מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
האם המסך הנ"ל תומך במשחק counter strike source/day or deaft source/batelfield 2142 ב16:10 כדי שיראו בלי מריחות וכו'
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך, בתקציב של 1000 ש"ח, +-. מרוב מדריכים ו"טיפים" התבלבלתי ולכן רציתי לבקש המלצות בפורום הנכבד הזה. הבנתי שזמן התגובה צריך להיות מקס' 8 ms. שחייבת להיות יציאת DVI. שזווית הצפיה האופקית צריכה להיות לפחות 150 מעלות והאנכית 130. ולכן עדיף פאנל מסוג IPS. אני שואל האם לקנות מסך CRT בגודל 19'' או שעדיף LCD 17''? התקציב הוא גמיש, אבל צריך לנוע סביב האלף... המלצות על דגמים ספציפים גם יתקבלו בברכה (הגעתי ל150 רלוונטים בזאפ, קצת קשה לסנן). אני גם מעוניין בשני מסכים כאלה, אז אם מישהו מכיר עסק נחמד באזור המרכז שאול יהיה עדיף על הזמנה באינטרנט - אני אשמח לשמוע. תודה רבה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בהתאם להמלצותיכם, רכשתי את ה VP930. התקבל אצלי הרושם שהניגודיות שלו ממש לא משהו, וקשה להבדיל בין הצבעים הכהים, ובפרט קשה להנות מתכנים "אפלים" משהו (לדוגמא: Prison Break...) האם למישהו יש המלצה לקינפוג? תודה.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
המחשב אוטוטו עומד להגיע, ועדיין לא הצלחתי לבחור מסך. אשמח אם מישהו יציע לי מסך איכותי בטווח המחירים הנ"ל. 10x
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
(לא שאני אתנגד למסך יותר גדול) בעיקר לגרפיקה, סרטים ושימוש ממושך (ממושך ממושך ) התקציב הוא משהו בסביבות ה1500-1800 קראתי כבר כל כך הרבה ביקורות וסקירות שאני עומדת להתאבד. אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו זה מאוד יעזור לי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מסך 19 אינץ דק עם חיבור VGA לצרכים הבאים: לגלישה באינטרנט כתיבת מסמכים וכל מיני משחקים אבל לא מטורפים משהו ממש קל סימס וכאלה לא יותר מדי. אני השמח לקבל המלצות על מסכים לא יקרים מדי והעיקר שיהיו טובים לצרכים שלי
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ידוע לכם איפה ניתן למצוא אותו במחיר הכי זול? בזאפ הייתי, אבל ידוע לי על מספר חנויות שלא מופיעות בזאפ שמוכרות אותו במחיר זול יותר רציתי לעשות קצת סקר שוק איתכם לפני שאני רוכש אותו.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מבקש המלצה למסך שישמש בעיקר סרטים ומשחקים,בתקציב של 1000 ש"ח. חיבור DVI... http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Monitor&DB55019=138767&DB346073=346074&DB4147=4153&DB4163=267628 תודה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לאחר קריאה בפורום על כל סוגי המסכים למינהם רציתי לברר כמה דברים,אז ככה יש לי תקציב בסביבות ה-1700 פלוס מינוס והשימוש שלי במחשב הוא לרוב גלישה וגם קצת משחקים וסרטים,ואני מתלבט בין המסך של סמסונג 226Bw 22" שהוא כמו שהבנתי הכי מומלץ עם הסוג פאנל tn לבין המסך של פיליפס 200w6c שהוא 20" אבל עם פאנל va ולפי חלק התגובות על הפיליפס מחברי הפורום שכבר רכשו אותו אני רואה שיש לא מעט בעיות עם היצרן כמו פיקסלים שרופים או זליגת אור,אז תעזרו לי בבקשה מה עדיף!?!?!?ואיך לבדוק פיזית בחנות בעת קניה שאין שום פיקסל שרוף או זליגת אור,והאם בכלל נותנים לבדוק?!!? ועוד משהו דיי קריטי אצלי אז ככה המחשב שלי נרכש בערך לפני 3 שנים והכרטיס מסך שלי הוא radeon 9250 ואין לי אפילו מושג אם יש לו יציאת d…
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות שלא מצאתי להם תשובה בחיפוש אז אם אתם יכולים תעזרו אם המסך למטרת משחקים אז כדי לקחת את הdell 2009wa או שעדיף TN? מבחינת הרזולוציה שפה היא 1680X1050, האם רואים הבדל באיכות התמונה ברזולוציה גבוהה יותר במסך 24'' 1900X1200? (במשחקים) או שרק הדרישות מערכת גבוהות יותר וביצועים נמוכים יותר ולא ממש רואים הבדל... מבחינת תקציבית אני פחות לחוץ השאלה מה מתאים?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני רוצה לירכוש משך עד 4000 שקל .בקושי צופה בכבלים רק כדורגל , וגם כחה עוד חצי שנה גג יהיה ממירים של יס שיציגו 720p כך שלא תהיה שום בעיה גם בכבלים בקרוב. ורוצה שיראו טוב במישחק pes מהמחשב עד שאקנה xbox או ps3 דרך אגב האם מישהוא יודע איך benq 3232 אמרו לי שיש שם כול מה שאני צריך והיא יודעת לעבוד אם 1080p וגם טובה למחשב ביגלל שביכלל הם התחילו כיצרני משכי מחשב ב 3700 שקל, אם אחריות מבית הלקוח ומישלוח חינם תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אז אחרי שהתלבטתי וקראתי ביקורות.החלטתי לקנות את הדל 2007WFP ואני יודע שאני צריך לבדוק פיסקלים מתים ושקיבלתי את הפנל הנכון. יש למישהו מחברי הפורום שקנה את הדל המלצה איפה לקנות את המסך?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אז ככה לאחר בירור עם הכרטיס מסך שלי 4850hd החלטתי לבסוף ללכת על 20 אינץ'. איזה דגם כדאי? יש לציין שהשימוש העיקרי הוא משחקים. חשבתי על כמה מסכים 2043bw t20 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
דרישות 1. עד 1300 ש"ח 2. אופיס/אינטרנט 3. חשיבות לצפייה בתמונות אבל לא צריך להסחף סה"כ צפייה בתמונות משפחתיות אני לא גרפיקאי .... תודה !
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
המסך השולחני החדש של החברה הקוריאנית, שחולק את שמו עם דגם 32 אינץ' קיים, יהפוך זמין לרכישה ברחבי העולם בקרוב מאוד עם תג מחיר של 1,400 יורולכתבה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי לקנות את המסך והבנתי כי הפאנל הטוב ביותר הוא PVA ואחריו ה-IPS...איזה מין השניים הוא זה שמשומש במסך זה? והאם הקנייה כידאית? הוא אמור לשמש למשחקים בעיקר וגם לסררטים. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
יש לי מסך VIEWSONIC VX922 19 אינץ' למי שלא יודע.. אני מחפש להוסיף לו מסך שיהיה מסך לסרטים וקצת התכתבות וכולי(הוא היה מול המיטה והVS יהיה על השולחן כרגיל) 2000 שקל למסך שיהיה איכותי וכמה שיותר גדול אני מרוצה מהVS אבל אני מחפש משהו גדול. ועוד שאלה קטנה אפשר לשים כבל DVI/VGA באורך 5-7 מטר? או שזה יפריע? עריכה: עדיף מסך בלי רמקולים ובלי עיצוב יותר מדי צועק. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
תראו, זה התחיל אתמול בלילה, המסך לא מפסיק לעשות לי את ה Auto Adjustement !!! ומה שמוזר, זה שהכפתור לא נתקע, ניתקתי מהחשמל, כיביתי הדלקתי , ניתקתי מהמחשב וחיברתי, עשיתי ריסט וזה אפילו במסך של הווינדוס עוד לפני שהווינדוס עולה בכלל !! וזה בא בתקופות כאילו כל איזה 15 דקות משהו כזה או אפילו פחות או יותר, וזה לא מפסיק אחד אחרי השני !! מה אני אמור לעשות? המסך נקנה לפני 3 שנים.. יש איזה שהיא דרך ללא תיקון לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
היי האם בטוח להזמין מסך מחשב מאמזון? מבחינת ביטוח, שינוע וכו….
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מתלבט בין שני דגמים של מחשב של סמסונג 1. סמסונג 206 BW 2. סמסונג 226 BW האם מסך בגדול 22 אינץ זה לא מוגזם כמסך מחשב ובעצם מספיק 20 אינטש ??
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
קניתי XBOX ואני רוצה מסך שינצל אותו כמו שצריך ( 19,20 אינטש ). שיהיה את הכניסה של הXBOX והכל. התקציב שלי הוא בסביבות ה2200 שאפשר לחרוג מעט תודה רבה על כל עזרה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני חושב לקנות אותו אבל קראתי שמסכים עם wide gamut מדגישים יתר על המידה צבעים וגורמים להם להיראות מוגזמים תהייתי אם למישהו כאן יש בעיות בתחום הזה וניסה לחבר אותו לxbox 360 או לצפות בו בסדרות מהאינטרנט באיכות בינונית?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
(השאלה הזו קשורה למסכים דרך קניה ומכירה שלהם; ולא מצאתי פורום מתאים יותר לשאול…) בעבר, אתר HWZone כלל מערכת מכירה, ה-TradeZone, שנמצאה כאן: https://hwzone.co.il/tradezone/ … אבל עכשיו בקישור הזה לא מוצאים דבר. האם ה’טרייד זון’ נסגר סופית? בתקלה זמנית? עבר למקום אחר?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
- 3 followers
-