מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,881 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות בקרוב מחשב חדש וגם להחליף את המסך אני מחפש מסך בגודל של 23 אינץ' בתקציב של בערך 1000 שקל. חשוב שיהיה FHD ושיעבוד טוב עם משחקים (בעיקר משחקי ספורט) אני גם בהתלבטות אם שווה להשקיע במסך שיוכל לתמוך בתלת מימד אני אשמח לעצות מכם גם בעניין הזה. תודה מראש ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בשעה טובה הזמנתי היום מחשב דרך IQPC שבאשדוד. לפניכם מפרט: מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX - זמין במלאי ₪402 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 - RETAIL ₪472 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU - זמין במלאי ₪171 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET - זמין במלאי ₪306 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי ₪218 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪99 מחיר סופי: ₪2385 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il כגרע נשאר לי להח…
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הכוונה שלי האם אפשר להניח צמוד למסך רמקולים של מערכת? במסך רגיל הרמקולים משכו את הצבע והרסו את המסך.. אבל ליד המסך הזה הרמקולים לא מושכים את הצבע אבל אני לא יודע אם אפשר להשאיר אותם ולא לדאוג שאם הזמן הם יהרסו לי את המסך...
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
האם המסך טוב, אמין? האם הוא יכול להתאים גם לטקסט(וורד וכדומה)
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מדדתי את המקום שאליו אני צריך להכניס את הטלויזיה וזה הגודל המקסימלי: אורך: 64 ס"מ רוחב: 92 ס"מ תקציב מקסימלי 1800 ש"ח אני רוצה לחבר אליה ממיר HOT עכשיו איך אני יכול לחבר דרך איזה חיבורים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD עם המחשב החדש שיהיה מיועד למשחקים. רציתי לדעת איזה מסך עדיף מבין השתיים הבאים: VIEWCOM VC9005LD2 NU TECH L922A תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
המסך נועד בעקרון לעבודה עם מסמכים ולראות סרטים, HD לא מעניין אותי. כ.מסך יגHD 3850 256MB. משחקים בעדיפות נמוכה. העיקר שיהיה נעים לעבוד איתו לאורך שעות. תקציב מקסימלי הוא 1000 ש"ח רצוי פחות. צריך שהיה אפשר להשיג אותו באזור המרכז. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, ראיתי אצל דוד שלי שהוא חיבר את הDVD שלו למחשב אז זה אפשרי אז אפשר המלצה אבל לDVD שיוכל להתחבר למחשב ולשמש כמסך. לא משנה גודל מסך. שיעלה עד 400-450 ש"ח עריכה: אם זה לא הפורום הנכון תעבירו בבקשה
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום. לפני כשבועיים קניתי מסך של סמסונג T240, המסך עצמו נראה נהדר, מעוצב יפה, ומשחקים וסרטים נראים עליו נהדר! למה החזרתי אותו? בעיקר מכיוון שהיו לו בעיות עם הצבעים, כלומר החלק העליו במסך היה יותר כהה מאשר החלק התחתון. בנוסף לכך הארגונומיה שלו הייתה גרועה. הלכתי והזמנתי את ה-W2442PA. כמו המסך הקודם, משחקים וסרטים נראים נהדר (במיוחד FHD). בנוסף לכך יש לו ארגונומיה מעולה - PIVOT , SWIVEL, TILT, HEIGHT ואפשרות לתלייה על הקיר. עוד שוני בין המסכים הוא היחס בין הרוחב לגובה - ה-T240 הוא 16:10, והW2442PA הוא 16:9, בשטח מה שרואים הוא שהסמסונג גבוה יותר בכ-5 סנטימטרים. כמובן שלשני המסכים יש את התופעות של כל פאנל TN - זויות צפייה אנכיות נוראיות, זויות אופקיות סבירות, זליגת אור וכו'.…
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
לכבוד השנה החדשה, ובעיקר לכבוד השנה המסתיימת, כתבי האתר התייצבו לבחור את מוצרי השנה שלהם בתחום המחשבים והחומרה לשנת 2015 אחרי הבחירות של ליאור, הגיע הזמן לראות מה הם המוצרים שהכי הרשימו בשנה האחרונה את כתב החדשות, המדריכים והביקורות שלנו, אורי כרמי. ASUS PG279Q – מסך הגיימינג שנותן הכל בעבר היותר רחוק, אם ביקשת לשחק על מסך בעל תדר רענון העולה על 60Hz הייתה קיימת עבורך אפשרות אחת בלבד: לוותר על טכנולוגית מסכי ה-LCD ולחזור חזרה למסכי שפופרת (CRT) עבור תדר רענון של 85Hz בלבד. מסכי ה-LCD הציעו שפע של גדלים, פאנלים ועיצובים, אבל דבר אחד נשאר זהה: תדר הרענון. לאט לאט הופיעו בשוק מסכי LCD שמחזירים את שנאבד עם המעבר אליהם: תדר רענון גבוה יותר. הם הציעו עד כ-12…
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, מזה זמן רב אני מחפש לי מסך LCD 24 אינצ' בשביל סרטים ומשחקים. באתר הזה, כמו בעוד אתרים רבים, יש המלצה כללית ללכת על ה-DELL 2408. קראתי מספר ביקורות על המסך, ואחד החסרונות של המסך היה Input Lag גבוהה אבל נאמר שזה לא כלכך קריטי ושרב האנשים לא ישימו לב בכלל לבעיה. אתמול הגעתי במקרה לביקורת הזאתhttp://www.behardware.com/articles/712-4/lcd-david-vs-goliath-iolair-vs-dell.html. בעמוד 4 הם מראים את ההשפעה של ה-Input Lag על משחקים ולדעתי מסך ה-DELL לא כלכך הצטיין במבחן, אפשר להגיד שנכשל בגדול. בנוסף, אחרי קצת חפירה בפורומים של DELL, מצאתי מלא אנשים שבאמת מתלוננים על התופעה הנ"ל, ואפילו טוענים שהיא מפריע לא רק בזמן משחקים אלא גם בזמן צפייה בסרטים (התמונה מגיע אחרי הקול) ובעב…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מסך ''24 (ניתן גם ''23) לעבודה משרדית ממושכת לאורך יום שלם. חשוב שיהיה נוח לקריאה, שלא יעייף את העיניים וכו'. רזולוציה FHD, תקציב - עד 1000 ש"ח, אם אפשר לחסוך אז עדיף. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(אני די בטוח שהשאלה נשאלה כבר, חיפשתי כמה עמודים אחורה ולא מצאתי, והחיפוש עדיין לא עובד, אז אם כבר שאלו, מצטער.) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7686&perur=2&t=19&c=408 המסך הנ"ל עולה 999 שקלים בבאג. בטוח שיש טובים יותר, אבל לא בא לי להשקיע יותר מדי, השאלה אם הוא יתן תמורה טובה למחיר? מיועד למשחקים וגלישה בלבד. אם יש משהו טוב יותר בסדר גודל מחיר הזה, מה שלא ניראה לי, אני אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
מישהו ראה את הLCD הזאת LG LCD "37 37LB1R ויכול לתת ביקורת עליה?
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום אני חושב ליקנות מסך מחשב גיימינג Lenovo Legion Y27qf-30 QHD IPS 27'' FreeSync 67A7GAC3IS הבעיה כתוב אתר הוראות של מסך בזמן משחק אני משחק המסך עושה הבהוב. האם מסך זה טוב ולא עושה בעיות תקלות למשחקים גיימרים ? באתר הוראות של מסך כתוב משפט : Moving Picture Response Time (MPRT) משפר את זמן התגובה ומפחית את טשטוש התנועה בצג. הפעלת MPRT תשבית את טכנולוגיית AMD FreeSync™ Premium, וייתכן שתבחינו בהבהוב זניח. האם המסך זה טוב ביותר, וזה בסדר ? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 276 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לסדר את זה ככה שמסך אחד יהיה בשימוש רגיל וחלק מאותו מסך יהיה בגדול על המסך השני. אני גם רוצה שהעכבר לא יעבור למסך השני כשאני מגיע לקצה של המסך הראשון. את הראשון הבנתי שאפשר עם תוכנה בשם OBS, ולגבי השני אין לי מושג. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם.. ברצוני להתחדש במסך מחשב חדש. המסך מיועד בעיקר למשחקים. אשמח לקבל חוות דעת על המסך הזה Dell Gaming S2716DG 27'' הכרטיס מסך שלי הוא asus strix 980.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
t220 מול 2243bw, מה עדיף ? שתי המסכים מבית samsung, שניהם בערך באותו מחיר. קראתי ביקורות טובות על שתיהם. לt220 ניגודיות טובה יותר וזמן תגובה טוב יותר אך ברמות האלה אני לא בטוח עד כמה אפשר באמת להבדיל ... המטרה היא all around, כלומר משחקים סרטים ועבודה של יום יום(אינטרנט, אופיס וכדומה).
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
האם יש אותו למישהו או שיש לו עליו חוות דעת תודה..
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
ראיתי את זה: http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000j1W-0JNx1shJpDxdfEAO-nm:12bbi68k5?id=tech האם המסך אמין? האם יש משהו איכותי יותר בטווח מחירים הזה?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
Before this month draws to an end PC maker Lenovo is going to release three new widescreen monitors which feature LED backlighting and an UL Environment SPC Gold certification, the 19-inch ThinkVision LT1952, the 22-inch LT2252p and the 24-inch LT2452p. The LT1952p comes with a native resolution of 144 x 900 pixels, a 1,000:1 contrast ratio and 170°/160° viewing angles, while the LT2252p tops 1680 x 1050 pixels. the LT2452p is a Full HD (1920 x 1080) model, it utilizes an IPS panel enabling 178°/ 178° viewing angles, and includes a built-in four-port USB hub and a stand allowing for tilting, swiveling and lifting actions.The ThinkVision LT1952, LT2252p and LT2452p will c…
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, היה לי מסך ltn125at03-803 עם חיבורים מלמעלה ולמטה במחשב נייד סמסונג 350U2a אני זקוקה למסך חלופי אלו הדגמים שראיתי שאולי אפשריים LP125WH2 SLB2 ,SLB3 , SLT2, SLT3, TLB1, TLB1, TLD1 כולם עם אותו גודל מסך , רזולוציה ו-40 פינים האם עדיין כולם מתאימים למסך זה? ואם כן איזה מהם עדיף? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-