עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by verynoti,

איך אני יודע איזה פאנל יש לכל מסך כי אם אני מסתכל בחנות על מסך מסויים לא בדיוק רשום לי איזה פאנל יש למכשיר

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  2. אני אוטוטו קונה מחשב חדש בתקציב מופרז קצת יש לי מסך CRT 17" של LG ואני מחפש מסך אבל ראיתי פה בפורום שמדברים על מושגים שאני לא מבין השימושים שלי במחשב :משחקים + גלישה + עבודה עם תוכנות כגון אוטוקאד יש כמה מסכים "19 שראיתי היום אבל לא יודע עד כמה הם טובים כולם של סמסונג 931C 931BF 971P ואיך המסכים של ASUS תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by la_pumik,

שלום אני רוצה מסך 19 אינץ עד 1500 ש"ח ראיתי שממליצים על SONY X95F האם תיהיה לי בעיה לראות איתו סרטים בגלל שהוא 8 מילי שניות? האם באמת הוא הכי שווה? אני משתמש למטרות של וורד, אינטרנט, סרטים. תודה.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by snapdragon,

איך מנקים מסך LCD ? איך שומרים עליו, ממה צריך במיוחד להזהר ? תודה.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  5. יש כל שעה, אף אחד לא נותן הצעות זה יוצא איזה 500 ש"ח מתחת לשוק. תתכבדו. רק הצעת יעול , לא להכנס למלחמת מחירים. אם מישהו כבר הציע אז תחכו לשעה הבאה לתורכם. (ב15:00 אף אחד לא הציע עד הסוף, הסתכלתי וחיכיתי , ב 16:00 הייתי יחידי והצעתי 30 שניות לפני הסוף) התקשרתי לספק, ואני מתכוון לבוא לעשות בדיקת פיקסלים עם המסירה. אח"כ 3 שנות אחריות בבית :-) --- כן, אני יודע שזה TN, נלקח בחשבון. תודה

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by guya2007,

שלום, אני צריך המלצה מחברי הפורום, אני עומד לקנות מחשב חדש, ונתקעתי בבחירת מסך... אני צריך מסך בגודל 19 אינץ. ההתלבטות שלי, היא איזה לקנות רחב או רגיל (4:3). האמת שאני לא פריק של משחקים, אולי פה ושם, בעיקר לאינטרנט, מידי פעם לראות סרט במחשב.. מה ההבדלים ביניהם? ועד כמה חשוב המילי שניות לדקה? אם אני אקנה רחב, איך תהיה לי תצוגרת דפי האינטרנט, ויש לכם מסך להמליץ לי עד 1500 תודה..

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  7. Started by Looking4aLCD,

שלום, ברצוני לחבר את ה- PS2 שלי (SLIM) למסך החדש שלי DELL 2407 24 אינצ'.. הבעיה היא כשאני מחבר את הקונקטור הצהוב (component) למסך אני רואה את הלוגו של ה- PLAYSTATION אבל כשהוא מנסה להעלות את המשחק אני רואה מסך שחור ... מה הבעיה ואיך אני יכול לתקן את זה תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יכול להיות שפספסתי משהו, אבל יש דבר אחד שלא כל כך ברור לי- מה לגבי אותם המסכים של מותגים ידועים (כגון סמסונג, LG )שמתפרסמים כל הזמן בקטלוגים של "באג" "אופיס דיפו" וכדומה? האם כולם שם מסכי TN? האם אין שם מסכים "ראויים", שיכולים להתחרות ב-DELL שעליו כולם מדברים? השאלה נשאלת מכיוון שאת המסכים האלה, אין שום בעיה להשיג כמעט בכל חנות שמחזיקה מוצרי מחשב וציוד היקפי... תודה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  9. שלום לכולם ראיתי את המסך הנ"ל באחת החניות ברשת ורציתי לדעת איך המסך הזה SDM-X95FB לאומת הדגם שדיברתם אליו פה המון שזה SDMX95F מה יותר טוב מבין השניים?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  10. בעזרת טישו או משהו ספציפי ??

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Nitro,

שלום, אני מחפש מסך, התקציב כ1350 ש"ח (320$). המליצו לי על הסמסונג 931bf, מה אתם אומרים? נדב.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by AdamS,

היי, לפני כמה זמן נתנו לי המלצה על המסך Dell 2007WFP וקניתי אותו כבר... אבל אני סתם רוצה לדעת מה אתם אומרים על המסך הזה? קראתי עליו איפשהו שהוא אחלה מסך, למישהו יש עליו איזה חוות דעת? http://zap.co.il/model.asp?model_id=491104 תודה מראש, אדם

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  13. האם קיימת טלוויזיה lcd שיכולה לשמש גם כמסך מחשב עם איכויות הדומות למסך מחשב ? השימושים הם כלליים (עיבוד תמלילים, קריאת חומר כתוב, סרטים ומשחקים ....)

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  14. Started by Lancer,

כשאני לוחץ על כפתור MENU במסך עצמו ואחריי זה אני בוחר אפשרות PICTURE,אז אני מגלה שאני לא יכול לשנות את ה CONTRAST. כשאני שם את שורת הבחירה על CONTRAST אז כתוב לי NOT AVALIBLE לעומת BRIGHTNESS שאני יכול לשנות. מישהו יודע את הסיבה אוליי?

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by SyndromE,

העניין הוא כזה - הדרישות שלי מבחינת איכות\גראפיקה כל כך גבוהות, עד כדי ש"נאלצתי" להשאר עם 19 CRT עד היום. לא שזה מסך מי יודע מה (MAG), אבל מעולם לא נתקלתי ב-LCD שיתן ביצועים שווים למסך המטופש הזה. עבדתי בחברות שונות, ראיתי אצל חברים.. עברתי ב-office depot ואני יאמר את האמת, כל מסכי ה-LCD שראיתי עד כה פשוט עשו לי בחילה. * יש לי בעייה קשה עם מריחות (ghosting) - אני לא יכול לסבול את זה, או את עניין ה-Native Resolution שפשוט מבאס רק לשמוע את המילה הזאת. * אני משחק על 1600x1200 בדרך כלל (כל עוד הכ.מסך סוחב), ובעבודה ב-desktop אני אוהב 1280x1024. אני עדיין מרגיש שטכנולוגית LCD לא בשלה מספיק לצערי, ולמרות זאת אני מאוד רוצה להאמין שאני טועה, ולקנות LCD חדש וטוב. אני לא "מאמין"…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by omrij,

ההורים שלי מחפשים מסך לסלון השימושים הם רגילים, רוב הזמן טלויזיה, לפעמים DVD (ובעתיד HD ) במקור חשבתי על פלאזמה אבל 42" גדול מדי, מרחק הישיבה מהTV בסלון הוא ממש קטן התקציב לא גבוה, 7000-8000 ש"ח יש כל מני טלויזיות בתקציב מהרבה חברות מוכרות (LG,פיליפס,טושיבה,שארפ וכו') יש גם מסך של BENQ עם רזולוציה של 1920*1080 אבל אני מתאר לעצמי איך יראו בו חדשות ושאר ירקות :errrr: בקיצור, אני מחפש המלצה למסך הטוב ביותר בתקציב הנ"ל ניתן לחרוג במעט

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by tal249,

אני מתחבט בשאלה האם לקנות מסך רחב או רגיל, השימושים שלי הם משחקים ואינטרנט בעיקר, לא רואה סרטים. הבנתי שמסך רחב משפר מאוד את חווית המשחק, האם כל המשחקים שיוצאים היום מותאמים כבר למסכים רחבים? לפי הבנתי מקריאה בפורום לכל המסכים הרחבים פאנל TN, זה מדוייק (בטווח מחירים סביר)? איזה מסכים רחבים בעלות שציינתי באים עם PIVOT ומומלצים לרכישה, אם יש ? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  18. כאמור, רכשתי את ה 2007FP ואני מאוד מרוצה. חדות הפונטים היא מצויינת. אך אני שם לב, נניח, שהרקע הלבן עליו כתובים הפונטים אינו חלק. הוא מגורען אבל ממש ממש עדין. קשה לתאר את זה. הנקודה הסופית היא שהמסך לא לבן באופן חלק כמו שקיר לבן. זה לבן אבל עם אפקט כזה מנוקד (הנקודות הרבה יותר קטנות מהפיקסלים). מזכיר קצת מצלמה פשוטה שמצלמת שלא באור שמש אבל הרבה פחות חמור. זה כמובן נמצא לא רק ברקע לבן אבל שם ממש רואים את זה. אגב, דבר נוסף שאולי קשור: חלק מהתמונות שצילמתי עם המצלמה שלי יוצא ממש מרוח, מריחה שלא ראיתי ב CRT. תמונות שיצאו באיכות טובה (נאמר, באור שמש) - איתן אין בעיה. אך תמונות מגורענות (המצלמה לא משו) נצפות פתאום ממש מרוחות, כאילו מישהו צייר את החלק המרוח. מישהו יודע על מה מד…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מבקש המלצה למסך 20" Wide

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  20. לפי קריאה בפורום מה שהבנתי זה שכדי להבטיח תמונה טובה במחשב כל מה שאני צריך לדאוג לו זו שהטלוויזיה שאני ארכוש תהיה ברזולוציה של לפחות 1024-768. האם זה מדוייק? יש עוד דברים שצריך לשים אליהם לב כדי שטלוויזית LCD תהווה מסך מחשב ? בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Dell 2005WFP מסך ה-LCD מהמובילים בעולם!! מצויין לגרפיקה מתקדמת ובאיכות מדהימה!! מסך רחב 20.1" במצב חדש!! כולל PIVOT ויכולת לשמש גם לצפייה כטלויזיה!!! מסך מדהים ברזולוציה של 1680-1050 WIDE, כולל כניסות: S-VIDEO, COMPOSITE, DVI... יכולת שימוש גם כמסך טלויזיה ע"י חיבור לממיר דיגיטלי. המסך הטוב ביותר שתשיגו!!! קטגוריה: מחשבים וציוד נלווה תת קטגוריה: מסך מחיר: 1,900 ¤ איך המסך הזה? וכמה הוא שווה? דיברתי עם הבנאדם.. הוא הביא את זה מארה"ב.... האם ניתן לברר אם יש אחריות או משהו? מה הוא שווה ביחס לdell2007 שכן המסך שאני מתאר פה הוא תוצרת ארה"ב.

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  22. קראתי הרבה בפורום והמסך הזה מאוד מומלץ ע"פ הבנתי בגלל שיש לו שפופרת טובה יותר מTN ויחסית המחיר שלו זול. מה שאני לא מבין זה שהוא הרי מסך 8MS GTG וממה שאני מבין GTG זה לא זמן תגובה אמיתי אלא סטנדרט פירסומי למסכים בעלי זמן תגובה נחות. כמו כן אני רואה שהחברות המציאו סטנדרטים פירסומיים שלא באמת קיימים בשטח כגון זמן תגובה GTG וכו' רק כדי להראות שמסכים נחותים בעלי שפופרות TN הם מסכים טובים. המסך הנ"ל ממש מהולל בקרב חברי הפורום ורק על סמך זה אני חושב לקנות אותו , אך לא מצאתי לכך הצדקות נוספות באינטרנט. אם תוכלו להסביר את העניין הרב של המסך הזה אני ממש אשמח כי אני כבר אבוד בכל החיפוש הזה אחר מסך. בעיקרון אני צריך מסך שיהיה טוב לכל שימוש - משחקים , אינטרנט , מסמכים וכו' כי אין לי…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by yotam.m,

שלום. המסך הישן שלי שבק חיים ורציתי המלצה על מסך LCD הכי טוב בתקציב. 1500-1600 ש"ח. תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by starnet,

שלום. המסך הישן שלי התקלקל ורציתי המלצה על מסך LCD הכי טוב בתקציב. 1800-2200 ש"ח. מעוניין במסך 19" או 20" תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  25. Started by blindside,

קניתי מסך חדש ויש לי שאלה האם כפתור הAUTO על המסך אינו אמור להגיב כאשר המסך מחובר דרך חיבור DVI???? בחנות ראיתי את המסך (לא את שלי ספציפי)והכפתור הגיב אבל הוא היה מחובר דרך D-SUB

• 4 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים