עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by nirr213,

VW222UוAsus או LCD LG 2242WT 1:8000 + DVI 22 או AOC 2217PWC בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  2. Started by assafkm,

דבר ראשון תודה למי שיעזור! לי כרגע יש מסך 17 אינץ של סמסונג 731BF שקניתי לפני 4 חודשים ואני מעביר אותו למחשב אחר ששם נדפק המסך והחלטתי לקנות מסך חדש אבל 19 אינץ אני חיפשתי קצת בעצמי אבל לא מצאתי משהו שמתאים לי כי יש לי קצת בעיה עם הגובה ולכן לא כל מסך 19 אינץ יכנס לי אני צריך מסך עם ציר שינוי גובה כך שאני יוכל להוריד לו בגובה אני צריך את המסך לשימוש במשחקים אבל כמה שהרבה של המסך תיהיה יותר גבוה כך יותר טוב ואני מעדיף לא חברה סינית אלה משהו כמו LG או SAMSUNG והתקציב הוא עד 1300 אני גם מעדיף שהוא יהיה מסך רגיל (4X3) ולא רחב תודה לכל מי שיעזור!! אסף

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  3. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by mdudu,

אני מתלבט בין שני מסכים - Samsung 2494LW 24" 5ms DVI 1:50000 Full HD מסך 24 אינץ עם רזולוציה יותר גדולה לבין המסך של dell 2209Wa מסך 22 אינץ עם פאנל איכותי (זה לפחות ממה שהבנתי פה בפורום שכולם משוגעים על המסך הזה) אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD5850 והבנתי שאם אני אלך על הDELL אז הכרטיס מסך שלי הוא OVERKILL למסך כזה. מצד שני המסך הראשון גם של samsungהוא גם יותר זול וגם יותר גדול... מה אתם ממליצים? אגב לשני המסכים יש את אותם חיבורים? HDMI / DVI / VGA ???

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  5. Started by dashayan,

שלום לכולם וחג שמח אני עומד לרכוש מסך LCD חדש "19 פלוס מינוס עד 2.500 ש"ח הצרכים שלי: גלישה באינטרנט, צפייה בתמונות וסרטים, מעט מאוד משחקים ... חשוב לי: איכות וחדות תמונה, צבעים טבעיים, אמינות המסך ושיחזיק הרבה זמן. אני מתלבט בין 7 דגמים איזה מביניהם הייתם ממליצים לי ? *** אם יש מסך שאותו אתם ממליצים ולא ציינתי מטה - אשמח לדעת VIEWSONIC VP930 = 2.349 IS http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDProf/VP930.htm VIEWSONIC VX924 = 2.378 IS http://www.viewsoniceurope.com/uk/Products/LCDX/VX924.htm EIZO S1910/AS = 2.668 IS http://www.starcom.co.il/product.asp?product=899 SAMSUNG 960BF = 2.017 IS http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19HJDQHVXAA.asp LG L1970…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. כל כך הרבה מסכים מציפים את השוק ואני לא יודע מה לבחור. מה שכן זה חייב להיות LCD 19 אינץ', שיהיה איכותי בעיקר מבחינת צבעים וניגודיות ויהיה עם חיבור DVI. עברתי על המאמרים פה באתר והבנתי שנתונים כמו זמן תגובה וניגודיות משתנים לפי היצרן ואי אפשר להשוות כמו בן אדם, אז אני סומך על המילה שלכם בעניין הזה. השימוש של המסך הוא כללי, אבל בעיקר משחקים ואיכות [והרי פועל יוצא ממסך טוב למשחקים זה שהוא טוב גם לאינטרנט וקריאה וכאלה לא?]. עוד דבר, לאחותי יש LG 1932S כבר כמה זמן והוא אחלה מסך, בזמנו הוא עלה 2000 ש'ח וכאשר השתמשתי בו אצלי בעריכת וידאו וגרפיקה [אפטר אפקטס, פוטושופ פרימייר וכאלה] הוא נתן רמת צבעים יוצאת מהכלל ותמונה מעולה, למרות שהוא פנל TN [הבנתי שהוא אמור להיות פחות איכ…

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  7. Started by SharonSx,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מסך חדש בקרוב מאוד, ואני נמצא בבעיה מכיוון שפינת העבודה שלי היא קטנה יחסית ואני יושב קרוב מאוד המסך עד היום עבדתי עם LCD 15 אינטש. לקחתי לפני כמה ימים את מסך המחשב של אח שלי שהוא 19" ולאחר 20 דקות של ישיבה מול המחשב העיניים שלי התחילו לכאוב. אני נמצא בהתלבטות כי אני לא יכול לבחור מסך גדול כי אין לי מקום אליו בשולחן וגם הוא יכול לפגוע לי בראייה אני גם מאוד רוצה מסך רחב אבל זה מגיע בגדלים גבוההים מאוד. אז אני צריך מסך למשחקים שיעבוד עם 8800GTS 320mb יש עדיפות מסויימת למסכים של סמסונג כי אני יכול להשיג אותם במחיר זול יותר ורצוי שהמסך לא יעבור את ה 2000 ש"ח. אז מה אתם מציעים? אני חשבתי על זה: SAMSUNG SyncMaster 20" Wide 206BW האם הוא יהיה גדול מי…

• 13 תגובות
    • 970 צפיות
  8. Started by xentor,

התקציב עד 2000 אם יש משהו טוב בפחות עדיף היעד בעיקר למשחקים תודה לעוזרים

• 98 תגובות
    • 23.1k צפיות
  9. Started by lader,

יש כמה שחשבתי עליהם: 1) LG L1732TQ LG L1752TQ (2 LG L1770HQ (3 מה הכי כדאי ואם יש לכם עוד הצעות תציעו בבקשה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  10. אני זקוק למסך LCD 17 אינצ' עם זמן תגובה מהיר 4ms\8ms וניגודיות טובה 1:600\או יותר... כבר בחרתי מודל (Samsung 17 LCD SyncMaster 730BF ) וגם מצאתי אותו במחיר טוב 1400 שקל בערך, אבל חבר אמר לי שיש מסכים יותר טובים במחיר הזה (1400 ש"ח) אז אני צריך חוות דעת לגבי המסך הזה ואם יש מסכים יותר טובים במחיר הזה עד 1400 ש"ח אולי קצת יותר. אם אפשר לתת לי מספר מסכים, תודה. המסך ישמש למשחקים וסרטים ברזולוציה 1280x1024

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני מחפש מסך LCD 19'' עד 1400 שקל, עדיפות רבה ל WS שלא מורח את התמונה, לאפשרות לסובב את המסך, ולזמן תגובה נמוך. המחשב יריץ משחקים כבדים וחשוב לי שהמסך יוכל לתמוך בהם. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  12. שלום לכולם ותודה מראש, בגלל הבורות שלי במסכי מחשב רציתי שתמליצו לי על מסך בגדלים של 20-22 אינטש, אשר ישמש אותי רק למשחקים! (מסך בלי קורנה או GHOSTING או כל באג או ארטיפק אחר) האם מסכי TN עדיפים עבור אנשים שהשימוש העיקרי הוא משחקי מחשב? אשמח לקבל המלצה על 2 דגמים טובים אחד יקר והשני זול (סקלת מחירים בסביבות 1500-2300 שקל)

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך חדש למחשב בתקציב של 2000 ש"ח עם חריגות קטנות. אני מחפש מסך 20-22 אינטצ' שהשימושים שלו יהיו: 1) משחקים (בעיקר) 2) גלישה באינטרנט ועבודה עם טקסטים 3) עריכת תמונות ווידאו ברמה בסיסית-בינונית אם זה חשוב אז כרטיס המסך שלי הוא 8800GT ואני לא הולך לראות סרטים במסך הזה. חשוב לי שהמסך יהיה איכותי, בעל צבעים אמיתיים ואחידים וללא מריחות. אז על מה אתם ממליצים בתקציב הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  14. שלום לכולם אני צריך מסך שישמש אותי למשחקי FPS לסרטים ויהיה לי טלוויזיה עם כרטיס טלוויזיה... אני אישית מעדיף מסך 22 אבל הבנתי מהכתבות באתר שיש רק עם פאנל TN לכן אני מבקש תנו לי המלצות למסכי 20-22 טובים לשמש כטלוויזיה למשחקי מחשב וPS3 ולראות מידי פעם איזה סרט תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אממ אני מחפש מסך גדול וטוב שיהיה לי טוב לעריכות ובין השאר משחקים ויש לי כבר מסך 17 אינטץ אז אני לא הולך להתפשר על פחות מ20 כי כל כך הרבה כסף בשביל 3 אינטץ' מסכנים לא שווה בכלל! אז ככה שאני מתלבט בין כמה של 22 אינטץ אם למישהו יש הצעה יותר טובה מהרשימה הזאת בהחלט יכול להציע אותו תודה... E228WFP Dell AL2216WAS Acer W2221A Nu Tech XP2211W Mag BP2219FW Mag FP226AFW Proview FP222W Benq אז....? איזה הכי טוב? נ.ב. אני קונה עכשיו מחשב חדש לגמרי והכרטיס מסך יהיה ה8800 החדש עם הדיירקט 10.... אם זה משנה...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. עברתי וקראתי פה המון הודעות ועדיין לא מצאתי מסך מנצח אז אני יתן את הנתונים ואולי זה יעזור למישהו להמליץ לי על מסך אני מחפש מסך 22 אינצ' שיעבוד עם הכרטיס Connect3D Radeon 4870X2 2GB PCIe (אם למישהו יש המלצה אולי גם לשנות את הכרטיס זה עדיין פתוח) והשימושים העיקריים יהיו סרטים ומשחקים בינתיים אני מתלבט בין Samsung SyncMaster T220P לבין Asus 22" LCD VW222U Wide 2MS 1:2000 DVI אבל כל המלצה אחרת תתקבל בברכה...

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  17. הלך לי המסך 19 אינצ' שיש לי כיום של VIEWSONIC.. אני חושב שעדיין יש לי אחריות עליו.. (מישהו יכול לאשר לי את זה? עברו שנתיים וחצי מאז שקניתי אותו.. והוא כל הזמן נדלק לשניה ונכבה ל7 שניות) אבל בכל אופן אני כבר דיי הרבה זמן חושב על מסך גדול יותר.. בכיוון של 24 אינצ'.. אבל אולי אפילו 26 או 22.. אני גיימר די רציני (HD4870 וQ9400 דיי מעידים על זה אני חושב..) התקציב שלי הוא באזור ה2000 ש''ח.. איזה המלצות יש לכם? רק דבר אחד , חשוב לי מאד שהמסגרת של המסך לא תהיה בומבסטיט מדיי כי גם ככה 24 - 26 אינצ' זה דיי גדול.. תודה

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by coorva,

שלום רב מעוניין לרכוש מסך 23" LED של ASUS שיהיה בשימוש גם למישחקים וגם לגלישה ממושכת באינטרנט עם אפשרות לקרוא טקסט בנוחות מירבית. הדגם שנתקלתי בו הוא ASUS ML 248H ורציתי לשאול אם אכן זה הדגם המומלץ והאם יש פה למישהו ניסיון איתו? כמו כן, אשמח לקבל מידע על ההבדלים בין הסדרות השונות של ASUS שגורמים לי לבלבול רב. אני מתכוון לסדרות הבאות: ML, MS, PA, VG, VH, VS תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם קניתי מחשב חדש ואני על הדרך מחליף גם את המסך הישן שלי. אני מחפש מסך בגודל 24-27" בגלל שאני מתכוון לחבר את האקס בוקס ולשחק משחקי FPS איתו. המסך חייב להיות עם חיבור HDMI, ובעיקר הוא יפעיל משחקים. אני מתלבט אם 23-24" יספיקו או שאולי 27" זה גדול מדי.. התקציב שלי הוא 1500ש"ח, אפשר לעלות טיפה. תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. חבר'ה אני צריך עזרה בבחירת מסך במחיר טוב.. ראיתי את המסך של סמסונג 226BW מה אתם חושבים עליו? אולי יש משהו יותר טוב? תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  21. היי קניתי בדיוק לפני שנה בעזרתו האדיבה של הפורום הזה ובעזרת חנות נקסטופ את המסך המעולה 2007fp שך dell אני צריך המלצה למסך נוסף ... לא בשבילי אלא בשביל המחשב שנמצא בבית ההורים שלי בו אני גם משתמש (אני מעצב גרפי) אבא שלי לא מתלהב לקנות את ה " הכי טוב " כמו שאני קניתי אלא ביקש שאני ימליץ לו על משהו טוב אבל זול יותר אני מצידי לא מבין איך אפשר לחזור אחורה באיכות, כעת לאחר שהתרגלתי ל2007 עזרה והמלצה מה לקנות תתקבל בברכה יונתן

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  22. Started by itail,

אני מתלבט לגבי רכישת מסך LCD 19 אינטש. הציעו לי את האפשרויות הבאות: Sony ?S95DRB 19'' LCD 8ms DVI? ?E96DB 19'' 8ms DVI? LG ?L1917S 19'' LCD 8ms? ViewSonic ?VA902B 19'' LCD 8ms? אני בד"כ משתמש למחשב לצורך לימודים (תכנות) ואינטרנט ולעיתים משחקים. מה הייתם ממליצים מבין האפשרויות הבאות? יש מסך 19 טוב יותר בסביבות 1500 ש"ח? תודה

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  23. Started by idofr,

היייי כולם, אני צריך עזרה... אני רוצה לקנות לחדר מסך LCD ~20 אינטש שיהיה widescreen וישמש גם לטלביזיה גם למחשב....התקציב הוא גגגגגגגגג 2000 ש"ח אבל עדיף על ה1500-1800 ככה.... תודה מראש עידו

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  24. היי בשבע שנים האחרונות אני עובד על viewsonic PF775 כנראה שהסוף שלו קרוב כי הוא התחיל לרצד... אני מעונין להחליף ל LCD ובאופן טבעי viewsonic נראה לי הכי מתאים אבל בחודשים האחרונים אני רואה ש dell טובים לא פחות אין העדפה לחברה מסויימת קראתי את הביקורות/השוואות ות'רדים שלמים וזה נראה שלכולם יש חסרונות אני מחפש מסך 19" עד 20"-איכותי שמתאים לגרפיקה מקצועית ומשחקים מכיוון שאני המון מול המסך אני אתאים את עצמי למחיר המסך בבקשה רק ממי שמבין/מנוסה, תודה

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by alonlior,

שלום לכולם. אני צריך מסך שיתאים בעיקר לתיכנות, לכתיבת עבודות ב-word, גלישה באינטרנט אבל גם למשחקים. התקציב הוא עד 2000 שקלים. זמן תגובה: כמה שיותר נמוך. רזולוציה: לפחות 1280X1024 (לא widescreen) ניגודיות: כמה שיותר גבוהה. תודה!

• 7 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים