עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Eladious,

1400 שקל, חשבתי על הDell E197FP, יש כאלה שאומרים שהמסך מציג צבעים אפילו יותר יפים משל ה931C של סאמסונג, ויש כאלה שאומרים שהמסך הנ"ל הוא מסך חביב למחיר אבל ממש לא ניתן להשוואה עם 731BF. המסכים היחידים שאני חושב להסתכל עליהם זה Dell E197FP ו- Samsung 731BF. מה אתם אומרים על 2 המסכים הנ"ל?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני מנסה היום להשיג את היבואן ונותן אחריות על המסך "לייף מחשבים" ולא מצליח. מספר טלפון הוחלף ולא אומרים לאיזה... ב- 144 נותנים טלפונים שאף אחד לא עונה וגם למיילים הם לא מתייחסים? האם החברה הזאת קיימת בכלל? האם הם לא פשטו רגל? פשוט באחת החנויות נאמר לי שמלאי מסכי סוני נגמר להם ולא בטוח אם יתחדש... מפחיד לקנות מוצר שאת היבואן שלו וזה שנותן גם אחריות עליו אי אפשר לאתר...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by naors,

יש למישהו המלצות על מסך חזק לגרפיקה? הבנתי שהמסך של DELL מסך חזק: דגם Dell 2007WFP http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469711 כנ"ל לגבי כרטיס מסך חזק לגרפיקה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ag43,

יש לי את הסוני עד מחר אבל היות לא עבדתי על LCDים קשה לי להיות מדוייק. אני יכול לתת את הרשמים שלי ממנו ומי שרוצה לדעת יכול לשאול אני אשתדל לענות. פתחתי את התרד כי גם אני רציתי לקנות מסך כזה ולא מצאתי ביקורת של אף אחד. אז ככה: המסך מגיע עם כבלי חיבור לDVI וVGA (יש לו את שתי הכניסות).יש לו רמקולים מובנים, אין לו USB HUB. עד כאן אביזרים חיצוניים. כרגע המחשב שלי מחובר לסוני ולמסך הישן שלי (MAG 786FD) ביחד ע"מ להשוות בינהם. התמונה בסוני חדה יותר אבל הצבעים במאג "חיים" יותר אני מאמין שזה הבדל בין כל LCD לכל CRT. בסרטים כהים מאוד לפעמים אני רואה "ריבועים" שחורים קטנים בתוך רקע כהה, יכול להיות שזה בגלל שהמסך לא מכוייל עד הסוף עדיין. במשחק FAR CRY על ההגדרות המקסימליות לא שמתי לב ל…

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. לא בIQ לא בSKY מישהו כתב כאן שיש ברעננה או משהו כזה - למישהו יש מוסג היכן משיגים את המסך הזה חייב ליקנות אותו היום THX

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  6. Started by dan1111,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות LCD 19 למחשב חדש בתקציב של עד 1,500 שקל גג. המחשב מיועד בעיקר עבור סרטים ואינטרנט (ואולי גם קצת משחקים). אז ככה, ההלתבטות שלי היא בין כ-6 דגמים, בעיקר LG ו-SAMSUNG: 1. LG L1953TR - זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:2000, בהירות 300 - מחיר: כ-1,450 2. SAMSUNG 931BF/SAMSUNG 931C - זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:2000, בהירות 300/250 - מחיר: שניהם כ-1,600 (לא בדיוק הבנתי מה ההבדל בינהם-חוץ מהבהירות). קצת חורג לי מהתקציב. 3. SAMSUNG 940BF - זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:700, בהירות 300 - מחיר: כ-1,550 4. SAMSUNG 931B - זמן תגובה 5MS, ניגודיות 1:700, בהירות 300 - מחיר: כ-1,350 5. METZ l19d - זמן תגובה 6MS, ניגודיות 1:700, בהירות 250 - מחיר: כ-1,130 (הכי זול מבינהם). א…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by ~The_Sultan~,

מה אתם אומרים עדיף, מסך SAMSUNG LCD 17, 2MS או SAMSUNG LCD 19, 8MS? שניהם באותו מחיר. או אולי בכלל PROVIEW 19, 5MS WIDE? גם הוא באותו המחיר... תודה. :-)

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  8. ממש לא מסכים עם חלק מהאמירות במאמר (בעמוד הראשון) אבל ניתן ללמוד ממנו רבות. פנו לכם 15 דקות ותקראו אותו (21 עמודים): http://www.tomshardware.com/2007/03/08/four-wide-screen-19-monitors-compared/ שורה תחתונה, בהתייחס לדגמים הקיימים בארץ (כולם מבוססי TN): * למסך הסביר ביותר במחיר הזול ביותר - BENQ FP92W שעולה פחות מ-1200 ש"ח. * המסך הכדאי ביותר בקטגוריה זו - SAMSUNG 940BW שעולה כ-1400 ש"ח ונותן ארגונומיה טובה יותר וכיול צבעים מרשים מאוד ביחס לפאנל ולמחיר. אישית הייתי מוסיף קצת ל-SONY X95F או לוקח CRT מעולה 19' במחיר של 1300 ש"ח - אבל הם לא רחבים.

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  9. Started by Mosho,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה על מסך שכזה, הוא לעסק, צריך אותו לעסק. מצדי זמן תגובה של שתי שניות, אבל שייראו משהו ושיהיה 19 אינטש. תודה רבה!

10. אז ככה אני מחפש להחליף את המסך שלי (של VIEWSONIC 17) למשהו יותר גדול ורחב לכן אבקש מכם בבקשה המלצות למסכים טובים עם נתונים טובים שעונים על בקשותי בכותרת בתודה מראש, שי

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  11. כרטיה ראשון שהוצע: PCX - QUADRO FX560 128MB 128BIT DDR3 - LEADTEK והשני: POWER COLOR - X1950 PRO 512MB GDDR3 ARCHTIC COOLING מה דעתכם - מה עדיף מבין שניהם? היייעוד הוא לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו MAYA, 3D MAX וכו'..... בנוסף אם אפשר לשאול איזה מסך מומלץ לקנות בשביל עבודה עם התוכנות ועם מחשב שתומך התוכנות הנ"ל? תודה מראש לכולם - אחלללללללה פורום שבעולם יש פה

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  12. Started by eegg,

אני מחפש מסך למחשב הוא דיי לגיימים ואני רוצה שהוא גם לא יהיה קטן חשבתי על זה מה דעתכם: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=229&main=1

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  13. לאחרונה הזמנתי את המסך הנ"ל אשר לא היה זמין במלאי וכעת החנות קיבלה אותו. מקריאה כאן בפורום ובאתרים אחרים הבנתי שהמסך מיוצר על ידי Dell עם שני פאנלים שונים האחד הוא S-IPS אשר נחשב לאיכותי ומומלץ בעוד שהשני הוא M-PVA אשר איננו מומלץ במקרה של המסך הנ"ל. יצרתי קשר עם החנות בנדון ונאמר לי שאני לא יכול לראות את המסך או לפתוח את האריזה בטרם הרכישה אך לבקשתי קיבלתי את המספרים הסידורים והאינפורמציה הזמינה על גבי האריזה ורציתי לדעת האם ניתן לדעת את סוג הפאנל בהתאם לכך והאם כדאי לרכוש את המסך בהתאם. האינפורמציה שנמסרה לי היא כדלהלן: DP/N OHM064 CZ-OHM064-70522-729-ORVL REV A04 האם ניתן לדעת באיזה מדובר על סמך המידע הנ"ל? תודה.

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  14. Proview 19" LCD WIDE FV-926W 5MS 1009 ש"ח

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by TrancEnergY,

קיבלתי את המסך בשעה טובה אתמול אך לא קיבלתי כבל מתח רציתי לדעת אם רק אני לא קיבלתי או שפשוט לא מסופק עם המסך הזה כמו כן רציתי לדעת באיזה כבל מתח הוא מתחבר (אם אפשר תמונה של הכבל) שאלה נוספת היא למה מחברים את הכבל USB בין המסך למחשב ולמה הוא משמש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by NightWing,

טוב, היות והחלטתי סופית שזה מה שאני אקנה, אבל ענין האחריות מול "יעקב" קצת נראית לי לא ברורה (במקרה הטוב. אם כל הכבוד ליעקב על המחיר והפידבק פה באתר, אני לא מכיר אותו ואני אצטרך יותר מאשר את המילה שלו בנושא), אני מחפש חנות אמינה באיזור חיפה/קריות שמוכרת את המסך (ז"א, שיש לה גם אותו במלאי, לא מוכרת אותו "עקרונית" או "תשלם-קודם-ונזמין" כמו פנדה ). קיצר, מישהו מכיר אחת כזו? (ואגב, לא אכפת לי לשלם 400 ש"ח יותר אם זה נותן לי שקט בלילה לגבי אחריות ואפשרות לשלם בתשלומים נוחים [נאמר שישה?]. סתם ככה, לידיעת החברים של יעקב.) תודה מראש.

• 44 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by mynis,

שוטטתי לי פה והרצתי חיפושים ומפה ועד להודעה חדשה. ראיתי את כל ההמלצות שיש על DELL 2007WFP/FP ובכל זאת הוא לא משך את ליבי. המסך שאני כרגע משתמשת בו זה LG L1750SQ הגיע הזמן לשדרג, במיוחד בגלל הכרטיס מסך. היו 2 מסכים שכן משכו את עיניי והם LG L2000CN LG L2000C הסתכלתי בזאפ וראיתי שיש הבדל בין הזמן תגובה ויחס ניגודיות. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=415703 - LG L2000C http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=499949 - LG L2000CN האם המידע הזה אמין? ובכלל, מה דעתכם על אחד המסכים? יש לכם ניסיון עם אחד המסכים? שימו לב, אין פה שאלה של תקציב, רק ביקורת. תודה.

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  18. Started by kornov,

שלום וערב טוב. לאחרונה נהרס לי המסל מחשב לאחר 6 שנות עבודה טובות ונפלאות. שאלתי היא כזאת, אני חייב לקנות מסך חדש התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח לא כל כך אכפת לי אם הוא יהיה LCD או CRT היקר שיהיה טוב. אשמח לשמוע הצאות, תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  19. מה SPEC המומולץ בערך למסך LCD, נומר 20+ אינץ'.... בהירות? ניגודיות? רזולוציה טבעית? מה נחשב למפרט טוב..? בראל.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by zivi99,

אני רוצה לקנות מסך LCD אני יכול להשקיע עד 1800 ש"ח הדגם של הכרטיס מסך שלי: PX7600 GT תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by udiudi,

היי. בקרוב אני קונה מסך, 95f של סוני, מאוד מטריד אותי שיש הפרש כל גדול במחירים. בחנות הכי זולה: 1,485 ש"ח נכון לרגע זה. בחנות הכי יקרה: 1,779 ש"ח נכון לרגע זה. מה גורם להפרש כה גדול? אולי המסך שאני יקבל בחנות הזולה הוא לא המקורי אלא חידוש? כזה שהתקלקל ותיקנו אותו? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=471978 זה הקישור אגב, איפה אתם ממליצים לקנות?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  22. חבר שלי מתכנן בימים הקרובים לקנות מסך E228WFP Dell ורציתי לדעת איך הוא, אם הוא טוב ומשתלם..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מישהו יכול לתת המלצות למסכי 19 טובים ושווים? תקציב 1300-1500...

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  24. אהלן חברה, נכנסתי לאתר של באג וראיתי שם את המסך הנ"ל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=229&main=1 האם סוף כל סוף יש מסך 22" עם פאנל איכותי ? מה אתם אומרים על המסך הנ"ל ? גם המחיר שלו אטקרטיבי בשביל מסך 22" רחב עם פאנל איכותי

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  25. Started by guya2007,

היי, החלטתי ללכת על מסך סוני, הדגם הכי מומלץ פה נראה לי.. SONY SDM-X95FB השאלה שלי, אם אני מחבר את המסך בחיבור DVI האם זה משפיע על איכות הצפייה, כמובן כשיש לי כניסה כזו בכרטיס מסך, והשאלה השניה, אני רואה שאתם מדברים פה על הרבה פאנלים,ושיש גם אחד כזה בסוני, מה הפאנלים האלו? מה תפקידם? תודה..

• 3 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים