מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
לאחותי מחר יש בת מצווה, אני רוצה לעשות לה הפתעה ולקנות לה מסך דק(המסך שלה התקלקל לפני שבועיים..) המסך הוא למשחקי מחשב(סימס וכאלה..) וגם לאינטרנט.. התקציב שלי עומד על 1200 שקל.. תודה לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
יום טוב לכולם, יש לי מסך Viewsonic VX922 "19 כבר מספר שנים ואינני מרוצה ממנו כיוון שהוא גורם לי למתח וכאב בעיניים, לכן לא נוח להשתמש בו לאורך זמן. הצבע הלבן בו (למשל הלבן של הדפדפן) יותר מידי בוהק. חשבתי לרכוש מסך "17, ואודה לכם אם תציעו מסך העומד בפרמטרים הבאים: מבחינת הנוחות לעיניים- חשוב שהמסך לא יהיה זוהר מידי, כזה שלא יגרום לאי- נוחות בעיניים ויאפשר קריאה ועבודה בו לאורך שעות. חשוב גם שהמסך יתאים למשחקי מחשב. שיהיה בעל יכולת כיוונון (מבחינה גובה וכו'). אני מעוניין במסך "17 כיוון שעבורי יהיה יותר קל להתמצאות בו עם פחות מאמץ עבור העיניים. אני לא מעוניין לרכוש מסכים בגודל של יותר מ 19".
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
עקרונית המסך מיועדת לעבודה שוטפת. בעיקר גלישה באינטרנט, וכתיבת שורות קוד. בשעות הפנאי גם לצפייה בסרטים וסדרות. כמאמר הכותרת, 19 אינ'ץ, לא רחב. תקציב עד 1600 שקל. ראיתי את המסך הזה לדוגמה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=13903 אבל זה סתם אחד מיני רבים שהגעתי אליו מחיפוש ב-zap. מה המסך העדיף לי ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך עד 800 שקלים אני לא ממש מבין במסכים אז אני צריך הצעות התאמה: אני רואה הרבה סרטים וגם גולש הרבה אני לא משחק הרבה הגודל של המסך 20 אינץ' (גמיש)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יחסית קצר במחיר ככה שאני צריך מסך עד מקסימום 1600 חשבתי לקחת 19" CRT : http://p.zap.co.il/compModels.asp?model_id=18607 שטוב לי גם כי הוא זול מאוד וגם כי יש לו רזולוציה מקסימלית של 1600X1200 ואני גם לא צריך לדאוג ממריחה כי הוא CRT אבל הבנתי שיש בעיות אחרות עם CRT אז חשבתי אולי לקחת את 19" הזה http://p.zap.co.il/compModels.asp?model_id=470290 אשמח אם מישהו יוכל לתת לי חוות דעת \ המלצה על מסך אחר באזור המחירים.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות מסך מחשב חדש, אני מאוד רגיל ליחס 4:3 והגודל הרצוי הוא 19'. השימושים הם משחקים, סרטים ואולי קצת גרפיקה. התקציב הוא עד 2,000 שקל. אני גר במרכז אז חנות שקרובה להרצליה, רעננה תהיה טובה. אני עכשיו מנסה מסך רחב וזה לא כל כך נוח לי אבל אם זה מאוד מומלץ אז גם רחבים הם אפשרות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
יש לי כרטיס X1950PRO 512mb אני רוצה הבמסך יתאים לסרטים ומשחקים ברזולוציות גבוהות מ 1280*1024 שזה המקסימום שאני יכול לשים כרגע. לא להציע מסכים שיכסו את כל התקציב לגמרי בבקשה
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב!! אני רוצה להחליף מסך ולקנות 22 אינצ' יש לי כרטיס מסך של פרוקולור 4850 OC עם ג'יגה 1 זכרון השימוש הוא רגיל וכמובן משחקים כמו GTA החדש,CRYSIS ועוד איזה מסך עדיף? הנה שני מסכים האלה ,המחיר בסביבות ה-800 ש"ח זה אחד: LG L226WTQ 22'' LCD 2ms 1:5000 DVI WideScreen זה השני: SAMSUNG 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen תודה רבה ליאור
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום המסך שלי נהרס אתמול ואני צריך מסך חדש אני מחפש מסך 22' שיתאים למשחקים וסרטים ולכל השימושים הרגילים ושיהיה בסביבות 1100 ש"ח ואני קונה מIQPC . תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הסניף של אייבורי מאד קרוב לבית שלי והם מוכרים את המסך הכי זול http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3049&CatCode=139 עכשיו, אני מפחד מהאחריות שלהם אבל ראיתי בלינק שכתוב -"אחריות ע"י חיון" אז אני פונה לחיון ואז מקבל אחריות או שאני צריך לפנות לאיבורי?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם כרטיס מסך R9 380X או GX970 ואני מעוניין לקנות מסך 27 אינץ' למשחקי MMORPG, גלישה וסרטים, ישנם 2 דגמים שכרגע אופציונלים בגלל התקציב והיות והם IPS. חשובה לי מאוד החדות והצבעים. מסך LG 27MP47HQ ומסך אסוס VX279H יש לי כמה שאלות: 1. האם המסכים מומלצים? 2. ביינתן 2 מסכים זהים בכל פרמטר, שניהם IPS וההבדל היחיד הוא הגודל. אחד 21.5 ואחד 27, האם תהיה ירידה בחדות במסך ה-27 בשימוש יומ-יומי וסרטים? לדוגמא, האם זה יהיה כמו לצפות בסרט במסך 32 אינץ' ומעלה, באיכות 720P מול 1080P שנראה הרבה יותר טוב? 3. איך יראו משחקי MMO כמו Guild Wars 2 או Rift על המסך 27 אינץ' לעומת על מסך זהה בפרמטרים בגודל 21.5 או 24 אינץ'? 4. אם יש קשר …
-
- 28 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
מעוניינת לקנות מסך LCD בסביבות "22 שתכליתו (היחידה) לשמש כמסך לצפייה בסרטים- ע"י חיבור ל-DVD player (במקום טלביזיה). החיבור ל-DVD (וגם לוידאו) הינו באמציות כבלי RCA רגילים. מה כדאי לקנות כך שהעלות תהיה סבירה (פחות מאלפיים ש"ח)? תודה מראש - יעל
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות מסך LCD . אני לא מבין גדול . איזה חברה מומלץ לקנות האם המסך הזה ..של LG באמת שווה את המחיר. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12978 אני משחק ומתכנת.. תודה שי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שהמסך יהיה מחברה אמינה . שיהיה לא יותר מ 8ms ולא פחות מ 1:800 נגודיות כמה שיותר נגודיות. שיהיה מסך עם איכות טובה ונוח לעיניים. חשבתי על המסך הזה מישהו יודע אם יש עליו ביקורות טובות? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3085&Pname=LG
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD יש לי כ 1500 שקלים לא משנה לי 17-19 שיהיה מסך איכותי וכל מה שצריך במחיר הזה..... אני משחק לא הרבה..גולש באיטנרנט ורואה סרטים...
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
חשבתי על זה : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 אתם ממליצים לקנות אותו או שממליצים על אחרים? כל החוות דעת עליו שם ממליצות לי לקנות אותו.
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי, אני מועוניין לקנות מסך LCD חדש (יש לי כרגע Mag 786FD ) אני רוצה שתמליצו לי על מסכים, אני לא ממש יודע מה הכי טוב, התקציב שלי הוא עד 1300 בערך...מקסימום בלחץ 1400. אני גם לא בטוח מה אני רוצה, 16:9 או 3:4 ,, לא יודע מה עדיף.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מחפש ביקורות או הצעות חלופיות, המסך מצטרף למחשב גיימינג לצורך משחקים ושימושים כלליים.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני עובד בספרייה פה ואין הרבה מקום, כרגע יש לי מסך 20 והוא כן נכנס.. מה צריך למדוד? אני רוצה 24 אינץ'
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש אין עדיפות לחברה מה שטוב אני לוקח אם אפשר שהוא יהיה HD אני אשמח לא לחרוג בבקשה מהתקציב של 2000 שקלים תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המסך הזה Samsung XL2370 מה אתם אומרים שווה את המחיר 1600 יש מסכים יותר טובים אני רוצה מסך לסרטי full hd ולמשחקים ועוד שאלה אני לא מבין גדול בזה Samsung XL2370 הוא full hd?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כבר משהו כמו 8 שנים מסך CRT של חברה ג'נרית בשם ORION.... בקיצור הגיע הזמן לאיזה LCD נחמד יפה, קודם כל הייתי רוצה לדעת,אני אחד שמשחק בהרבה משחקים למחשב,הכי חזקים והכי כבדים,אבל אניי מסתפק ברזולוציה 1280-1024 מסך LCD למשל עם הרבה MS,אז משחקים יעבדו בו פחות טוב או משהו כזה? מסך LCD לא יוריד מאיכות המשחקים ומאיך שהם עובדים? תמליצו לי בבקשה על מסכים טובים ככה 19 אינץ' משהו כזה,במחיר לא יותר מ1500,אבל רצוי פחות פשוט תמיד אני רואה מסכים בסופרמרקט LCD ב700 שקל למחשב,ומן הסתם זה חרא ויש מבחר גדול,אז תגידו בערך מה נראה לכם תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לקנות מסך חייב להיות FULLHD: 1920x1080 או 1920x1200 עדיף 1200 מעדיף LED אבל אני אתפשר על LCD אם אני חייב, המחשב עצמו לא מגביל אותי בשום צורה יש לי I7 ב4GHZ וכרטיס מסך 5970 של ATI, לגבי ה-REFRESH RATE אני פשוט לא מבין בזה, שמעתי ש120 זה אחלה אבל אני יודע שזה יקר אז לא אכפת לי גם 60. אני משתמש למשחקים ועריכת סרטים תקציב בסביבות 1000 שקל, נגמר לי הכסף... אם תוכלו לעזור לי אני יהיה שמח מאוד תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על איזה מסך אתם יכולים להמליץ לי עם פאנל מעולה למשחקים ולסרטי HD, שיעבוד בצורה טובה הכי עם 9600GT שלי? רציתי מקודם לקחת Dell 2408WFP, אבל אמרו כאן שבגלל כ.המסך שלי אני לא אקבל חווית משחיקם איכותית. איך המסך Dell E228WFP? ראיתי גם ביקורת ש-ASUS MW221C הכי מומלץ, אבל ראיתי שאנשים גם קונים הרבה ASUS VW222U... בקיצור, על איזה מסך אתם ממליצים למשחקים על הגדרות גבוהות עם פילטרים? תודה מראש לעוזרים!
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי 22" של סמסונג שהאמת היא שאני מאד מרוצה ממנו אבל בא לי יותר גדול וFULL HD. אז אני רוצה 24" עד 1600 שקל, או האמתי 26" עד 2000 שקל. אבל יותר ריאלי ה24". תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-