עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Bear Cub,

יש אפשרות תצוגה מיוחדת במסך הזה לצפייה בסרטים שמשפרת בצורה פלאית את התצוגה בסרטים במחשב. תלחצו בכפתור של המסך היכן שכתוב: ENGINE אחרי זה על + (source), עד שתראו שכתוב FILM ואז תלחצו על AUTO/SET. המצב הזה טוב רק לסרטים אחרי זה כמובן שתחזירו למצב הרגיל באותה צורה.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  2. Started by Devil Servant,

רכשתי את המסך Samsung 731BF 2MS 1:2000 אבל יש בעיה שאני מחבר את המודם לUSB הוא מרצד וגם הוא כזה נתקע ז"א שאני גולל דף באינטרנט הוא נתקע כזה לא יורד חלק מישהו יודע מה הבעיה? קיבלתי דרייורים אבל בגלל שהמחשב שהוא מחובר אליו בעל כרטיס מסך מובנה הוא לא מזהה את הכרטיס בעת ההתקנה אבל גם שהתקנתי את הדרייורים במחשב אחר זה לא עזר

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by User,

http://ivory.co.il/product.asp?productid=129&CatCode הטלויזיה אמורה ליהיות מחוברת ל XBOX360, בגלל זה צריך HD ורזולוציה גבוהה ולפחות 8MS . סך הכל המחיר נראה טוב, יש למישהו ניסיון איתה ? ובטוח שיראו בה יותר טוב מה 21" CRT הנוכחית כן ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by AmirNadav,

שלום. קודם כל, אני לא מאלה שכותבים דחוףףף!!!11אחדאחד , אני פשוט צריך עזרה בדחיפות, מצטער אם זה נשמע אחרת :\ . אז ככה, אבא שלי מעוניין לקנות לעצמו מסך למחשב, והוא ראה בעיתון את שני אלו : 1. acer 19" TFT 5MS 1440X900 pixels @ 75Hz 1:700 Contrast מחיר 1199 ¤. 2. Deawoo 8MS 1:700 contrast מחיר 1199 ¤. איך המסכים האלו? השימוש הוא משרדי בלבד ולא משחקים או משהו כזה. האם יש מסכים טובים יותר בסביבות המחיר הזה? בתודה, אמיר.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by sheeze,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14783 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_50&products_id=15217 או בכלל משהו אחר? אם משהו אחר אז שיהיה בטווח המחירים הזה ושיהיה כמובן 19 WIDE

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by Check_Point,

שלום, לקראת הקנייה הקרובה של מסך, התעניינתי בין היתר בדגם LG L1950B, שזכה בדירוג גבוה בpcworld. משום מה, בין עשרות המסכים ש LG מציגה באתר שלה, הוא לא מופיע . למישהו יש מושג למה? האם הוצא לו דגם חלופי? תודה

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  7. benq fp92e הוא מתומחר ב-1350 ש"ח שזה די נמוך הייתי רוצה לדעת אם זאת מציאה או שזה מתבטא באיכות שלו.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by blueman1,

אני מעוניין לקנות מסך LCD 32 אינץ בעלות של עד 5000 ש"ח יש מבצע עכשיו על טלויזיות Hisense דגם: LCD3233EU מישהו שמע על ביקורות או יודע משהו על הטלויזיה ויכול לתת המלצות?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  9. תודה רבה! ישראל

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  10. הציעו לי מסכים אחרים אבל ראיתי בחוות דעת בזאפ שלסרטים לא לקנות אותו בגלל הבעיה שמהצדדים לא רואים טוב.אבל על המסך הזה לא מצאתי חוות דעת .אז אם יש משהו שמכיר את המסך ויודע אם הצפיה טובה מהצד ולא רק מי שיושב ממול שיגיד לי.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by avivlyaviv,

יש לי את הפלזה הזאת:[לפני שנה היא עלתה 15K :'() http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=13927&ref=Zap עכשיו אני רוצה לדעת איזה פורמט סרט נחשב להכי איכותי בכלללי ואיזה פורמט סרט הכי איכותי שאני יכל לשים על הפלזמה שלי אלה הסוגים שאני בקשר שתסדרו לי לפי איכותי....^^^: DVDR XVID HD-XVID 1080i HDTV 720P HDTV עם יש עוד אז תוסיפו... אני לא מסין בקטעים האלה בגורש.. ד"א אני חשוב שזה הכי מתאים לפורום הזה... אם לא אז תעבירו

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך איכותי, 19 אינץ' בתקציב 1500-2000 ש"ח, שלא עושה יותר מדי בעיות. על המסך ירוצו בעיקר סרטים, אך אני רוצה שיהיה אפשרי להפעיל דרכו משחקים באיכות טובה. בעיקרון אני לא רוצה להיות תקוע עם המסך הזה, במידה וישתנו הצרכים שלי בעתיד. אשמח לקבל המלצות וחוות דעת, בעיקר מכאלה שהשתמשו במוצר ומרוצים ממנו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by royboy777,

שלום לכולם אני מחפש מסך 17" למחשב חדש - אודה לממליצים ואם אפשר על דגמים מסוימים - שמעתי המלצות על Hyundai והדגם שמצאתי שמתאים לי הינו Hyundai B71D - אשמח לפידבקים

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  14. הציעו לי אותו ב 1350 כדי לקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  15. Started by AmirNadav,

שלום לכולם. אבא שלי מעוניין במסך חדש, מסך LCD לעבודה משרדית (מידי פעם וידאו באינטרנט..) . יש לי 3 שאלות: 1. איך המסך Samsung 740BF ? האם הוא טוב? אם כן אני אקנה אותו ב1190 ¤... 2. האם יש הבדל בין מסכי 19אינטש ל17אינטש למעט הגודל? 3. האם כדאי לקנות מסך WideScreen? אני לא מאלה שכותבים "דחוףףףףףףףףףףףף!!!111אחדאחדאחד" , אבל זה ממש דחוף :< . בתודה, אמיר.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by EzE126,

אני מחפש מסך LCD רחב 19" לעריכת וידאו. התקציב שלי הוא בין 1000 ל- 1200 ש"ח. מה מומלץ? איך CHI MEI? יש אותו ב1090....

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by Ic3 CuB3,

שלום חברים !! :hi: אני מעוניין לרכוש טלוויזיה לחדר, LCD כאמור. 8) התקציב הוא 3000-3500 ש"ח- לא יותר. עכשיו, אני מעוניין בטלוויזיה שתהיה איכותית עד כמה שאפשר. אני חייב טלוויזיה של 21-20 אינצ' לא פחות. פורמט 16:9 חובה !! חברה אמינה, עם אחריות ארוכה. הטלוויזיה חייבת לכלול רמקולים איכותיים עד כמה שאפשר. זוית צפייה טובה וכו'... דרך זאפ הגעתי לפה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=128 מה אתם אומרים ??? אני יודע שהחברה לא ממש מוכרת אבל זה 27".....ובעוד 600 ש"ח יש 32 אינצ'. תודה לעוזרים !!! :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by STi,

שלום אנשים! הגיע לי המסך הנ"ל אז הנה חוות דעת למי שמחפש מסך דומה. אז ככה,המסך קודם כל ממש יפה,האיכות מעולה,צבעים יפים. נוח לתפעול,את האמת אין ממש מה לתפעל,יש שם איזו פונקצייה שפשוט מכוונת את המסך ברגע שמחברים או לוחצים על הכפתור,למי שכל הזמן מחליף אין מחשבים זה מעולה,לי יש SWITCH מסכים אז כל זה כיוון את זה אוטו' וגם כמו שצריך, זהו בנתיים אני לא רואה שום חיסרון,יש גם חיבור DVI שזה מעולה! אולי חיסרון אחד זה שלא מגיע יחד כבל DVI אבל זה לא רציני,כי בהתחשב במחיר המצויין אין תלונות, 1280 משלוח לבית,וגם תשלומים למי שצריך,אז המסך מעולה,המחיר טוב ויש גם 3 שנים אחריות אז אני מרוצה! מומלץ!

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  19. Started by RED_ALERT,

שלום אני צריך שני מסכים מהחנות זיגזאג הראשון הוא מסך לשימושים רגילים:אינטרנט וכו'(בלי משחקים) תקציב עד 1200 שקל ולא אכפת לי ממש מנתונים יבשים רק שהמסך יהיה מבית טוב ואמין אמין אמין המסך השני הוא לשימושי גראפיקה:פוטושופ ודומיו תקציב עד 1500 וכמה שיותר איכותי תודה מראש ארז

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  20. מיתלבט לגבי מסך lg194wt אם למישהו יש אותו כבר שיכתוב לי בבקשה חוות דעת עליו זה ממש יעזור לי להחליט תודה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by Tomahawk,

יום הולדת הינה בא... אני אשמח להחליף את הCRT הנוכחי... אני מחפש LCD ליעודים הבאים: עבודה גרפית (תלת מימד ופוטושופ [לכן דיוק צבעים יחסית חשוב.]) משחקים גלישה וטקסטים... התקציב הוא בסביבות 2000, בלי גלישות גבוהות מידי... גודל... 19 ומעלה בבקשה. תודה, תום.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  22. ראיתי את הדגם הנ"ל פה ממש בזול (1500 שקל - למרות שהוא מגיע בלי רגלית לשולחן) http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=492140 ובדקתי את הסדרה הזאת ע"י רישום 200W6 בחיפוש פה http://www.flatpanels.dk/panels.php ורואים שכל הדגמים של הסדרה בעלי פנל S-IPS, אבל משום מה את הדגם הנ"ל אני לא מוצא פה ולא בשום מקום אחר (גם לא באתר יצרן..) יש לציין שזוהי סדרה מצויינת ודגם שכן מופיע 200W6CS נמכר בארץ ב-2500 שקל! מה הקטע? מציאה או עבודה בעיניים?? (לפי הנתונים שהחנויות המוכרות רושמות יש זויות צפייה של 176 מה שאמור לאמת את הפנל הנ"ל - אבל לכו תדעו מה נכון?...) מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by aviv512,

אהלן.. אני מחפש טלויזית HDTV איכותית שתתחבר למחשב בשביל משחקים סרטים וכו'.. סכום בסביבות ה2000-3000 שקל.. גודל עדיף מ22 יש המלצות? בסביבות הסכום הזה ?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by ron56,

XEROX XA7-192I LCD *כולל כיסוי מגן מזכוכית לשמירת המסך לזמן ארוך יותר מוצר: ``19 LCD XA7-192I צבע שחור תכונות ממשק אנלוגי ודיגיטלי, עיצוב דק במיוחד טכנולוגיית צג ``19.0 Viewable Active Matrix TFT זווית צפייה אופקית 140 מעלות זמן תגובה ms 8 גובה פיקסלים (מ``מ) 0.264 מ``מ רזולוציה מרבית 75Hz @ 1280 x 1024 קצב רענון אנכי (Hz) 60-75 בהירות 250nits יחס ניגודיות 800:1 תמיכה Mac ו-PC כניסת וידאו אנלוגי ו-DVI כוונון אוטומטי כן הפעלת משתמש בקרי מסך דיגיטליים הספק צריכה 30W / Energy Star Plug & Play כן ממשק חיבור לקיר כן (תקן VESA) אחריות עד 5 שנים

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  25. מיתלבט לגבי מסך LG204wt אם למישהו יש אותו כבר שיכתוב לי בבקשה חוות דעת עליו זה ממש יעזור לי להחליט .תודה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.