מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
-
נתוני מתח\זרם : DC 14V 3A. מסך סמסונג "15, אם צריך אני יביא את שם הדגם.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים גלשתי בפורום והתעניינתי לי במסך חדש, בהתחלה ששאלתי על המסך הנ"ל קיבלתי תגובות שזה אחלה מסך ושכדאי לקנות אותו. אתמול נכנסתי בשביל להתרשם עוד קצת וליהיות בטוח, ומצאתי רק תגובות רעות עליו, ולעומתו המסך המקביל של LG מקבל שבחים פה מכולם. הייתי רוצה לקבל תשובה חד משמעית, למה ל-א כדאי לקנות אותו, ובמה הוא נופל ממסכים אחרים ברמתו(ה-hr של LG ודומיהם...), תודה! חשוב, ראיתי את שני המסכים בפעולה אחד ליד השני עם אותן הגדרות וכל זה, בשומר מסך של השעון מי שמכיר, והם נראו לי בול אותו דבר. ההבדל היחיד ביניהם לטעמי היה המסגרת(שחור או לבן) והמחיר(כמה עשרות שקלים).
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קניתי את המסך SAMSUNG LCD 19 940BW אחרי התיעצות פה בפורום וקריאה של ביקורות אוהדות על המסך מבחינת עלות/ביצועים. אתמול קיבלתי אותו וחיברתי אותו למחשב, עם כרטיס מסך 7600GS 512MB ועם היציאה הדיגיטלית שלו, ה-DVI. ברגע שאני פותח תמונה שחורה, על כל המסך, כלומר שכל המסך משחיר, אני רואה שכל החלק העליון מואר יותר מידי, כאילו רמת הבהירות באיזור הזה גבוהה יותר מבשאר המסך, בעבודה רגילה זה לא מפריע, אבל בסרטים, משחקים, מתי שיש רקע שחור, זה בולט לעין. רציתי לדעת האם זו תופעה טבעית של המסך ? או שזו בעיה במסך שלי, ואני יכול להחליפו ? אתם מכירים את התופעה ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גולשי פורום "מסכי LCD" שלום רב, כחלק מעדכון 1.1 של מילון הפורום, פתחנו דיון זה על מנת שהגולשים (שהם קהל היעד של המילון) יגיבו על תוכנו ואופן הצגתו. אם יש לכם הערה כלשהי בנוגע למילון נשמח אם תפרסמו אותה בדיון, יחד זה עם פירוט של מיקום הבעיה במילון (איזה מושג), מה הבעיה ומה התיקון. ננצל במה זו ונציין כי גולשים המעוניינים לכתוב מדריכים ו/או שאלות ותשובות הקשורות לפורום (בציון קרדיט מתאים כמובן), מוזמנים לפנות לאחד מאחראי הפורום בפרטי. תודה רבה על שיתוף הפעולה, אחראי פורום "מסכי LCD"
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עד לפני 10 דקות, הייתי סגור על הSamsung 931bf ואז ראיתי הודעות כמו:"מהBF תתרחק" או "סמסונג על הפנים" וכו'... הייתי שמח לקבל חוות דעת למסך המומלץ ביותר כאן. ובבקשה מי שנותן תשובה שיפרט למה, הלכתי לראות את הסמסונג ואת האל.ג'י. בבאג, והם לא שונים אחד מהשני יותר מדיי, אהבתי יותר את הסמסונג, אבל ראיתי אותם רק בשומר מסך המעפן שהם מציגים שם, ולא באיזה משחק עם דרישות. בבקשה תעזרו לי אני מת לקנות עוד השבוע וחבל על הזמן סתם כל היום התלבטויות מיותרות!
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום הנה המסך : http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=665 תודה
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מקווה שהכותרת תמציתית, אני ארחיב בכל מקרה. השימוש העיקרי שלי במסך הוא בבית - עיצוב גרפי\קידוד html מה שאומר שאני מחפש מסך שיציג צבעים בצורה טובה (רצוי 16.7 אם יש בתקציב) ,בנוסף יציג טקסט קטן עמו שצריך (יש כאלה שנופלים בקטע הזה משום מה) אבל שלא יעשה בושות במשחקים (אני לא גיימר, המשחק היחיד שאני משחק זה america's army). אי אפשר את הכל ביחד אני יודע , אבל אני מחפש את הפשרה. העדיפות ברורה = תמונה נכונה\הצגת טקסט למדתי כמה דברים משוטטות בפורום: EIZO הכי טובים בהצגת צבעים אך הם יקרים בטירוף ומפשלים במשחקים בגלל הפאנל. LG1710HR - כרגע מככב במשחקים - מה לגבי היכולת הגרפית שלו ? SAMSUNG - יש בילבול בדגמים לא ברור לי מה הולך בגזרה הזו. אני בעיקר שמעתי תלונות ,מלבד ה931BF (?) 9…
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך LCD למחשב. כרגע השימוש העיקרי שלי הוא לעבודה רגילה (תכנות, גלישה באינטרנט) ולסרטים. אבל אני מאוד רוצה גם להשקיע בכרטיס מסך בינוני ולהנות גם ממשחקים. יכולות PIVOT, או כל אפשרות להזיז את המסך, לא מעניינות אותי כי אני מאמין שברגע שהמסך ישב על השולחן הוא לא יזוז יותר לעולם (כמו במסך שיש לי היום). חיטטתי קצת בזאפ ומצאתי הרבה מסכים ואין לי מושג מי יותר טוב ומי פחות טוב. ואני ממש מבולבל איזה מסך לקנות (יותר מדי מבחר יכול לבלבל בן אדם ) השאלות שלי: 1. בשביל סרטים ומשחקים כמה ms צריך בלי שהתמונה תמרח? 8, 4 או 2? או ש2ms זה סתם הגזמה כדי לגרום לאנשים לשלם יותר על דברים שהם לא צריכים? 2. שמתי לב גם שהרזולוציה הטבעית של מסכי 19" היא 1280x1024. האם…
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אהלן, אני החלטתי ללכת על הסמסונג 730B (עשיתי בשכל?). כשהסתכלתי, ראיתי פתאום דגם דומה, 731B, שלא הצלחתי להבין מה ההבדל בינו לבין ה- 730B. לספק שלי אין את הדגם הזה, ואני לא מצליח להבין מה ההבדל בין השניים. מישהו מבין? תודה, ושנה טובה.. יונתן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברוכים הבאים למילון המושגים של פורום "מסכי LCD"! בהודעה באה תמצאו רשימה של 16 מושגים נפוצים שלכל אחד פירוש והסבר. מפאת היקף הנושאים הרחב הנסקר כאן, יכול להיות שמידע מסויים נמצא בתוך הסבר למושג שלא קשור אליו באופן ישיר. מסיבה זאת מומלץ גם לבצע חיפוש במילון זה בעזרת דפדפן האינטרנט שלכם ע"י לחיצה על שילוב המקשים Ctrl+F. כדאי להציץ גם ברשימת, השינויים והתודות שקישור אליהם נמצא בסוף הודעה זו. אם יש לכם הערות / הארות / טענות / מענות / מחמאות / שאלות / תגובות / תיקונים וכיוצא בזה, אתם מוזמנים לפרסם זאת בדיון שנפתח לשם כך. יש להדגיש כי הדיון נועד בכדי לשפר את התוכן וצורת ההצגה של מילון זה. משתמשים אשר ינצלו את הדיון למטרות אחרות יטופלו בהתאם. למעבר לדיון לחצו כאן. למילון, …
-
- 0 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כבר הרבה זמן מתכנן לקנות LCD, ובשבוע האחרון נצבר לי מספיק כסף בשביל שאני אוכל לקנות אחד. מאז שחשבתי על לקנות אחד, תמיד היית סגור על סדרת ה-VX של ViewSonic. המסך שאני מעוניין בו הוא ה- VX922. כמה לינקים: ב-K.S.P (המחיר הכי זול בארץ): http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3208 האתר הרשמי: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx922/ בזאפ: http://zap.co.il/model.asp?model_id=375239 הייעוד העיקרי של המסך הוא למשחקים (הרבה), סרטים ועבודה רגילה במחשב (אינטרנט וכולי). עכשיו, יש לי כמה שאלות: 1. האם המחיר ב-K.S.P זה לא איזו מזימה, כלומר יש לי אחריות מלאה של היבואן (אמוניטק?)? 2. האם למסך יש אפשרות של PIVOT? 3. הנתון על החיבורים…
-
- 47 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
זה הדגם המלא LCD DELL 2407WFP/Ultrasharp Black ומה זה אומר 16MS בין שחור ללבן ו6MS בין אפור לאפור? זה טוב? רע? לא משו?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
קניתי אותו היום. חיברתי אותו דרך D-SUB. האם כדאי לחבר דרך DVI-D? איזה הגדרות לשים? כרגע הוא ממש בהיר מדי. וכדאי להתקין מחדש דרייברים של כרטיס מסך? התקנתי דרייברים של המסך, לא שאני מרגיש הבדל. עריכה: אז ככה, הסרתי דרייברים של כרטיס מסך והתקנתי מחדש אך פתאום זה לא רצה להתחבר לאינטרנט. אגב, לא שמתי לב להבדל. אז עשיתי פשוט החזר, רק שעכשיו פתאום קצב ריענון מקסימלי עומד על 60 כשקודם הייתה לי אפשרות גם ל75. (לפני שהסרתי את הדרייבר).
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעייה עם המסך הזה, אותו קניתי לפני 4 ימים: בחלק האחורי של המסך יש רגלית עם מעין ציר שמאפשר את הטיית המסך (מ"שוכב" ל"עומד"). במסך שלי, בציר הזה היה מין סדק מכוסה במדבקה שקופה. נראה לי שהפלסטיק היה שבור שם כבר כשקבלתי את המסך (וסומן כנראה במדבקה), וגם גורם לקושי מסויים בהטיית המסך בציר זה - אבל לפני שאני חוזר אתו לחנות, אני רוצה להיות בטוח שזה לא כך בכל המסכים מאותו דגם. האם מישהו מהבעלים הגאים של 1970 מוכן לומר לי אם אצלם יש סדק דומה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות מחבר את המסך vp191b של וויוסוניק(חדש ) במחיר של 500 ש"ח עכשיו לא מצאתי ממש ביקורות עליו , אבל לפי המחיר שהוא נמכר התרשמתי שהוא אמור לספק את הסחורה(מה גם שמהנתונים הבנתי שהוא די טוב), במיוחד במחיר כזה מצחיק וכן אני יודע שזה דגם ישן ,אז אולי כדאי לחכות למסכים חדשים שיצאו ולקנות במחיר רגיל או לנצל את ההזדמנות ולקנות את המסך ב500 ש"ח?! השימוש למסך הוא בעיקר סרטים ומשחקים תודה מראש למגיבים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום אפשרי אבל בכל מקום כותבים נתונים אחרים על הדגם הזה... לפי מה שהבנתי הוא יכול להגיע ל-2000X1500 (בקירוב), אבל אף אחד לא סגור על תדר הרענון (וכמה זה באמת חשוב אם זה 80 או 70, למשל?) והאם לא רואים מטושטש ברזולוציה הזו?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה שאלות של "צעיר" בתחום לגבי מסכי LCD: שומר מסך, צריך או לא? הכנסת המסך למצב המתנה (כיבוי אוטומטי לשם חיסכון בצריכת חשמל בזמן שהמחשב פועל), צריך או לא? כשמכבים את המחשב, צריך לכבות גם את המסך? אני שואל כי הבנתי שיש ל-LCD אורך חיים מוגבל בסופו של דבר. כל עצה אחרת שמאריכה את חיי המסך תתקבל בברכה.
-
- 10 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 20 אינץ' כדי שתהיה לו רזולוציה של 1600X1200 התקציב שלו הוא 4000 ש"ח השימוש של המחשב הוא משחקים, סרטים וגלישה באינטרנט מה אתם אומרים על המסכים הבאים: EIZO COLOR EDGE CG211 EIZO FLEX SCAN S2000 viewsonic VP2030B
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך חדש LCD תקציב 1300 שח יצאות אנלוגי ו דיגיטלי תודה המסך בעיקר למשחקים יש לי 2 רעיונות samsung 740N 17 או LG 1719S מה יותר מומלץ??
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=995&CatCode=94 שימו לב למחיר קניתי אותו לפני חודש וקצת
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
מחפש מסך דק LCD בגודל 19 למשחקים התקציב עד 1500 1600... אפשרות גם ל- 20 אינץ אם תמצאו לי אחד
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, מאותו בית מי אמור להיות המחליף?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-