מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
כמו שהכותרת אומרת משחקים סרטים ואינטרנט מסך 22 יש לי 2007WFP הוא קטן יחסית אני רוצה תצוגה גדולה יותר מה אפשר להשיג בסכום 2500 ושלא ירד מהביצועים של המסך שיש לי
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
דרישות 1. עד 1300 ש"ח 2. אופיס/אינטרנט 3. חשיבות לצפייה בתמונות אבל לא צריך להסחף סה"כ צפייה בתמונות משפחתיות אני לא גרפיקאי .... תודה !
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
(לא שאני אתנגד למסך יותר גדול) בעיקר לגרפיקה, סרטים ושימוש ממושך (ממושך ממושך ) התקציב הוא משהו בסביבות ה1500-1800 קראתי כבר כל כך הרבה ביקורות וסקירות שאני עומדת להתאבד. אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו זה מאוד יעזור לי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני זקוקה למסך בעיקר לגלישה באינטרנט, אבל גם לסרטים ומשחקים(לא משהו כבד במיוחד). הכי חשוב לי שאיכות הצגת הטקסט תיהיה טובה, ושאפשר יהיה לקרוא הרבה זמן בלי שהעיניים יתעייפו יתר על המידה. כמו כן אני רגילה(ומעדיפה) רזולוציה כמה שיותר נמוכה(כרגע אני משתמשת ברזולוזיה 800*600 עם מסך 17 אינץ), כך שהייתי רוצה שהמסך החדש גם כן יוכל להציג תמונה טובה גם ברזולוציה נמוכה מהאופטימלית בשבילו. לא יודעת אם מסך רחב יתאים לי, שמעתי שהם בדרך כלל לרוב בשביל סרטים ומשחקים ולא תמיד מסתדרים טוב עם טקסט. עוד דבר שדי חשוב לי הוא הארגונומיה, אני רוצה מסך שיהיה אפשר להזיז גם למעלה/למטה, לשנות גובה, ואם אפשר גם לצדדים(אבל לא חובה) חיבור DVI חובה. אשמח לשמוע הצעות/ביקורות, בעיקר מניסיון אישי. תודה מראש…
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב במחירים של עד 1200 ש"ח, אפשר לחרוג ל-1300 ש"ח אם זה שווה את זה. המסך מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ולא למשחקים (משחק פה ושם בפיפא לא משו מיוחד). אם תוכלו להביא המלצה + קישור לאתר החברה אני אודה לכם מאווד. בברכה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר בערך 8 חודשים הופיע לי במסך פיקסל אפור מאוד מאוד לא מורגש... בבעלותי מסך מקצועי EIZO S1910 FLEXSCAN הבנתי לפי היבואן הרישמי כי ניתן "לשחרר" פיקסלים לעיתים בעזרת שומר מסך לבן בהיר עם ברייטנס גבוה במשך 72 שעות.... שאז הפיקסל יכול להשתחרר או לתת למסך "מתח" גבוה יותר ואז יתכן והפיקסל משחרר.... האם זה הגיוני ? זה רק בעבור פיקסל תגוע ? הפיקסל שלי לא שחור מוות אלא אפור.. ככה שיתכן והפיקסל תקוע ? מה דעתם על הפיתרון של היבואן ? האם המתח הורס את המסך ? מה שבטוח זה לא מסייע לאורך החיים שלו ובשביל לדעת את זה לא צריך להיות גאון הנדסת חשמל... יש לי 5 שנים אחריות על המסך, האם לפנות ליבואן לטפל במקרה ? או להמשיך לחיות בשלום עם הפיקסל... הייתי שמח אולי לתוכנותאו עזרי…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק לעזרתכם בהמלצה לרכישת מסך. אני עד היום (כ-5 שנים) השתמשתי במסך BDM4065UC, של פיליפס ואני מאוד מרוצה ממנו. לצערי לאחרונה החלו להופיע אזורים כהים, ואני שוקל כבר לעבור למסך חדש. אני מניח שדברים השתנו קצת בשנים האחרונות, אבל בגדול מסך עם מאפיינים דומים (מופיעים בקישור המצורף) יספיקו בהחלט. המסך ישמש בעיקר לעבודה גרפית (דו ותלת), אבל יהיה נחמד אם תהיה תמיכה לגימינג בסיסי (שוב, כמו במסך הנוכחי) הדברים החשובים לי הם: 1. שיהיה 40 אינטש (בממדים דומים לנוכחי - לא הארוכים עם הAPECT RATIO המוזר) 2. יתמוך ב-4K לפחות 3. שלא יהיה קעור, אלא FLAT 4. שיכלול יציאת DisplayPort 5. שיראו אותו דבר מכל זווית 6. במסך ה…
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600GT . ויש לי מחשב חזק למשחקים. אני רוצה מסך LCD ברמה טובה (לא הכי טוב שיש - ולא משו מטורף) אלא משו שיציג לי את המשחקים בצורה מכובדת ואני רוצה משו של LG או סמסונג
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
רוצה מסך טוב משהו שיהיה אפשר לגלוש באינטנט משחקים כבדים כמו CSS Crysis ועד פוטושופ מדיי פעם. 2ms 1:2000 לא יקר בער 1500 שקל.. בתודה ושבת שלום אור.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, לחבר נשרף מסך CRT ישן והוא מחפש מסך חדש בתקציב 1500 ש"ח, "19 לא רחב. ההתלבטויות הן: lenovo l192p viewsonic vp930 samsung 971p nec 1970 nxp (קצת יקר אז הוא די ירד ממנו) מבין המסכים הללו איזה הכי מומלץ לשימושי אופיס ואינטרנט בעיקר ומידי פעם עריכה גרפית ללא משחקים) אם יש אחד אחר מומלץ בתקציב אשמח לשמוע. מבקש בלי חריגות (מהרשימה שננתי אני מחפש עוד את הכי זול שמתקרב לתקציב) תודה, יוסי
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המסך והבנתי כי הפאנל הטוב ביותר הוא PVA ואחריו ה-IPS...איזה מין השניים הוא זה שמשומש במסך זה? והאם הקנייה כידאית? הוא אמור לשמש למשחקים בעיקר וגם לסררטים. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
היי אני רוצה להביא PS3 מארצות הברית (NTSC) ולחבר אותו אל מסך המחשב שלי מדגם סמסונג 226BW (שנקנה בארץ) ע"י כבל HDMI ל DVI. השאלות הם: א. האם זה יעבוד? ב. האם במסכי מחשב יש הבדל בין PAL או NTSC או איך זה הולך בדיוק? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
*כותרת* חשבתי על הLG 226WTQ אבל ראיתי שכתבתם שהוא לא טוב ביחס למחיר שלו, תודה.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
הייה קניתי את המסך הזה אתמול, מסך מדהים ;D עכשיו אני יודע שיש אפשרות כזאת לעשות DUAL INTERFACE או משו כזה.. שאני יכול להציג 2 מסמכים של וורד על המסך, או דף 1 של אינטרנט ולידו דף אחר של וורד ודברים כאלה.. קיצר מן אפשרות כזאת שמאפשרת עבודה במסך על שתי תוכנות שמוצגות ביחד אחד ליד השני.. אם מישהו יודע איך להפעיל את זה אני ממש אודה לו נ.ב: יש לי ווינדוס VISTA אם זה בלעדי לוויסטה.. (ועוד שאלה קטנה - המסך שלי מחובר DVI, אני לוחץ על לחצן הAUTO במקשים של המסך, וזה רושם Auto Adjustment Not Available.. למה זה?)
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שיתן ביצועים יותר טובים מה-view sonic 930b, יש חיה כזאת?! תאמרו לי גם בבקשה מה המחיר המומלץ שלו, שאני לא אאמץ את האצבעות שלי
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש מסך LCD למחשב בגודל 17-19 אינץ' בסכום של כ-1000 ש"ח. אפשר קצת לחרוג במידת הצורך. ההעדפה היא ל-19 אינץ', אך אם יש מסך מעולה בגודל 17 אינץ' במחיר הנקוב - בהחלט אופציה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני לא מבין כול כך מה שקרה לי במחשב תיראו יש לי המסך הזה חודש ככה ושאני משחק משחקים או שאני בא להחליף רזוליצה זה לא מתחלף וגם ככה במסך רגיל מה אני עושה יש לי מישהו פיתרון או משהו כזה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
עם חנות מחייבת לכך שהיבואן שלה הוא CMS האם זה אומר שהגרסה תהיה A04, והפאנל S-IPS ??
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
גודל 27-28 אינץ עד 3 אלף שקל פחות או יותר. לא מסך מבריק שלא תהיה השתקפות של שמש כמו שיש בטלוויזיות של LG OLED לא מסך קעור מסך שטוח. שיהיה מינימום 122MHZ שימוש במסך: גיימינג,סרטים גלישה באינטרנט. שנת יציאה: 2020- 2021 מסתובב -PIVOT סוג כרטיס מסך שיהיה: 3070 או 3060. סוג משחקים:FORSPOKEN ARPG RPG DRAGON AGE 4 DIABLO 4 העדפה ל 4K אם לא אז 2K
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהתקציב לא גבוהה אבל זה כבר אחרי שהעלתי אותו אז אין מצב לעבור את זה, מה שכן המסך הוא בעיקר לגלוש באינטרנט לא למשחקים וכו.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך שמתאים לצרכים שלי בתקציב שלי.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
כמה הוא טוב למשחקים וכמובן עם יש הצעות למסכים טובים יותר שהם "21-22 בגבולות התקציב שלי התקציב הוא 1900 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לאחר קריאה מרובה פה בפורום, התחדשתי היום במסך DELL 2007WFP, מסך מדהים!!! הפעלתי סרט 720P ויש לי בעיה בצבע השחור, הוא יותר מדי שולט ומסתיר פרטים כהים בסרט (מצורפת תמונה) מימין מסך הישן שלי סמסונג 730B ומשמאל DELL 2007WFP תראו את ההבדלים לבד. איך אני יכול לשפר את זה כדי שיראו את הפרטים הכהים בסרט? ועוד שאלה... בDELL אני גם רואה ריבועים מעצבנים בצבעים חזקים ובסמסונג אין את זה, יש דרך לתקן את זה בהגדרות? ובכלל יש הגדרות מומלצות למסך הזה? תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום על איזה מסך הייתם ממליצים למחשקים כגון fifa call of dute GTA ולעובדה משרדית אני חשבתי על : LG W1952TQ או מסך מחשב Samsung 2053BW או מסך מחשב Samsung 2043BW מה הייתם ממליצים תודה מראש ,
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-