מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין להחליף את המסך הקיים שלי למסך גדול יותר ושיתמוך לי ב-1080P כמובן, הצריכים של הם למשחקים כבדים וסרטים וסדרות ב-HD. מרוב הדגמים שראיתי אני די התבלבלתי כבר, הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא 8800GT, המחשב שלי תומך בשתי כרטיסי מסך בו זמנית, האם אני יצתרך לקנות עוד כרטיס מסך בשביל להריץ משחקים ברוזולציות גבוהות יותר כגון 1600X1200 או אפילו 1980X1200?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך 24 , למטרת סרטים בעיקר, גלישה באינטרנט, ומעט מאוד משחקים ... חשוב שתהיה רזולוציה של 1920X1080 לפחות, וסוג הפנאל פחות משנה לבחור, כי אני יודע שהדעה הרווחת בפורום היא ללכת על פנאל איכותי כ IPS , אבל התקציב לא מאפשר גם 24 גם FULL HD וגם פנאל איכותי . לכן העדיפות היא ל 24, FULL HD ופנאל פחות איכותי . תקציב 1500 ש"ח . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כותרת. כרגע חשבתי על ה SAMSUNG דגם 2494HS, יש יותר טובים באותו מחיר או באותה איכות וזולים יותר?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט, אופיס, משחקים - לא סרטים. הצרכים שלי כדלקמן- 1. חשוב לי: אחריות טובה לגבי פיקסלים תקועים, זליגה מהשוליים וכו'. 2. לא כ"כ חשוב: איכות תמונה. בעבר השתמשתי במסכי TN של יונדאי ו-polyview לתקופות ארוכות, מספיק טוב בשבילי. רק שלא יהיה זוועה. 3. בא לי אבל לא הכרחי: 1200 פיקסלים גובה במקום 1080. led backlight HDMI בנוסף ל-DVI VESA mount (יעני, לא LG). תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בטוח שיש פה המון אנשים שמבינים קצת יותר ממני ויש להם קצת יותר ניסיון אז הייתי רוצה לשאול להמלצתכם אני עובד המון על המחשב שעות ארוכות והמסך שיש לי כרגע הוא LG 226WTQ ואני בכלל לא מרוצה ממנו... אני שוקל בין ה Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp Black ל Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp Black ו Samsung 24 LCD 2443BW מה הכי טוב? מה שאני בעיקר מחפש זה מסך חד מאוד אם צבעים טובים...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך מחשב 24". המחשב כרגע מיועד לגיימינג (בעתיד אני כנראה אקנה גם כרטיס TV ויהפוך אותו לטלויזיה רגילה). התכוונתי בהתחלה לקנות את המסך הזה- MW221C , אבל אחרי שידרוג הכרטיס מסך ל- HD4870 1024MB מהגירסה של החצי ג'יגה, החלטתי לשדרג גם את המסך... התקציב הוא בסביבות 1500 פלוס מינוס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
תודה רבה מראש. אני פשוט לא בטוח לגבי ה-DELL שרציתי ואני לא יודע אם ישנם מסכים יותר טובים.
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל המלצה למסך 24" תקציב עד 4000 ש"ח. בעבר המליצו על מסך dell 2408wfp, אך אני רואה שהוא כבר לא קיים בחניות (אולי הדגם ירד מייצור...). מטרות שימוש: סרטים ועבודות באופיס. תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף את המסך הישן במסך חדש, חשבתי על 26", תגידו לי אם זה גדול מידיי לשימושים שלי.. למסך ישמש בתור טלוויזיה + מחשב, הוא יתלה על הקיר, המרחק צפיה הוא משהו כמו מטר - מטר וחצי. התקציב שלי הוא עד 2200 שקל (כמובן שעדיף פחות..). ראיתי את המסך T260HD של סמסונג, מומלץ? תודה לעוזרים (:
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אהלן אני חדש כאן... אני זקוק לעזרה בקניית מסך מחשב בגודל 26 או 27. ראיתי שאין יותר מדי אפשרויות בגדלים האלה. השימושים של המסך די כלליים החל מגלישה שוטפת באינטרנט,צפיה ועריכה של תמונות ועד לסרטים ומשחקי מחשב כבדים. התקציב הוא 2000 אך די גמיש ויש אפשרות לחרוג במידה ושווה. תודה מראש על העזרה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ישמש לאינטרנט, משחקים, קצת סדרות ואופיס. מעדיף או שוקל לנסות קעור. האם זאת תקופה מתאימה לקנות עכשיו מסך או ששווה לחכות ל 4k ו hdr או שאין על מה לדבר במחירים האלו?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי מסך Hanns.G HG281 28" ששימש אותי נאמנה עד היום (מעל 5 שנים), לאחרונה הוא התחיל לקרטע, ואני זקוק להמלצה למסך/מסכים חדשים. השימוש שלי שהדגש עליו הוא הרבה שעות של עריכה גרפית וכתיבת קוד. אני מחפש מסך 27+ אינצ' או 2 מסכי 24 אינצ' עם פנל איכותי IPS, רזולוציה של 1920x1200 ומעלה, במחיר כמה שיותר זול (עד 2,500ש"ח~). עוד לא יצא לי לעבוד עם 2 מסכים במקביל (כלומר שאחד מרחיב את השני), מה החיסרון בזה ? כמה מציקה המסגרת של המסכים במצב זה ? כמה זה משפיע על העומס על הכרטיס מסך במשחקים עתירי גרפיקה (ברשותי Sapphire HD6950@6970 2GB GDDR5) ? תודה
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אהלן, המסך ישמש בעיקר ללמידה (מעט מאד למשחקים), תקציב 1200 ש"ח עם חריגה של עד 300. חשבתי על המסך P2719H של DELL המלצות על מסכים אחרים יתקבלו בברכה, אופציה לקנייה מחו"ל גם במידה ויש אפשרות לממש את האחריות בארץ. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי צריך בבקשה המלצה למסך מחשב/טלוויזיה 27" המסך הולך לשמש כטלוויזיה, ולכן חשוב ש: 1) רמקולים מובנים עם ווליום חזק יחסית 2) אנדרואיד מובנה 3) מתלה vesa 4) ספק כוח פנימי ולא שנאי חיצוני תודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסכים לעבודה משרדית בתקציב של עד 700 ש"ח, רצוי שיהיו שוליים כמה שיותר קטנים כי אני הולך לשים 2 אחד ליד השני. אך זה לא הפרמטר העיקרי, כמובן שאני לא רוצה מסך עם צבעים ובהירות ממש גרועים רק בשביל לקבל שוליים. כמו כן אני הולך לקנות באזור ה-6 מסכים אז אם למישהו במקרה יש מוכר שיכול לעשות מחיר יותר טוב בקניה כזאת, אני גם אשמח. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך בגודל 32", עם רזולוציית FULL HD, השימוש במסך הוא בעיקר לסרטים/סדרות, גם לעריכה(עריכת מוסיקה בתוכנת CUBASE) וגם קצת למשחקים. כעיקרון, אני מתכנן לחבר את המסך(שאני מעריך שבמחיר של כ1700 ש"ח צריך להיות מסך טלוויזיה) כתצוגה נוספת לLCD 19" הרגיל שמחובר למחשב. בעבר שאלתי בפורום אם מסך 32" במחיר כזה יכול לשמש כמסך מחשב איכותי למשחקים/סרטים/עריכה ונעניתי בחיוב ולכן אני רוצה לדעת בתחום המחיר הזה(כ1700 ש"ח) מה המסך הכי כדאי לשימושים אלו, ואולי אפילו להפוך אותו לתצוגה הבלעדית של המחשב. תודה, עופר.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אחרי שהזמנתי מחשב חדש לצורך ניגון סרטי FHD. אני מעוניין לרכוש מסך 37 אינץ' לחדר. תקציב 4K ש"ח. חשבתי בכיוון של סמסונג LA37B530 . יש למישהו נסיון איתה או המלצות אחרות? חשוב 3 כניסות HDMI 1.3. ותמיכה ברזולוציה טבעית דרך HDMI של 1920X1080.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה למסך בגדול 24", המסך משמש בעיקר לעיצוב גרפי ומשחקים. התקציב 900-1200 ש"ח אני לא ממש מבין בתחום, וקראתי פה המון תגובות והמלצות. והגעתי למסכים האלה: Dell U2412M LED http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801365 LG LED E2442T http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8820 הצעות אחרות יתקבלו בברכה תודה רבה לעזורים!
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למסך LCD שישמש לעבודה משרדית במרפאה. התקציב הוא 1200 שח וכמה שפחות יותר טוב. המסך צריך להיות אמין ושיעבוד מספר רב של שעות. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך דק 17 אינץ' למשחקים... אין תקציב פשוט תביאו הצעות אבל אל תגזימו במחיר ואם זה עוזר לכם הכרטיס שהולך להיותת לי זה x1950pro תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, שבוע הבא כנראה אני מזמין את המחשב (E6750+8800GT) ואני צריך המלצה למסך LCD חדש. התקציב הוא בערך 1450 שקל ועדיף פחות.. בהתחלה היה 1800 אבל אני מעדיף לחסוך לפחות במסך.. אני צריך את המסך האיכותי ביותר לתקציב הזה ולמחשב החדש שמיועד למשחקים כבדים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך LCD עד 1500 שקל (אפשר לחרוג טיפה) שיהיה מיועד למשחקים וסרטים (וחשוב שגם יהיה יפה חח) תודה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אז ההתלבטות היא בין אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=14882 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5080 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=14622 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=451&category_id=011& בעיקר בין אלה... פתוח להצעות בעקרון שיהיה מסך ממש טוב בנוי טוב בלי בעיות ושיהיה אחריות טובה לפיקסלים שרופים והכול. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך LCD 17 אינץ' לצורכי עבודה במחשב כגון: גלישה באינטרנט,משחקים וכל הדברים השוטפים יש אפשרות לחריגה קלה מהתקציב אבל עדיף את מה שהגדרתי פרט ששכחתי לציין זה שהכרטיס מסך הוא GEFORCE FX 5200
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-