מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך של AOC כבר איזה שנתיים ואני מחבר אותו עכשיו ורואה הכול שחור רק בקושי בקושי דברים על המסך בדקתי שהבעיה לא בכבלים ולא במחשב יש למישהו פתרון או שזה קרה לו גם?? תודה
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
עם חנות מחייבת לכך שהיבואן שלה הוא CMS האם זה אומר שהגרסה תהיה A04, והפאנל S-IPS ??
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני מעוניין מאוד לקנות את המסך הזה Samsung S24D360HL איך הוא לתקציב, הוא עולה 1000+- שקל ואם יש משהו יותר טוב לתקציב ואם כן אז הסבר.
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות אותו? או שיש מסכי 22" בתקציב דומה יותר טוובים (1500-2000 ש"ח) ומי נותן עליו אחריות בארץ? ניב
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אני לא בטוח ש- "24 לא גדול מידי לשולחן העבודה שלי. מעל השולחן יש מדף שנמצא בגובה 45 ס"מ . המדף לא עמוק (20 ס"מ) אבל אם אני לא רוצה להיות קרוב מידי למסך נראה לי שאצטרך למקם אותו מתחתיו, כך שיש מגבלת גובה של 45 ס"מ. עומק השולחן כ- 80 ס"מ, ה אורך 140. אשמח לקבל התייחסות. אני עובר מ- "15 אז לחילפוין אלך על 20 או 22 למרות שאני מבין שב- 22 אין מבחר. האם הקפיצה ל-24 מוצדקת ? לגבי הדגם, לאור מה שקראתי (עדיין לא ראיתי) חשבתי על 2407wfp אם אצליח להשיג או 2408. האם זו בחירה נכונה או יש למישהו משהו אחר להציע ? אני חושב לחבר למסך שני מחשבים, אחד ישן, עם כרטיס מסך ישן ב- VGA והשני ב- DVI האם זה אפשרי בדגמים האלו ? המחשב שיוחבר ב- DVI מצוייד ב- 8600GT עם 512MB האם זה מספק ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התחדשתי לי במחשב חדש(i5-760,8GB DDR3,GTX460) שלאחריו הגיע מסך-טלוויזיה של פיליפס בגודל 37 אינץ'. זה הדגם הספציפי: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=762537 בחרתי בדגם הספציפי הזה כי אהבתי את הנתונים שלו והביקורות עליו היו טובות, ולא סתם, אני ממש מרוצה ממנו. רק יש בעייה אחת, אתם יודעים..קטנה כזאת. שממש ממש מעצבנת. המסך מחובר למחשב דרך כאבל DVI>HDMI, ויש נפילות handshake באופן תדיר. אם זה בגלישה באינטרנט פתאום אתר רנדומלי יחליט לכבות את המסך. HWZONE כבר בבלאק-ליסט שלי זה כמה ימים, פייסבוק גם נכנס לרשימה פה ושם. בחיפוש אינטנסיבי שלי בגוגל מצאתי שזה בעייה כלל עולמית (כן כן), אין לה פיתרון, והיא נובעת ככל הנראה מבעיית דרייברים. גם ATI וגם NVIDI…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך, אבל חשוב לי שאוכל להחזיר אותו אם יש בו פיקסלים מתים או תאורה לא אחידה. האם יש הבדל בין החנויות הזולות שמוכרות אותו? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קטע קצת מעצבן, האם אפשר לנעול את הפיבוט במסך הנל ? הוא כל הזמן מסתובב לצדדים, ולא ממש רשום בהוראות אם אפשר למנעול את הפיווט ושהוא ישאר ישר בלי לזול כל פעם שאני מכוון אותו... אודה לתשובה, תודה תראש
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שבת שלום לכל חברי הפורום ! כרגע אני מרכיב מחשב ומחפש מסך בשבילו , אין יעוד מסויים , המסך אמור לשמש למשחקים גלישה באינטרנט , תוכנות וכו' התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח . מבקש המצלמה ממכם . תודה.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
המסך נראה לי בוהק מדי... ואז אני מוריד בהירות והלבן נראה לי אפור מדי... ואז אני מעלה בהירות ומוריד ניגודיות והוא נראה לי חשוך מדי... מה הערכים שלכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD 32 אינץ בעלות של עד 5000 ש"ח יש מבצע עכשיו על טלויזיות Hisense דגם: LCD3233EU מישהו שמע על ביקורות או יודע משהו על הטלויזיה ויכול לתת המלצות?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
כרגעישליאתה2343 בעלרזולוציהשל2048*1152 5MS 20000:1 אנילאממשמרוצהממנוחשבתיעלה2370 1920*1080 2MS 50000:1 שווהלילהוסיףעוד 50$בשבילהמסךהזההואמיועדבעיקרלמחקים... תודה.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
מישהו יודע מה נסגר מבחינת המלאי שלו בארץ?? המחירים פשוט זינקו וחנויות רבות רשמו שאזל... יש צפי מתי יגיע מלאי חדש? ובכלל אם יש איפשהו במחיר סביר ?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסך LG 1970HR, אחרי זמן מסויים שהוא כבוי ואני מדליק אותו הוא מתחיל להבהב בסטים כלומר בהתחלה הוא מהבהב לאט מספר פעמים אחרי זה הפסקה אחרי זה יותר מהר ואז עוד הפסקה ועוד פעם מהר יותר. בדקתי את הכבל חשמל ואת כבל המסך DVI (ניתקתי את הכבלים והדלקתי את המסך). יכול להיות שזה ה adapter? מה זה עוד יכול להיות איך אני יכול לבדוק את זה והאם אפשר לתקן?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
לאחר קריאת כל הפורומים/ביקורות ולאחר בחינה פיזית של אופיס/סרטים מול מסכים אחרים רכשתי את הצעצוע הזה ויש לי אותו כחודשיים סה"כ מרוצה מה"צעצוע" וביצועיו ביומיום נקודות שכן הטרידו: כפתורי תפריט בצד לא נוחים תוכנת ה- f-forte manager עבדה רק אחרי שהחלפתי את כרטיס המסך שלי בכרטיס חדש יותר (RADEON HD 3650) ועקב לוח האם הוותיק שלי נאלצתי לחפש גירסת AGP אותם קשה להשיג היום נאלצתי לוותר על חיבור המסך למחשב דרך כרטיס הטלוויזיה החיצוני שלי (IT-901 TV Box) מכיוון שחיבור זה לא איפשר ל- fortemanager לזהות את המסך (דבר שאושר גם ע"י תחנת השרות של הספק , ח.י., אליו הבאתי את המסך לבדיקה) כפי שאמרתי, מעבר לנקודות אלו, המוצר מספק את הסחורה יפה מאוד!
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
עם דגש על שני הצדדים של הספקטרום הצרכני, HP חושפת בתערוכת CES את ה-Stream, מיני-מחשב עם תג מחיר עוד יותר קטן, לצד משפחת מסכים חדשה המציעה רזולוציות של 4K ו-5K לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%9e%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%99%d7%aa-5k-%d7%95%d7%92%d7%9d-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%91%d7%a4/
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שמתי לב למסכים של אפל יש תצוגה מאד ייחודית, בין אם מדובר במסך, במאקים (אפילו ישנים יחסית), במחשב נייד אפל ואפילו באייפון, סוג של בהירות\הברקה מסוימת. רציתי לשאול אם זה סוג של טכנולוגיה שקיימת במסכים נוספים או שזה האופי הייחודי של מסכי אפל ? תודה
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב למשחקים אבל אני צריך מסך טוב אני חייב המלצה למסך טוב עד 1500 שח ואני רוצה מסך 22 אינץ תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
הגודל 22 אינץ לפחות. אסור שיהיה פנל TN {חשוב שאפשר לראות בו מכול זווית מבלי שהצבעים ישתנו} {מיועד לגרפיקה של דפוס} שיראה כמה שיותר צבעים {ניגודיות} מחיר לא משנה העיקר שהמסך יהיה איכותי מעל לסטנדרט. בברכה ארז
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג לאבא הקשיש שלי את מסך המחשב מ-CRT 17. הוא בכלל לא רואה סרטים ובטח שלא משחק ולכן אני חושב שממש אין טעם בקניית מסך רחב. 1. האם בכלל עוד ניתן למצוא מסכים שאינם רחבים? בחיפוש שעשיתי באתרים ממש לא הצלחתי למצוא מסכים כאלה. 2. אני רוצה לקנות לו מסך 19", אבל אם המסך רחב אז הרוחב בא על חשבון הגובה. איזה גודל מסך רחב ייתן גובה כמו של 19" מסך רגיל? (מקווה שהשאלה ברורה) 3. האם הגדלת המסך והרזולוציה בהכרח גם תקטין את הפונטים? גם ככה מתחיל להיות לו קשה לקרוא מהמסך. אשמח לקבל תשובות ואף המלצות למסכים. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך טוב לעבודה משרדית בסביבות ה1600/1500 ש"ח. אין צורך למשחקים או סרטים וכו', פשוט שתהיה בהירות תמונה וחדות בקריאת מיילים\word וכו'... מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על דגמים מתאימים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
-
ראיתי בכמה מקומות שכתוב את הניגודיות ואז ORIGINAL 1:1000 לדוגמא (Contrast Ratio 1:40,000iDCR (1:1,000 Original מה הORIGINAL אומר? ומזה הi בiDCR?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה? איך הוא טוב? תודה מראש!! http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000TlU2LRoW5edHevaRyF6g9yA:12bbi68k5?id=4037750&pr=QJ5&N=2%2031512%2030250&sgID=10
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
מישהו מכיר מקום שבו ניתן לראות יחסית הרבה מסכים 20-22" בתצוגה? הייתי מואד רוצה לראות את המסך עובד לפני שאני קונה אותו... תודה, פבל.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-