מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שיהיה פנאל איכותי חשוב לי גם שיהיה כמה שיותר צבעים במסך ורוזולוציה גדולה שיהיה hd ומסך חד אם נקודות גמה שיותר קטנות (אם זה טוב ?) אשמח להמלצות ותודה
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
המספר סידורי הוא CZ-0HM064-74263-7CJ-18RL אני רוצה לדעת מאיזה מפעל הוא ואיזה פאנל יש לו... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי. ברשותי מסך DELL 20.1 דגם 2007FP ואני רוצה לגדול ל 22 או ל 24 ובעקבות כך יש לי מספר שאלות 1: לא הצלחתי להבין מה הבדל בין מסך 24 דגם Dell U2410 לבין מסך נוסף שגם הוא 24 דגם Dell 2408WFP מה ההבדלים? איז עדיף ולמה? 2: האם ייתכן שמסך Dell 2208WFP עולה רק 1500 ש"ח כאשר מדובר בפאנל IPS או שאני טועה? תודה רבה שיהיה אחלה סופ"ש
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי סוני 2 ואני מעוניין לחבר אותו למסך, 2007wfp האם זה אפשרי? נגיד שכן, יש לי המון כבלים אין לי מושג מהם יכול להיות שיש לי את הכבל שמתאם בינהם אז אם אפשר תמונה או קישור לכבל שמתאם, עוד משו, האם יש אפשרות לחבר אותו למחשב כאילו לכרטיס מסך? תודה
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להיפטר מה טלויזיה שלי וגם מהמסך שלי הTV 21 inc Matez המסך lg flatron 750 עכשיו אחרי המחירה של המסכים האלו אני מניח שיהיה לי עוד 800 שקל.. מה שאומר שיש לי בערך 1700 שקל למסך LCD כמובן כמה שיותר גדול עדיף.. ואם אפשר גם משהו מניסיון אישי? מה אני צריך כדי לחבר למסך LCD הזה ממיר של יס?
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מישתמש לרוב במחשב למישחקים,סרטים ואינטרנט כרטיס מסך: (מפרט מלא בצד) 8600GTS 256mb המליצו לי על ה 206BW Samsung , אבל אני רואה שהמון ממליצים פה על ה Dell 2007WFP ועוד שאלה , איך מישחקים מיסתדרים עם מסכים רחבים? , העם כידי לקחת מסך רגיל (3:4)? , ועם כן אז איזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מסך חדש. כרגע יש לי LG 17 אינטש CRT לא אכפת לי אם המסך יהיה CRT או LCD אני צריך את המסך בעיקר לאינטרנט אני לא משחק או רואה סרטים יותר מידי. אין לי תקציב מוגדר בא נגיד לא יותר מ1600 אבל עדיף כמה שפחות. גודל 17-19 לא ממש משנה לי העיקר מסך שאני אהנה ממנו ולא אתבאס עליו ושיהיה שווה את הכסף שאני אוציא עליו תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
יש לי מסך CRT ישן מאוד ואני רוצה להחליף אותו למסך LCD22 אינץ אני לא מרבה במשחקים,עובד בפוטושופ מדיי פעם יש לי כ.מסך9600GT בנוסף אני רוצה לקנות LCD 32 לחדר והמסך ימוקם על הקיר הלכתי לכל מיני חנויות ושיגעו אותי בזה יש USB למה אתה צריך FHD מספיק לך HD תקח שארפ תקח מנסוניק זה חד זה אחריות 7 שנים ..מפה לשם שיגעו אותי! בדיוק כמו במערכונים של ארץ נהדרת עם אבי סופר חח. יש ברשותי כ 3500 אלף שח לשני המסכים איזה המלצות יש?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
למסך ממה אני אמור להיזהר וכו הבנתי שיש היום REV04 S-IPS איך אני יכול לבדוק שזה באמת REV04 S-IPS ? ? ? ולא PVA ?
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
קראתי את כל המידע על המסך הזה גם כאן בפורום וגם בהרבה אתרים אחרים אבל נותרו לי מספר שאלות : 1. אני רוצה לקנות את המסך האם יש מצב לקנות אותו בפחות מ-1500 ש"ח בקנייה במזומן כקונה יחיד? (איזור נהריה כרמיאל) ואם לא אז מתי יוצאת לדרך רכישה קבוצתית נוספת ? 2. לא מסוגל לקבל פיקסל שרוף אחד או תקוע אחד , האם יש מצב לבדוק את המסך בחנות , ואם כן באיזה תוכנה להשתמש ? 3. אני רוצה לקנות את המסך ב-KSP אבל אני מפחד שאולי המסך שלהם סוג ב (פחד לא רציונלי או שאולי קצת רציונלי ) והאם המסך מגיע מהיבואן הרשמי של DELL בארץ או ביבוא של KSP מ Dell ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי החלטתי להגדיל את התקציב למסך החדש, 2300 שח - DELL נכנס! עכשיו אני מעדיף את הDELL ולא את הפיליפס בגלל כניסת הקופוננט. מאיפה אפשר לקנות הדל בגרסת ה-S-IPS, עדיף חנות באיזור ת"א, פתח-תקוה, ר"ג... - חנות אמינה ואיכותית עדיף.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל אני מצטער שאני קצת מעצבן ואני יודע שזה הדיון השלישי בערך שאני פותח בנושא, אבל חברה אני צריך עזרה וזה די דחוף!!! אני רוצה לקנות את המסך הזה http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=71&item_id=242&PHPSESSID=eb650cb0d573ddfd254ef41fe9e04d7d ויש לי כמה שאלות: 1) ראיתי תמונות של המסך במשחקים וזה ניראה מצוין אבל מישהו אמר לי שתיהיה לי בעיה עם הווינדוס, איך אני אראה את הווינדוס והאינטרנט ברזולוציה של 1920x1200 זה יהיה ממש קטן לא? 2) אני יודע שעדיף למסך ליהיות ברזולוציה הטיבעית שלו, מישהו יכול להסביר לי מה זה רזולוציה טיבעית?? מה יקרה אם אני לא ישחק על הרזולוציה הטיבעית של המסך,באמת יהיו מריחות ?? זה לא עניין של זמן תגובה, כל המריחות האלהה?? 8M…
-
- 41 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
חיפשתי ביקורות באינטרנט על הדגם הזה ולא מצאתי כלום.. באתר של סמסונג אין את הדגם הזה. אני רוצה לקנות טלויזיה 32 אינץ מדגם: LCD samsung 32s71 שעולה 5100שח ראיתי במחסני חשמל כמה טלויזיות ופשוט הטלויזיה הזאת הכי חדה מכולם, איכות מדהימה רואים את החדות והפרטים בצורה מטורפת. היא לוקחת את כולם שם !!! במצב של 4/3 רואים את התמונה מכווצת אבל אפשר לכוון בטלויזיה את הגודל של הגובה/רוחב ואז יש שחור משני הצדדים(מימין ושמאל) האם כדאי לקנות אותה? למישהו יש אותה ויכול להגיד לי שזה מוצר בטוח בלי תקלות? נתונים: דגם:32s71. רזולוצייה: 1366x768,יחס צפייה 16:9, HD Ready. טלוויזיית "32 LCD מבית סמסונג, מהירות תגובה 8ms, יחס קונטרסט: 3000:1, HD Ready, רזולוצייה: 1366x768, יחס צפייה 16:9, יחס …
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
האם להביא מחול מסך מוזיל את המחיר בצורה כלשהיא? http://www.amazon.com/VG248QE-24-inch-LED-lit-Monitor-response/dp/B00B2HH7G0/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1412593910&sr=8-3&keywords=XL2420TE מול http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VG248QE זה הבדל ענק
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחותי מחר יש בת מצווה, אני רוצה לעשות לה הפתעה ולקנות לה מסך דק(המסך שלה התקלקל לפני שבועיים..) המסך הוא למשחקי מחשב(סימס וכאלה..) וגם לאינטרנט.. התקציב שלי עומד על 1200 שקל.. תודה לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
יום טוב לכולם, יש לי מסך Viewsonic VX922 "19 כבר מספר שנים ואינני מרוצה ממנו כיוון שהוא גורם לי למתח וכאב בעיניים, לכן לא נוח להשתמש בו לאורך זמן. הצבע הלבן בו (למשל הלבן של הדפדפן) יותר מידי בוהק. חשבתי לרכוש מסך "17, ואודה לכם אם תציעו מסך העומד בפרמטרים הבאים: מבחינת הנוחות לעיניים- חשוב שהמסך לא יהיה זוהר מידי, כזה שלא יגרום לאי- נוחות בעיניים ויאפשר קריאה ועבודה בו לאורך שעות. חשוב גם שהמסך יתאים למשחקי מחשב. שיהיה בעל יכולת כיוונון (מבחינה גובה וכו'). אני מעוניין במסך "17 כיוון שעבורי יהיה יותר קל להתמצאות בו עם פחות מאמץ עבור העיניים. אני לא מעוניין לרכוש מסכים בגודל של יותר מ 19".
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
עקרונית המסך מיועדת לעבודה שוטפת. בעיקר גלישה באינטרנט, וכתיבת שורות קוד. בשעות הפנאי גם לצפייה בסרטים וסדרות. כמאמר הכותרת, 19 אינ'ץ, לא רחב. תקציב עד 1600 שקל. ראיתי את המסך הזה לדוגמה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=13903 אבל זה סתם אחד מיני רבים שהגעתי אליו מחיפוש ב-zap. מה המסך העדיף לי ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך עד 800 שקלים אני לא ממש מבין במסכים אז אני צריך הצעות התאמה: אני רואה הרבה סרטים וגם גולש הרבה אני לא משחק הרבה הגודל של המסך 20 אינץ' (גמיש)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יחסית קצר במחיר ככה שאני צריך מסך עד מקסימום 1600 חשבתי לקחת 19" CRT : http://p.zap.co.il/compModels.asp?model_id=18607 שטוב לי גם כי הוא זול מאוד וגם כי יש לו רזולוציה מקסימלית של 1600X1200 ואני גם לא צריך לדאוג ממריחה כי הוא CRT אבל הבנתי שיש בעיות אחרות עם CRT אז חשבתי אולי לקחת את 19" הזה http://p.zap.co.il/compModels.asp?model_id=470290 אשמח אם מישהו יוכל לתת לי חוות דעת \ המלצה על מסך אחר באזור המחירים.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות מסך מחשב חדש, אני מאוד רגיל ליחס 4:3 והגודל הרצוי הוא 19'. השימושים הם משחקים, סרטים ואולי קצת גרפיקה. התקציב הוא עד 2,000 שקל. אני גר במרכז אז חנות שקרובה להרצליה, רעננה תהיה טובה. אני עכשיו מנסה מסך רחב וזה לא כל כך נוח לי אבל אם זה מאוד מומלץ אז גם רחבים הם אפשרות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
יש לי כרטיס X1950PRO 512mb אני רוצה הבמסך יתאים לסרטים ומשחקים ברזולוציות גבוהות מ 1280*1024 שזה המקסימום שאני יכול לשים כרגע. לא להציע מסכים שיכסו את כל התקציב לגמרי בבקשה
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב!! אני רוצה להחליף מסך ולקנות 22 אינצ' יש לי כרטיס מסך של פרוקולור 4850 OC עם ג'יגה 1 זכרון השימוש הוא רגיל וכמובן משחקים כמו GTA החדש,CRYSIS ועוד איזה מסך עדיף? הנה שני מסכים האלה ,המחיר בסביבות ה-800 ש"ח זה אחד: LG L226WTQ 22'' LCD 2ms 1:5000 DVI WideScreen זה השני: SAMSUNG 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen תודה רבה ליאור
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום המסך שלי נהרס אתמול ואני צריך מסך חדש אני מחפש מסך 22' שיתאים למשחקים וסרטים ולכל השימושים הרגילים ושיהיה בסביבות 1100 ש"ח ואני קונה מIQPC . תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הסניף של אייבורי מאד קרוב לבית שלי והם מוכרים את המסך הכי זול http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3049&CatCode=139 עכשיו, אני מפחד מהאחריות שלהם אבל ראיתי בלינק שכתוב -"אחריות ע"י חיון" אז אני פונה לחיון ואז מקבל אחריות או שאני צריך לפנות לאיבורי?
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-