מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום, רוב הסיכויים שאני הולך על הסמסונג ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. איך השרות והאחריות של היבואן "חיון הפצה" לעומת חברות אחרות, במיוחד LG ? 2. מה דעתכם ומניסיונכם על המסך 940BX ו 960BF, אלו הדגמים שנראים לי הכי, למרות שה960BF בעל ניגודיות של 1:700 בלבד, הוא יקר יותר. 3. מה עוד תוכלו להוסיף לי על המסכים של סמסונג. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גודל מסך: 17 אינץ' סוג המסך: LCD רוחב המסך: מסך רגיל מסך שטוח לחלוטין כולל חיבור DVI זמן תגובה: 4MS יחס ניגודות: 1:1400 רזולוציה מקסימלית: 1280x1024ופיקסלים גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 300וcd/m² רמקולים: ללא רמקולים מחיר: 1,200 ש"ח 3 שנות אחריות מלאות מאופיס דיפו (עשיתי סקירות ואין מקום יותר זול יש מקומות שזה באותו מחיר אז אני מעדיף אותם יש להם אחלה שירות) מה אתם אומרים על המסך? קודם כל הוא כולל DVI וגם הכרטיס מסך שלי תומך (7600GT), אז מזה אומר? (חחח אף פעם לא הבנתי מזה), מזה נותן לי? ויש לזה חיבור מיוחד? ובכללי, איך המסך? (הוא נראה לי טוב הזמן תגובה מצוין הניגודות מעולה מה אתם אומרים?)
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי ממישרדיה את המסך Nec 20WGX2 היום הגיע המסך בגרסת PRO מישהו יודע מה ההבדל בין הפרו לרגיל?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מה המסך LCD בגודל 17 אינץ' הכי טוב (גם למשחקים וסרטים) שאני יכול למצוא במקסימום 1000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
מתלבט בין המסכים הבאים (כולם מאותה חנות ופחות או יותר אותו מחיר) 1)VIEW SONIC VA 903B =מסך 19 אינץ 2)CHIMEI T38D או T39D הכוונה למסך הרגיל מבניהם המלצות יתקבלו בברכה תודה
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרגע 730B של סמסונג והחלטתי לעבור למסך גדול ורחב יותר. לאחר חיפוש בפורומים פה ובכלל אני מבין שהדגם הנ"ל הוא מומלץ מאוד. (http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=469699) http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDX/VX2025wm.htm#features התקציב שלי הוא 2,700 גג! הבנתי שיש לו אותו פאנל כמו ל-NEC WXG2 שהוא פאנל מומלץ בפני עצמו.(S-IPS) השימושים שלי הם אינטרנט סרטים ומשחקים. חשוב לי שהתמונה תהיה ללא GHOSTING בכלל ושתהיה תמונה "חיה" ועשירה בצבעים עד כמה שניתן. תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברים אני זקוק לקצת עזרה: אני עוד שבועיים תכננתי להזמין את המחשב שיהיה למשחקים אגב וגם לעיצוב גרפי... 6200 כולל מסך.. בקיצר הלכתי על ה1970hr הבעייה היא שעל כל 20 המלצות יש מתלונן 1 על בעיות... חוץ מזה המסך נחשב איכותי לפאנל שלו... בקיצור הייתי רוצה לדעת אם יהיה מסך טוב ממנו בכל הבחינות ובכמה כדי לעלות כדי לקבל משהו יותר איכותי ומבטיח... תודה.
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני עומד לקנות דל 2407 בימים הקרובים, שישמש אותי גם כמסך מחשב וגם כמסך טלוויזיה בו זמנית ... רק רציתי להיות בטוח בכמה דברים: 1) האם המסך יכול לשמש כטלוויזיה, כלומר האם אפשר לחבר לו ממיר של HOT ישירות בלי כרטיס טלוויזיה ובלי קשר למחשב.. לפי מה שהבנתי היציאה אחת של הממיר מתחברת למסך והיציאה של האודיו מתחברת למחשב, זה אכן כך? 2) איזה גירסה צריך לקנות האם - REV: A03 זאת הגירסה האחרונה לא? 3) חשבתי לקנות גם שלט משהו כזה אולי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4818 או משהו דומה אחר.. רציתי לדעת: אני אוכל לשלוט גם במחשב, בממיר ובאודיו במחשב... או מה?? איך שלטים כאלו עובדים?? ואם אני אוכל לחבר אותו למחשב הרגיל שלי (לא HTPC..)...?? 4) יש עוד משהו חשוב …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הייתי מעוניין לדעת את ההבדל בשטוח התצוגה בין מסך 19 רחב לרגיל , מה עדיף כיום? שניהם שטוחים דקים תודה אורי
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עקרונית איזה כרטיס מסך מינימלי צריך כדיי לשחק ברזולוציות המקסימליות שהמסך תומך שזה 1920X1200 ? אני מתכוון לקנות את המסך ואני חושש האם אני יהיה חייב להחליף את הכרטיס מסך כדיי להנות מהשימוש ברזולוציות הללו ? יש לי כרטיס מסך טוב פלוס (7900GT עם 256MB) ומעולם לא הייתה לי האפשרות לאמץ את הכרטיס מסך ברזולוציות הללו
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי כמו שהבנתם הזמנתי את המסך וקיבלתי אותו ,הבטחתי לעדכן ...במקום לעדכן בכמה נושאים אני אעדכן כאן שכולם יוכלו לראות ולהפיק מזה תועלת...אני יודע שלי היה מועיל מאוד נושא שבערך מסכם את כל הנושא הזה בצורה ברורה . בכל מקרה,אני ממש מרוצה מהקנייה,ולמען האמת גם מהשירות בחנות שממנה הזמנתי...המסך הגיע אליי יומיים לאחר ההזמנה ,כנראה דגם אחרון בחנות אחרי שעברתי המון חנויות באזור הצפון כולל חנויות בזאפ ולא מצאתי את הדגם ואחרי שנאמר לי מפורשות שגם ליבואן נגמר ואני פשוט יכול ללכת...הבנתם.... בכל מקרה המסך מצויין...הבנתי שעשיתי חכם עם ההשקעה,כי אני עובר מסיארטי ועדיין לא התרגלתי לגמרי לעובדה שזה אלסידי,מה שכן הופך את המעבר הזה לדי חלק זה המסך,שכאמור לא זול בכלל,אבל לדעתי שווה את המחיר,נת…
-
- 37 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, אז ככה הגעתי למסקנה שאני צריך מסך LCD אני כרגע משתמש במסך CRT. הסיבות לזה שאני רוצה מסך LCD הן כי אין לי הרבה מקום בחדר והחלפת המסך תעזור מאוד. עוד בעיה במסך שנמצא אצלי היא שאני ממש לא מרוצה מהצבעים ומהיכולות שלו. אני ממש לא מבין במסכים ואני לא יודע איזה מסך כדי לי לקחת. (איזה חברה) חשוב לציין שאני רואה המון סרטים על המחשב וזה השימוש העיקרי ומצד שאני אני משתמש במחשב גם למשחקים רבים. עכשיו יש לי תקציב של 1500 שקל. אני מקווה שמספיק למסך של 19 אינצ'. אני כרגע מעוניין לחבר את המסך למחשב הישן שלי אבל אני גם רוצה להשתמש במסך גם כשאני קונה מחשב חדש שזה יקרה רק ביומולדת שלי.... וזה עוד הרבה זמן. הכרטיס מסך שיש על הגרוטאה הוא Gforce 5200fx 128 אשמח אם תעזרו לי. תודה…
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך המסך שלהם, וביחס למחיר האם הוא שווה? הכי חשוב לי שלא יהיו לי בעיות בצבעים כמו ב-ASUS (עיוות קיצוני של צבע) ושיהיה בלי GHOSTING שנראה לעין או אפקטים מעצבנים אחרים. את האמת שעד היום חשבתי בכיוון של הדל, אבל בגלל המחיר המפתה אני שוקל לקנות את המסך הזה, השאלה שלי האם זה משתלם, כי זה כבר לא הבדל קטן במחיר. המסך הוא מסך ה-22" שלהם -W2221A- שאני יכול להשיג אותו במחיר שהיבואן קונה אותו, פחות או יותר... http://morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=51&subcatid=177&prodid=1000&keySearch= תודה, דור לוי
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום, אנשים חולים(גרגורי ה.) לאחרונה נדמה שאין יותר מקום מפלט, אני חייב לעבור ל-LCD. ללא הסברים מיותרים, הידע שלי בנושא שטחי ביותר. אני מעוניין במסך שיתאים לשימוש נרחב במולטימדיה אך יאפשר את המשחק המזדמן וקריאה נוחה של טקסטים. הפורמט המתבקש הוא מסך רחב, ובהתאם למפרט כנראה שההמלצה שתגיע היא למסך של 1440X900, 19''. נתקלתי כבר במסכי 10 ביט במסגרת הדרישות, אך לאחרונה התברר לי כי הם לא באמת 16.7 פרופר, אלא תוצר של סקיילינג די עלוב בפאנל(שוב, לא התחום שלי - מילא אותות שמע, אבל לתמונה זה עוד מוקדם מדי ) אני מדבר על ההוא של LG וההוא של סמסונג (ההם,אתם יודעים...). אעריך תשובה בהקדם האפשרי(וגם פתור מOOP, אבל כאן אתם לא יכולים לעזור). אייל.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מאוד בקיצור מה עדיף גרסת ה-PVA או ה-IPS ? מה האחריות של DELL לגבי פיקסלים שרופים בארץ ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעיון רב בדיונים בפורום אני מבין כי ה-1931 של eizo הוא מסך ה-19 הטוב ביותר שיש כיום כאשר מדובר לשימושים נרחבים (משחקים וגם office) והוא עדיף על ה-vs vp930.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
?CMV 221D 22'' LCD 5ms DVI? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3550 2120 שקל ASUS LCD 22" MW221U 2ms DVI WIDE http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3084&Pname=ASUS 2400 שקל BENQ FP222W 22'' WIDE LCD DVI 5MS http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6620 2300 שקל המסך מיועד למשחקים וסרטים איזה כדאי?
-
- 43 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אז כאמור בכותרת קיבלתי את המסך המדהים הזה היום. המסך הוא עם בגרסת A02 עם פאנל של LG-PHILIPS, ה- S-IPS כמובן. הוכן במקסיקו. אני ארשום כאן את ההתרשמות הראשונה שלי מהמסך, וכמה תמונות בודדות (בעיקר כי אני לא יודע איך להעלות תמונות בתוכן ההודעה), ואחרי שאמשיך ואעשה בדיקות נוספות בעזרת תוכנות בעיקר, אעדכן את הת'רד. -מבדיקה פשוטה לפי העין, והרצה של כמה יישומים ותמונות, אין פיקסלים מתים\תקועים. אבל כמובן שאני אעשה גם בדיקה מקצועית באמצעות תוכנה. - אין בעיית אחידות (BANDING) באף יישום שבדקתי בינתיים. אבל הנה החלק המוזר- אין גם בעיית אחידות במצבי העבודה multimedia\gaming ולא רק במצב desktop. - בעיית ה backlight bleeding כמעט ואינה ואף שואפת ל-0. הדרך היחידה לראות את התאורה הא…
-
- 31 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך 19 אינצ' lcd לאמא שלי. מכיוון שיש לי משפחה שמגיעה מצרפת ועכשיו סוף עונה ויש מבצעים, ויכולה להביא לי את המסך: acer al1917s נתונים שמפורסמים: 1280*1024 1:500 250cd/m^2 12ms כל זאת ב140 יורו במבצע. שזה 760 ש"ח. לינק: http://www.rueducommerce.com/images/offredujour/mail-sold_10012007/mel_sd.html מה דעתכם? האם המסך סביר (הוא ישמש לאינטרנט בלבד) או ששווה להשקיע יותר ולקנות משהו אחר בארץ וכדומה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי . אחי קנה את המסך הנ"ל ב- 3800 ש"ח. האם משהו יכול לומר אם הקניה שווה או לא. הוא ביצע את הרכישה אתמול, לכן חשובות לי התגובות. הוא זכה בו במכירה פומבית. נתוני מסך גודל מסך: 32 אינץ' יחס תמונה: 16:9 זמן תגובה: 10 ms יחס ניגודיות: 700 :1 רזולוצית מסך: 1366x768 פיקסלים בהירות: 500 cd/m² גודל נקודה: 0.51 מ"מ זוית צפיה: 176 מעלות מספר צבעים: 16.7 מליון נתוני סאונד מצבי קול מתוכנתים: כלול יציאה לרמקולים חיצוניים: כלול הגברת אודיו פנימית X2: 10 וואט תכונות כלליות טיונר מובנה: כלול מספר מצבי צפיה: כלול תצוגת תפריט ע"ג מסך: כלול תמיכה ב-HDTV: כלול טלטקסט: כלול נעילת תחנות: כלול סריקת תחנות: ידנית ואוטומטית ט…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד 5000 ש"ח וגם 23 אינץ'... תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
מצגת נחמדה של AU Optronics כיצד מייצרים פאנלים למסכי LCD. ייצר לעצמך פאנל LCD
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
בן דוד שלי מחפש מסך LCD בגודל 19" עם tv tuner (מסך מחשב שהוא גם טלוויזיה). בחנות מחשבים שאני עוד בה המסך היחיד העונה לדרישות שאני יכול לקבל הוא של חברת ktc. מייבא את המסכים האלה היבואן של XFX ושל זיכרונות קורסייר. חברת ktc לא מוכרת לי בתחום המסכים ורציתי לשאול כאן אם מישהו שמע עליה ואיך המסכים שלהם. הדגם עליו הומלץ לי הוא KTC - KPD 9005L-TD. אבקש תגובות בנוגע למסך שהזכרתי והצעות למסכים אחרים במחירים סבירים שעונים על הדרישות שציינתי (19" עם tv tuner). תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות דל 2407, בגלל ששמעתי שבחו"ל זה זול משמעותית אני חושב להביא את זה משם. השאלה שלי איפה הכי זול או איפה בכלל יש ??? אם תוכלו להביא לי חנויות שמוכרות את המסך בחו"ל זה יעזור לי מאוד. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחי קונה מחשב והתקציב קצת לוחץ אני חייב לקחת מסך ושיהיה זול מאוד יחסית כדי שיהיה מקום לדברים טובים אחרים אני יכול פשוט למצוא את הדבר הכי זול בזאפ ולגמור עיניין אבל בכל זאת אני רוצה שזה יהיה שווה משהו, ואתם הכי מבינים בזה אז אני צריך המלצה למסך תקציבי שיהיה בכל זאת לא רע אשמח לשמוע את דעתכם, תודה
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-