מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
בדקנו מסך עדכני של GIGABYTE AORUS מדגם FI32Q בגודל 32 אינצ' - בכדי להכריע האם המחיר המבוקש מצליח להצדיק את עצמו עם התמורהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לקנות את המסך הזה ביחד עם המחשב החדש ויש לי כמה שאלות: 1)האם כשאני ירצה לגלוש סתם באינטרנט אני יוכל לסדר את המסך שיהיה למשל בגודל של 19 אינץ'? 2) האם המסך הוא טוב לצפייה בסרטים ולשחק במשחקים? ראיתי פה כמה נושאים שבהם אנשים לא כל כך מרוצים מהמסך ובגלל זה עלו לי השאלות.. בגדול המסך נראה לי סבבה והמחיר די הוגן אז רציתי התייעצות אחרונה.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך "19 לשימוש ביתי בתקציב עד 1500 ש"ח (אפשר גם פחות... ). חוץ מזה, לפני חצי שנה חיפשתי מסך דומה והומלץ לי כאן על Sony SDM-X95F. אכן קניתי אותו ואני מרוצה, אבל עכשיו אני לא מצליח למצוא אותו. האם הוא עדיין מומלץ בתקציב הנ"ל או שיש טובים ממנו ו... לאן הוא נעלם? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מחפשת מסך רחב, 22''. מיועד בעיקר לאינטרנט וגם לצפייה בסרטים/סדרות. המחשב די ישן עם כרטיס מסך מיושן, אז ממש לא צריך ביצועים גבוהים, גם לא צריך HD. כרגע ראיתי שLG W2242SM עונה על הדרישות שלי, אם מישהו שמע/ראה/מכיר ביקורות אמינות עליו אני אודה לכם תודה!
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש למישהו? איך המסך? טוב גם לסרטים או שיש מריחות?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
-
אני זקוקה למסך בעיקר לגלישה באינטרנט, אבל גם לסרטים ומשחקים(לא משהו כבד במיוחד). הכי חשוב לי שאיכות הצגת הטקסט תיהיה טובה, ושאפשר יהיה לקרוא הרבה זמן בלי שהעיניים יתעייפו יתר על המידה. כמו כן אני רגילה(ומעדיפה) רזולוציה כמה שיותר נמוכה(כרגע אני משתמשת ברזולוזיה 800*600 עם מסך 17 אינץ), כך שהייתי רוצה שהמסך החדש גם כן יוכל להציג תמונה טובה גם ברזולוציה נמוכה מהאופטימלית בשבילו. לא יודעת אם מסך רחב יתאים לי, שמעתי שהם בדרך כלל לרוב בשביל סרטים ומשחקים ולא תמיד מסתדרים טוב עם טקסט. עוד דבר שדי חשוב לי הוא הארגונומיה, אני רוצה מסך שיהיה אפשר להזיז גם למעלה/למטה, לשנות גובה, ואם אפשר גם לצדדים(אבל לא חובה) חיבור DVI חובה. אשמח לשמוע הצעות/ביקורות, בעיקר מניסיון אישי. תודה מראש…
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
המסך נועד למפרט הנ"ל למשחקים, התקציב הוא אלף שקלים. עדיפות לחנות בת"א ואם לא אז שתהיה זמינה למשלוח (דמי המשלוח לא כלולים בתקציב) גודל - רק שלא יהיה 17'. תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
היי, ההורים שלי רוצים לקנות איזו טלויזיית FHD, לא ממש משנה להם וגם לא לי הדגם כי אני לא ממש יצפה בה.. בכל מקרה רציתי לדעת האם החיבור שיש לטלויזיה אל המחשב משנה הרבה? יש לה חיבור VGA למחשב, ועוד 2 של HDMI. אני יודע ש VGA זה פחות איכותי מ DVI, אבל האם זה נחוץ כאשר יש לי כרטיס מסך שיכול להתחבר ל HDMI? או שאין בכלל כרטיס מסך כזה ואני הוזה האם תהיה איבוד של איכות תמונה בחיבור שכזה?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
תגידו איך הוא? המחיר שבו אני קונה אותו הוא 1100.. אני רוצה אותו למשחקים וגלישה באינטרנט. BTW הוא לא בהיר מדי?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, רציתי לשאול כמה המסך שלי שווה? (לא מצאתי ביד 2) המסך הוא Dell U2715Hc מפרט: 27 אינץ, 1440p 60hz. ניקנה מ KSP ב 2016, אין פיקסלים שרופים, המסך תקין מכל הבחינות
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבין שני אלה? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB346073=346074&DB4163=181885&DB4147=4153&DB55018=128914
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מסך ''22 של חברת mag במחיר 1600 ש''ח האים מישהוא ממליץ האם זה מסך טוב? אילו ההגדרות שלו:גודל מסך: 22 אינטש , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1680x1050 פיקסלים , סוג המסך: LCD , יצרן: Mag , זמן תגובה: 2 מילי שניה פרטים נוספים...
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי.. אני אצל חבר ותכנאי עוד מעט מגיע ואנחנו אמורים לתת לו דגם של מסך שהוא יזמין ויביא לחבר שלי. חבר שלי לא גיימר הוא משחק במשחקים קלילים כמו פיפא והוא מעדיף מסך רחב. אפשר גם המלצות למסך ברחב בתקציב של 1-1.3 K תודה!
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני אבקש מכם להמליץ לי על מסך במחיר של כ1200-1500 שקל ללא חריגות מיותרות ה1500 זה חריגה מ1400.. מסך שיחזיק טוב (ביחס למחיר) משחקים , סדרות וסרטים.. אני לא יודע אם זה משנה הכ.מסך בשביל המסך אז אני אומר שאני מחזיק בראדון 1950XT אם זה משנה משהו. תודה. 8)
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני דגמים של מחשב של סמסונג 1. סמסונג 206 BW 2. סמסונג 226 BW האם מסך בגדול 22 אינץ זה לא מוגזם כמסך מחשב ובעצם מספיק 20 אינטש ??
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אז אחרי שהתלבטתי וקראתי ביקורות.החלטתי לקנות את הדל 2007WFP ואני יודע שאני צריך לבדוק פיסקלים מתים ושקיבלתי את הפנל הנכון. יש למישהו מחברי הפורום שקנה את הדל המלצה איפה לקנות את המסך?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך, בתקציב של 1000 ש"ח, +-. מרוב מדריכים ו"טיפים" התבלבלתי ולכן רציתי לבקש המלצות בפורום הנכבד הזה. הבנתי שזמן התגובה צריך להיות מקס' 8 ms. שחייבת להיות יציאת DVI. שזווית הצפיה האופקית צריכה להיות לפחות 150 מעלות והאנכית 130. ולכן עדיף פאנל מסוג IPS. אני שואל האם לקנות מסך CRT בגודל 19'' או שעדיף LCD 17''? התקציב הוא גמיש, אבל צריך לנוע סביב האלף... המלצות על דגמים ספציפים גם יתקבלו בברכה (הגעתי ל150 רלוונטים בזאפ, קצת קשה לסנן). אני גם מעוניין בשני מסכים כאלה, אז אם מישהו מכיר עסק נחמד באזור המרכז שאול יהיה עדיף על הזמנה באינטרנט - אני אשמח לשמוע. תודה רבה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אז ככה לאחר בירור עם הכרטיס מסך שלי 4850hd החלטתי לבסוף ללכת על 20 אינץ'. איזה דגם כדאי? יש לציין שהשימוש העיקרי הוא משחקים. חשבתי על כמה מסכים 2043bw t20 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
איזה פאנל יש לכם..? A/C/S ואיך רואים את איכות התמונה..?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני ראיתי שיש מסכים שטוחים ומסכים דקים.... מה יותר טוב ומה החיסרונות וההיתרונות של כל אחד.. כאילו מה עדיף יותר דק או שטוח ? יש הבדל? תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
רוצה מסך טוב משהו שיהיה אפשר לגלוש באינטנט משחקים כבדים כמו CSS Crysis ועד פוטושופ מדיי פעם. 2ms 1:2000 לא יקר בער 1500 שקל.. בתודה ושבת שלום אור.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
Samsung SyncMaster 971P אני רוצה לקנות מסך והמליצו לי אליו מה אתם אומרים?? אם יש משהו אחר יותר טוב במחיר זהה למה לא .. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
המחשב אוטוטו עומד להגיע, ועדיין לא הצלחתי לבחור מסך. אשמח אם מישהו יציע לי מסך איכותי בטווח המחירים הנ"ל. 10x
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-