עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום חברים פורום נכבדים, שנייה לפני שאתם צועקים עלי דל, אציין שאופן התלייה של ה- AOC (דרך הבסיס, כלומר בחיבור אנכי המסך זוכה בכמה ס"מ של גובה) תואם את צרכי להפליא. השאלה היא האם למישהו יש ניסיון עם ה- AOC, או מה ההבדל בין שני המסכים (שניהם עם פאנל IPS, שמשיטוטי הפורום הבנתי שזה פיצ'ר מצויין). לינק למסך: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11971 תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הי, קניתי לא מזמן מסך רחב של MAG בגודל 20". אני משתמש ברזולוציה 1680*1050. כשאני מפעיל את המחשב ואת המסך, זו הרזולוציה שהמחשב עולה איתה. אבל כשאני מכבה את המסך ומפעיל שוב, הרזולוציה שעולה היא 1400*1050, ואני צריך כל פעם להחליף אותה מחדש. עוד דבר שקורה כשאני מכבה את המסך ומפעיל אותו זה שהמחשב עושה צליל כמו כשמחברים או מנתקים Disk On Key, לדוגמא. איך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  3. שלום, יש לי כמה מסכי LCD שיש להם את אותה הבעיה - המנורות שמאירות את הצג שרופות אני מסוגל לפתוח ולהחליף בעצמי את המנורות (כבר עשיתי זאת), הבעיה שאני לא יודע איפה אפשר לרכוש חלפים כאלה ספציפית כרגע אני עובד על מסך של MAG מישהו יודע איפה אפשר לקנות מנורות להחלפה באופן כללי ? ובפרט עבור MAG? אם מישהו יודע מה היבואן של מאג ואיך אפשר לדבר איתו זה גם יעזור מאוד תודה !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by yamamoto,

יש לי מסך vp 930 מערכת לינוקס אובונטו איך אני גורם לתצוגה לפנות ב90 מעלות?

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  5. במסכי CRT מכוון שיש להם וואחד תחת אז יוצא שהתצוגה קרובה מאוד למשתמש (משהו כמו מרחק של זרוע, אולי קצת יותר...) אבל ב-LCD בדר"כ נהוג להצמיד אותם לקיר מה שגורם בשולחן ממוצע למרחק של יותר ממטר מהפנים. מבחינת קרינה וזה, אני מתאר לעצמי שזה יותר טוב ככה... מבחינת עיניים, לאדע עד כמה זה חכם לשבת רחוק ולאמץ את העיניים בתצוגות קטנות\רחוקות (במיוחד במסכים כמו 20" שיש להם רזולוציה עצומה יחסית לגודל, אבל גם במסכי 17" לדעתי זה קשור). בקיצור, איך זה אצלכם? תודה!

• 44 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by Crash5,

שלום, ברשותי מסך 17" CRT של סוני מדגם CPD-200ES בתקופה האחרונה המסך החל לרצד בצורה מעצבנת ומציקה לעיניים המסך נבדק עם מחשב נוסף על מנת לשלול את האפשרות שהתקלה נובעת מכרטיס המסך או מהמחשב אליו הוא מחובר ואכן המסך מרצד גם עם המחשב השני. המסך ישן מאוד ונמצא בשימוש כבר כ-7 שנים. המסך תמיד עבד וגם כעת עם הריצודים מוגדר על תדר ריענון של 85HZ. האם גילו המופלג של המסך נותן את אותותיו ומתחיל לגסוס לו? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא והאם ניתן להצילו בכל זאת. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by zurkin1232,

חברי פורומים בחו"ל מדווחים על Revision A01 של המסך Dell 2408wfp. למישהו יש עוד מידע בנושא? האם נכון ומה תוקן? לפי מה שהבנתי אחד התיקונים הוא כנראה אפשרות לקפיצה בערכים של 10 ב-Sharpness, במקום 25 (הרבה משתמשים התלוננו ש-0 חד להם מידי אבל 25- מטושטש מידי).

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מבקש המלצה למסך 22" עד 1500 ש"ח לצרכי משחקים וסרטים. (על GTX260). עדיף שיהיה full HD

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  9. שלום רב, אני לפני קניה של מסך 19" וזקוק לעזרתכם, ההתלבטות היא בין Samsung 960BF לבין LG L1970HR, כאשר השימושים העיקריים הם צפיה בתמונות וגלישה באינטרנט. תודה רבה.

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. שלום, יש לי 2 מסכי מחשב צמודים זה לזה, האם אפשר להגדיר בצורה כלשהי שהמחשב יחשוב ששניהם זה מסך אחד וככה בעצם אני אוכל לשחק משחק על שניהם ביחד כשאחד מהמסכים הוא ההמשך של השני?(כמו שעושים בסרטים עם כמה מקרנים..) תודה.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  11. שלום לכולם. בשעות הצוהריים קיבלתי מסך טלוויזיה, Samsung LCD 32' LA32s81B, ניסיתי לחבר אותו עם כבל של מסך מחשב (הכחול,לא זוכר את שמו),אך הוא לא מזהה לי את המחשב. כרגע הוא מחובר עם הכבלים של ה-DVD (אדום,צהוב ולבן). ובכל רזולוציה שאני שם,האיכות שם פשוט גרוע!, אצל אחי,אני לא זוכר את שם הדגם,אבל גם סמסונג דומה לשלי,כאשר הוא מחבר עם הכבל של המחשב,האיכות כמו של מסך מחשב. תהיתי,אם מישהיא בפורום יוכל לעזור לי להגיע למצב זה (ואף עם כבל המסך מחשב). תודה מראש, (סליחה על הבורות...). MuTaTiOn.

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by n00kie,

כנראה הולך לקנות מסך IPS/PLS באיזור ה24 אינץ' בקרוב. 1440 כבד לי (וגם למחשב), ככה שהשאלה היא בין שני אלה. אם ההבדל במה שאני מוצא בגוגל הוא 200 שקל, האם שווה ללכת על ה1920X1200? ספציפית מדבר על המסכים האלה - http://ksp.co.il/?uin=32596 http://ksp.co.il/?uin=29020 הקנייה לא בהכרח בKSP, סתם זרקתי לינקים משם.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היי, עמדתי לקנות את המסך הזה: http://ksp.co.il/?uin=22773&select= וחשבתי על כך שבתוספת כמה מאות שקלים אני כבר יכול לקנות טלביזיה 40" במקום. מאידך, לעבוד על טלביזיה 40" תוך ישיבה מול שולחן אפשרי רק אם השולחן בקצה השני של החדר. מה דעתכם? כמו כן, האם יש דרך בדוקה ועובדת לשקף את המסך של לפטופ עם אובונטו 14.04 לטלביזיה בצורה אלחוטית? אם זה באמצעות Miracast והטלביזיה לא תומכת בטכנולוגיה הזו, איזה סטרימר זול ייתן את הפונקציונליות הזו? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, ברשותי מסך הDell 2007FP בעל קוו ישר שנתקע בפיקסלים תקועים שלא ניתנים לתיקון (ניסיתי) רכשתי אותו במיטב כספי דרך Nextop ודרך המכירה הקבוצתית שאירגנתי. המסך מיוצר במקסיקו, בעל רוורזיה A05 ופאנל S-IPS, ובעל 3 שנות אחריות. שוחחתי עם Nextop אך הם טוענים כי אין להם יותר את המסך, והם יצטרכו לדבר עם Dell ולשאול איזה מסך חלופי נותנים במקום. עכשיו 24 לא בא בחשבון, כי המחשב שלי נבנה ל1600X1200, ביותר מכך לא אוכל להריץ את המשחקים במלוא ההנאה. והגענו למה שאני משער שירצו להציע לי, ה2209WA. כמו שרובכם יודעים, מדובר במסך E-IPS שעולה כיום 1600 ש"ח. ערכתי השוואה קטנה בין 2 סוגי הפאנלים וגיליתי כי: לE-IPS יש aperture ratio נמוך יותר (כדי להגביר את השידור) לE-IPS יש בוהק בזוויות ב…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by tom123p,

שלום, אני מחפש מסך 19'' עבור עבודה משרדית (פחות או יותר) לא WIDE שתתן תמורה טובה לכסף. המלצות ?

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  16. Started by evy_s,

המסך הנ"ל היה בוואלה שופס במכירת סופ"ש , זכיתי בו ב900 ש"ח... רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המסך ומה דעתכם עליו , לא מצאתי עליו שום מידע באינטרנט חוץ מבאתר של סמסונג והנתונים נראים שם בכללי טובים. http://www.samsung.com/ca/consumer/detail/spec.do?group=computersaccessories&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS19MYMRBQ/XAA&fullspec=F לגבי המחיר מה דעתכם? מחיפוש מהיר בזאפ ראיתי שאין כמעט מסכי 19" של חברות מוכרות במחיר הזה. המסך מיועד בעיקר לאינטרנט ותוכנות עריכת מוזיקה ככה שטוב לי שהוא לא רחב.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן, אני כנראה מוריש את הVP930 שלי לאחי וקונה במקומו מסך WIDE יותר לכמות הסרטים שאני צופה בהם, לא נורא שחבל, מקסימום תמיד אפשר להחליף עם האח בחזרה.. התקציב הוא בין 1000-1300, כמובן שיש צורך לעלות רק אם יש הצדקה. יהיה נחמד אם יהיה אפשר לשחק קצת עם הכיוון של המסך (כי אני יושב כל פעם אחרת), אבל לא חובה. הכ.מסך שלי כנראה לא יעמוד ברזולוציית FULL HD במשחקים, אבל כבר מזמן ויתרתי על משחקים בהגדרות הכי גבוהות ואני גם לא משחק כ"כ הרבה, האם כדאי ללכת על מסך עם 1920*1200? (יש לי יחסית הרבה תוכן בHD, אבל שום דבר לא בFULL HD בעיקי כי לא היה לי איך לראות את זה). עוד נק' קטנה היא האם לקנות מסך 16:9 או 16:10? על מה תמליצו? עד עכשיו חשבתי על 2333SW של סמסונג או T220 (או T220P). תודה מראש…

• 40 תגובות
    • 7.7k צפיות
  18. 1.הבנתי שהמסכים הללו הם בבעלי פאנל IPS הכי מומלצים פה, רציתי לשאול, אם יש אולי עוד מסכים מומלצים עם פאנל זהה, אבל בעלי מסך דק יותר? אומנם רשום שהמסכים הם בעלי תאורת led, אבל הם נראים לי טיפה מיושנים מבחינת מראה ועובי, ולא דקים בדומה לשאר המסכים בשוק. 2.כמו כן, ראיתי שמדי פעם אנשים מזכירים את גירסת המסך Rev0, האם בקניית המסך חשוב להדגיש לקבל מסך מגירסא מסויימת? ומדוע? 3.ושאלה אחרונה, האם יש פה מישהו שקנה את ה24 אינץ על פני ה23, הבנתי שהתוספת אינץ היא רק לגובה, ויש תוספת מכובדת למחיר כאשר מסתכלים מבחינת ה% תוספת למחיר, ואחרי הכל זה נראה לא כל כך משתלם, או שיש משהו שאני מפספס, ויש עוד הבדים ביניהם פרט לאינץ הנוסף?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם מעוניין במסך מחשב 24 אינץ לצפייה ממושכת ,לא מיועד למשחקים אשמח להכוונה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. במסכי CRT עושים SMAGNETIZ (הרעד הזה שמרענן את המסך) בLCD יש צורך/אפשרות לעשות?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  21. שלום לכולם מכל מה שרשום בפורומים לא מצאתי המלצה מלאה ומנומקת על מסך 22 אינטץ אופטימלי בתקציב של עד 1800 שח שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף. אני מלבט בין סמסונג 2253 ל- LG 2253 וגם ראיתי משהו מענין של דל. אינני מצליח למצוא משהו חד שיבהיר את הכדאיות עם נמוקים ופירוט כמו שצריך . חשוב לי דיוק של צבעים, מהירות במשחקים ומסך בעקרון איכותי שישמש לגרפיקה ועריכת סרטים חובבנית, מיגוון שמושי אופיס וסרטים והכל בעבודה אינטנסיבית מודה למי שיוכל להבהיר את הבלגן שקיים בנושא

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום חברים, איזה גודל של מסך אני צריך בשביל לראות סרטים ממרחק 3-4 מטר (מרחק הספה - שולחן שלי)? האם 20-22 אינצ' מספיק? מה כדאי? ראיתי ב-1000 ש"ח כאלה. זה מספיק לראיית סרטים? אנא המליצו לי!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by zniibidl,

תקציב : 1600 פורמט מסך : רחב צרכים : סרטים, משחקים אבל בעיקר טקסטים ואינטרנט עד היום חשבתי על 940BW אבל התחלתי לחשוב אולי יש לחברות כמו CHI MEI שאתם משבחים מסכים יותר גדולים שעונים על הנתונים שלי האם 940BW הוא הטוב ביותר בקטגוריה או שמא אני אוכל למצוא משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  24. הנתונים נצויינים- 4K, IPS, בהירות וניגודיות טובות. מה אני מפספס?

25. Started by proview,

אני רוצה ליקנות מסך חדש הוא בעיקר למישחקים אם גרפיקה מאוד טובה יש לי כרטיס hd 4870 512mb המליצו לי על samsung 22 lcd 2253 bw מה אתם אומרים?התקציב הוא 1500

• 4 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.