מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך 19 בתחום של מחיר 1400+- וראיתי פה המון המלצות!! ורציתי לשאול איך המסכים של חברת SANSUI ? אני שוקל לקנות את המסך הנ"ל SANSUI 2MS/Tr DVI http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=502468 איך המסך והאם יש לו מתחרה ראוי למחיר הזה ולמפרט שלו?
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למסך lcd 17 אינץ, עד 1200 שקל, בלי חריגות, ישמש בעיקר, לקריאה, צפייה בסרטים, תכנות, לא משחקים.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בשביל גיימר וקריאת טקסטים? הוא DVI? המחיר שלו בKSP הוא 1220
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
חשבתי על Samsung 940BW או LG L194WT או שבכלל לא כדאי לי מסך רחב? העדפתי מסך רחב בעיקר בגלל שזה יותר מתאים לי מבחינת מקום.. יש לי קצת בעיה עם הגובה של המסך אבל אני אוכל להסתדר גם עם 19" רגיל
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר שאלות בנושא. דבר ראשון האם המסכים: BENQ FP93GX 2MS DVI '19 Samsung SyncMaster 931BF LCD זהיים מבחינת הטכנולוגיה והשני סתם יותר יקר בכמה מאות שקלים מהראשון ? דבר שני: http://www.samsung.com/nz/products/monitors/tft/931bf.asp http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19medsbqxaa.asp איך בשתי האתרים של אותה חברה רשום על אותו דגם שיחס הניגודיות הוא 1:700 והשני הוא 1:2000 ? מה נכון ? דבר שלישי: האם יש הבדל מהותי בין 931BF ל 931C למי שלא עוסק בגרפיקה ? דבר רביעי: האם בטווח המחירים של ה 931BF יש משהו יותר טוב / מומלץ ? דבר חמישי: האם עדיף היום מסכי WIDESCREEN והאם יש משהו שווה של 20" עד 2000 שקל בנושא ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני צריך עזרה בבחירת מסך 19'': - לעבודה משרדית ותיכנות, לא יהיו משחקים או סרטים עליו (וגם אם כן זה במידה מאוד מועטה ואין צורך להתחשב בזה) - במחיר של עד 1500 (אני מניח בשביל מסך לעבודה בלבד אין צורך ביותר מזה) - עדיפות רבה למוצר שנמכר ב"באג" כרגע יש לי בראש את 931B אני מוכן לשמוע את כול הצעות שלכם תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד לקנות מסך חדש, בתקציב של עד 2700 ש"ח +-. ראיתי פה המון הודעות, והגעתי להחלטה שאני לוקח או את הDELL 2007WFP\FP או את הEIZO 1931SH. עכשיו, אני נוטה יותר לכיוון של הדל מכיוון שהם תומכים ברזולוציה יותר גבוה, וגם אני פשוט ראיתי לפי ביקורות וכולם ממליצים עליו. השימוש העיקרי שלי זה במשחקים, והשאר פחות. אם אני אקנה את הדל הרחב אני חושב שתהיה לי בעיית מקום. הנה תמונה של השולחן שלי כרגע עם מסך FLATRON 775FT CRT [17"] X. התמונה [איזה איכות יש לK800I]: http://img219.imageshack.us/img219/9712/dsc00095ah2.jpg קיצר מה הכי כדאי לי לקחת? תודה לעוזרים. ***אם אני אחליט לקחת את הדל, מה יהיה עדיף? הרחב או הרגיל ?***
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי כרגע שני אפשרויות 1)lg 1970hr מה טוב ומה לא טוב? 2)Viewsonic VX922 מה טוב ומה לא טוב? הקיצר מה אתם ממליצים ותודה לעוזרים זה ישמש בעיקר למשחקים אך גם לסרטים ועריכות וכו
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
למשחקים וקיראת קטסטים? ועוד שאלה... איזה מסך הייתם לוקחים 940BF או 930B?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום. תכננתי לרכוש את ה731BF של סמסונג,אבל בפורום תצוגה וגראפיקה לא המליצו עליו. אני צריך מסך 17" LCD עד 1200 ש"ח(עם אפשרות לחריגה של 100-200 ש"ח). עריכה:שכחתי לציין שהמסך בעיקר למשחקים ועבודה יומיומית עם המחשב(אינטרנט,וורד וכו') תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי מה נשמע חברה? עוד שעה וחצי בדיוק אני זז לקנות מסך דק למחשב סוף סוף (אחרי שה-IIYAMA האגדי שירת אותי כמו שצריך). בתאכלס, אל תגידו לי מסכים אחרים, מה מבינהם עדיף? SONY X95F, זמן תגובה 8 http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=471978 VIEWSONIC VX922, זמן תגובה 2 LG L1970HR , זמן תגובה 2 למרות שהסוני עם זמן תגובה יותר נמוך, ראיתי בפורומים פה שאוהבים אותו........אבל ב100 שקל יותר אני יכול לקנות VS עם זמן תגובה 2... ?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני טלויזיות LCD של טושיבה- 26" לבין 32" , ההבדל במחיר הוא 30$ אז הכסף הוא לא הגורם פה. יש לי אפשרות לקנות טלויזיה שתשמש אותי בתור מסך מחשב , אני אשב במרחק של עד מטר ממנה- בסרטים אולי 2 מטר... עכשיו , איך זה במחינת איכות אני מתכוון כשרואים את המסך מקרוב זה לא יפריע להנאה שלי ?- למי שלא הבין אני מתכוון להרווח שיש בין השורות על המסך.. ועוד דבר, זה לא יהרוס לי את העיניים לראות ככה גודל מקרוב. אשמח לקבל תשובות, תודה לעוזרים ...... (-: עריכה: יש לי עוד שאלה: מכס- כמה אני אמור לשלם? יש שתי אפשרויות משלוח: 1. (FEDEX או משהו כזה) 2. משפחה שחוזרת מחו"ל. מה יוצא יותר משתלם ? - משפחה או משלוח
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
קניתי את המסך לפני שבועיים והוא באמת מדהים, עכשיו שיחקתי עם ה-Perfect suite קצת בהתחלה ועכשיו החלטתי ששווה לראות את איך משחקים עם ההגדרות ב-Perfect suite. עכשיו שאני ניכנס לתוכנה אני לא יכול לבחור בשום אפשרות פרט ל-OPTION..עשיתי כנראה משהו שנעל את זה, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם המסך הזה. אני מחפש מסך בסביבות 2000 ש"ח. חשבתי על הדגם הזה אבל חושש ממריחות עקב זמן תגובה של 16MS
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר אותו לממיר, למחשב, לפלייסטיישן ולרסיבר בוא זמנית. האם זה אפשרי?! רציתי לדעת אם יש לו ערוצי AV, איזה יציאות יש לו, האם הוא מתחבר לממיר [HOT], ומה הסוג חיבור האידיאלי והאופטימלי שיכול להיות למסך LCD לחיבור לממיר ולמחשב ? זה מאוד חשוב!! בתודהה מראש......
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני זקוק למסך שמטרתו העיקרית צפייה בסרטים ובנוסף שימוש באינטרנט וקצת משחקים. אני מתלבט האם להשקיע עוד קצת כסף ולקנות את מסך הדל בהצעה המיוחדת לחברי הפורום - הבנתי שאולי פאנל ה S-IPS לא כל כך טוב לסרטים ורציתי לדעת ממי שמבין האם כדאי להשקיע את הכסף הנוסף גם אם הפאנל של הדל יהיה S-IPS או בעצם האם הדל לוקח את הסוני בצפייה בסרטים ללא קשר לפאנל שאני מקבל ? תודה לעונים ! ליאור.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המסך לא ישמש למשחקים ראיתי המלצה ל MAG L1970OHR האם יש המלצות נוספות תודה
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הזמנתי את המסך 2407 , ואני רוצה לדעת לאיזה מסך רגיל זה שווה בגובה/רוחב ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך למחשב שאני משתמש בו למשחקים ( הרבה ) וסרטים. קודם כל חשוב לומר שקראתי את כל הנעוצים והדביקים למיניהם. יש לי תמיד את האפשרות לקנות מסך רגיל אבל חשבתי על האופציה של מסך רחב (WIDESCREEN) הבעייה שיש לי כמה שאלות של חוסר הבנה, ואם תוכלו לענות לי זה יהיה נהדר. נתונים התחלתיים (במידה וצריך): יש לי מחשב עם מעבד 6300 , 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך ATI1900XT 512MB 1. למה קשה למצוא במסכים רחבים רזולוציה של 1600X1200 , הגבוה ביותר שאני מוצא זה 1680X1050 2. מהם הרזולוציות לצפייה במסך רחב? הבנתי שיש רזולוציות לא רגילות, אם אפשר רשימה של הרזולוציות. 3. מה קורה אם משחק כלשהו לא תומך במסך רחב ויש לו רזולוציה שלא מתאימה למסך רחב. האם אני אראה 2 פסים שחורים בצדדים? 4.…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום חברים , אני צריך המלצה למסך LCD - עד 1200 ש"ח חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472490 , זה נראה לי המחליף של ה-1732TQ מישהו מכיר את הדגם ????? תודה .!
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מבקש ממכם לדרג את המסכים הבאים: EIZO S1931 EIZO S1910 VIEWSONIC VP930 SAMSUNG 971P SAMSUNG 940T PHILIPS 190P7ES NEC 1970NXP (/NX-BK) LCD
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זהו בעצם...האם מסך LCD שמוגדר טלוויזיה יכול להיות גם מסך מחשב או שמא הוא ימיס לי את העיניים ללא רחמים? לצורך העניין אתן את המסך הבא לדוגמא... http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32R71&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=152&aff=Zap〈=he
-
- 2 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אני רוצה מסך לשימושים של ראיית סרטים, קריאה, משחקים בעיקר שימוש כללי
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-