עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. או שיש משהו יותר שווה ב 1500? http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEWSFXAA.asp?page=Specifications

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  2. Started by kavod,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=16601 מישהו יכול להסביר מדוע הוא אינו קיים באתר הרשמי של LG? http://www.lge.com/products/category/list/computer%20products_monitor.jhtml

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  3. Started by MichaelK,

התקציב הוא עד 1600 (אם יש בפחות אז יותר טוב) צריך מסך שיתאים לרזולוציות הגבוהות של הכרטיס מסך 8800GTS 320MB

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by GolfGTI,

מחפש מסך בגודל 20" בתקציב של עד 2000 שקל. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  5. Started by fairyscorp,

אני עדיין לא יודע מה להחליט חשבתי שבחרתי מסך טוב לקנות (ASUS - MW221U) אבל חצי מהאנשים פה אומרים "לא" והחצי השני אומרים "כן" אני עדיין מעוניין במסך גדול, עדיפות למסך 20 אינטש ומעלה ברור לי שמומלץ בחום המסך המדובר פה בפורום של DELL 2007WFP בכל אופן כל העסק גורם לי לרצות מסך 22 אינטש CRT במקום LCD !!! ??? אני עדיין אובד עצות כמעט ואין בארץ חנויות עם תצוגה טובה של מסכים גדולים מעל 19 אינטש שזה ממש עצוב!!! אני מחפש מסך טוב למשחקים לגרפיקה ולסרטים (אז רצוי שיהיה WS) כבר אמרתי שיהיה גדול מ 20 אינטש תומך HDCP מומלץ בחום כי גם הכרטיס מסך החדש שלי תומך HDCP אין לי בעיה של זוויות צפייה, ז"א שלא מזיז לי אם אני אסתכל מהצד ואראה צבעים מוזרים כי אני לא מתכוון לעשות את זה בכ…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. חושב לקנות מסך LCD חדש. המלצות למסך טוב? המסך sony בן 4-5 שנים בערך עושה בעיות. חשבתי לקנות מסך LCD חדש לבית ואני לא יודע מה לקנות. יש המלצות על מסכים ספציפיים? אני לא מחפש יקר מדי. המסך הנוחכי שלי הוא Sony SDM-S81. לאחרונה יש גלים כאלו במסך שלא מפריעים הרבה אבל בכל זאת. הם נראים לפעמים כאשר יש מסך בצבע לבן. בעיה נוספת לאחרונה איתו הוא פס מאוד דק בצבע תכלת בתחתית המסך. צבע שדומה לצבע windows xp.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by qt1h00,

קראתי את ההשוואה של מסכי ה 22" (בלינק שצורף באחד התראדים). בכל מקרה הנקודה הכי בעיתית שלו ומאוד בעיתית ביחד לשאר ה 22" היא איכות הצבעים. למישהו כאן בפורום יש 22" ויכול לספר על נסיונו? האם היו לכם מסכי LCD שאתם יודעים להשוות אליהם? נתונים נוספים שמסובבים על נסיון שלכם ולא רק מספרים?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by udi,

שלום לכולם אני כבר למעלה מחודש מתלבט לגבי מסך, שואל שאלות דן איתכם על סוגי מסכים מ DELL המפורסם כאן ו VS והאחרון חביב EIZO נאשרתי בהתלבטות בין ה VS 930 לבין הEIZO { אני לא שואל את ההבדלים בינהם כי כבר אני יודע זה נשאל המון כאן } שאלתי היא ממש פשוטה אבל אני לא מצליח למצוא הסבר להבדלים בין מסכי ה EIZO השונים : EIZO LCD 19 Flexscan S1931SH EIZO LCD 19 Flexscan S1931H EIZO LCD 19 Flexscan S1931A EIZO LCD 19 Flexscan S1931SA ההבדל כאן הוא רק בסיומת H , SH , A, SA והבדל במחיר של 50 ש"ח הצלחתי להבין שההבדל בין ה S ללא ה S היא שוני הרגל שמחזיקה את המחשב אבל מה ההבדל בין ה H ל A ומה יותר מומלץ ? והאם משהוא מכיר את השירות של היבואן { חלק חשוב מרכישת מכשיר אלקטרוני } ? ושוב ת…

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  9. שמה שטוב עבור נשיא ארה"ב(על שולחנו) ומה שטוב גם לכל המחשבים ב-CTU שלהם טוב גם עבורנו... כל המסכים שם הם DELL 2007WFP ;D ;D ;D ;D ניסיתי ללכוד תמונה מהסרט דרך המדייה פלייר(לצורך הוכחה)-אבל לא הצלחתי :-[

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by מנטה ריי,

מצאתי את DELL 2007WFP האם קיימים נוספים ?

11. Started by yaronkle,

סוף סוף אחרי הרבה התלבטויות החלטתי ללכת על ה- vp930. חיפשתי מסך שיתאים להכל: סרטים, טלוויזיה, עריכת תמונות, חובה זוויות צפיה רחבות והכי חשוב משחקים! המסך אצלי כבר שבוע. המתנתי עם הביקורת, אולי ההתלהבות תרד (שלא) ואולי אצליח למצוא את ה- driver הקודם של ATI (אחרי שעדכון דפק את ה- VIVO). המסך מגיע עם הרגלית מורכבת, נחמד, עכשיו יש לי עוד קופסה גדולה לעליית גג. מסגרת דקה, צבע כסף. רגלית גדולה לטעמי אך לעומת זאת, זה המסך הכי יציב שראיתי. קיפלתי את הרגליות של המקלדת עצמה והנחתי על הרגלית. יושב טוב. יש לו כניסת DVI ו- 2 כניסות VGA. הגיע עם כבל DVI ו- VGA. בהדלקה הראשונית המסך בהיר מדי. חובה להנמיך אחרת תזדקקו לביקור אצל רופא עיניים. fonts: ב- 1280x1024 ברור חד ולא מעייף . מעולה. …

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אני מחפש לקנות מסך LCD 19 לעבודה בעיקר על גרפיקה ותלת מימד (עזבו אותי מההמלצה על CRT, אני כבר יודע על זה.. בחירה שלי). נתקלתי בשני המסכים האלה.. LG L1900R VS 1970HR יש כבר ביקורות על ה L1900R ? (הגרסה של ה 2 מיליסקנד והניגודיות 3000 ). ויש כמה דגמים ל 1900 והאם זה רק עיצוב או יש לזה משמעות ? מה אומרים על הדגם השני ? וכמובן אם יש חוות דעת נוספת על מסכים אחרים אני אשמח לשמוע. תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by 6600GT,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על האל סידי TOshiba 32wl67 http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=2800 אני רוצה לדעת האם שווה לקנות אותה במחסני חשמל מחר בבוקר או שבתקציב של עד 6 אלף יש משהו יותר טוב תודה.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  14. יש לי בעייה עם הגדרות הצבע והבהירות של המסך 971P כל פעם שאני נכנס למשחק ההגדרות האלו מתאפסות למצב ברירת המחדל של המסך ולא כמו שאני הגדרתי אותם (ההגדרות נעשו עי שימוש ב- MAGICTUNE וב-NATURAL COLOR PRO) וכדאי להחזיר אותם למצב שאני הגדרתי צריך לעשות ריסט למחשב. איך אני גורם להם להישמר כל הזמן? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  15. Started by parker8,

הנה המסך הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16731 עולה "רק" 2200 ש"ח, האם הוא יותר טוב מכל מסכי ה-22 אינץ' האחרים? (כולל ה-CHI MEI) תודה לעוזרים מראש

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by עמיר,

האם דגמים שונים של חברות (למשל סדרות לנובו, HP, TOSHIBA וכו') היקרים יותר מגיעים גם עם פאנלים טובים יותר ? האם כולם TN ? האם רשום איפשהו הדברים האלו ?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by X7-007,

כעיקרון אני יודע שלא קיים קשר בין Herz שבמסכי LCD ו CRT, אבל משהו שראיתי ובדקתי ושמתי לב כאשר המסך על 60ארצ ומסתכלים ב INFORMATION דרך המסך עצמו יש כמה פרטים H. frequency :64.00 khz V . Frequency : 60.09 Hz Pixel Clock : 108.03 Mhz Resolution : 1280X1024 ואז מספר המודל מספר סידורי עכשיו כשאני משנה ל 75HERZ זה מה שרואים H. Frequency : 80.05 Khz V . Frequency : 75.6 HZ Pixel Clock : 135.12 Mhz Resolution : 1280X1024 כעיקרון לפי האתר זה מה שצריך להיות האופטימלי כאשר משתמשים במסך הזה, PIXEL CLOCK 135, אבל אני ממש לא מבין את זה. מבחינת שוני שמים לב שרואים קצת יותר טוב ב 75ארצ. וגם מבחינת הדרייברים ברגע שמתקינים אותם יש הגבלה ל 60ארצ, צריך לשים PLUG & PLAY MONITOR או לא ל…

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by big mam@,

שמעתי הרבה על SONY X95F...הוא באמת הכי מומלץ לתקציב הזה? יש אנשים עם ניסיון איתו או שראו?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by Black_Citadel,

יש עליו מבצע בנועה... אני שוקל לקנות אותו, האם יש אופציות עדיפות באותו טווח מחירים (1900-2000) ? תודה רבה. למטרות משחקים, סרטים ועבודה שוטפת.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  20. Started by niv0us,

אני כבר הרבה זמן לא בטוח איזה טלוויזיה לקנות לחדר. התחלה חשבתי אולי פשוט עדיף לקנות את ה DELL 24'' כמסך מחשב וטלוויזיה וזהו. אבל אז החלטתי שהוא קצת קטן מדי והחלטתי לקנות מסך 20'' למחשב וטלויזיה. לאחר קשיים רבים החלטתי לקנות מסך 32 ול 26. 29'' היה אידאלי, אבל אין, אז החלטתי לפנק את עצמי. ואז הגעתי למצב שאני לא בטוח מה לקנות. התקציב שלי הוא 6000+- שקל. תמיד שמעתי דברים מאוד טובים על מסכי ה LCD של טושיבה, אך גם על הסמסונג. הסתכלתי על הנתונים היבשים, והסמסונג פשוט נראת טוב יותר. מה שאני לא מבין זה איך יש לכל הטושיבות נגודיות מסך כל כך נמוכה. שלושת המסכים שאני מתלבט בניהם הם: SAMSUNG LA32R71B (6500 nis SAMSUNG LA32S71B(5500 nis TOSHIBA 32WL66(5500 nis אני לא ממש מבין מה ההבדל …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. בס"ד שלום לכל חברי הפורום קבלתי מחשב חדש במתנה עם כרטיס 8800 gtx ואני לא מצליח לסדר את הצבעים שהכל ייראה יפה, המסך שלי הוא lg l204wt, אני לא יודע איך לומר לכם את פרטי שאר המערכת, אם יש איזה שהוא תוכנה שתנפיק קובץ טקסט עם כל הנתונים של המחשב, אשמח לעשות זאת ולהציג בפניכם את הנתונים. הבעיה שלי היא לא בדרייברים אלא בכיוונים של האור והניגודויות והצבע אני פשוט לא מצליח לסדר את זה שיהיה נעים לעין, מה גם שכל הגופנים כאילו זוהרים הם לא שחורים במאת האחוזים, אולי זה החיסרון של המסך, אם מישהוא יכול לייעץ לי מה לעשות אשמח מאד. תודה ענקית מראש royall

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כמו שכתבתי, מסך LCD למשחקים הכי איכותי ומומלץ בטווח ה 1500 ש"ח בגודל 19"

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  23. Started by djv,

אני עומד לקנות מסך LCD. מצא חן בעני הרעיון של מסך עם כניסה כפולה אנלוגית + דיגיטלית. האם יש הבדל באיכות התמונה בין המסכים השונים של LG בסידרה L1752 אני מתכון בין ה T שמומלץ במדור מיפרטים לבין ה TQ עם זמן תגובה נמוך יותר שעולה אותו מחיר ואולי יותר טוב.

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  24. Started by Meir787,

אחרי חיפושים ומאמצים רבים, מצאתי את המסך הנ"ל, שנראה משתלם מאוד - עם חמש שנות אחריות, זמן תגובה של 5מ"ש, כיסוי זכוכית ופיבוט - ב1630 ש"ח. האם ההצעה משתלמת ? תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים