מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, ראיתי מודעת מכירה על המסך הזה במחיר הזה. זה בדיוק המחיר של ה-2209WA כחדש אבל מכיוון שאני מעדיף מסך לא רחב, המסך הזה נראה לי כאופציה עדיפה, לפחות עבורי. השאלה היחידה היא האם המחיר הנ"ל הוא סביר? אם לא, מה ייחשב כמחיר סביר עבורו? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך SRT 19 ואני מתכוון לקנות עוד אחד LCD19 (חיבור DVI) האם אני אוכל לחבר את שניהם ? יש לי כרטיס מסך 9550 של GIGABYTE 128 MB שיש לו גם DVI.... באשר למסך אני נוטה לקנות את זה אבל שמעתי פה מישהו שמתלונן עליו שאין לו חדות ביחס לCRT הישן שהיה לו.... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424619 תודה מראש כל המגיבים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי, כבר במשך כמעט שנה אני מתכנן על קניית כרטיס והחלטתי שהחודש אני עושה את הקנייה הזו. בשום שלב לא התפתיתי אפילו לברר על AMD כיוון שאני סובל מהתמיכה הגרועה שלהם במשחקים והדרייברים המתרסקים בעלי באגים אינסופיים. לאחר שהעליתי את הנושא במקום אחר, התפלאתי לגלות שיש את אותו סיפור גם עם NVIDIA. אז אני שואל אתכם כמוצא אחרון, האם עליי לצפות לדרייברים יציבים יותר כאשר אעבור ל NVIDIA או שאתכונן לסבול מבאגים כמו ב AMD? ואם כן אז אולי עדיף לי בתקציב משוער של 1500 ש"ח + - לרכוש בעצם כרטיס מסך של AMD ולא NVIDIA? הכרטיס שארכוש הוא: GTX970. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מה צריך לבדוק כדי לדעת שהמסך בסדר... ואם יש עוד דברים חוץ מזה שכדאי לבדוק סתם כדי לדעת..
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום. קניתי מסך 2333w של סמסונג ושמתי על הרזולוציה הטבעית הבעיה שאני רואה את כל המסכי אינטרנט (כמעט) רק על חצי מרוחב המסך. יש דרך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב דיי חזק עם כרטיס מסך 4890 . את המחשב קניתי בלי מסך ונכון לעכשיו אני עם 17 אינץ' . אני מחפש לקנות מסך 23-24 אינץ' הכי זול שיש . שיתמוך בFHD + 1920X1080 + LED וכמובן שיהיה מומלץ לא משנה החנות . למרות שאת המחשב עצמו קניתי מRSM . אני אישית מאיזור הדרום אבל זה לא הכי משנה כל הצעה תיהיה טובה . טווח מחירים כמה שיותר זול לא עובר את ה1000 בשום מצב .
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנושא אומר הכל, חשיבות בינונית לסרטים\וידאו וחשיבות נמוכה למשחקים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני רוצה להשוות בין שני מסכים ובכלל לראות מסכים לפני שאני קונה (מתלבט, אגב, בין e228wfp לבין 2007wfp). הנטייה שלי היא לקנות את הקטן והיקר יותר, אבל אולי אני בכלל לא צריך את זה ואני יכולח להינות מהיתרון של הגודל מבלי להיות מופרע מהאיכות? לשם כך אני רוצה לבדוק, לראות ולהשוות במו עיני... מישהו מכיר מקום שבו אפשר לראות את המסכים זה לצד זה ולהשוות איכויות? רצוי באזור המרכז?... תודה וכל טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אודה על המלצה למסך איכותי בגודל 23" או 24" עם פנל מעטפת בצבע לבן. תודה, אבי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
על איזה מסך אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
מתלבט בין שני דגמים.. Samsung C500 LG ld550 שניהם בגודל 32" המלצות מישהו? תודה..
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך עד 800 שקל.. אני משתמש במשחקים ואינטרנט.. יש לי כרטיס מסך:HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E איזה מסך הכי כדאי?
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מחפש לחבר מסך LCD 19" למשחקים ועבודות רגילות עד 1000 ש"ח חריגה עד 100 ש"ח עדיף WIDE תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה הנתונים לפי האתר http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid=%7B5F460309-8396-402F-8A59-5C3791C5C7A2%7D מישו ראה את המסך בפעולה?
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש ורציתי המלצה למסך טוב בתקציב הזה אם זה אפשרי. המסך ישמש למשחקים, סרטים וגם לתוכנות הנדסה מכנית (סולידוורק)
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
הDell 2408WFP יוצא לא מכויל בכלל מהמפעל, אז איך אפשר לדעת איך לגרום לדיוק בצבעים עד כמה שאפשר?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחי יש את המסך הנ"ל, ובחודשים האחרונים הוא הפסיק להדלק ישר והיו צריכים לנתק את הכבלים ולחברם. לבסוף הוא לא נדלק יותר. המסך מזוהה במערכת ההפעלה ב Screen resolution, אבל לא מגיב, והאור הכחול שהיה בכפתור ההדלקה לא פועל גם כן. הוא נקנה ב 2007 אז כמובן שאין אחריות, אז האם ניתן לגרום לו איכשהו לחזור לעבוד?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה למסך 19 אינץ' בפורמט רחב שלא יעלה על 2000 שקלים. הוא בעיקר ישומש למשחקים. בבקשה תעזרו לי המסך שלי התחיל להבהב ולהכאיב לעיניים. תודה מראש !
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את הLG E2360 שלי במסך 23" אחר כי אני עובד הרבה מול המסך בקריאת טקסט ואני מוצא שהמסך הזה מאמץ מאוד את העיניים והן נהיות אדומות במהירות, יש למישהו המלצה למסך בגודל 23"-24" במחיר זול יחסית שאני אוכל לשבת מולו כמה שעות כל יום בלי בעיה? אני צופה גם בסדרות וסרטים מדי פעם אז אל תמליצו על מסך E-ink או משהו כזה
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני מרכיב מערכת עריכה לקולגה שלי. מפרט המחשב די סגור. ועכשיו נותר להזמין זוג מסכים שישמשו אותה לעריכה. היא עורכת מעל 20 שנה בערוץ הראשון וכו. אם זה משנה למשהו - היא עורכת על אוויד, פלאטפורמה: האיקנטוש וPC. חשבתי שיתאים לה זוג מסכי 22". הרבה פיקסלים עברו בעולם המסכים מאז שרכשתי את הDELL 2407WFP וה-DELL 2007FP שלי בנקסטופ. אני רואה שיעקב עדין מככב פה במכירות הקבוצתיות. בקיצור אשמח להמלצה על מסכים איכותיים שישרתו אותה. היא עורכת OFFLINE ככה שדיוק צבע כדאי שיהיה אבל לא צריך להיות משהו מטורף של EIZO... מבחינת תקציב - אני לא ממש סגור אבל לדעתי היא יכולה להשקיע עד 2000 בכל מסך. ראיתי בכתבה: ביקורות וקישורים בנושא LCD שהDELL וה-ASUS (כמה מפתיע) מככבים. אני זוכר שבזמנו דגם ה22" א…
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט קשות איזה LCD לרכוש בקרוב , המטרה היא יותר PS3 , וגם סרטים מהמחשב HD . העניין הוא כזה , גודל החדר שלי הוא 2.80מ' על 3.70מ' .. המרחק צפיה הוא יהיה כ-2מ' בערך מהמיטה . אני רוצה FHD אבל לא יודע אם לקחת 32 או 37 . המחירים גם שונים התקציב שלי הוא 3.5K . רציתי לשמוע חוות דעת על דגמים שאתם ממליצים . נ.ב הPS3 באמת מצריך שימוש מלא ב- FHD ? במשחקים או רק בסרטים ? אני צריך בכלל את המושג FHD למשחקים או ש HD READY יכול לפתור את הבעיה גם כן ?! תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמובן שיהיה איכותי, ונוח לשימוש. תקציב - אני עוד לא בטוח לגבי זה, לכן אשמח לקבל אפשרויות מכל קשתות התקציב האפשרי. תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל פרטים על המסך הזה אם הוא טוב בשביל משחקים וסרטים ואם לא אז על איזה מסך ללכת?! (אגב ה24 אינץ' של דל אזל במלאי אז הוא יורד מהאופציה) תודה
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
האם כשאתה משחק במשחק ברזולוציה ביחס של 4:3 על מסך 22 רחב שהיחס שלו הוא 16:10 האם לאורך זמן עלול לקרות משהו למסך.....??? חברה בבקשה קצת עזרה! :-\
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-