוא לא 16:9 אבל הוא טיפה רחב יותר והוא פשוט מדהים.. גם הנתונים שלו טובים.... חוץ מהשם שלו שפחות מוכר כל השאר טוב כולל הנתונים. גם הצפייה בו נראת טובה, והוא נראה בהיר יותר מהמסכים האחרים, אולי קינפגו אותו ככה שם בכוונה אבל בכל מקרה יש לו 330 עוצמת הארה שזה דיי חזק. מסך 19 אינץ' רגיל הוא מסך גדול אבל קצת ארוך וזה באמת פחות נעים להסתכל עליו וטוב שהוציאו גם מסך כזה אבל טיפה רחב יותר שנעים יותר להסתכל עליו. בהת…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by TheMadKow,

שלום, ובכן... אממ... אני משוטט כבר זמן מה עם מסך CRT של MAG .. ויש לי כמה שאלות, שאולי יהיו טיפשיות, אבל בכל מקרה - הבעיה העקרית שלי כרגע עם המסך, היא בתחום התדרים. יש ישומים (בעיקר משחקים), שמנסים לשנות את התדר, ברזולוציה של 1280x1024 (כשהמסך מגיע עד 60HZ) ואמ... קצת משגעים את המחשב המסכן.. האמת שזה דיי מטמטם אותי, וגם הקפיצות בין הרזולוציות. לכן התחלתי להתעניין במסכי LCD.... את רוב המפרט/ההשוואות דיי הבנתי, אבל בכל זאת יש לי כמה שאלות קטנות - 1. WideScreen, יש לו אילו חסרונות מסויימים שצריך לדעת עליהם ? לדוגמא אם משחק רוצה להציג ברזולוציה שאינה WS, אז אני אקבל פסים שחורים בצד, או שזה לא יעבוד, או שאני אצטרך לבצע אי-אילו התאמות ? 2. מהירות תגובה ... 8 סטנדרט בימ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. טוב, החלטתי להעיף את ה-CRT שישרת אותי כל כך טוב במשך השנים ולהחליפו במסך דק ועדכני. כמו כן, בגלל שאין לי טלויזיה בחדר ויש לי שני ממירי YES מיותרים החלטתי להוסיף לי אחת כזו לחדר. אבל שני מסכי LCD זה יקר מאוד... אז הגעתי למסקנה, למה שלא ארכוש מסך אחד בגודל 21" שישמש כשניהם. אז ככה, זה בכלל אפשרי לחבר את המסך (בהנחה שזה מסך מחשב) לשני מקורות מידע שונים ולהחליף בניהם? אם לא, מסך טלויזיה יספק תוצאות טובות כשישומש כמסך מחשב (שזה יהיה רוב הזמן)? התקציב כרגע אינו מוגדר אבל אני לא רוצה משהו כמו הטלוויזיות של סוני ב-24 אלף שקלים... תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מסך לא מיועד למשחקים, אלה בעיקר לעבודה על המחשב, למוזיקה , שיהיה איכותי וטוב לעיניים שאפשר לשבת שעות בלי כאבי עיניים ושיראו חד וטוב, גם מהצדדים. 19" תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by e-d-a,

היי ראיתם את הכותרת אז אני מחפש מסך כזה, בשאיפה שיהיה כמה שיותר זול. וגם מה ההבדלים בין חיבור DVI לחיבור רגיל? ואני צריך את זה דחוף, מחר אני חייב להזמין אחרת אני לא מזמין אותו בכלל (קומבינה מסובכת). אז תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי טלויזיה crt ישנה ושמתי אותה דיי קרוב למסך שלי(lcd) כי אין ממש ברירה...עכשיו אני יודע שכשמים שתי מסכי crt אחד ליד השני זה דופק אותם מתחילים לראות קווים כאלה ולאט לאט הם נשארים קבוע על המסך...עכשיו השאלה אם זה נכון גם לגבי lcd..הם לא עובדים אותו דבר אז יכול להיות שהטלוזיה לא תשפיע? כי ממש לא בא לי שיהרס לי המסך..אה וגם המודם שלי והסאב קרובים לטלויזיה...משנה משהו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Pav3l,

למישהו יש הצעות למסך טוב במחיר הזה? או שבכלל עדיף לקנות "17 טוב במחיר הזה (או אולי פחות אפילו)? * המסך לרוב לא למשחקים * אגב - ה- 17 משתווה לגודל כמו המסכים הרגילים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. בהחלט נקודות מעניינות , תשמע אני משער שיש סיבה להוצאה של זמני תגובה קטנים מ 8 מ"ש כנראה החישוב שלך לא כולל גורמים נוספים שקשורים לאיכות הקריסטלים במסך , כי הבנתי שכל חברה עושה תערובת שונה ולכן הנתונים היבשים הם רק חלק מהתמונה הכוללת.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים