מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
חברים יקרים , אחרי ההמלצות על 3 מחשבים זולים לצרכי המשרד מבקש המלצה על 3 מסכי 19 אינץ זולים . העולים בגורל הם ה 953BW 19'' של סמסנוג או ה W1942T 19'' שח LG . הפרש המחירים בינהם זניח (סביב ה 700 שקל). האים יש לכם המלצות טובות יותר (זולות יותר ?!) אשמח לשמוע חוות דעת מלומדת (כאמור לצריך משרד בלבד). תודה מראש, דרור.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך מחשב ''גיימינג'', מצאתי כמה מסכים טובים במחיר טוב אבל יש דבר אחד שאני לא מבין מה ההבדל בין QHD ו WQHD, האם אחד יותר טוב מהשני למשחקי מחשב ולצפייה בתוכן? חקרתי באינטרנט וכתוב שם משהוא על אקסטרה פיקסלים ושלWQHD אין פסים שחורים ולא יהיו תמונות מתוחות ב''widescreen videos'' (אני לא יודע מה זה גם) אשמח להסבר קישור לדף זאפ של המסכים המדוברים אם צרי ך תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
- 1 follower
-
-
היי צריך בבקשה המלצה למסך מחשב/טלוויזיה 27" המסך הולך לשמש כטלוויזיה, ולכן חשוב ש: 1) רמקולים מובנים עם ווליום חזק יחסית 2) אנדרואיד מובנה 3) מתלה vesa 4) ספק כוח פנימי ולא שנאי חיצוני תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה זה מסך מחשב חכם ? אין לי שום מושג מה זה חשבתי על זה https://ksp.co.il/web/item/278501 הבנתי שאפשר לצפות בטלויזיה , אז חשבתי לקנות מסך מחשב חכם ולצפות עם זה בטלויזיה ,במקום לקנות טלויזיה האם אפשר לחבר את הממיר ולצפות ? אם כן , איך אני עושה את זה ?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם נדפקה לי הטלויזיה ואני מעוניין למצוא תחליף השימוש העיקרי שלי בה הוא לצפייה בסרטי DVD האם יש הבדל מהותי בצפייה בסרט במסך מחשב של 22 אינצ' לדוגמא לעומת מסך LCD טלויזיה באותו הגודל? יש המלצות למוצר? אני לא מחפש משהו בומבסטי ובמחיר של לא יותר מ600-750 ש"ח תודה!
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני חושב לקנות אותו אבל קראתי שמסכים עם wide gamut מדגישים יתר על המידה צבעים וגורמים להם להיראות מוגזמים תהייתי אם למישהו כאן יש בעיות בתחום הזה וניסה לחבר אותו לxbox 360 או לצפות בו בסדרות מהאינטרנט באיכות בינונית?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש וגם מסך חדש. אני מתלבט איזה מסך לקנות בסביבות המחירים 1000 ש"ח 22 אינצ'. אני משחק משחקים כמו fifa pro need for speed gta 4 וכו' רוב הזמן אני או משחק או גולש באינטרנט ופעם בכמה זמן אני כותב בוורד איזה מסמך. עכשיו יש כמה מסכים: מה הכי כדאי לי? Samsung SyncMaster T220 Samsung 2253BW Samsung SyncMaster 226BW
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני כנראה מחר הולך לקנות את המסך הזה ב KSP ב 880 שקל. אניי בכוונה בחרתי 19 אינטצ' (ולא יותר) ובכוונה לא מסך רחב (לא מסתדר איתם). מה אתם אומרים על המסך? האם הוא יתאים לי לכרטיס INNOVISION 9500GT DDR2 (יש לכרטיס כניסת DVI-I ולמסך יש D-Sub, DVI-D אמורות להיות בעיות?) המסך בעקרון יותר לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס) ופחות משחקים. המסך:
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני מחפש מסך למשחקים וסרטיי HD,מסך איכותי מאוד. התקציב עד 3,000 שקלים... פחות או יותר יש את המסך המצויין Philips LCD 240PW9EB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718763 אך לצערי אינו נמצא במלאי בחנות TMS,והם גם לא מביאים אותו אני צריך שתימצאו לי מסך שלא יורד מהרמה שלו בחנות TMS.. תודה הכרטיס מסך שברשותי הוא HD4870 1GB
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את אותו המסך פעמיים (לשני מחשבים) . אפשר לחרוג מהתקציב אבל לנמק ולזכור שכל חריגה תוכפל פי שניים . עדיפות גבוהה לסקאי פיסי : http://skypc.co.il/ תודה רתם
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך חדש, 19" לצרכי אינטרנט ומשחקים, שיעלה עד 2000 שח. בעקרון אני די מתלבט בין: VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI וזה: SAMSUNG LCD 19" 971P 6ms DVI אבל אשמח לקבל המלצות נוספות. נ.ב. אם אפשר, גם לינק לחנות אמינה שמוכרת את המסך במחיר סביר. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מטלבט בין כולל מסכי ה 22 שיש בארץ אני לא יודע מה לבחור אני משתגעעע איזה מסך 22 הכי טוב שיש כיום ???
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך חדש למחשב בתקציב של 2000 ש"ח עם חריגות קטנות. אני מחפש מסך 20-22 אינטצ' שהשימושים שלו יהיו: 1) משחקים (בעיקר) 2) גלישה באינטרנט ועבודה עם טקסטים 3) עריכת תמונות ווידאו ברמה בסיסית-בינונית אם זה חשוב אז כרטיס המסך שלי הוא 8800GT ואני לא הולך לראות סרטים במסך הזה. חשוב לי שהמסך יהיה איכותי, בעל צבעים אמיתיים ואחידים וללא מריחות. אז על מה אתם ממליצים בתקציב הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מחפש חנות באזור המרכז שבתצוגה יש לה את LG1953TR תודה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, אני רכשתי את המסך לפני 4 חודשים בערך בשקם אלקטריק ועכשיו הופיע פיקסל שרוף אחד. צלצלתי ל"רונלייט" שהם האחריות והם אומרים לי שהאחריות מ3 פיקסלים ואני יודע שזה לא נכון, כשקניתי את המסך אמרו לי שזה מהפיקסל הראשון! אני צריך להגיע למעבדה שלהם אבל אני רוצה להגיע עם משהו כתוב שזה מהפיקסל הראשון, יש לי רק את החשבונית קניה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבין שני אלה? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB346073=346074&DB4163=181885&DB4147=4153&DB55018=128914
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום רב. ברצוני לשאול באיזה חנות כדאי לקנות את המסך Dell 2007 FP. מכל החנויות שבדקתי בzap המחירים לרוב היו מעל 2500. רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנות שניתן להשיג את המסך במחיר יותר זול ? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אז ככה קצת רקע בקצרה. היה לי CRT 14 בחדר, והיא הייתה קטנה מידי. עכשיו יש לי 29 שטוחה, וזה פשוט גדול מידי. כבר הרבה זמן שאני חושב לפנק את עצמי בLCD לחדר, אך כמובן שהכיס מתעקש שזה בלתי אפשרי כרגע. סיימתי תיכון, ואני עובד קצת כרגע. טלוויזיות LCD 26 עולות בסביבות ה3.5+, ויקח הרבה זמן עד שאני אגיע לסכומים שכאלו, במיוחד שאני לא ממש רוצה להוציא הוצאות כאלה גדולות לפני הצבא (היי, צריכים לשים גם קצת בצד). לאחרונה אני מתחיל לשים לב לעובדה שמחיר מסכי המחשב מאוד קורצים לי, ובשבילי מחירים כאלה הם בהישג יד בעתיד הלא כל כך רחוק. מכיוון שמרחק הצפייה קטן מ3 מטר, בסביבות ה2.5, אני אפילו מאמין שאפשר להסתדר עם 22, למרות שהייתי מעדיף מסך יותר גדול. השאלה אם קיימת חיה כזאת בכלל. - LC…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD אני יכול להשקיע עד 1800 ש"ח הדגם של הכרטיס מסך שלי: PX7600 GT תודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום שלום ראיתי ביקורות טובות על ה SAMSUNG 932B מצד שני אף אחד כבר לא מוכר אותו, אני מתעתד לקנות מחשב ממש מחר, וצריך לדעת האם ה 931B הוא זהה מבחינת תכונותיו ובאם לא, איזה מסך בסביבות 1200 ש"ח הוא הכי מומלץ תודות תודות ויום נעים.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
כל האשכולות פה דומים בנאדם מבקש מסך 22 אינצ' וכולם ממליצים לו מסכים מתקדמים באותו מחיר רק של 20 אינצ' ומנסים "לשכנע" אותו לעזוב את ה-22. אני מעוניין במסך 22 אינצ' הכי נורמלי שיש במחירים של עד 2K לא רוצה את ה LG 20 אינצ' ולא שום דבר אחר. לא איכפת לי שיהיה TN או משהו... אבל בכל זאת מבין הדגמים המוצעים היום במחירים של 1-2K - מה הכי כדאי? נ.ב יש לי כ.מסך GeForce 7900GS כרגע ואני מעוניין במסך בלי רמקולים מובנים. ואם אפשרי (לא חייב בכלל) אז רכזת USB. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בעזרת ה' עוד שבועיים אני קונה מסך מחשב חדש שיחליף את ה CRT הישן =] אני מתלבט בין.. Samsung 206BW ה 20" לבין Samsung 226BW ה 22" ברור שאני מעדיף את ה 22" אבל השאלה שלי אם הוא יתאים למחשב שלי ולכרטיס מסך שלי.? יש לי כרטיס מסך Leadtek 7600GT מחשב פנטיום 4 2.8 לוח אם ASUS P4P800 אני פשוט עוד שבוע מקבל את ההגה החייתי של לוג'יטק ה G25 ואני חייב מסך בשביל החיה הזאת ! אז מה אתם אומרים? אם אני אקנה את ה 22" יהיו לי בעיות או לא? מבחינת ראות, רזולוציות, חדות וכל הקשור בכך.. ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה 2007FP של Dell כבר שנתיים ואני מרוצה עד הגג. אני רוצה להוסיף מסך נוסף לידו, שיתפקד כמסך שניוני, ונראה לי שיהיה נחמד אם הוא יהיה "24 ברזולוציה של 1920x1200 כי אז הוא יהיה בדיוק בגובה של ה Dell ובעל אותה רזולוציה אנכית (ה Dell הוא 1600x1200). אני בעיקר כותב קוד ומסמכים, קצת וידאו (אם hulu נחשב) ו COD4 ברגעי הפנאי. חשובה לי בעיקר חדות טקסט. לא רוצה להוציא מעל 3000ש"ח ולכן ה Dell "24 לא בתקציב. ראיתי שהמחיר מתחיל מ 1200 אז אני מקווה שניתן לקנות מסך סביר בפחות מ-2000. תודה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני עוסק בגרפיקה ויש לי מסך אחד של דל (2007WFP), הבעיה שלי היא כשאני שולח ללקוחות (עסקיים ברובם) עבודה לאישור וכדומה הם רואים את הצבעים שונה ממני, לכן אני מחפש מסך סטנדרטי (שהרוב קונה) שהוא גם לא יקר רק כדי לבדוק את הצבעים. אשמח לעזרה, תודה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש המלצה למסך שישמש בעיקר סרטים ומשחקים,בתקציב של 1000 ש"ח. חיבור DVI... http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Monitor&DB55019=138767&DB346073=346074&DB4147=4153&DB4163=267628 תודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-