מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לרכוש את המסך הנ"ל Dell 2407WFP חשבתי על לקנות אותו בחו"ל. והאם מישהו יודע כיצד מחושב המיסים על המסך? האם היא מתוייגת כטלוויזיה ואז המיסים עליה הם כ-33% או שהיא מתוייגת כחלק ממחשב, ואז המיסים עליה הם 15.5% ויש שלושה אפשרויות לרכוש את המסך(בהנחה שיש רק מע"מ) או דרך איביי שהמסך ככה עולה 3100 ש"ח או דרך חנות פיזית בארה"ב ולשלוח ישירות לארץ דרך FEDEX שבה המחיר יעלה 3400 ש"ח או שלרכוש דרך דל וחנויות נוספות, ולהשתמש במשלוח דרך MUSTOP שמעביר לארץ. בנוגע לאחריות, אני יודע שבארץ יש אחריות, אבל האחריות אחרי קניית המסך והגעתו ליידים שלך היא על 6 פיקסלים ומעלה. מהבחינה הזאת, אני מוכן לספוק את אובדן האחריות. השאלה היא כיצד אני מקבל את המסך, מה הסיכוי לקבל מסך שיש בו יותר מ2-3 פ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Samsung Syncmaster 960BF DVI Pivot לגיימינג בעיקר אבל גם עבודה שוטפת באינטרנט. ממש אהבתי אותו והוא גם ממש יפה. אשמח לקבל חוות דעת
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שקיבלתי המלצות ל 19" של ViewSonic VP930 אני עכשיו מבקש המלצה למסך רחב דווקא (לא משנה לי כמה אינצ'ים). מיועד למשחקים, סרטים, עבודה עם טקסטים (וגלישה באינטרנט), צפייה בתמונות. תקציב כ 1700 ש"ח. אם אין מסכים רחבים טובים בתקציב הזה, אז תגידו לי ואני פשוט אקנה את ה 19" VP930
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
ראיתי שיש את displaymate , אבל אני לא מוצא איך להוריד אותה . תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מצטער על ההקפצה בדיון הקודם אדמין.. אני פשוט צריך עזרה דחוף רק קניתי את המסך ודברים שם מוזרים לגמרי.. אז ככה: קניתי מסך מעולה שעולה קרוב ל 2000 +.. SAMSUNG 971P פאנל מיקצועי.. ביררתי המון עליו מסך מעולה למשחקים לעבודות עם גרפיקה וכו.. חיברתי הכל עובד.. ברגע שאני נכנס לפיפא ומשחק רואים מעולה אבל יש מין משיכה כזאת כשאני מעביר מהר כדורים בין השחקנים. מין GHOSTIM כאלה.. בטוח לא בעיית מסך דיברתי עם היצרן גם אמרו משהו לא נכון בהגדרות וכו... זאת הבעיה הראשונה ומה צריך לעשות? בעיה שנייה נכנסתי ל ג"נרלס הוא מבקש ממני DIREXTX כשלפני שנייה התקנתי חדש . ואומר שיש לי בעיה שכנראה הכרטיס שלי לא תומך .ויש לי כרטיס 8800 640 מגה.. זה תמיד עבד לי עד החלפת המסך.. בטח זה משהו בהגדרות או …
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
ברשת מחסני חשמל נמכר מסך בגודל 17 אינצ' של חברת Relisys, בסכום של 900 ש"ח. זה מסך מודרני עם קצב ריענון של 4 מילי שניות. הנה קישור לדף עליו: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2934057 (אני לא רואה שלמחסני חשמל יש אתר). האם מישהו מכם קנה אותו ? תוכלו לחוות דעה ? תודה רבה מראש על כל תשובה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון כמעט כל המסכים שיוצאים לשוק ובמיוחד מסכים של מחשבים ניידים הם מסכים מסוג GLOSSY ,כלומר מסכים מבריקים. בשימוש בייתי זאת אולי לא בעייה גדולה משום שהמשתמש יכול לשלוט ולכוון את מקורות האור בבייתו שלו אולם בשימוש מחוץ לבית או בעבודה מסך שכזה הוא פשוט זוועה אמיתית שלמעשה במצבים רבים פשוט מונעת לגמרי את השימוש בנייד או שהופכת את העבודה איתו לסיוט אמיתי שמתבטאים בכאבי עיניים ,כאבי ראש ועייפות. שמעתי על אפשרות מסויימת של שינוי סוג המסך על ידי ציפוי עצמי. האם אכן ניתן להפוך כל מסך מבריק למסך מט על-ידי הדבקה עצמית של ציפוי מיוחד שמונע השתקפויות? האם הציפוי הזה יעיל באותה מידה כמו מסך מט במקור. אילו ציפויים נחשבים כאיכותיים ? האם יש צורך במיומנות כולשהיא כדי להדביק את הצ…
-
- 8 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אין לי ServiceTag במסך. רק Serial Number. איך אני בדיוק אמור לבדוק אחריות באתר שלהם? חרשתי את גוגל ואין שום תשובה. המסך נקנה בארץ וזה מהמודל של Ultrasharp 24
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי מלא פוסטים והסתכלתי במלא אתרים, ואין לי מושג מה לקנות... מחפש מסך שיהיה נוח לעבודה מול טקסט (אופיס, אינטרנט), גם לראות סרטים, וגם כמובן משחקים... אשמח לשמוע המלצות. תקציב גמיש אם צריך טיפה לעלות... תודה 8)
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
כששאלתי על מסך איכותי, איכשהו הגעתי לאתר החברה: http://www.primeview.co.il ואנשי החברה, הפנו אותי למסך הזה: http://www.primeview.co.il/Index.asp?ArticleID=235&CategoryID=121&Page=1 ורציתי לדעת אם יש כן עוד מישהו, שמכיר , או שמע, או אפילו יש לו ויכול להעיד על האיכות של המסכים הללו.
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום לכם אני זקוק לדעתכם בנוגע לעבודה עם שני מסכים. הקדמה: אני בעל מסך ViewSonic VP930. בשבוע שעבר, אחרי שנה וחצי שימוש, המסך התחיל לעשות בעיות ולא להציג תמונה. מסרתי אותו לתיקון ובינתיים משתמש במחשב הנייד. מאחר שאני זקוק למחשב, ובחברה מדברים על שבעה ימי עבודה לתיקון המסך, חבר שלי הציע לי לרכוש מסך דק ויחסית זול שישמש לבינתיים ואחרי כן ישמש כמסך שני עם ה- ViewSonic. אתמול באופן די ספונטני נכנסתי לחנות ויצאתי עם מסך BenQ FP202W V3 - מסך רחב 20 אינץ' שנראה לי בחנות לא רע ועלה כ- 1100 ש"ח. כשחזרתי הביתה פתאום עלו בי ספקות לגבי הקנייה שלי. עוד לא פתחתי את האריזה וחשבתי לשאול כאן מספר שאלות, כי אני מאמין שתהיה לי אפשרות להחזיר אותו במידת הצורך. רקע נוסף: במקצועי אני מתכנת פלאש…
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הוא מנצל את הGTX275 עד הסוף? יש לו פאנל IPS לא TN נכון? הוא המסך 22" הכי טוב שאפשר להשיג בעד 1600~1700? תודה.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לקבל עזרה ויעוץ בקניית מסך מחשב חדש מכיוון שאני לא מבין כבר בתחום המסכים היום. בגדול מה ששאני מחפש זה מסך 27 אינץ . אני לא רוצה את ההכי יקר ראיתי למשל את Dell Ultra Sharp במחיר של 2700 אבל המחיר כבד לי. ראיתי עוד כמה מסכים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22491 וגם: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=25343 וגם: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=25491 פתוח לעוד הצעות כמובן. תודה לעוזרים !~
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שבוע טוב הערב נקבע סופית מותו של מסך המחשב האהוב שלי, LG W226IV. קיבלתי אותו לפני בערך ארבע שנים עם המחשב שקניתי אז. הוא היה 21.5", Full HD ובאיכות נפלאה ונהניתי ממנו מאוד. עכשיו אני סוג של מעוורת את עצמי עם טלוויזיית LCD שמחוברת לטלוויזיה, ואני זקוקה לתחליף. אין לי תקציב של ממש כיוון שאני לא כל כך יודעת כמה עולים מסכים (אז הוא היה חלק מהעסקה של המחשב), אבל כמובן שרצוי שכמה שפחות (ובטוח פחות מ-1000 שקל). אשמח להצעות תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, קניתי את המסך הזה כי הוא הציג נתונים טובים כמו של הLG1970HR אבל היה זול ממנו ב400ש"ח - ההבדל היחיד שמצאתי בינהם הוא הבדל בכיוונון גובה - דבר שהוא לא כזה קריטי מבחינתי. יש תופעה מוזרה שהמסך בהיר בחלק התחתון שלו ופחות בהיר בחלק העליון, ממה שקראתי זו תופעה שחוזרת בכל מיני דגמים של מסכים (או שאני טועה?). השאלה האם כדאי לדרוש מהחנות להחליף אותו ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 המסכים האלו: samsung206bw lg 206wtq dell 2007wfp בבקשה אל תפנו אותי לנעוץ כי הורדתי את זה ואי אפשר להבין כלום מההשוואה שלו שם... מה כדאי לי לקנות אני בד"כ רואה סרטים משחק במשחקי תפקידים,אסטרטגיה או יריות גוף ראשון ולפעמים אני עושה עבודות באופיס או גולש באינטרנט... תתיחסו גם ליחס תמורה מחיר תודה מראש לכל העוזרים ;D
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי ידיעה ששמעתי השבוע באג יהיו יבואנים רשמיים של DELL דבר שיכול להיות טוב ויכול להיות רע מצד אחד מחירים של באג מצד שני לא צריך לנסוע לפתח תיקווה בשביל לראות ולקנות ואולי רק אולי מסכים איכותיים יהפכו להיות סטנדרט נדרש ע"י עמנו ואז אולי Notebook לא ינסו למכור לי 2007FP מתצוגה ב 1900 ויגידו שזה האחרון ויותר הוא לא מיוצר...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי לנסות את מזלי וללכת במכרז על המסך IPS231P LG אבל הגובה בין השולחן שלי למדפים שלו הוא 42 סמ' (בדיוק!) עכשיו במידע על המסך נותנים מידע על גובה ללא סטנד (33.5) ומידע על גובה כולל הסטנד (47.5) השאלה שלי היא האם הגובה ללא הסטנד הוא בעצם הגובה של המסך עם הסטנד פשוט על הכי נמוך שאפשר? ואם לא אז מה הגובה המינימלי שיש למסך הזה כולל הסטנד?
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך עם פאנל VA בלי ציפוי מבריק (אני עובד שעות רבות עם טקסטים, אך בהחלט מתוכנן שימוש גם למשחקים וסרטים). גודל המסך לא כל כך חשוב לי - רק שיהיה לפחות 20'', ושכרטיס המסך Radeon 4850 512mb יתמוך ברזולוציה הטבעית שלו בלי לקרטע. אני לא כל כך מתמצא במחירים, אבל אני לא רוצה לעבור את ה1500 ש"ח, ואפילו קצת פוזל לכיוון ה1000 ש"ח. המסך יוצב באופן סטטי על השולחן, ככה שתלייה על הקיר, סיבוב ב90 מעלות וכו' לא רלוונטיים לגבי. אם צריך לציין פרטים נוספים, אנא בקשו ממני תודה!
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי, בהמלצת רוב הפורום הזה רכשתי 2333T. לצערי הרב, התצוגה רועדת מדי פעם. זה מסתדר כשאני לוחץ על Auto-Adjsutment לכמה דקות ואז שוב חוזר. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הם גם כמו הדל 2007 בעלי פאנל S-IPS? אם לא אז אם איזה פאנל? והאם הם איכותיים ושווים את המחיר?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
תקציב - 2,000 שקלים( ל2 המסכים ז"א 1,000 לכל אחד אפשרות חריגה קטנטנה אם זה באמת משפר ועוזר) המחשב הינו מחשב נייד מסוג Lenovo Ideapad Y50 70 קישור למפרט: https://www.amazon.com/Lenovo-Y50-Laptop-Computer-Generation/dp/B00KD5DUR2 בבקשה שימו לב איזה חיבורים יש כי אין לי מושג איך עושים חיבור 2 מסכים למחשב ניד( אשמח להסבר בנוסף איך לעשות זאת ) קצת פרטים חשובים של המחשב הנייד שברשותי לבחירת המסכים : 15.6" Full HD LED Backlit Anti-Glare Display (1920x1080) NVIDIA GeForce GTX 860M 4GB Graphics Card / Intel Dual Band Wireless-AC 3160 המחשב יהיה למטרות משרד ביתיות בעיקר: 85% תכנות, 15% גלישה באינטרנט. אני חושב ש 22-24 אינץ מספיק מאח…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך עכשיו לא הבנתי מה בדיוק ההבדל בין רזולוציה של 1920X1200 לבין 1920X1080 ומה בדיוק ההבדלים במסכים של 22-24 והאם בכלל שווה ללכת על FULL-HD כשדרוג ל1650X1080 במסכים בגדלים האלה השימוש העיקרי הוא כמובן משחקים באיכות גובהה (GTX260) וסרטים תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לנו מסכים כאלו במשרד ונראה שהם מתפקדים סבבה. האם יש איזשהו מאפיין נסתר שאני לא רואה על פני השטח שכדאי לדעת לפני שאני קונה כזה מסך גם הביתה, לאותם שימושים (שרטוט AUTOCAD, RAVIT, 3DMAX, פוטושופ וכד')? במשרד לא מצאנו בהם שום פגם... והם זולים, פחות מ-1000 ש"ח...
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הזמנתי היום ב P1000 את המסך: ``24 ViewSonic Q241wb FULL HD DVI קראתי ב GOOGLE שיש למסך הזה פאנל VA שזה מעולה! אבל קראתי שנראה לי אחרי דצמבר 2007 הדגמים יצאו עם פאנל TN ו VIEWSONIC ערכו באתר שלהם ניגודיות מ 1:1000 ל 1:800 1:1000 זה היה VA ו 1:800 זה TN עכשיו פרט מוזר/מעניין, ב P1000 רשום 1:1000 וגם באתר הספק GENERAL LTD רשום 1:1000 בטלפון הספק לא ידע לומר לי... היא אמרה שאין לה פיזית אחד במחסן לבדוק. אז מה אתם אומרים? מה שיש בארץ זה VA או TN? יצא לי במחיר 1500 שקל, ב24 תשלומים שווים ללא ריבית! תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-