עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by spz,

למסך שלקחתי יש Viewing Angle 160°(H) / 140°(V). אתם חושבים שזה יהווה בעיה כלשהי?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by hensh9,

.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן, החלטתי שהגיע הזמן להחליף גם את המסך. ולכן ניגשתי לחניות והייתי די בטוח שאני מעוניין לקנות את הLG L1970HR. אך לאחר שקראתי פה בפורום הרבה מאוד על המסך הזה ומסכים נוספים ראיתי שלכמה אנשים יש בעיות איתו ולכן עדיף לקחת את ה-?VX922 19 ViewSonic. אשמח עם תוכלו לעשות לי קצת סדר בעניין לגבי המסכים האלו(בעיקר איזה פאנל יש לכל אחד ומה עדיף), ואנשים שיש להם את המסכים האלו ויכולים להמליץ לי עליהם מניסיון אישי. רציתי לדעת גם האם לא יהיו לי בעיות עם המסכים מכיוון שיש לי כרטיס מסך יחסית ישן- FX 5200. אני עושה כמעט הכל במחשב, משחק, גולש באינטרנט, קורא מסמכים, תמונות ובעיקר סרטים. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by kudu,

ראיתי שהרבה אנשים מחפשים לדעת איך המסך 22 של אסוס, ופשוט אין עליו ביקורות בשום מקום. קניתי מסך כזה לפני חודש והרי חוות דעתי האישית (לא להתווכח איתי ,זאת רק דעתי ואם מישהו חולק עליה שיבורך) כללי: מסך מאד גדול ומרשים. עיצוב יפיפה וקל להרכבה. מכיל כבל DVI, כבל VGA ושני כבלי חשמל. קיבלתי אותו עם אחריות של אפס פיקסלים מתים לשנה ועוד שנתיים על 3 פיקסלים. משחקים: מעולה! הרוב המוחלט של המשחקים תומכים הרזולוציה הטבעית שלו (1050*1680) ואלה שלא תומכים ניתן למצוא שיטה להתאים אותם באתר http://www.widescreengamingforum.com/wiki/index.php?title=Master_Games_List_-_A לאחר המון שעות משחק בכל המשחקים כמעט שיש היום אני יכול להגיד שאין שום מריחות או תופעות לוואי. משחקים נראים מעולה במסך רחב …

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  5. קניתי השבוע את המסך LG L1970HR ונוכחתי לדעת כי ישנן מס' בעיות ממש מעצבנות ... דבר ראשון, והכי מכאיב, הוא שברזולוציה בה רואים במסך בצורה האופטימלית (1280/1024) המסך עובד רק עם 60hz ב Refresh rate... בשאר הרזולוציות הוא יכול לעבוד גם עם 75hz, אך זה נראה זוועה... דבר נוסף, הוא הבדלי צבעים בין תחתית המסך לבין החלק העליון שלו. ישנם הבדלים בבהירות בין שני החלקים של המסך. דבר נורא מוזר... ניסיתי לשחק עם הבהירות ושום דבר לא הולך, הוא מכהה ומבהיר את שני החלקים, וההפרש ביניהם נשאר. כמו כן, ישנן מריחות לא ברורות... למשל בדפדוף מהיר באתרי אינטרנט, למעלה ולמטה (בעזרת הגלגלת של העכבר) רואים ממש "פלאשים" על המסך. כאילו שהמסך לא עומד בקצב. האם מישהו נוסף נתקל בבעיה הזו ? זה אמור להיות מס…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אני יכול לנגב תמסך LCD שלי עם מגבונים ללא אלכוהול?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  7. אני יודע שהם מסכים לא ממש איכותיים אבל מי משני החברות ייותר טובות?? אני יודע שתבקשו דגם או משהו אבל אני מתכוון בכלליות

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  8. Started by ziv13,

מי לדעתכם הכי משתלם לגיימר? ה LG הכי זול והסאמסונג הכי יקר ב 2800 אבל 22 אינץ לעומת 20 של LG ו CHIMEI שאני שומע שממומלץ אבל השם לא גדול כמו סאמסונג.. למישהו יש את ה LG או הסאמסונג ויכול לחוות דעה?

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  9. Started by Skippy,

שלום לכולם, קיבלתי היום את המסך החדש שלי (FP93GX) אני חושב שיש פיקסל שרוף, השאלה היא א. איך אני מוודא את זה ב. האם זה קטנוני מצידי לבקש מהחנות להחליף לי את המסך?...

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. מחפש מסך 19 אינץ' למשחקים בעיקר וגם לקראית מסמכים שזה אומר כמו פה באינטרנט... יש לכם המלצה?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  11. אהלן. מה דעתכם על הדגם הזה(S1931): http://www.eizo.com/products/lcd/s1931_21/index.asp ומאתר היבואן: http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=21003040&Cat2Cat1ID=173&Cat2ID=39# החלטתי לשאול(למרות שאני דיי נעול על כך שהתשובה חיובית): האם הם טובים יותר מכל המסכים שמוזכרים כאן:LG,סמסונג,סוני וכד'-בכל הקשור למישחקים ושאר ירקות? (לגבי המחיר:אני יודע...אך באפשרותי להוזיל בהרבה את המחיר שרשום בלינק..) תודה מראש לעונים

• 48 תגובות
    • 6.5k צפיות
  12. Started by .nimiking.,

כמו בכותרת... צריך מסך עד 1200 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by tini,

לאחר חיפושים וקריאות מרובות על הנושא (יצאתי יותר מבולבלת ) הגעתי למסקנה שמסך מסוג eizo הוא המסך שהכי יענה לי על הצרכים. אני צלמת במקצועי ורוב תעסוקתי מול המחשב מעבר לגלישות והורדות הוא גרפיקה ועיבוד תמונה, בעתיד גם עריכת וידאו. הדגם שהחלטתי ללכת עליו הוא s1931h או s1931a לא כל כך הבנתי מה ההבדל בין הדגמים אז אשמח אם תוכלו לייעץ לי דבר נוסף אשמח לקבל המלצות על מקומות באיזור המרכז שניתן לראות מסכים אלה בתצוגה ואם אין כזה בנמצא לפחות המלצה על מקום אמין לקנייה. עוד אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות על חברות אחרות שיענו על צרכיי באותו סדר גודל של מחיר (עד 3K) במידה ואתם חושבים שהבחירה שלי לא נכונה. תודה.

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by benor,

המסך יהיה לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס וכד') . עשיתי חיפוש בפורום וזה לא ממש הוביל אותי להחלטה. על מה אתם ממליצים ?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by ron56,

יש לי אפשרות לקנות את המאג ב 1300 ש"ח או את סמסונג ב 1500 ש"ח 19 אינצ הייתי מעוניין לשמוע המלצות

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by lior46,

שלום! אני צריך מסך LCD בגודל 17-19 אינץ' שיהיה מותאם למשחקים ושיהיה מחברה אמינה הץקציב שלי הוא עד 1400 . יותר חשובה לי האיכות של המסך מהגודל!!!!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  17. Started by frogger81,

אני רוצה לקנות מסך ‏VX922 19'' LCD 2ms DVI‎ אני צריך עזרה ממישהו שמבין .. של VIEWSONIC. כדאי לקנות או לא?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  18. לפי זאפ, ההבדל היחיד הוא זמן תגובה, עם יתרון דווקא למסך הזול. זה לא הגיוני וכנראה יש הבדל נוסף.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by fire1ce,

מתי יגיעו המסכים 22" של DELL לדעתכם? לפי מה שאני יודע DELL הזמינה את הלוחות TN של CMV של 22". השאלה גם האם שווה לחקות למסכים אלו? ולפי דעתכם מה היה המחיר עליהם?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by generalA,

שלום אנשים ! יש באפשרותי לרכוש את המסך הבא במחיר מיוחד לעובדי חברה. המסך הינו LG 19 אינץ מדגם: L1932TQ במחיר של 1050 ש"ח. האם המחיר שווה ? האם הוא טוב? האם הסכנה בפיקסלים שרופים תרד או תעלה לעומת מסכים אחרים מאותו גודל וסוג? האם הוא שווה את המחיר? יש לציין שאני אחבר אותו אנאלוגית כי אין לי DVI בכרטיס. ומה עוד ניתן לומר עליו ? אשמח לקבל חוות דעת גם ממנהל הפורום. תודה אנשים !!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by מאפיונר,

אני רוצה לקנות מסך דק חדש מה המסך הכי טוב ויעיל בעיקר למשחקים 19"בתקציב של עד 2000 שקל תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מיתלבט לגבי מסך LG204wt אם למישהו יש אותו כבר שיכתוב לי בבקשה חוות דעת עליו זה ממש יעזור לי להחליט .תודה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by ron56,

XEROX XA7-192I LCD *כולל כיסוי מגן מזכוכית לשמירת המסך לזמן ארוך יותר מוצר: ``19 LCD XA7-192I צבע שחור תכונות ממשק אנלוגי ודיגיטלי, עיצוב דק במיוחד טכנולוגיית צג ``19.0 Viewable Active Matrix TFT זווית צפייה אופקית 140 מעלות זמן תגובה ms 8 גובה פיקסלים (מ``מ) 0.264 מ``מ רזולוציה מרבית 75Hz @ 1280 x 1024 קצב רענון אנכי (Hz) 60-75 בהירות 250nits יחס ניגודיות 800:1 תמיכה Mac ו-PC כניסת וידאו אנלוגי ו-DVI כוונון אוטומטי כן הפעלת משתמש בקרי מסך דיגיטליים הספק צריכה 30W / Energy Star Plug & Play כן ממשק חיבור לקיר כן (תקן VESA) אחריות עד 5 שנים

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by aviv512,

אהלן.. אני מחפש טלויזית HDTV איכותית שתתחבר למחשב בשביל משחקים סרטים וכו'.. סכום בסביבות ה2000-3000 שקל.. גודל עדיף מ22 יש המלצות? בסביבות הסכום הזה ?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  25. ראיתי את הדגם הנ"ל פה ממש בזול (1500 שקל - למרות שהוא מגיע בלי רגלית לשולחן) http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=492140 ובדקתי את הסדרה הזאת ע"י רישום 200W6 בחיפוש פה http://www.flatpanels.dk/panels.php ורואים שכל הדגמים של הסדרה בעלי פנל S-IPS, אבל משום מה את הדגם הנ"ל אני לא מוצא פה ולא בשום מקום אחר (גם לא באתר יצרן..) יש לציין שזוהי סדרה מצויינת ודגם שכן מופיע 200W6CS נמכר בארץ ב-2500 שקל! מה הקטע? מציאה או עבודה בעיניים?? (לפי הנתונים שהחנויות המוכרות רושמות יש זויות צפייה של 176 מה שאמור לאמת את הפנל הנ"ל - אבל לכו תדעו מה נכון?...) מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים