עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מועניין לקנות את ה2007WFP. עכשיו אני שרוי בדילמה קטנה מכיוון שראיתי מסכי 20 רק באופיס דיפו שם הם לא ברזולוציה הטבעית שלהם. עכשיו אני רוצה לבדוק אאיך הרזולוצי הטבעית שלהם,אם הטקסטים והכל נראים קטנים מידי מכיוון שהמסך הזה ישמש גם את אבי שנעזר במשקפי ראייה.מישהו יכול להעלות תמונה של הדסקטופ שלו על מנת שאני אוכל לראות את גודל הפונטים וכו'? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by dror_gh,

שלום. חבר שלי מחפש מסך LCD 19 אינץ' המסך מיועד לעריכות גראפיות (בעיקר PREMIER אם זה משנה משהו) וקצת משחקים. התקציב הוא 1300 ש"ח הוא זכה במכרז אישי בוואלה שופס ב SAMSUNG 940BW האם המסך הוא טוב מספיק ? או שצריך משהו אחר? תודה רבה

3. Started by liorn,

שלום , מחפש מסך בגודל 19-20 אינץ , לא מסך רחב. שימוש בעיקר לקריאת טקסט , אינטרנט (שלא "יהרוס" את העיניים בקריאת טקסטים) ומידי פעם סרטים. תודה. נ.ב איך המסך 971P ? האם יש מסכים אחרים עדיפים עליו ?

4. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך טוב. אין לי אפשרות לבקש דגם ספציפי ולכן אני חייב מפרט טכני שיבדל את הדרוש לי בכדי לא לקבל הצעות למסכים נחותים. אשמח לקבל מפרט למסך איכותי ש"ח, בצירוף: 1. מהן התכונות הסטנדרטיות 2. אילו תכונות (מאפיינים) מבדלים מסך טוב מכאלה שהם פשוטים יותר ומה הערכים המומולצים. תודה מראש עמוס

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  5. שלום, אני מחפשת מסך מחשב רחב, 22 אינץ' שמיועד לעריכת וידאו . העניין הוא שכבר הלכתי לאיבוד עם כל האופציות שיש. הבנתי שלעריכת וידאו שלא כמו משחקי מחשב אין באמת צורך בזמן תגובה של 2ms ושגם 5ms יספיק לי . חוץ מזה גם היחס ניגודיות לא אמור להיות קריטי. ומה שבאמת חשוב זה הפאנל עצמו ושל איזו חברה הפאנל... אין לי צורך במסך מקצועי לגמרי, אני עורכת בבית ולכן לא ארצה להשקיע יותר מידי. אוכל להשקיע עד 1500 שח. אני פשוט צריכה שיגידו לי איזה דגם לקנות וזהו כבר הסתבכתי לגמרי..

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  6. קניתי 17 קמו שארו לי אנשיםפ והוא לא 17 כי אני מדליק ויש שם קתוב אסוס ולא קטוב לי מאג 17 איך אני מטקן?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  7. שלום לכולם אני צריך מסך 19 אינץ דק עם חיבור VGA לצרכים הבאים: לגלישה באינטרנט כתיבת מסמכים וכל מיני משחקים אבל לא מטורפים משהו ממש קל סימס וכאלה לא יותר מדי. אני השמח לקבל המלצות על מסכים לא יקרים מדי והעיקר שיהיו טובים לצרכים שלי

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  8. ???

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  9. המסך הזה טוב ? : http://www.skypc.co.il/pl_product~L1719S~9~0.htm רציתי לדעת האם זה המסך הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב של עד 900 שקל מבחינת הביצועים שלו במשחקים בעיקר. אם למישהו יש אותו או מכיר אותו טוב אשמח לקבל את דעתכם עליו. אם אתם מכירים משהו יותר טוב בבקשה תביאו לי לינק או משו. המסך הזה : http://www.skypc.co.il/sg_product~51320~9~0.htm עדיף ? תודה.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  10. חשבתי על ה LG 1960TR אבל אמרו לי שהוא לא משתלם ....מה המסך הטוב ביותר למשחקים כבדים לסרטים ולגלישה באינטרנט?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by Ranash87,

רציתי לשאול חוות דעת בנוגע לשני מסכי מחשב. Samsung 226CW LG L227WT בחנות הם נראו טוב יש להם מחיר סביר. השאלה אם יש להם חסרונות ששווה לקחת לתשומת הלב. תודה מראש, רן.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  12. האירוע הטכנולוגי של אינטל בישראל סיפק לעולם סרטון הדגמה ראשון עבור הגלגול הבא של התקן אשר מיועד לרשת את ה-Thunderbolt 4 בתור המתקדם והמגוון ביותר בשוק ה-PC - בנוסף למוצר מסקרן נוסף שעונה לשם Project Galacticoלכתבה

13. הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9600 pro אפשר לחרוג עד 50 ש"ח תודה לעוזרים ..

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  14. אם אפשר לקבל גם הכוונה איפה לקנות בתודה מראש אלון

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  15. שמתי לב שמחירי מסך 3:4 יקר יותר ממסך רחב, האם אכן ככה הם הדברים? מדוע?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  16. Started by apple4,

אני צריכה מסך בעיקר לעבודות גרפיקה \ פוטושופ, משחקים ואחר כך סרטים. אני מתלבטת בין ASUS MW221C ו- Dell 22 E228WFP שניהם נראים כמסכים טובים. למחשב pc. אשמח לקבל את עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  17. אני חושב לקנות אותו אבל קראתי שמסכים עם wide gamut מדגישים יתר על המידה צבעים וגורמים להם להיראות מוגזמים תהייתי אם למישהו כאן יש בעיות בתחום הזה וניסה לחבר אותו לxbox 360 או לצפות בו בסדרות מהאינטרנט באיכות בינונית?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by bloomoon,

אני מחפשת מסך רחב, 22''. מיועד בעיקר לאינטרנט וגם לצפייה בסרטים/סדרות. המחשב די ישן עם כרטיס מסך מיושן, אז ממש לא צריך ביצועים גבוהים, גם לא צריך HD. כרגע ראיתי שLG W2242SM עונה על הדרישות שלי, אם מישהו שמע/ראה/מכיר ביקורות אמינות עליו אני אודה לכם תודה!

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by M_power,

שלום לכולם רכשתי לפני יומים את ה 971P על פי ההמלצות בפורם בעיקר כדי להסתכל סרטים אבל מאז אני רואה תמונה מפוקסלת ואדומה. בבקשה תנו עצה איך לכוון את המסך. אני משתמש ב radeon X800. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  20. היי, אני מועוניין לקנות מסך LCD חדש (יש לי כרגע Mag 786FD ) אני רוצה שתמליצו לי על מסכים, אני לא ממש יודע מה הכי טוב, התקציב שלי הוא עד 1300 בערך...מקסימום בלחץ 1400. אני גם לא בטוח מה אני רוצה, 16:9 או 3:4 ,, לא יודע מה עדיף.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by shynet,

שלום, ראיתי את שני המסכים האלה, ואני לא כול כך מבין במסכים , אני רוצה שתנסו להסביר לי מה ההבדל בין שני המסכים הללו, קישורים: זה ה- VW222S: http://uk.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=362&l4=0&model=1741&modelmenu=2 וזה ה- MW221U: http://uk.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1382&modelmenu=2 שמתי לב (אם שמתי לב נכון) של MW221U יש יציאה של DVI וDIGITAL, וב-VW222S יש רק DVI , (הכרטיס מסך שלי יש בו רק יציאות של Digital... אני יכול לשים מתאם כזה), האם זה יפגע באיכות או משהו דומה? ומה עוד השוני ביניהם ומה יותר כדאי? ההבדל ביניהם גדול?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by tepez,

אני רוצה לקנות מסך LCD 19, התקציב שלי 1400 ש"ח (אני לא יכול לחרוג מהתקציב) מה המסך המומלץ ביותר?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  23. אני מיתלבט בין 22" ל24" מ-2 החברות הנ"ל אני מסיג אותם במחירים מאד זולים את האסוס ב-1900 24" ו-22" ב-1200 ושל PREVIO אם אני לוקח זה 24" והוא יעלה לי 1700-1800 השאלה אם ה-2" האלה יעשו את ההבדל וגם מה האיכות...?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by idogel,

אני אבקש מכם להמליץ לי על מסך במחיר של כ1200-1500 שקל ללא חריגות מיותרות ה1500 זה חריגה מ1400.. מסך שיחזיק טוב (ביחס למחיר) משחקים , סדרות וסרטים.. אני לא יודע אם זה משנה הכ.מסך בשביל המסך אז אני אומר שאני מחזיק בראדון 1950XT אם זה משנה משהו. תודה. 8)

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  25. Started by joniar,

הציעו לי את שתי החברות של במסכים של 22" ההבדל מחירים של של HANNS-G עולה פחות ב-200 שקל מדובר במחירים ממש זולים של החברה הנ"ל {מסובד במסך רחב כמובן} ב-900 שקל ושל ASUS מה שניבחר פה להכי טוב עולה 1100 שקל

• 1 תגובה
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים