עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני קונה מחשב חדש עם כרטיס מסך R9 380X או GX970 ואני מעוניין לקנות מסך 27 אינץ' למשחקי MMORPG, גלישה וסרטים, ישנם 2 דגמים שכרגע אופציונלים בגלל התקציב והיות והם IPS. חשובה לי מאוד החדות והצבעים. מסך LG 27MP47HQ ומסך אסוס VX279H יש לי כמה שאלות: 1. האם המסכים מומלצים? 2. ביינתן 2 מסכים זהים בכל פרמטר, שניהם IPS וההבדל היחיד הוא הגודל. אחד 21.5 ואחד 27, האם תהיה ירידה בחדות במסך ה-27 בשימוש יומ-יומי וסרטים? לדוגמא, האם זה יהיה כמו לצפות בסרט במסך 32 אינץ' ומעלה, באיכות 720P מול 1080P שנראה הרבה יותר טוב? 3. איך יראו משחקי MMO כמו Guild Wars 2 או Rift על המסך 27 אינץ' לעומת על מסך זהה בפרמטרים בגודל 21.5 או 24 אינץ'? 4. אם יש קשר …

• 28 תגובות
    • 10.1k צפיות
  2. Started by yaelyyavin,

מעוניינת לקנות מסך LCD בסביבות "22 שתכליתו (היחידה) לשמש כמסך לצפייה בסרטים- ע"י חיבור ל-DVD player (במקום טלביזיה). החיבור ל-DVD (וגם לוידאו) הינו באמציות כבלי RCA רגילים. מה כדאי לקנות כך שהעלות תהיה סבירה (פחות מאלפיים ש"ח)? תודה מראש - יעל

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  3. שלום.. אני רוצה לקנות מסך LCD . אני לא מבין גדול . איזה חברה מומלץ לקנות האם המסך הזה ..של LG באמת שווה את המחיר. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12978 אני משחק ומתכנת.. תודה שי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שהמסך יהיה מחברה אמינה . שיהיה לא יותר מ 8ms ולא פחות מ 1:800 נגודיות כמה שיותר נגודיות. שיהיה מסך עם איכות טובה ונוח לעיניים. חשבתי על המסך הזה מישהו יודע אם יש עליו ביקורות טובות? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3085&Pname=LG

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני רוצה לקנות מסך LCD יש לי כ 1500 שקלים לא משנה לי 17-19 שיהיה מסך איכותי וכל מה שצריך במחיר הזה..... אני משחק לא הרבה..גולש באיטנרנט ורואה סרטים...

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  6. חשבתי על זה : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 אתם ממליצים לקנות אותו או שממליצים על אחרים? כל החוות דעת עליו שם ממליצות לי לקנות אותו.

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  7. היי, אני מועוניין לקנות מסך LCD חדש (יש לי כרגע Mag 786FD ) אני רוצה שתמליצו לי על מסכים, אני לא ממש יודע מה הכי טוב, התקציב שלי הוא עד 1300 בערך...מקסימום בלחץ 1400. אני גם לא בטוח מה אני רוצה, 16:9 או 3:4 ,, לא יודע מה עדיף.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by hagi1234,

מחפש ביקורות או הצעות חלופיות, המסך מצטרף למחשב גיימינג לצורך משחקים ושימושים כלליים.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. אני עובד בספרייה פה ואין הרבה מקום, כרגע יש לי מסך 20 והוא כן נכנס.. מה צריך למדוד? אני רוצה 24 אינץ'

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מעוניין לקנות מסך חדש אין עדיפות לחברה מה שטוב אני לוקח אם אפשר שהוא יהיה HD אני אשמח לא לחרוג בבקשה מהתקציב של 2000 שקלים תודה לכם

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  11. חשבתי לקנות את המסך הזה Samsung XL2370 מה אתם אומרים שווה את המחיר 1600 יש מסכים יותר טובים אני רוצה מסך לסרטי full hd ולמשחקים ועוד שאלה אני לא מבין גדול בזה Samsung XL2370 הוא full hd?

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  12. Started by ShOw-Time,

יש לי כבר משהו כמו 8 שנים מסך CRT של חברה ג'נרית בשם ORION.... בקיצור הגיע הזמן לאיזה LCD נחמד יפה, קודם כל הייתי רוצה לדעת,אני אחד שמשחק בהרבה משחקים למחשב,הכי חזקים והכי כבדים,אבל אניי מסתפק ברזולוציה 1280-1024 מסך LCD למשל עם הרבה MS,אז משחקים יעבדו בו פחות טוב או משהו כזה? מסך LCD לא יוריד מאיכות המשחקים ומאיך שהם עובדים? תמליצו לי בבקשה על מסכים טובים ככה 19 אינץ' משהו כזה,במחיר לא יותר מ1500,אבל רצוי פחות פשוט תמיד אני רואה מסכים בסופרמרקט LCD ב700 שקל למחשב,ומן הסתם זה חרא ויש מבחר גדול,אז תגידו בערך מה נראה לכם תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. טוב אז ככה אני רוצה לקנות מסך חייב להיות FULLHD: 1920x1080 או 1920x1200 עדיף 1200 מעדיף LED אבל אני אתפשר על LCD אם אני חייב, המחשב עצמו לא מגביל אותי בשום צורה יש לי I7 ב4GHZ וכרטיס מסך 5970 של ATI, לגבי ה-REFRESH RATE אני פשוט לא מבין בזה, שמעתי ש120 זה אחלה אבל אני יודע שזה יקר אז לא אכפת לי גם 60. אני משתמש למשחקים ועריכת סרטים תקציב בסביבות 1000 שקל, נגמר לי הכסף... אם תוכלו לעזור לי אני יהיה שמח מאוד תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. על איזה מסך אתם יכולים להמליץ לי עם פאנל מעולה למשחקים ולסרטי HD, שיעבוד בצורה טובה הכי עם 9600GT שלי? רציתי מקודם לקחת Dell 2408WFP, אבל אמרו כאן שבגלל כ.המסך שלי אני לא אקבל חווית משחיקם איכותית. איך המסך Dell E228WFP? ראיתי גם ביקורת ש-ASUS MW221C הכי מומלץ, אבל ראיתי שאנשים גם קונים הרבה ASUS VW222U... בקיצור, על איזה מסך אתם ממליצים למשחקים על הגדרות גבוהות עם פילטרים? תודה מראש לעוזרים!

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. יש לי 22" של סמסונג שהאמת היא שאני מאד מרוצה ממנו אבל בא לי יותר גדול וFULL HD. אז אני רוצה 24" עד 1600 שקל, או האמתי 26" עד 2000 שקל. אבל יותר ריאלי ה24". תודה רבה

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  16. שלום שלכם.. אני רוצה לקנות מסך מחשב בגודל 24 ומתלבט בין דגמי ה LED הקיימים LG W2486L סמסונג BX2450 או אולי דגמים אחרים שאתם ממליצים לי עליהם שימושים עיקריים:אינטרנט,סרטים... תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני מעוניין במסך מחשב LCD חדש. המסך ישמש בעיקר לישומיי גרפיקה תלת מימדית, כגון משחקים תוכנות שירטוט תלת מימדיות. התקציב הוא לא יותר מ2500 ש"ח. בנוסף אני מעוניין שהמסך יעבוד עם קופסת מיתוג, אבל ייתכן שאני אחבר אותו בתור מסך משני בלי. ואני גם מעוניין שהמסך יהיה עם יציאה דיגיטלית. ויש עוד מגבלה, אני מעוניין לקנות את המסך מנועה מחשבים, כי אין הרבה חנויות יותר טובות מנועה מחשבים בחיפה. www.noacomp.co.il תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  18. Started by x-amin,

שלום אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב,עדיפות לLCD כמובן,עדיפות ל19 אינץ',והכי חשוב שלא יהיה חשוך אני צריך אותו בעיקר למשחקים ועירכות 3D ווידאו המליצו לי על מסך של NU ב1200 שקל..הבעיה שאני לא בידיוק יודע את הדגם שלו..אם אני לא טועה זה זה: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=418972 על מה אתם ממליצים לי? וגם סתם שאלה..ככל שזמן התגובה גבוהה יותר(במילי..) זה יותר טוב? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by aXe,

שלום, שנה טובה(: אני רוצה לקנות מסך רחב, אני לא בטוח לגבי הגדול, המליצו לי על 22" (אבל לא נתנו דגמים, יופי באמת). השימוש העיקרי יהיה עבודה (על מסמכים), אבל גם לצפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. אולי חשוב לציין שזה מסך שיתחבר למחשב נייד. לגבי תקציב - כרגע אין לי ממש מושג. אני צריך לדעת מה הטווח מחירים (פחות או יותר) כדי להסגר יותר טוב על התקציב. אז, מומחי הפורום.. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  20. בעקרון זה גם למשחקים אבל לא קריטי כל-כך . מן הסתם לא מסך שיגרום לי להיגעל בזמן שאני משחק . ראיתי מסך חמוד 2233SW של Samnsung עם מחיר די זול של בערך 900 ש"ח . אבל אין לי מושג בנתונים כי אני לא מבין בזה . חוץ מזה ראיתי גם בחנות בעיר שלי BenQ 22 רחב, אבל הרבה אומרים שזה חברה לא אמינה של מסכים חדשים . ושמתי לב גם שמסכי Philips ממש זולים, אך זה קצת חשוד אולי זה כי הם ממש ממש גרועים המסכים שלהם ? תודה .

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  21. קניתי לאחרונה מחשב עם 4870 של ATI ואני רוצה להוסיף למחשב החדש מסך חדש, אני מתלבט בין 2253BW ל-2053BW. אני רוצה להנות מהמסך למשחקים, אבל קשה לי לדעת כמה ה-2" הנוספים יוסיפו לחווית המשחק וכמה יורידו מה-FPS, אשמח לכל דעה בנושא. בתודה מראש.

22. היי, לאחרונה נדפק לי המסך Samsung 203B שהיה מסך מעולה לפי דעתי (אמנם לא גדול כמו המסכים שיש היום אבל איכותו הייתה טובה) כיום הוא לא מצליח להידלק, ולתקן אותו יעלה יותר ממסך חדש. בנוסף אני כבר יומיים תקוע בלי מחשב ואין לי מסך חלופי עד שאקנה מסך חדש וזה מאוד מקשה עליי, מכיוון שיש לי דברים שאני צריך לעשות במחשב ובנוסף המחשב הוא האמצעים להפגת שיעמום היחידים שיש לי בבית. המסך הזה (Samsung 203B) לא ריצד, וכשהלכתי לבדוק מסך של Dell פופולארי ראיתי שהוא מרצד כאשר הבהירות נמוכה. אני מעוניין לקנות מסך ואני כבר מיואש, אתמול חיפשתי קרוב ל10 שעות באינטרנט ואני פשוט לא מצליח למצוא!!! מכיוון שאף מסך שיש היום בחנויות לא עונה לי על הדרישות. הדרישות שלי הם : * מסך שלא מרצד כאשר מנמיכים את הב…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. המלצות, עצות וכדו' יעזרו לי מאוד. מתחרים שעדיפים במחיר דומה וכאלו, תודה.

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  24. היי חברים, אני רוצה לשדרג מסך אחד שיש לי ולהחליף אותו בשניים חדשים QHD של 27" ואם אפשר אז גם לחבר אותם לזרוע לקיר כדי שלא ישבו על השולחן. אני מכיר רק את דל, וחשבתי על ה U2717D. השימוש של המסכים יהיה בעיקר לתכנות, עם משחקים קלים. יחובר למחשב עם כ.מסך gtx 760 שאולי בעתיד ישודרג ל RTX החדש. האם הכיוון הוא נכון? יש לציין שאת המסכים אני מזמין מאמזון UK או US.

• 28 תגובות
    • 52.9k צפיות
  25. מה ההבדל בינהם באיכות הצפיה בסרטים? במשחקים? ועיצוב אתרים? קריאת טקסט באינטרנט חשוב ובכללי? בזמנו לפני (3 שנים בערך) קניתי את ה-2007WFP גם דרך הפורום שלכם במחיר 2350 ש"ח מ-nextop לאלה מכם שמכירים.. בכל אופן היום מסך 23 עם אותו פאנל במחיר של 1600 (או 1400 דרך הפורום מהדובים), האם השידרוג יהווה שינוי חוץ מהגודל והfhd?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים