עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי לכולם! בכוונתי לרכוש את אחד מן המסכים הנ"ל אך עדיין קיימת התלבטות קלה לגבי מה לרכוש, מצד אחד ה2407 הינו חדש וכן בעל עיצוב טיפה יפה יותר... אך שמעתי כי ישנן מספר בעיות עם הפאנל שלו לעומת הדגם הקודם. אשמח לעזרה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. כרגע הכרטיס מסך כרגע הוא Geforce2 MX/MX 400 יש מצב שבעתיד הוא יוחלף ככה שצריך שיהיה חיבור רגיל + DVI המטרה העיקרית של המסך היא לשימוש בסיסי של אינטרנט + צפיה בסרטים... עדיפות ל מסך 19 אינט'ש וכמה שיותר שיוכל לחסוך בכיס (אם אפשר תביאו כמה אופציות) תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. http://www.penny-arcade.com/comic/2006/07/26 הגיע הזמן שמישהו יגיד משהו על הפרסומות האוויליות לחומרת מחשב. כמו כל החייזרים הכסופים והספינות חלל על קופסאות חומרה. ראבאק, כמה שזה מטופש. חברות נורמליות כמו ASUS שומרות על עיצוב נקי. מסך שפונה לENTHUSIAST MARKET - הפרסומת שלו צריכה לכלול מידע ענייני - ולא תמונה של הומו בחדר משגלי הבהמה שלו, משחק בתמונה של הקופסא של WC3. וזה סתם קומיקס מצחיק

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by gtf,

מה עושה הניגודיות ומה ההבדל בין ניגודיות של 1:700 שזה נחשב לדי טוב לבין 1:1400?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by biodome,

מחיר מתחת ל-1300 ש"ח http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=411938 133 ביקורות משתמשים לא רעות בכלל ב-Amazon UK.. רוב החוות דעת השליליות מתייחסות לשימוש עם XBOX360 שלא תומך ברזולציה של המסך. רציתי לדעת אם למישהו כאן היה ניסיון איתו, במיוחד במשחקים (זה לחבר שהוא גיימר), או חוות דעת כלליות. כמו כן אם מישהו יודע מה האחריות של פיקסלים מתים אצל ניופאן על המסך הזה? בכל מקרה חבר שלי כנראה יתקשר אליהם מחר לברר..

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. טוב אז ככה אני קונה בקרוב מחשב ועכשיו מה שחסר לי זה מסך אז אני צריך שתמליצו לי על מסך LCD שטוב לGAMING התקציב הוא בין 1000-2000 עם חריגות קלות יש לי שאלה MS גבוה זה טוב או שMS נמוך זה טוב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by kobibo,

הינה המפרט כיצד הוא נראה לכם? רזולוציה מקסימלית: 1280x 1024 גודל נקודה: 0.294 חיבוריות: VGA+DVI בהירות BrightNess: 300cd נגידות Contrast: 1:2000 זמן תגובה: 2ms זוית ראיה: 160X 160 רמקולים: לא צבע: לבן שנהב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by deannahum,

מצטער שאני מעלה את השאלה הזאת דווקא כאן אבל אני חייב שכמה שיותר אנשים יראו את זה ומהר ! למי ששמע או לא יש מבצע לשקם אלקטריק של מסכי מחשב כאשר קונים מסך מקבלים מכונת אספרסו איכותית של דלונגי... והמבצע נגמר מחר ! לכן אני צריך עזרה דחופה ! עכשיו, יש לי התלבטות קשה בקשר למסך שאני חייב שמישהו יבוא וממש יוכל להסביר לי טוב.. אני מעוניין במסך SAMSUNG 940BW : http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19hawkbqxaa.asp?page=Specifications שהוא מסך רחב... השאלות שלי הן : * עד כמה המסך הזה הוא באמת רחב ? כלומר איך אני יכול לדעת אם הוא צר מאוד או פחות ? * האם השימוש במסך רחב מורח תמונות ? * יש חיסרון בשימוש במסך רחב ? * מישהו ממליץ לקנות את המסך הזה ? * האם מסך רחב משמעו …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ראיתי שיש את displaymate , אבל אני לא מוצא איך להוריד אותה . תודה .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shtung,

שלום אני צריך עזרה בבחירת מסך הבעיה העיקרית היא שבמסכים אני לא ממש מבין אין לי מושג אפילו על מה צריך להסתכל לכן אני פונה אליכם אני מחפש מסך שיהיה טוב למשחקים ולסרטים רצוי שיהיה גדול אבל אם אין משהו טוב וגדול אני מוכן להתפשר לגבי תקציב אני עוד לא בטוח תודה מראש shtung

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, אשמח לקבל את חוות דעתכם לגבי המסך SAMSUNG 940BW, מדובר במסך 19 אינץ' רחב של סמסונג. יש לו מחיר טוב (כ-1700 ש'ח), הניגודיות קצת נמוכה (1:500). ועוד שאלה, מה החסרונות של מסך רחב? האם הכ. מסך(X300LE) שלי ייתמוך במסך רחב? http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19hawksqxaa.asp בבקשה, למי שיש מסך רחב, לא משנה איזה דגם, שייכתוב פה האם הוא מרוצה. תודה מראש, לירן

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. אני בוחן קנייה של מסך 19 רחב. עדיין לא החלטתי אם זה יהיה הסאמסונג, או acer. בכל אופן, הרזולוציה של שניהם היא 1440X900. העבודה העיקרית שלי במחשב הם טקסט וגלישה, סרטים במיוחד, CS ו DOD, מידי פעם. הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9250 והוא עגלה כמעט כמו אייל ברקוביץ'. האם הפישר המיושן הזה מסוגל לעמוד ברזולוציה הנדרשת למסך רחב, והאם ישנה דרך לברר את זה באינטרנט? (ניסיתי דרך האתר של ATI , ויותר קל יהיה למצוא את משמעות החיים.) תודה רבה =) -עריכה- טוב, ממחקר קטן שערכתי, הבנתי שאוכל לראות את אם הוא מתאים או לא אם אצליח לחבר מסך רחב אל הכרטיס. ראיתי איפשהו תגובה שכל הכרטיסים אחרי radeon 8500 מסוגלים להתמודד עם רזולוציות של מסכים רחבים. יש אמת בדברים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Nasok,

אני קונה מחשב חדש וכמובן מסך חדש בקיצור הכל אז אני צריך המלצה ל-19 אינץ' עד 2.7K ואני לא יודע אם לקנות 16:9 או לא תגידו מה יותר טוב תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. לצערי הרב אין לי זמן לבדוק מסכים אבל אני סומך עליכם . אני חייב לרכוש את המסך עד מחר (רביעי על הבוקר). * התקציב עד 2000 ש"ח (אם יש משהו ממש ממש טוב שעולה קצת יותר אז תמליצו חופשי, יש סיכוי שאשקיע עוד). * הגודל 19 אינטש. * חברה מוכרת! (או חברה לא מוכרת שהתרשמתם ממנה לטובה). * אחריות נורמלית (פיקסל פגום 1 = החלפה) שנתיים שלוש. המסך ישמש בין השאר למשחקי מחשב ולכן חשוב לי שהמסך יתמודד הייטב עם FPS גבוה ועם כמה שפחות מריחות.. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. http://www.wcs.co.il/Product.asp?productid=367 איך המסך הזה יהיה במשחקים וסרטים? משחקים - הכוונה מבחינת רזולוציה כל המשחקים יכולים לעבוד על 1440X900? סרטים - תמיד יש שתי פסים שחורים למטה ולמעלה אז בגלל שהמסך צר זה עוד יותר גרוע או שאפשר לעשות משהו לגבי זה? ודעה כללית על המסך איך הוא יש למישהו ראה? תודה

• 32 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. יש תוכנה שיודעת לשנות את הגדרות המסך כך שיהיו מיטביים למשחקים/סרטים/טקסט כמו שכפתור F-ENGINE ב-LG או MagicColor ב-SAMSUNG עושה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by deannahum,

שלום ! אני מתכוון לקנות מסך במסגרת המבצע של שקם אלקטריק למי ששמע ואני מתעניין במסך SAMSUNG 940BW עם המסך הרחב... (4ms) רציתי לשאול האם זה משתלם לקנות מסך רחב ? האם זה נוח ? טוב למשחקים ? כדאי או לא ? בבקשה תנו לי את חוות הדעת בהקדם כי המבצע מסתיים מחרתיים, וזה מסך שבאילת עולה רק 1465 שקל וחבל...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by bykeking,

בגלל שבשני הפוסטים הקודמים שלי נותרתי למעשה ללא מענה החלטתי לפתוח פוסט חדש שאני מקווה מעוד שיעזור לי אז ככה, אני מחפש מסך LCD 19" שהיעוד העקרי שלו הוא גיימינג. עד עכשיו אני עם CRT 19" של MAG ואני מעוד מרוצה ממנו (חוץ מזה שהוא תופס את כל השולחן...) והחלטתי להשתדרג. אני משחק בעיקר אבל גם עובד הרבה בפוטושופ ובתוכנות תלת-מימד לכן איכות התמונה חשובה לי לא פחות מזמן התגובה. חוץ מזה, אני רוצה גם לקנות כרטיס טלויזיה ולראות טלויזיה על המסך הזה (וגם סרטים, סדרות וכו' מההרד דרייב). התקציב עומד כרגע על 2500 ש"ח ואין לי ממש אפשרות לחרוג (למרות שממה שראיתי זה תקציב יותר מסביר). המועמד העקרי כרגע מבחנתי הוא ה1970hr של LG. אשמח לקבל הצעות והמלצות.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Nasok,

אני רוצה לקנות מסך חדש 19 אינץ' עד 2.7K ואני לא יודע אם לקנות 16:9 תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  20. Started by AlterEgo,

טאכלס, מה המסך LCD הנורמלי למשחקים (מסך עם איכות נורמלית) הכי זול שאני יכול להשיג?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני מחפש אתרים/מאמרים , שיש בהם ביקורות לגבי מסכי LCDטלוויזיה , בדגמים שנמכרים כאן בארץ, במחירים לא יקרים. עדיפות לטלווזיות 32 ו 37 אינץ. שמח לשמוע גם דעתכם. (המטרה היא לשים בחדר עריכה, לשם צפייה ב DVD/טלוויזיה) אשמח לעזרה. תודה רבה והמשך יום נפלא

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by Hasamba,

יש מבצע בשקם אלקטריק, על כל קנייה של אחד המסכים הנל מקבלים גם DVD נייד, השאלה היא איזה מהם עדיף, הסמסונג קצת מפחיד אותי כי הוא רחב, אני לא רואה סרטים במחשב (יש מדיה סנטר) וכמעט לא משחק, רק עבודה ואינטרנט. האם גלישה ועבודה רגילה יראו טוב יותר במסך רחב מבמסך רגיל? תשובות מהירות יתקבלו בברכה, אני מתכנן לקנות היום תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. 1:600 לB 1:700 לBF 8MS לנ 2MS GTG לBF למה אף אחד לא מדבר על הסדרה הזו? העיצוב שלהם נראה לי טוב, וביחס למחירם הנמוך אני חושב שהם יהיו להיט מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by gtf,

מסך LCD 17 הוא אותו דבר כמו מסך CRT 17 וכו'?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by מורדו,

קניתי היום תמסך אבל יש לי בעיה מוזרה ,כשאני אני ממזער ומשחזר לדוגמא תדפדפן יש לי במעלה המסך ,ערפל שחור כזה לפחות משניה . שיניתי רזולוציה ל1024X1280 וסמתי לב כשה אני ממזער ומשחזר תדפדפן באתר הזה, הערפל מופיעה רק בחלק הכחול של האתר ממש לפחות משניה,כאילו הוא בונה תצבע כזה לא יודע עם זאת בעיה במסך או שככה זה תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים