מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי קנה מסך NU LCD L922A בלי להתייעץ עם אף אחד... http://zap.co.il/model.asp?model_id=418972 הוא עדיין יכול להחליף אותו אז מה דעתכם, מסך טוב? גרוע? ואיך החברה באופן כללי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין בחוות דעת על מסכי LCD של חברת AOC תודה ושנה טובה
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
במסכי CRT עושים SMAGNETIZ (הרעד הזה שמרענן את המסך) בLCD יש צורך/אפשרות לעשות?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
זקוק להמלצתכם לקניית מסך LCD לא לגיימר..... "17 או "19 .... איכות סבירה במחיר סביר תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
קנו לי הפתעה מסך LCD חדש דגם APEX LM-1901 אני צריך שתגידו לי אם הוא טוב הנה המפרט שלו: מסך "19 מתקדם תוצרת APEX DIGITAL. רק ב-APEX DIGITAL On Screen Display בעברית! קל משקל במיוחד - 4.32 ק"ג בלבד! כולל רמקולים סטריאופונים מובנים. קצב רענון מהיר במיוחד 8ms המתאים למשחקים גרפיקה וצפיה בסרטים. איכות תמונה/רזולוציה וצבעים בסטנדרטים הגבוהים! רמת ניגודיות גבוהה 1:500 כניסת DVI דיגיטלית. תקן VESA העולמי (מתאים למתלה קירי סטנדרטי). מסך TFT 19" LCD רענון תצוגה פעיל יחס תצוגה 5:4 שטח תצוגה : 376.32 *301.056 (mm) זווית צפיה רחבה במיוחד: 160o ניגודיות: 1:500 בהירות: 300 cd/m2 זמן תגובה: 8 אלפיות השניה 16.2 מליון צבעים כניסת DVI דיגיטלית רזולוציה גבוהה: 1280X1024(SX…
-
- 7 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לפני כחודש גיליתי שריטה על המסך LCD שלי כתוצאה מזה אני רואה עיוות בצבעים(כמו פיקסלים שרופים/מתים) במקום בו השריטה נמצאת. אין לי מושג מי גרם לזה או מה ואני מניח שלא תהיה לי אחריות על זה כי זהו נזק פיזי למסך. יש למישהו מושג איך מתקנים דבר כזה? האם ביבואן יוכלו לתקן לי את השריטה בתשלום? או שצריך ממש להחליף מסך בשביל זה? מצורפת תמונה של השריטה, תודה מראש לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מקווה שהכותרת תמציתית, אני ארחיב בכל מקרה. השימוש העיקרי שלי במסך הוא בבית - עיצוב גרפי\קידוד html מה שאומר שאני מחפש מסך שיציג צבעים בצורה טובה (רצוי 16.7 אם יש בתקציב) ,בנוסף יציג טקסט קטן עמו שצריך (יש כאלה שנופלים בקטע הזה משום מה) אבל שלא יעשה בושות במשחקים (אני לא גיימר, המשחק היחיד שאני משחק זה america's army). אי אפשר את הכל ביחד אני יודע , אבל אני מחפש את הפשרה. העדיפות ברורה = תמונה נכונה\הצגת טקסט למדתי כמה דברים משוטטות בפורום: EIZO הכי טובים בהצגת צבעים אך הם יקרים בטירוף ומפשלים במשחקים בגלל הפאנל. LG1710HR - כרגע מככב במשחקים - מה לגבי היכולת הגרפית שלו ? SAMSUNG - יש בילבול בדגמים לא ברור לי מה הולך בגזרה הזו. אני בעיקר שמעתי תלונות ,מלבד ה931BF (?) 9…
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם הפאנל של ViewSonic VX922, שהוא 19" Color TFT Active Matrix SXGA LCD או הפאנל של Samsung SyncMaster 931BF, שהוא a-si TFT/TN ומה ההבדלים ביניהם בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים גלשתי בפורום והתעניינתי לי במסך חדש, בהתחלה ששאלתי על המסך הנ"ל קיבלתי תגובות שזה אחלה מסך ושכדאי לקנות אותו. אתמול נכנסתי בשביל להתרשם עוד קצת וליהיות בטוח, ומצאתי רק תגובות רעות עליו, ולעומתו המסך המקביל של LG מקבל שבחים פה מכולם. הייתי רוצה לקבל תשובה חד משמעית, למה ל-א כדאי לקנות אותו, ובמה הוא נופל ממסכים אחרים ברמתו(ה-hr של LG ודומיהם...), תודה! חשוב, ראיתי את שני המסכים בפעולה אחד ליד השני עם אותן הגדרות וכל זה, בשומר מסך של השעון מי שמכיר, והם נראו לי בול אותו דבר. ההבדל היחיד ביניהם לטעמי היה המסגרת(שחור או לבן) והמחיר(כמה עשרות שקלים).
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך שבכותרת (של LG)? יש המלצה אחרת למסך מחשב+טלוויזיה בסדר הגודל הזה של מחירים (2400שח)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מסך איכותי יותר ? תפרטו Viewsonic 930B vs. Eizo 1910AS http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp930b/ Viewsonic 930B http://zap.co.il/model.asp?model_id=353108 Eizo 1910AS
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
נתוני מתח\זרם : DC 14V 3A. מסך סמסונג "15, אם צריך אני יביא את שם הדגם.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך מסך 19" LCD הכי איכותי וטוב תקציב: 2.500 ש"ח מקסימום מסכים של חברות: viewsonic eizo LG samsung אם יש עוד חברות טובות במסכים תכתבו תנו לי הצעות הכוללות שם החברה + שם הדגם , שוב עד 2.500ש"ח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מסך ב1800- 2100 איזה הכי מומלץ תמיד המליצו פה על LG L1970HR 2ms DVI אבל בזמן האחרון ראיתי שהרבה מתלוננים על הצבעים וההתאמה של האור והבהירות במסך הזה או משהו כזה.. אז איזה מסך הכי מומלץ בתקציב הזה המחבש מיועד למשחקים וסרטים בעיקר.. גיימר=]
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קיבלתי את הVP930, חיברתי אותו והתקנתי את הדרייברים ואת התכנה שבכותרת. הבעיות הן: 1) אפילו שכיוונתי בתכנה שהמסך יעבור לPIVOT לבד בצורה אוטומתית כשמסובבים אותו ב90 מעלות - לא קורה כלום. 2) בתכנה, כל הלשוניות חוץ מ-Options הן ב-Dimmed ולא ניתן להגיע לחלקים האלה. בטח לא עשיתי משהו נכון - אם מישהו יוכל לכוון אותי אשמח!
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=31444&ref=12#description מצאתי אותו דרך זאאפ.. לפי התיאור הוא בסדר גמור, רציתי לדעת אם הרזולוציה היא נורמלית לגרפיקה ומשחקים, והזמן תגובה.. אם לא ויש לכם להציע לי משהו אחר 19 אינצ' 8 מילי/שניה עד 1300 שקל אשמח. תודה לעוזרים,אבי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי לברר קצת על מסכים והגעתי למצב שבו הייתי צריך להשוות בין שני מסכים שנפוצים בשוק: 1.) מסך סמסונג 960bf בעל זמן תגובה 4ms ויחס ניגודיות 1:700 2.) מסך סמסונג 931bf בעל זמן תגובה 2ms ויחס ניגודיות 1:2000 * כל שאר הפרמטרים של המסכים זהים לחלוטין! ידוע כי חברות שונות מבצעות בדיקות שונות ו4ms של חברה אחת יכול להיות 8ms של חברה אחרת... אבל פה מדובר בשני מכשירים של אותה חברה! ולכאורה, מסך 960 הינו נחות לעומת 931 אך עם זאת, ה960bf עולה 500 ש"ח יותר מה931bf תעלומה! ניסיתי לכתוב מכתב לסמסונג אבל למרות שחיפשתי בכל מקום, לא מצאתי אימייל לשאלות!! נראה שהם לא רוצים שישאלו אותם על מוצרים ואם כבר רוצים לפנות אליהם בכתב אז זה רק בשביל לקבל תמיכה למסך שכבר קניתי. בקיצור, …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי אותו היום. חיברתי אותו דרך D-SUB. האם כדאי לחבר דרך DVI-D? איזה הגדרות לשים? כרגע הוא ממש בהיר מדי. וכדאי להתקין מחדש דרייברים של כרטיס מסך? התקנתי דרייברים של המסך, לא שאני מרגיש הבדל. עריכה: אז ככה, הסרתי דרייברים של כרטיס מסך והתקנתי מחדש אך פתאום זה לא רצה להתחבר לאינטרנט. אגב, לא שמתי לב להבדל. אז עשיתי פשוט החזר, רק שעכשיו פתאום קצב ריענון מקסימלי עומד על 60 כשקודם הייתה לי אפשרות גם ל75. (לפני שהסרתי את הדרייבר).
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ובכן, קניתי X360 ואני משחק איתו על ה-F900P שלי, בפורמט 720P (אני מותח את המסך כדי שלא יהיה WIDE)... בכל מקרה אני חושב (אבל לא בטוח) שהוא עובד על תדר 60. א. אני מבחין בריצוד מציק כלשהו ב. ייתכן והדבר גורם לאפקט מריחה? בתנועה מהירה יש מריחה, אבל ניסיתי רק במשחק אחד אז אני לא משוכנע. ג. טוב, זה די אלמנטרי - ב-MENU של המסך הוא רושם 60 הבעיה שהוא לא נותן לי לשנות אותו ב-MENU (או שאני לא יודע איך). במחשב יכולתי לשנות את התדר דרך כרטיס המסך. איך אני עושה את זה במקרה הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך LCD למחשב. כרגע השימוש העיקרי שלי הוא לעבודה רגילה (תכנות, גלישה באינטרנט) ולסרטים. אבל אני מאוד רוצה גם להשקיע בכרטיס מסך בינוני ולהנות גם ממשחקים. יכולות PIVOT, או כל אפשרות להזיז את המסך, לא מעניינות אותי כי אני מאמין שברגע שהמסך ישב על השולחן הוא לא יזוז יותר לעולם (כמו במסך שיש לי היום). חיטטתי קצת בזאפ ומצאתי הרבה מסכים ואין לי מושג מי יותר טוב ומי פחות טוב. ואני ממש מבולבל איזה מסך לקנות (יותר מדי מבחר יכול לבלבל בן אדם ) השאלות שלי: 1. בשביל סרטים ומשחקים כמה ms צריך בלי שהתמונה תמרח? 8, 4 או 2? או ש2ms זה סתם הגזמה כדי לגרום לאנשים לשלם יותר על דברים שהם לא צריכים? 2. שמתי לב גם שהרזולוציה הטבעית של מסכי 19" היא 1280x1024. האם…
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המסך SAMSUNG LCD 19 940BW אחרי התיעצות פה בפורום וקריאה של ביקורות אוהדות על המסך מבחינת עלות/ביצועים. אתמול קיבלתי אותו וחיברתי אותו למחשב, עם כרטיס מסך 7600GS 512MB ועם היציאה הדיגיטלית שלו, ה-DVI. ברגע שאני פותח תמונה שחורה, על כל המסך, כלומר שכל המסך משחיר, אני רואה שכל החלק העליון מואר יותר מידי, כאילו רמת הבהירות באיזור הזה גבוהה יותר מבשאר המסך, בעבודה רגילה זה לא מפריע, אבל בסרטים, משחקים, מתי שיש רקע שחור, זה בולט לעין. רציתי לדעת האם זו תופעה טבעית של המסך ? או שזו בעיה במסך שלי, ואני יכול להחליפו ? אתם מכירים את התופעה ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה הוא מאוד מרשים וגדול, המעמד שלו מסתובב 180 מעלות לכל כיוון (+- 10 מעלות) שזה מאוד נוח, ואפשר גם לכוון את הגובה של המסך. האיכות בצפיית הTV לא משו (אבל אני יוכל להיות יותר בטוח בהמשך כי זה מחובר עם כבלים לא משו שלא בדיוק מתאימים), הHD אני לא יכל להגיד לכם כי אני צריך לחקות למחשב החדש שלי (עד שבוע) אבל אני יכל להגיד לכם שחיברתי אותו לDVD וזה ניראה מאוד טוב אפשר לכוון את הכל דרך המסך (חוץ מרזולוציה), יש לו תכנותים עצמאיים שמתאימים לסוגי צפייה שונים (ממ אחד זה לסרטים אחד לספורט ואחד למראה טבעי) אפשר לחבר אליו 5 סוגים שונים של חיבורים (לצפייה) ובנוסף לזה יש לו כמה סוגי USB שונים (הגדול והקטן). אני יוסיף עוד מידע בהמשך (שיגיע המחשב החדש)
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
לקחתי אותו היום בכדי לממש את האחריות, ונודע לי שהאחריות אינה תקפה על קצר, משום שהקצר הוא אשמתי, ולא אשמתם, התיקון יעלה לי כמו מסך חדש ככל הנראה... קרה למישהו מקרה כזה? אני לא יודע מה לעשות? מה כאילו לא חבל? המסך בקושי בן חודש, ואני רציני, אנלא יודע מה לעשות עם עצמי עכשיו =\ עלה לי 1450 שקל... אבא שלי חשמלאי, יש אפשרות שהוא יכול לתקן את המסך בעצמו? צריך טיפים מה להגיד להם, כדי שייתקנו לי את המסך, אני בבאסה אש... עריכה: אופס טעות שליי, תעבירו את זה לפורום תצוגה וגראפיקה... עריכה 2: שיואו, אבא שלי עבד עליי, הם הסכימו להחליף את המוצר בסוף, פיי כמעט ירד לי הלב (( לנעול...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעייה עם המסך הזה, אותו קניתי לפני 4 ימים: בחלק האחורי של המסך יש רגלית עם מעין ציר שמאפשר את הטיית המסך (מ"שוכב" ל"עומד"). במסך שלי, בציר הזה היה מין סדק מכוסה במדבקה שקופה. נראה לי שהפלסטיק היה שבור שם כבר כשקבלתי את המסך (וסומן כנראה במדבקה), וגם גורם לקושי מסויים בהטיית המסך בציר זה - אבל לפני שאני חוזר אתו לחנות, אני רוצה להיות בטוח שזה לא כך בכל המסכים מאותו דגם. האם מישהו מהבעלים הגאים של 1970 מוכן לומר לי אם אצלם יש סדק דומה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-