מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
אפשר לקבל המלצה למסך 17 אינ'ץ בסביבות 1000 ש"ח ? השימושים הם בעיקר אינטרנט וגרפיקה ממוחשבת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה מסך למשחקים,סרטים,עבודות וגלישה באינטרנט בתקציב של 1100 ש"ח בלי חריגה. יש איזשהוא המלצות במחיר האלו למסכים טובים? לפחות אני רוצה שיהיו מומלצים והכי טובים ביחס למחיר שלהם. ורציתי לשאול שאלה, הבנתי שאפשר להקטין את הרזולוציה של המסך וצריך גם לעשות עוד משהו על מנת שלא יהיה לי תצוגה של מסך נמתחת וגרועה, אז מה בנוסף אני צריך לשנות כשאני מקטין את הרזולוציה על מנת שלא יהיה לי מסך מתוח ותצוגה פחות טובה בהרבה? ואיפה משנים אותו? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מצאתי את המסך הזה: http://www.spacenet.co.il/Product.asp?Pid=ACER-S221HQL&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=15&aff=Zap〈=he נראה לי קצת הזוי 600 ש"ח למסך כזה אבל אני יראה מה אתם אומרים. אני צריך מסך שירוץ טוב עם משחקים וסרטים. רצוי 21.5", יחס ניגודיות גבוה ובכללי מסך טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז אני צריך מסך 22 ואני רוצה שהוא יהיה בעל פאנל tn מכיוון שאני לא עומד לשלם 65-70 % יותר על מסך שהיתרון שלו זה זויות צפיה (יש לי lg ישן 17 אינץ ואני מסתדר מצויין עם הזויות) וחוץ מזה אני עומד לקנות גם xbox אז אני לא יכל להסתפק ביציאה אחת. אני צריך המלצה למסך tn עם איכות התצוגה הטובה ביותר ושיהיו לו לפחות 2 יציאות (עדיפות לhdmi אבל לא חייב) תודה ולילה טוב.
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תשמעו אני לא כך כך מבין במסכי מחשב סרטים 1080p ומשחקים כמו COD MW3, CRYSIS 2 אני רוצה רוחב המסך 16x10 וFULL HD ויצרן איכותי שישמר לי שנים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש שימושים: כיום יש לי מסך SMSNG 2234BW פאנל TN הכי חשוב לי שהוא לא יעייף את העיניים, בעיקר קריאה מסמכים, קצת משחקים וסרטים התלבטות בין פאנל IPS ל VA ? למרות שהבנתי שVA יותר מתאים לקריאה... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי קניתי לפני כמה ימים מסך ASUS VG249Q אבל החזרתי אותו כי הוא היה פגום, וגם איכות התמונה לא הייתה טובה בכלל וגם עכשיו יש בלק פריידי בעולם אז אולי אפשר להזמין מאתרים בחו"ל המסך שהחזרתי היה 144HZ ופעם ראשונה שאני משתמש ב-144HZ וזה נחמד אז עדיפות שיהיה 144HZ או (אולי 120 גם מספיק?) ואם אפשר שיהיה IPS. ושאיכות התמונה תהיה טובה, שיהיה חד, אז אולי אפילו צריך 1440P ולא FHD כי התמונה באסוס הייתה זוועה יצאו לי העיניים תודה
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי. אני מחפש מסך מחשב עם רזולוציית 4K. פאנל IPS. אני עדיין לא סגור על רזולוציה אבל כנראה מ-24 עד 27. מה מתאים יותר ל4K? תודה. כרטיס מסך: GTX1080 אם זה משנה.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצות למסך מחשב איכותי. בין 24 ל-27 אינצ', עם רזולוציה של 1920x1080, שתהיה כניסת HDMI. תקציב עד 2,500. ראיתי שרובכם ממליצים על ה-U2412M,הבעיה שאין לו חיבור HDMI. תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך מחשב למשחקים וסרטים כרטיס מסך HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E אני כרגע מתלבט בין LG W2486L DELL 2209WA SAMSUNG F2380 על כולם שמעתי ביקורות טובות חוץ מהLG שעליו שמעתי המון רעות אבל מי שקנה אותו ממש מרוצה אם יש לכם מסך אחר להמליץ גם מתקבל תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב, התקציב הוא עד 1000 שקל, עדיף כמה שיותר דק, כולל כניסת HDMI השימושים בו הם רגילים למדי, אינטרנט, לימודים, תמונות, וידאו (סיכוי קלוש למשחקים)...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אשמח לקבל המלצה למסך FHD 37-42 אינץ אין צורך במהירות רענון גבוהה מ60hz אני מאוד לא בקיא במחירי המסכים כיום אז נניח ואני מחפש משהו באזור ה1500 שקל, אם זה מעל או מתחת ל1500 אז ממש לא נורא, סתם זרקתי מספר. המסך ישמש גם לצפייה בטלוויזיה עם חיבור HDMI וגם למשחקי מחשב (המטרה כמובן שעל משחקי המחשב הוא ייתן תצוגה יפה מאוד) כיוון שהמסך ישמש גם כטלוויזיה, אני אצפה בו מזוויות שונות, אז אשמח להמנע ממסך שצפייה מזווית מסוימת בו יוצרת בעיה. אין צורך בתמיכה ברזולוציה גבוהה מ1920*1080 (אני מניח שהדרישה של FHD שקולה לזו). יחובר למחשב עם 970GTX 4GB . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למסך מחשב לא גדול עם חיבור HDMI עד 500 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מפרט של המחשב: I5 4590 / 1150 Tray Gigabyte GTX970 Gaming G1 עוד משהו קריטי? לגבי מחיר אני באמת לא יודע ואני לא בעניינים בכלל.. (אני מניח שבסביבות ה700?) סומך עליכם אני רוצה מסך Full HD (הבנתי שמדובר ב1920x1080) בגודל "24-"23. ייעוד המסך הוא לגיימינג כבד. שאלות: מסך בלי חיבור HDMI, עדיין יכול להיות Full HD? אם כן, איך? כמה קריטי עניין התגובה (ms)? כמה קריטי הHz? המחירים של hz גבוה מטורפים!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך מחשב לסרטים ומשחקים אני כרגע משתמש במסך של viewsonic pf775 שזה מסך CRT בן 16 שעובד ברזולוציה של 1400 על 1050 לפני מספר ימים הוא נהיה מעט חשוך יותר ואז שב לפעול תקין כבר כמה ימים זה ככה אז אני מחפש להחליף אם יש משהו שיעבוד כמו המסך הזה ניסיתי מספר פעמים לשים מסך דק אבל הם פולטים יותר מידי אור יש מלא ריבועים קטנים על המסך השחור הוא לא שחור והאור במסך מהבהב די דומה לפלורוסנט יש לי שני מסכים שקיבלתי פיליפס 236vl LG flatron L1954sm שניהם היו מחוברים בין 5 ל 10 דקות לפני חזרתי למסך CRT שבוא אני רואה הרבה יותר טוב ניכנסתי לזאפ לראות דגמים של מסכים ויש שם מושגים שאני לא מכיר מה זה אלו W-LED TFT TN VA PLS IPS MVA IGZO AD-PLS AH-IPS In-plane P-MVA S-PVA …
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך טלויזיה שאני יוכל לצפות באינטרנט מרחוק כמו שרואים בטלויזיה רגילה , אני לא יושב על כסא ושולחו מחשב אני עושה הכול מרחוק .. קניתי בעבר סמסונג 32 והיה ממש סיפור מהתחת לשחק עם ההגדרות כדי לראות את כל המסך וגם עם הכיתוב קריא ונורמלי ולא הצלחתי ... חשבתי ללכת על מסך 42 אינץ אולי ככה הכיתוב יהיה גדול ... אין לי מושג למה אבל ברזולוציה 800-600 המסך נותן את התצוגה הכי טובה מרחוק אם מעלים את הרזולוציה ומשחקים עם הגופנים רואים חלקים מהמסך אני רוצה פשוט לחבר את המסך למחשב וזהו ולגלוש ברזולוציה 1024-768 מינימום נמאס לי לגלוש ב 800-600 כדי לראות סביר . צריך המצלמה למסך בקשר למחיר לא תהיה בעיה עד 5-6K תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן , אני רוצה לשדרג את מסך ה 21.5' למשהו יותר רציני , ועל הדרך לכלול בוא TV .. חשבתי התחלה על טלוויזיה רגילה 32' , אבל זה גדול לי מידיי.. לכן אני סגור כרגע על 27'. התקציב הוא עד 2000 ש"ח ... אני לא מחפש פנלי IPS מטורפים למרות שהיה נחמד אם יהייה כזה. השימושים הם בעיקר לקריאת טקסטים , סרטים , ממש קצת משחקים , וטלוויזיה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך מחשב עד 1000 ש"ח לצרכי משחקים ואינטרנט, וקצת סרטים. - קצת סרטים כי בעיקרון המחשב גם יהיה מחובר למסך 32", אז סרטים אני יראה ב32". המסך יהיה מחובר לכרטיס מסך GTX260
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך מחשב, עדיף מיד שניה (שיהיה זול), שיש בו את הדברים הבאים: תמיכה בFULL HD חשוב מאוד לא HD READY. 3MS ומטה ניגודיות יחסית גבוהה חברה אמינה (לא כמו ITT או משהו כזה :-X) וזהו ;D אגב, אמרו לי שיש שינוי עצום בין 5-4-3MS. האם הוא באמת שינוי חשוב? אני רוצה מסך שיחזיק כמה שנים טובות ורציתי לדעת אם זה תלוי גם במהירות תגובה עריכה: חבר שלי הציע לי DELL E228WFP SAMSUNG 2253BW 3 DELL 2007WFP אבל הבנתי שלא כל הדגמים האלו תומכים בFULL HD, יש להם MS גבוה והניגודיות די נמוכה. תודה רבה על העזרה מראש, גיל
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
המסך ימוקם במספרה..ויחובר אליו גם ממיר של YES כנראה.. התקציב 1500-2000 ש"ח תודה רבה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שימושים עיקריים : לראות סרטים , שיראה סרטים באיכות טובה משחקים , שלא יהיה מריחות במשחקים גלישה באינטרנט, שהטקסט באינטרנט יהיה חד עכשיו אני יודע שיש את כל הקטע של הפאנלים וזה ואני לא מבין כלכך בזה... הייתי רוצה לדעת אם פאנן TN יעמוד בדרישות שרשמתי למטה ואם לא אז איזה פאנל הכי מתאים לדרישות. המחיר שאני מחפש לא ממש גבוה בערך 1500-1600 לא יותר מזה תודה רבה רבה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר הרבה מאוד זמן אני רוצה לקנות מסך מחשב 19 אינץ' אבל אני לא יודע איזה מסך כדי אני בעיקר משחק במחשב במשחקים כבדים אפשר המלצות למסכים 19 אינץ' עד 2700 שקל תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך טוב שישמש כמחשב וגם כטלוויזיה (הכוונה גם לממיר, לא רק DVD) שיתאים בעיקר למשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט. מבחינת רזולוציה, כמובן שחשבתי על 1920X1080, אך מה לגבי 1920X1200? יתאים יותר/פחות? או לחלופין 1680X1050 לגבי מרחקים, כשיהיה מחשב המרחק יהיה בערך 60-70 סנטימטר. כשהוא טלוויזיה, בערך 2.5 מטר. איזה גודל הכי יתאים? התקציב שלי הוא עד 2000 גג, עדיף באזור 1500. אני מבין שהדרישות שלי אולי קצת לא הגיוניות מבחינת מרחקים...אם אין שום מסך שיתאים אני אנסה לבלגן קצת את החדר, לראות איך אפשר לסדר את הדברים. או שמקסימום נחכה ונחסוך עוד קצת כסף :-\ תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-