עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. לא הצלחתי לקבל מידע השוואתי איזה מסך יותר טוב מבחינת איכות תמונה ודיוק צבעים : סמסונג 2253 או T220 שהוא חדש יותר? אודה מקרב לב על הסבר בענין ההבדלים ואולי מישהו מכיר את ה- LG החדש 2284 ויכול להגיד עליו משהו ואיך הוא בהשוואה לסמסונגים הללו תודה מקרב לב

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  2. Started by ranran,

אני עכשיו רואה שכולם מדברים על A05 אז מה חדש בוא? וניסיתי לחפש לא מצאתי בדיוק מה..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל של לפחות 19 אינץ' המסך מיועד למשחקים ,ההיתי שמח אם מישהו יכול לתת לי המלצה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם. רציתי לעדכן אתכם שמה שקרה לי בשבוע האחרון. יש לי מסך LCD של CHIMEI 22 אינצץ' שעברה תקופת האחריות ושלשום הפסיקה לעבוד. במקום לרוץ ולקנות מסך חדש פירקתי ורציתי לדעת מה הבעיה(חשדתי שזה משהו שקשור בספק כוח של המסך) לאחר שהוצאתי את הספק של המסך חיפשתי ברשת את מספר הדגם וגיליתי שיש להרבה יצרני מסכים את אותו הספק ולרובם בעיה זהה . הקבלים על הלוח הם מחברה ממש דפוקה ותמיד מתנפחים ונגמרים לאחר תקופת שימוש ואז המסך לא נידלק ומפסיק לעבוד. התייעצתי עם חברי הפורום באתר מחו"ל וראיתי שיש מספר קבלים שהתנפחו והחלפתם אמורה לתקן את המסך. יש אפילו קיטים מוכנים מראש באתרים מחו"ל לתיקון הספקים של המסכים! לקחתי את הדגמים של הקבלים וקניתי בשד' הר-ציון בת"א את כל 10 הקבלים ועלו לי רק 2…

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  5. Started by Kodak997,

שלום, אני מחפש מסך LCD בתקציב של עד 2000 שקל (או טיפה יותר). סדר העדיפויות שלי (בסדר יורד) הוא: - בריאות (לא רוצה כאבי ראש) - קריאה - התאמה להצגת טלויזיה (מכרטיס) - סרטים - משחקים - כמובן שהתמונה תהיה טובה, אני מאוד אוהב שחור אמיתי - גודל (רצוי 20 ומעלה) בגלל השילוב בין סרטים לקריאה, רצוי שיהיה רחב אבל עם Pivot. כמובן dvi. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסך או לפחות על פאנל שמתאים לדרישות האלה ולתקציב.. בתודה ניר.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם אני קונה מחשב חדש והמליצו לי על שני מסכים שיתאימו לתקציב והדרישות. ViewSonic 19" LCD VX922 או סמסונג 931B . מה עדיף? או שיש המלצות אחרות? אני מחפש מסך שיתאים וינצל את המפרט הנ"ל , למשחקים בינוני, לא כל כך חשוב לי האיכות וכמות הפיקסלים לכל מילימטר אלא יותר שירוץ חלק ויתאים לכרטיס. התקציב הוא 1000-1300 אבל אם מישו חושב שחייבים לחרוג קצת מעל אז בבקשה שימליץ לי ועם הסבר כי אני גם ככה עם חריגה על המחשב עצמו... מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 539 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 288 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W…

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  7. אני סובל מראייה לקויה ומכאבי ראש כתוצאה משימוש ממושך במסך ("eyestrain"), כך שחשוב לי להיות מסוגל לבחון את המסך במידת האפשר. באיזור באר שבע לא ממש הצלחתי לאתר מקום כזה עד כה (או לפחות לא כזה שמתמקד במחשבים). אני מתעניין במיוחד ב-xg2401, בשל מגוון סיבות (מחיר, כיוונון, היעדר ריצוד וכו'), אולם מאחר שההיצע בארץ כנראה מוגבל, לא באמת מצפה להיות מסוגל לבחון אחד לפני הרכישה (בוולקום כבר שאלתי). אשמח לשמוע רשמים (אנקדוטליים או כלליים) על חדות התמונה, ה-presets, המעמד, בהירות הטקסט, נוחות וכדומה, מה-2401 ספציפיצית או ממסכים דומים (CFG73, S25HG50, האסוסים השונים, XF240H וכן הלאה). אם יש למסך מצב קריאה, אשמח לשמוע גם עד כמה הוא מועיל. בפועל אני משדרג מ-Mag 200…

8. היי מהו מסך הLCD שנותן טקסט הכי הכי חד וברור ונוח לקריאה? בכל מחיר. ובגודל של 20 ומעלה (רחב)

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by 3pac,

ראיתי שיש מבצע על מסך MAG HV724AW ב500 ש"ח. אני צריך מסך בעיקר לאינטרנט וקצת למשחקים קטנים (משחקי רשת,ומשחקי איתמר וכו') המסך הזה שווה משהו ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Michael Landshman,

DELETE

11. אהלן אני רוצה לקנות מסך LCD 19 אינטש.. המליצו לי על הVP930B..וראיתי הרבה המלצות עליו גם פה.. אבלל...הרבה אומרים שכל היתרון שלו זה רק זה שהוא פאנל M-AVP (משו כזה..) ולא TN. וככה הוא פחות חד ועושה מריחות בגלל זמן תגובה של 8MS לעומת כולם שהיום כבר 2MS.. אז מה אתם אומרים? יש עוד דברים טובים במחיר הזה? הוא באמת כזה טוב? אני רואה הרבה סרטים וסדרות על המחשב..אבל ברור שגם בשביל המשחקים החדשים והכבדים 8)

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by daniel0089,

היי, אני יודע שהיו הרבה נושאים בקשר למסך הזה אבל יש לי עוד כמה שאלות... 1) האם אפשר לעשות שכאשר אני הופך את המסך (PIVOT) 90 מעלות אז התצוגה תשתנה אוט' גם 90 מעלות? כי שניסיתי הייתי חייב לשנות את זה מהדייבר של הכרטיס מסך, זה ממש מציק. 2) אפשר קישור לדרייבר של המסך בגרסא A01? (הדרייבר שמגיע עם הדיסק אני לא יודע בכלל איך מתקינים את זה.. זה פותח לי דף PDF עם הדף הוראות וזהו ) 3) מה האפשרויות הנתונות בדרייבר? 4) מה הדגרות התצוגה שאתם ממליצים לי לשים? (בינתיים הורדתי לבהירות 45 וקונטרסט 55) 5) היה לי מקודם 226BW והמסך הזה פי 2 או אפילו 3 יותר חם ממנו (כאשר נוגעים בחלק האחורי), זה נורמלי? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. הכין ניתן להיפטר מהם בתשלום סימלי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. כמובן שיש הרבה סוגים ואיכויות שונות של מסכים, אבל בהנחה שמדובר בשני מסכים רחבים בעלי אותה איכות ואותו פאנל, באיזה גודל יותר נוח לעבוד על טקסט? מכיוון ששני הגדלים הם בעלי אותה רזולוציה טבעית, ההגיון אומר שבמסכי 22" הטקסט יהיה יותר גדול ולכן יותר נוח לקריאה (בעיה נפוצה במסכים גדולים מאוד היא טקסט מאוד קטן ולא נוח לקריאה, אלא אם כן משחקים עם ה DPI מה שלפעמים יוצר עיוותים בתצוגה). האם זה באמת כך? תודה

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  15. Started by zivgev,

שלום, אני מעוניין לחבר 2 מסכים שישמשו כמסך אחד. ברשותי כל החומרה המתאימה, השאלה היא האם יש אפשרות נניח לצפות בסרט על 2 המסכים ושלא אצטרך לשחק עם החלונות (שיראו משהו אחד במסך אחד ובמסך השני משהו אחר..) תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by AmirNadav,

שלום לכולם. אבא שלי מעוניין במסך חדש, מסך LCD לעבודה משרדית (מידי פעם וידאו באינטרנט..) . יש לי 3 שאלות: 1. איך המסך Samsung 740BF ? האם הוא טוב? אם כן אני אקנה אותו ב1190 ¤... 2. האם יש הבדל בין מסכי 19אינטש ל17אינטש למעט הגודל? 3. האם כדאי לקנות מסך WideScreen? אני לא מאלה שכותבים "דחוףףףףףףףףףףףף!!!111אחדאחדאחד" , אבל זה ממש דחוף :< . בתודה, אמיר.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  17. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש בזיגזג מחשבים ומנסה להבין למה הפורום ממליץ בחום על מסך המחשב הזה: DELL 23" U2311H Panel IPS - 1920X1080 FHD http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12435 כמות: 1 מחיר: 1,100 ש"ח ( למזומן:1,078 ש"ח ) האם בגלל שהיה מבצע טוב בשבילו ואז הוא היה טוב ביחס תמורה/מחיר או שהוא באמת מסך טוב למשחקים גם במחיר מלא כמו שאני אשלם? מנגד ראיתי את המסך הבא: מסך מחשב Samsung 24'' LED LCD S24A300BL DVI - 5ms SLIM http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16104 כמות: 1 מחיר: 1,090 ש"ח ( למזומן:1,068 ש"ח ) כאשר מסך זה מחברה שאני מכיר כטובה יותר (האם נכון?) והוא LED בעוד שבזה של DELL לא ראיתי את הפרט הזה והוא 24 …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by RENESANSE,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך דק בגודל 17-19 אינץ', אני לא מבין בזה כלום ת'אמת, בגלל זה אני רוצה שתסבירו לי איך לבחור את המסך הנכון והמשתלם ביותר בשבילי. אני בעיקר משתמש במחשב שלי למשחקים, בניית אתרים ועבודה עם ווידאו (עריכה), הדרישות הבסיסיות שלי מהמסך עצמו זה שיהיה מחברה טובה (samsung,lg,benq וכו'..) שלא יהיו בעיות עם המסך עצמו (לחבר שלי הופיע נקודה ירוקה באמצע המסך), התקציב שלי הוא לא גדול במיוחד, זה 1200 ש"ח גג, אבל אני מקווה שאמצא משהו שיענה לדרישות שלי. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  19. Started by simla101,

אוקי...אז יש לי מסך samsung 913n עתיק בן איזה שנתיים כבר... עכשיו הקטע הוא שהיום ראיתי איזה סדרה על המחשב ופתאום כשיש מסך שחור 2 פיקסלים היבהבו בירוק...רוב הפעמים שהמסך היה חשוך לחלוטין הם הבהבו ובשאר הזמן הם לפעמים הציגו ת'צבע הנכון לפעמים לא...בדקסטופ הוא מראה צבע נכון לגמרי בכל'מני סוגי רקעים צבעים וצורות זה נחשב פיקסל תקוע? האם יש אפשרות לתקן אותו שלא יקפוץ לי לירוק או שנתקעתי עם זה לעד? יש סיכוי שזה יחמיר? (ז"א...סיכוי יותר מהרגיל כי תמיד קיים סיכויP:)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by EgoManiac,

טוב חברה קניתי מסך LG W1952TQ קודם כל האם המסך טוב? ולגבי מה שאני צריך עזרה זה הולך ככה יש לי כרטיס מסך 6600GT איפה אני צריך לחבר את המסך? בחיבור הכחול או בלבן? כי אני מחבר אותו בלבן המסך לא מראה Check Signal Cable אבל גם לא מראה לי כלום על המסך. והמסך כן עובד שאני מחבר אותו לכרטיס המובנה בלוח בחיבור הכחול. חשבתי שהכרטיס נשרף אבל לא נראה לי כי הוא עבד לפני וגם המאוורר עוד שהמחשב דולק. והתקנתי את הדריורים של המסך שבאו איתו בקופסא אבל לא עזר. ואם זה חשוב אז שאני מדליק את המסך הוא רושם שזה מחובר ב Analog בבקשה תעזרו לי כי זה ממש תלוי באם הלך לי הכרטיס מסך ואני לא רוצה לקנות סתם :] תודה לעוזרים וחג שמח

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  21. Started by pergola,

שימוש: סרטים ומשחקים בעיקר. בעבר זכור לי שהמסך הכי מומלץ במחיר הזה היה ה2443BW.. האם גם היום זה כך? או שהשתנה משהו?

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  22. אוקיי... צריך מסך בגודל של לפחות 19", אני יסתדר גם עם רחב וגם עם רגיל. בתקציב הזה אפשר לקבל רק פאנל TN נכון? חשבתי על ה LG1970HR... יש משו יותר משתלם ממנו? אולי המסך של סאמסונג? (ברח לי השם שלו) ואפשר עוד 2-3 דגמים מומלצים בטווח הזה? ד"א, ההורים שלי נוסעים לחו"ל עוד שבועיים... יש בדיוטי פרי בסקאל מסכים? או שיש שם עוד חנויות שמוכרות? תודה.

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. אני מחפש מסך למחשב שלי. השימושים שלי בעיקר: -משחקים. -גלישה. -סרטים. אין לי ממש דרישות מיוחדות מהמסך כל עוד תיהיה איכות תמונה גבוהה והוא יתאים בצורה טובה למשחקים. ושהמסך עצמו יהיה גדול (אם אפשר מעל 19 אינצ') התקציב שלי:מ1400 עד 1700 שקל מקס' למרות שאני לא רוצה להגיע לתקציב הזה ... פשוט למקרה שיהיה משהו ממש טוב בתוספות של 100 שקל.. ואם תוכלו תמצאו חנות בנתניה או סמוך לנתניה... שמוכרת את המסך הזה ואת המחיר שלו בחנות ועוד פרטים כמו אחריות. תודה.

• 12 תגובות
    • 814 צפיות
  24. שלום אני מחפש מסך "22 טוב לסרטים משחקים וכו' אני מעוניין להשקיע עד 1100 שח' אשמח עם תעזרו לי בלחפש משהו טוב ומומלץ. תודה לעוזרים. ראיתי את המסך הזה במחיר סביר מה אתם אומרים שווה תכסף או שאפשר לקנות משהו יותר טוב במחיר של עד 1100 שח'. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692312

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  25. שלום לכולם, קודם כל אני רוצה לברך אותכם על הפורום המופלא הזה. רציתי להתייעץ אתכם לגבי רכישת מסך חדש. כרגע יש לי BENQ G2222HDL מחובר למקבוק פרו, אמצע 2012 עם כרטיס מובנה של אינטל HD4000, באמצעות מתאם dvi to mini display port, מהאתר של אפל הנה הנתונים של הכרטיס ומה שקשור בתמיכה שלו בהתקנים שונים : Graphics and Video Support [*=left]Intel HD Graphics 4000 [*=left]Dual display and video mirroring: Simultaneously supports full native resolution on the built-in display and up to 2560 by 1600 pixels on an external display, both at millions of colors Thunderbolt digital video output [*=left]Native Mini DisplayPort output [*=left]DVI output using Mini DisplayPort to …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.