מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
המסך הזה טוב ? : http://www.skypc.co.il/pl_product~L1719S~9~0.htm רציתי לדעת האם זה המסך הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב של עד 900 שקל מבחינת הביצועים שלו במשחקים בעיקר. אם למישהו יש אותו או מכיר אותו טוב אשמח לקבל את דעתכם עליו. אם אתם מכירים משהו יותר טוב בבקשה תביאו לי לינק או משו. המסך הזה : http://www.skypc.co.il/sg_product~51320~9~0.htm עדיף ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
היי אני רוצה להביא PS3 מארצות הברית (NTSC) ולחבר אותו אל מסך המחשב שלי מדגם סמסונג 226BW (שנקנה בארץ) ע"י כבל HDMI ל DVI. השאלות הם: א. האם זה יעבוד? ב. האם במסכי מחשב יש הבדל בין PAL או NTSC או איך זה הולך בדיוק? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי, ההורים שלי רוצים לקנות איזו טלויזיית FHD, לא ממש משנה להם וגם לא לי הדגם כי אני לא ממש יצפה בה.. בכל מקרה רציתי לדעת האם החיבור שיש לטלויזיה אל המחשב משנה הרבה? יש לה חיבור VGA למחשב, ועוד 2 של HDMI. אני יודע ש VGA זה פחות איכותי מ DVI, אבל האם זה נחוץ כאשר יש לי כרטיס מסך שיכול להתחבר ל HDMI? או שאין בכלל כרטיס מסך כזה ואני הוזה האם תהיה איבוד של איכות תמונה בחיבור שכזה?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום למחשב עריכה אני מעוניין לרכוש 2 מסכי LCD. השוק מוצף בחברות ובדגמים. האם מסכים בעלי פאנל TN ממש לא מתאימים? האם להתכוונן על פאנל SIPS? נכון לעכשיו אני פוזל לכיוונו של DELL 2007PF 20.1". האם יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני אבקש מכם להמליץ לי על מסך במחיר של כ1200-1500 שקל ללא חריגות מיותרות ה1500 זה חריגה מ1400.. מסך שיחזיק טוב (ביחס למחיר) משחקים , סדרות וסרטים.. אני לא יודע אם זה משנה הכ.מסך בשביל המסך אז אני אומר שאני מחזיק בראדון 1950XT אם זה משנה משהו. תודה. 8)
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני רוצה לירכוש משך עד 4000 שקל .בקושי צופה בכבלים רק כדורגל , וגם כחה עוד חצי שנה גג יהיה ממירים של יס שיציגו 720p כך שלא תהיה שום בעיה גם בכבלים בקרוב. ורוצה שיראו טוב במישחק pes מהמחשב עד שאקנה xbox או ps3 דרך אגב האם מישהוא יודע איך benq 3232 אמרו לי שיש שם כול מה שאני צריך והיא יודעת לעבוד אם 1080p וגם טובה למחשב ביגלל שביכלל הם התחילו כיצרני משכי מחשב ב 3700 שקל, אם אחריות מבית הלקוח ומישלוח חינם תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
איזה פאנל יש לכם..? A/C/S ואיך רואים את איכות התמונה..?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8600GT . ויש לי מחשב חזק למשחקים. אני רוצה מסך LCD ברמה טובה (לא הכי טוב שיש - ולא משו מטורף) אלא משו שיציג לי את המשחקים בצורה מכובדת ואני רוצה משו של LG או סמסונג
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
עם חנות מחייבת לכך שהיבואן שלה הוא CMS האם זה אומר שהגרסה תהיה A04, והפאנל S-IPS ??
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני צריכה מסך בעיקר לעבודות גרפיקה \ פוטושופ, משחקים ואחר כך סרטים. אני מתלבטת בין ASUS MW221C ו- Dell 22 E228WFP שניהם נראים כמסכים טובים. למחשב pc. אשמח לקבל את עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם .... אז כמו שרשמתי אני מתכוון לקנות את המסך של סמסונג ורציתי לדעת ורציתי קצת חוות דעת מאנשים שמכירים או שיש להם את המסך הזה. והאם יש משהו באותו טווח מחיר בערך של 1000 ש"ח שיכול להיות יותר טוב? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
קראתי כצת תגובות בפורום על מסכי 22 95% מהתגובות שליליות ואם פתעום מופיעה לה תגובה חיובית למסך מסויים ישר באה חזרה תגובה שלילית לאותו מסך.... באמת אין מסך 22 ששווה קניה???? האם כל מסכי ה22 גרועים כל כך???? ***אם יש מסך יוצא דופן באיכותו ב-2100 אז נשקיע עוד 100....(אז נצמצם 100שח ברכיב אחר..) חשבתי על כמה מסכים: LG LCD 22" L227WT 2ms DVI WIDE SAMSUNG LCD 22" 2253BW 5ms DVI WIDE ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI ASUS LCD 22" MK221H 2ms DVI HDMI WIDE DELL ULTRASHARP 22" 2208WFP בבקשה תעזרו לי.... :-\
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כמה הוא טוב למשחקים וכמובן עם יש הצעות למסכים טובים יותר שהם "21-22 בגבולות התקציב שלי התקציב הוא 1900 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
-
-
שלום. לא מזמן קניתי את המסך Samsung 931BF, ואני מרגיש שהוא לא מנוצל היטב מבחינת הצבעים שלו. אשמח אם תוכלו לתת לי איזשהי דרך להגדיר אותו בצורה טובה. ניסתי כבר עם תוכנת CheckScreen או משהו כזה.. וזה לא ממש עוזר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש ויש לי שאלה האם כפתור הAUTO על המסך אינו אמור להגיב כאשר המסך מחובר דרך חיבור DVI???? בחנות ראיתי את המסך (לא את שלי ספציפי)והכפתור הגיב אבל הוא היה מחובר דרך D-SUB
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר בערך 8 חודשים הופיע לי במסך פיקסל אפור מאוד מאוד לא מורגש... בבעלותי מסך מקצועי EIZO S1910 FLEXSCAN הבנתי לפי היבואן הרישמי כי ניתן "לשחרר" פיקסלים לעיתים בעזרת שומר מסך לבן בהיר עם ברייטנס גבוה במשך 72 שעות.... שאז הפיקסל יכול להשתחרר או לתת למסך "מתח" גבוה יותר ואז יתכן והפיקסל משחרר.... האם זה הגיוני ? זה רק בעבור פיקסל תגוע ? הפיקסל שלי לא שחור מוות אלא אפור.. ככה שיתכן והפיקסל תקוע ? מה דעתם על הפיתרון של היבואן ? האם המתח הורס את המסך ? מה שבטוח זה לא מסייע לאורך החיים שלו ובשביל לדעת את זה לא צריך להיות גאון הנדסת חשמל... יש לי 5 שנים אחריות על המסך, האם לפנות ליבואן לטפל במקרה ? או להמשיך לחיות בשלום עם הפיקסל... הייתי שמח אולי לתוכנותאו עזרי…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך שטוב במיוחד למשחקים כך שאני לא רוצה מסך רחב. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
Samsung 961bf Samsung 932bf Lg l1970hr Lg l1960tr מה עם הדגם החדש - 961bf , שווה לקנות ? או הדגם הקודם 932 עדיף יותר ? שימוש : Text, picture, video, games בקיצור הכל אבל לא לעיבוד תמונות וגרפיקה -< ?<?>? >-
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את אותו המסך פעמיים (לשני מחשבים) . אפשר לחרוג מהתקציב אבל לנמק ולזכור שכל חריגה תוכפל פי שניים . עדיפות גבוהה לסקאי פיסי : http://skypc.co.il/ תודה רתם
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את המסך הזה בעיקרון אני רוצה לקנות מסך שתומך ב FULL HD ראיתי את המסך הזה וחשבתי שהוא מצויין אבל הייתי רוצה עליו יותר חוות דעת התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח אבל הייתי מעדיף לקנות משהו יותר זול או אפילו 22' אבל חשוב שלי שיתמוך ב FULL HD
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
רציתי לשאול משו..יש לי מסך של nec 17 lcd ומה שרציתי לשאול אם הכרטיס מסך 8800gt לא יעשה לי בעיות איתו,כי למשל ברזולוציות עם הביקורות על כרטיסים אני רואה את זה ל רזולוציות יותר ממה שאני משתמש עם המסך (אני משתמש על 700 ומשו על 1000 ומשו)??
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
הציעו לי את שתי החברות של במסכים של 22" ההבדל מחירים של של HANNS-G עולה פחות ב-200 שקל מדובר במחירים ממש זולים של החברה הנ"ל {מסובד במסך רחב כמובן} ב-900 שקל ושל ASUS מה שניבחר פה להכי טוב עולה 1100 שקל
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
המסך נועד למפרט הנ"ל למשחקים, התקציב הוא אלף שקלים. עדיפות לחנות בת"א ואם לא אז שתהיה זמינה למשלוח (דמי המשלוח לא כלולים בתקציב) גודל - רק שלא יהיה 17'. תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-