מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתלבט בין המסכים הנ"ל, השימושים שלי מצריכים בעיקר שטח עבודה גדול מה שאומר באופן טבעי ללכת על מסך בעל רזולוציה גדולה יותר, אולם, המחיר גם מהווה פאקטור רציני. קראתי כאן בפורום וראיתי שלמסכי 23'' יש בעיה עם הצגת פונטים? מישהו יכול להרחיב על זה? בנוסף גם קראתי שלצפות בסרטים בFHD לא מומלץ על מסכי 23'' ועדיף מסכי 24'' אם זאת, אני לא יודע עד כמה האמירות האלו נכונות או תלויות מסך, ולכן אני שואל אתכם. אם ההבדל במחיר היה מזערי הייתי הולך על ה24'' אבל בגלל שיש הבדל לא קטן על האינץ' הבודד אני רוצה לדעת אם שווה להשקיע את הכסף או שזה בזבוז. בנוסף, מה אתם אומרים על הסמך של סאמסונג שציינתי ואיך הוא עומד מול השניים האחרים? על הדף הוא נראה אותו הדבר(מול ה23). 2 שאלות אחרונות: אם י…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם נגיד יש למישהו מסך בלי DVI ויש לו כרטיס מסך כמו X1900 אז הוא לא יכול להפיק ממנו את כל התועלת?..סתם מעניין לדעת לי באופן אישי יש 19 אינץ' של NEOVO עם DVI ככה שזה לא ממש משנה לי אבל אני רוצה לדעת ברמה הטכנית תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בימים הקרובים אחד מהמסכים שבכותרת. בעקבות דיונים שהוזכרו בהם הגרסאות המשופרות והמעודכנות, אשמח לדעת מה הגרסה הטובה ביותר שאותה כדאי לי לחפש ולדרוש כדי למנוע עוגמת נפש. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מהיר שיתאים למשחקים כמו COD4 וכו'... גם סרטים אני רוצה לראות עליו וגודל אני לא יודע בדיוק מה מומלץ אבל התקציב הוא 3K
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,ברצוני לשדרג את המסך הנוכחי שלי ולפנק את עצמי במסך חדש 27 אינץ'. מטרת המסך הוא בעיקר למשחקים ושנית לסרטים,אני מחפש מסך אשר תומך ב3D. עשיתי סיור קצרצר ברשת ונתקלתי ב2 מסכים שהרבה נוטים להמליץ, והנה הם לפניכם : Asus VG278H - שלוקח מקום ראשון ברוב הסיקורים, אבל משום מה אין למצוא אותו בארץ! וקצת כבד להזמין אותו מחו"ל בתשלום אחד. Samsung T27A950 3D LED - מהסיקורים הבנתי שיש לו בעיה בעיקר עם משחקים. יש ברשותי מחשב חדש עם כרטיס מסך חזק. מאוד חשוב לי שרמת ה3D תהיה טובה, למרות שבעיקר אני אשחק במשחקים 2D וזה מה שהכי חשוב בשבילי. אשמח לראות תגובות בקשר למסכים שהצגתי, ואני פתוח להצעות וחוות דעת! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך נמכר בזאפ ב-1300 ש"ח, יש מסכים ברמה שלו שאני צריך לשקול לפני שאני קונה אותו? יש בעיות שאני צריך להכיר במסך? השימוש הוא בעיקר משרדי - אינטרנט, אבל ישמש גם למשחקים והציפייה היא לאיכות צפייה טובה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך 22 אינץ' של ViewSonic מדגם VX2240W. נכנסתי לתפריט ובmanual image adjust יש לי אפשרות להפעיל dynamic contrast. כרגע האפשרות לא מופעלת אך אם אני מפעיל הבהירות של המסך נהיית ממש נמוכה והכל נראה כהה כזה. מדוע זה ככה והאם כדאי להפעיל את האפשרות הזאת בכל מקרה?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מסך טוב שיתאים לי למשחקים וסרטים ברמה גבוהה , חשבתי על המסך הרחב 20 אינצ' של דל, אבל השאלה היא עד כמה הוא טוב ואם הוא מספיק איכותי ומומלץ?. חוץ ממנו יש מסכים טובים יותר ?. הכרטיס מסך שלי הוא MSI 8800 GTS התקציב: עד 2500 שקל
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך איכותי עד כמה שאפשר בהתאם לכותרת. נה דעתכם? מה הכי מומלץ לי בתחום המחיר של 1,000 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
קראתי עליו קצת ודיי ממליצים עליו יש למשהו נסיון עם מסך מסוג זה? אני מתלבט ביו 2 דגמים QH270-IPSI http://www.ebay.com/itm/Tempered-Glass-New-ACHIEVA-Shimian-QH270-IPSI-LED-27-2560x1440-S-IPS-Monitor-/140853514715?pt=AU_comp_monitor&hash=item20cb8611db QH270-Lite http://www.ebay.com/itm/New-ACHIEVA-Shimian-QH270-Lite-27-LED-S-IPS-2560x1440-HD-6ms-Computer-Monitor-/120988281502?pt=Computer_Monitors&hash=item1c2b76aa9e#shId מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בינהם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך 24 ' עם פאנל NT http://www.trustedreviews.com/displays/review/2007/08/23/Samsung-SyncMaster-245B-24in-Monitor/p1
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום רב ! יש ברשותי מסך מחשב ( RELISYS ) שאותו אני מעוניין לחבר לממיר הדיגיטלי של YES . למסך המחשב יש יציאת VGA בלבד. לממיר הדיגיטלי יש יציאת RCA בלבד. נדרש בעיקר להעביר את ה - VIDOE . האם יש כבל מיוחד לצורך המטרה הזו ? איפה אפשר להשיג אותו ? מה חשוב לשים לב במאפייני המחשב והממיר ? תודה מראש, זיו !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למסך מחשב 4K עד 3.5-4 אלף. בעיקרון כמה נקודות (סתם שתדעו, אין לי יותר מידי מושג בחומרה\ציוד הקפי) 1. השימוש העיקרי שלי במחשב זה 60% תיכנות, 30% פייסבוק\אינטרנט, 10% משחק (CS:GO וזהו) 2. יכול להיות בעתיד אני אעבור למקבוק, אז אני לא רוצה להיות מוגבל מבחינת חיבורים\תמיכה.. 3. המסכים שלי (2 של 22 אינץ') כבר ישנים ואני ממש שם לב לאיכות הצבעים והחדות הירודה לעומת מסכים אחרים לדוגמה של העבודה.. אני מחפש משהו להשתדרג למשהו, סטנדרטי ומומלץ כזה, אין לי באמת סיבה למה לעבור ל-4K.. פשוט יש לי כסף ובא לי, אני לא מחפש את הביצועים הכי טובים או התמונה הכי חדה.. את המפרט של המחשב אני לא בדיוק זוכר (אם זה משנה בכלל) אבל הינה מ…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך לדעתכם המסך הזה ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZXP2211W הייתה לי התלבטות לגביו אם לקחת אותו או את זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCL1953TR_R אמנם הנתונים של המאג קצת פחות טוב ממש בקצת.. אבל הוא גדול יותר והוא כולה 1000 שקל. דבר נוסף - בשביל צפייה בסרטים / סדרות המאג מספיק לא ? יראו סבבה ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מסך מחשב אני מניח 27 אינץ'...צריך לראות בעין, השאלה שלי איזו חברה מומלצת? האם אסוס? על מה אני צריך להסתכל כשאני קונה מסך 4k? וכמה עולה מסך טוב שאני אהיה מרוצה ממנו לטווח ארוך, אבל לא משהו בשמיים? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/valueseries/va902b מה דעתכם על המסך הזה ? הוא יהיה מיועד בעיקר למשחקים. אם יש לכם המלצות על מסכים אחרים באותו טווח מחירים, אשמח לשמוע אם זה משנה, יש לי את הכרטיס X1950PRO. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כיום מסך LCD של חברת PROVIEW המסך באיכות ממש נמוכה (הוא ממש מהראשונים שיצאו לפני כ3 שנים +-). המסך הוא 15 אינטש. אני מחפש מסך טוב למשחקים בתקציב נמוך (1000 ש"ח נחשב נמוך?) העניין הוא כזה - קראתי וראיתי שכולם ממליצים על מסך 19 אינטש. אבל בעצם מה מרחק הישיבה המומלץ ממסך כזה??? הרי זה מסך באמת גדול, ואם אני יושב 60 ס"מ מהמסך אז זה קרוב מידי לא? הרזי זה כמו לשבת מול טלויזיה 21 אינט ממרחק של 60 ס"מ וזה קרוב ממש!. אז מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איזה מבין שני המסכים עדיף עבור משחקים סרטים ותוכנות cad? תודה.
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
חברים מה אתם אומרים על המסך SAMSUNG מדגם 2253LW?? לא יודע אם זה נחוץ אבל הכרטיס מסך שלי הוא geforce 8600 gt 512 mb...
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' במחיר של עד 700 ש"ח (אם אפשר בפחות - מה טוב). מס' שאלות: האם התקציב הוא בסדר ולא נמוך מידי? (אין צורך במסך יותר מידי איכותי כי אני לא משחק הרבה במשחקים) מה שבין היתר חשוב לי במסך זה שיחזיק לאורך זמן ואתקל בכמה שפחות בעיות בו.. אם התקציב נמוך מידי אז מה התקציב הראוי כדי למצוא מסך נחמד+? ראיתי מס' דגמים ורציתי לשמוע את חוות הדעת שלכם עליהם (אתם יותר ממוזמנים להוסיף דגמים משלכם..) Mag AI937W Samsung 943BW איך הם? תודה מראש לכל מי שיעזור, שנה טובה :]
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
רציתי את חוות דעתכם לגבי המסך Samsung F2380 ואשמח לקבל עוד המלצות למסכים אחרים תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
איפה אפשר לראות באזור רמת גן מסכי LCD של DELL בתצוגה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול ההיתי בחנות בפתח תקווה ( היה להם שרות מדהים ) והם הסכימו לתת לי להריץ את המחשב שלי על המסך הנ"ל הרצתי כמה משחקים (pes6, nfsmw, Stranglehold, bioshock ) וכמה סרטים , לא נתקלתי בשום מריחה . יכול להיות שאני לא בודק נכון , אם כן תקנו אותי . נראה לי שאני ארכוש את המסך תודה
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-