מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
קראתי כצת תגובות בפורום על מסכי 22 95% מהתגובות שליליות ואם פתעום מופיעה לה תגובה חיובית למסך מסויים ישר באה חזרה תגובה שלילית לאותו מסך.... באמת אין מסך 22 ששווה קניה???? האם כל מסכי ה22 גרועים כל כך???? ***אם יש מסך יוצא דופן באיכותו ב-2100 אז נשקיע עוד 100....(אז נצמצם 100שח ברכיב אחר..) חשבתי על כמה מסכים: LG LCD 22" L227WT 2ms DVI WIDE SAMSUNG LCD 22" 2253BW 5ms DVI WIDE ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI ASUS LCD 22" MK221H 2ms DVI HDMI WIDE DELL ULTRASHARP 22" 2208WFP בבקשה תעזרו לי.... :-\
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מחפש מסך עד 1700 ש"ח קצת למשחקים וסרטים. ניתן לחרוג ב 100 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מחפש מסך LCD 19 אינץ' המסך מיועד לעריכות גראפיות (בעיקר PREMIER אם זה משנה משהו) וקצת משחקים. התקציב הוא 1300 ש"ח הוא זכה במכרז אישי בוואלה שופס ב SAMSUNG 940BW האם המסך הוא טוב מספיק ? או שצריך משהו אחר? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך חדש למחשב בתקציב של 2000 ש"ח עם חריגות קטנות. אני מחפש מסך 20-22 אינטצ' שהשימושים שלו יהיו: 1) משחקים (בעיקר) 2) גלישה באינטרנט ועבודה עם טקסטים 3) עריכת תמונות ווידאו ברמה בסיסית-בינונית אם זה חשוב אז כרטיס המסך שלי הוא 8800GT ואני לא הולך לראות סרטים במסך הזה. חשוב לי שהמסך יהיה איכותי, בעל צבעים אמיתיים ואחידים וללא מריחות. אז על מה אתם ממליצים בתקציב הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
ניסיתי לכבות את המסך ואז ללחוץ על שני לחצנים ביחד ( על תפריט ועל פלוס ) ואז הדלקתי את המסך ולחצתי על לחצן מינוס. זה הקפיץ לי חלון עם כל מני נתונים. היה רשום : V1B29 ו HN208L6 אבל לא ראיתי שום REV04 ודומה לזה האם מישהו יודע איך אפשר לראות שם של הרוויזיה? ועוד משהו על המדבקה שמאחורי המסך כתוב 2407WFPb תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני לא מבין כול כך מה שקרה לי במחשב תיראו יש לי המסך הזה חודש ככה ושאני משחק משחקים או שאני בא להחליף רזוליצה זה לא מתחלף וגם ככה במסך רגיל מה אני עושה יש לי מישהו פיתרון או משהו כזה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני ממליץ לקרוב משפחה על המפרט שמופיע כאן - http://hwzone.co.il/specslist/view/47/ וצריך מסך כדי להשלים את ההמלצה. מדובר במחשב שישמש בעיקר למשחקים לא חדשים (כאלו שעוברים מיד ליד), לא צריך רזולוציות גבוהות. מחיר נמוך חשוב . (עדיף כמה שיותר אפשרויות, כי הוא לא קונה באינטרנט ותלוי במה שמספקים לו המוכרים באזור המגורים שלו).
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מטלבט בין כולל מסכי ה 22 שיש בארץ אני לא יודע מה לבחור אני משתגעעע איזה מסך 22 הכי טוב שיש כיום ???
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
נכון שפתחתי נושא.. אבל יש לי כמה שאלות כרגע חשובות כי אני רוצה כבר להזמין. אני די סגור על Dell 2007FP. על איזה חנות אתם ממליצים שנותנת אחריות לפיקסלים מתים ולבעיות אחרות? ואיזה חנות אפשר לסמוך עלייה שתביא לי את ה Dell עם הפאנל האיכותי S-IPS אם אני יבקש מהם? והאם יש איזו חנות שתיתן לי לבוא לראות את המסך לפני קנייה?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה....ועוד שבועיים אני קונה מסך LCD 22 אינץ' עכשיו אני מבקש את עזרתכם בקניית המסך.... אז ככה חשוב לי שלא יהיו מריחות בסרטים ושהוא יהיה טוב במשחקים...(עד כמה שאפשר) ההתלבטות הרצינית שלי היא בין SyncMaster 226BWוSamsung ל- VW222UוAsus וזהו.....עכשיו אם אתם חושבים שאני יכול למצוא משהו יותר טוב בעד 1400 ש"ח...אנא שתפו אותי ועזרו לי... אני פתוח להצעות תודה מראש חברים יקרים
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבין שני אלה? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB346073=346074&DB4163=181885&DB4147=4153&DB55018=128914
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
הייה קניתי את המסך הזה אתמול, מסך מדהים ;D עכשיו אני יודע שיש אפשרות כזאת לעשות DUAL INTERFACE או משו כזה.. שאני יכול להציג 2 מסמכים של וורד על המסך, או דף 1 של אינטרנט ולידו דף אחר של וורד ודברים כאלה.. קיצר מן אפשרות כזאת שמאפשרת עבודה במסך על שתי תוכנות שמוצגות ביחד אחד ליד השני.. אם מישהו יודע איך להפעיל את זה אני ממש אודה לו נ.ב: יש לי ווינדוס VISTA אם זה בלעדי לוויסטה.. (ועוד שאלה קטנה - המסך שלי מחובר DVI, אני לוחץ על לחצן הAUTO במקשים של המסך, וזה רושם Auto Adjustment Not Available.. למה זה?)
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני ראיתי שיש מסכים שטוחים ומסכים דקים.... מה יותר טוב ומה החיסרונות וההיתרונות של כל אחד.. כאילו מה עדיף יותר דק או שטוח ? יש הבדל? תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
לילה טוב ושבוע טוב. ברשותי מסך samsung t260. במסך הנל קיים חיפוש אוטומטי של המסך שהוא מחפש סינגל אם זה : HD, ANALOG או DIGITAL. ברצוני לבטל את האופציה הזאת משום שלוקח לו דיי הרבה זמן להגיע לאנלוגי. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את אותו המסך פעמיים (לשני מחשבים) . אפשר לחרוג מהתקציב אבל לנמק ולזכור שכל חריגה תוכפל פי שניים . עדיפות גבוהה לסקאי פיסי : http://skypc.co.il/ תודה רתם
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מכסים את הס"מ העליון של המסך, בלילה (6 שעות אחרונות) שילשו את השטחל שהם תופסים. לא יודע מאיפה הבעיה, מעולם לא ראיתי כזו בעבר. לא קשורה בתוכנה כי לא מופיעה בפרינט סקרין. למישהו הפתרונים?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מחפשת מסך רחב, 22''. מיועד בעיקר לאינטרנט וגם לצפייה בסרטים/סדרות. המחשב די ישן עם כרטיס מסך מיושן, אז ממש לא צריך ביצועים גבוהים, גם לא צריך HD. כרגע ראיתי שLG W2242SM עונה על הדרישות שלי, אם מישהו שמע/ראה/מכיר ביקורות אמינות עליו אני אודה לכם תודה!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי מסך VIEWSONIC VX922 19 אינץ' למי שלא יודע.. אני מחפש להוסיף לו מסך שיהיה מסך לסרטים וקצת התכתבות וכולי(הוא היה מול המיטה והVS יהיה על השולחן כרגיל) 2000 שקל למסך שיהיה איכותי וכמה שיותר גדול אני מרוצה מהVS אבל אני מחפש משהו גדול. ועוד שאלה קטנה אפשר לשים כבל DVI/VGA באורך 5-7 מטר? או שזה יפריע? עריכה: עדיף מסך בלי רמקולים ובלי עיצוב יותר מדי צועק. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כמה הוא טוב למשחקים וכמובן עם יש הצעות למסכים טובים יותר שהם "21-22 בגבולות התקציב שלי התקציב הוא 1900 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
מחפש חנות באזור המרכז שבתצוגה יש לה את LG1953TR תודה.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש ויש לי שאלה האם כפתור הAUTO על המסך אינו אמור להגיב כאשר המסך מחובר דרך חיבור DVI???? בחנות ראיתי את המסך (לא את שלי ספציפי)והכפתור הגיב אבל הוא היה מחובר דרך D-SUB
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
האם המסך הנ"ל תומך במשחק counter strike source/day or deaft source/batelfield 2142 ב16:10 כדי שיראו בלי מריחות וכו'
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אז ככה קצת רקע בקצרה. היה לי CRT 14 בחדר, והיא הייתה קטנה מידי. עכשיו יש לי 29 שטוחה, וזה פשוט גדול מידי. כבר הרבה זמן שאני חושב לפנק את עצמי בLCD לחדר, אך כמובן שהכיס מתעקש שזה בלתי אפשרי כרגע. סיימתי תיכון, ואני עובד קצת כרגע. טלוויזיות LCD 26 עולות בסביבות ה3.5+, ויקח הרבה זמן עד שאני אגיע לסכומים שכאלו, במיוחד שאני לא ממש רוצה להוציא הוצאות כאלה גדולות לפני הצבא (היי, צריכים לשים גם קצת בצד). לאחרונה אני מתחיל לשים לב לעובדה שמחיר מסכי המחשב מאוד קורצים לי, ובשבילי מחירים כאלה הם בהישג יד בעתיד הלא כל כך רחוק. מכיוון שמרחק הצפייה קטן מ3 מטר, בסביבות ה2.5, אני אפילו מאמין שאפשר להסתדר עם 22, למרות שהייתי מעדיף מסך יותר גדול. השאלה אם קיימת חיה כזאת בכלל. - LC…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
עם חנות מחייבת לכך שהיבואן שלה הוא CMS האם זה אומר שהגרסה תהיה A04, והפאנל S-IPS ??
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-