מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
מאמר מקיף ובסיסי מ-2004. הנתונים הבסיסיים נכונים, רק המחירים השתנו ויש שיפור משמעותי בעיקר בתחום מסכים המבוססים על IPS http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/lcd-guide.html מאמר עדכני, רציני ומאיר עינים מסוף 2006 שסוקר את הטכנולוגיות העכשויות - בין השיווק למציאות: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/lcd-parameters.html ועוד אחד פשטני יותר מ-2005 - פחות רלוונטי מבחינת הדגמים אבל די מדייק מבחינת הפרמטרים הטכניים. http://firingsquad.com/hardware/budget_lcd_roundup_0405/ והת'רד מ-ANADTECH שכבר ניתן פה בעבר שכולל תיאור תמציתי של הפרמטרים וכולל המלצות לדגמים עכשווים (בחו"ל) http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=31&threadid=1745344 זהירות - מא…
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך המצלה למסך LCD 19" בטווח מחירים של 1700-1800 ש"ח. מסך רגיל ולא Wide. המסך ישמש לסרטים משחקים אינטרנט אופיס ... בקיצור הכל. לפי מה שהבנתי מחיפושים פה בפורום יש כמה סוגים של פאנלים למסכים: TN-film - הפנל הכי נפוץ במסכי ה-LCD. - אל גם לא כ"כ איכותי IPS - הפנל היקר ביותר מבין השלושה והכי פחות נפוץ בגדלי ה- 17-19 אינץ'. - לא מיועד למשחקים וסרטים. VA - שילוב של ה - TN וה - IPS. שמתחלק ל-MVA ו-ל PVA. - זה האופטימלי במבחינתי ,לא ? השאלה אם קיים מסך בטווח מחירים האלה עם פאנל כזה או שכבר עדיף לקנות איזה SAMSUNG עם פאנל TN , כמו ה- 931C שהוא 2ms או 960BF שהוא 4ms. או שעדיף בכלל LG או חברה אחרת ? תודה רבה !!!
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש LCD טוב 19" בתקציב של 1,400-1,500. מה אתם חושבים על LG L1953TR : זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:2000 (!!!), בהירות 300. מחיר - כ-1,450 שקל. נשמע מסך טוב במחיר סביר ביותר. או שאולי עדיף להוסיף כ-150 שקל (כ-1,600 שקל) בשביל SAMSUNG 931C או SAMSUNG 931BF, שיש להם בדיוק את אותו מפרט כמו ה-LG אבל עולים יותר. תודה..
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב בחדר שלי לטלוויזיה בעזרת כבל VGA מהכרטיס מסך של RADEON 9800 PRO+ לטלוויזיה שלי TOSHIBA WL66. הבעיה היא שמסך טלויזיה חותך את קצוות התמונה. רק אם אני מגדיר את רזולוצית המסך בפורמט של 3:4 אז נפתחת לי האפשרות בטלוויזיה אפשרות למתוח ולהזיז את התמונה קצת. כאשר זה מוגדר על 1360:768 זה פשוט חותך את התמונה בקצוות המסך. האם יש לי דרך לסדר את זה? המון תודה, ניב..
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, ניסיתי אתמול לחבר את המחשב הנייד שלי thinkpad T41P למסך Viewsonic vp930 ונתקלתי בבעיה. כשאני מחבר את המסך לנייד אני רואה את התמונה של הנייד אבל היא כול הזמן נעלמת ומופיע לזמן קצר( זמן מסוים יש מסך שחור ואחר כך התמונה וחוזר חלילה). אם למישהו יש הסבר אני אודה לו מאוד. כי ניסיתי כבר הכול לשנות את ההגדרות רזולוציה, refrash rate,להשתמש בשני חיבורי ה- D-SUB למקרה שאחד לא פועל טוב ולהחליף חוט.
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות כבר הרבה זמן מסך טוב בגודל 19-21 אינץ שישמש לי בעיקר למשחקים סרטים ואינטרנט אבל בעיקר משחקים וסרטים.... אבל אני ממש אבל ממש לא יודע איזה מסך לבחור אפשר המלצות? תודה רבה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות LCD 19 למחשב חדש בתקציב של עד 1,500 שקל גג. המחשב מיועד בעיקר עבור סרטים ואינטרנט (ואולי גם קצת משחקים). אז ככה, ההלתבטות שלי היא בין כ-6 דגמים, בעיקר LG ו-SAMSUNG: 1. LG L1953TR - זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:2000, בהירות 300 - מחיר: כ-1,450 2. SAMSUNG 931BF/SAMSUNG 931C - זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:2000, בהירות 300/250 - מחיר: שניהם כ-1,600 (לא בדיוק הבנתי מה ההבדל בינהם-חוץ מהבהירות). קצת חורג לי מהתקציב. 3. SAMSUNG 940BF - זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:700, בהירות 300 - מחיר: כ-1,550 4. SAMSUNG 931B - זמן תגובה 5MS, ניגודיות 1:700, בהירות 300 - מחיר: כ-1,350 5. METZ l19d - זמן תגובה 6MS, ניגודיות 1:700, בהירות 250 - מחיר: כ-1,130 (הכי זול מבינהם). א…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
תקציב עד 1500, משחקים בעיקר, השאלה שלי אם עדיף למשחקים מסך WIDE או שעדיף ללכת על הרגיל? ואיזה דגם אתם ממליצים.
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עדיף, מסך SAMSUNG LCD 17, 2MS או SAMSUNG LCD 19, 8MS? שניהם באותו מחיר. או אולי בכלל PROVIEW 19, 5MS WIDE? גם הוא באותו המחיר... תודה. :-)
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Ge-Force 6600 GT ומסך lcd של LG דגם : 32lc2r המחשב והLCD מחוברים בכבל וידאו , הבעיה היא שכשאני מנסה לכוון את הרזולוציה של הטלויזיה (דרך האופציות של הכרטיס מסך...) הוא לא נותן לי רזולוציה גדולה מ 768 * 1024 . ( הרזולוציה הרצוייה היא 768 * 1360 ) מה לעשות??
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום את המסך שלי DELL 2007 WFP ורציתי לשאול כיצד אני בודק איזה פאנל הוא אני יודע שהנושא הזה נתחן כאן בפורום אך לא הצלחתי למצוא אותו אודה מאוד אם יוכלו להסביר לי או לחליפין להפנות אותי לאשכול שמסביר את זה תודה....
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ממש לא מסכים עם חלק מהאמירות במאמר (בעמוד הראשון) אבל ניתן ללמוד ממנו רבות. פנו לכם 15 דקות ותקראו אותו (21 עמודים): http://www.tomshardware.com/2007/03/08/four-wide-screen-19-monitors-compared/ שורה תחתונה, בהתייחס לדגמים הקיימים בארץ (כולם מבוססי TN): * למסך הסביר ביותר במחיר הזול ביותר - BENQ FP92W שעולה פחות מ-1200 ש"ח. * המסך הכדאי ביותר בקטגוריה זו - SAMSUNG 940BW שעולה כ-1400 ש"ח ונותן ארגונומיה טובה יותר וכיול צבעים מרשים מאוד ביחס לפאנל ולמחיר. אישית הייתי מוסיף קצת ל-SONY X95F או לוקח CRT מעולה 19' במחיר של 1300 ש"ח - אבל הם לא רחבים.
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש להחליף את המסך שלי (של VIEWSONIC 17) למשהו יותר גדול ורחב לכן אבקש מכם בבקשה המלצות למסכים טובים עם נתונים טובים שעונים על בקשותי בכותרת בתודה מראש, שי
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מסך חדש. כרגע יש לי LG 17 אינטש CRT לא אכפת לי אם המסך יהיה CRT או LCD אני צריך את המסך בעיקר לאינטרנט אני לא משחק או רואה סרטים יותר מידי. אין לי תקציב מוגדר בא נגיד לא יותר מ1600 אבל עדיף כמה שפחות. גודל 17-19 לא ממש משנה לי העיקר מסך שאני אהנה ממנו ולא אתבאס עליו ושיהיה שווה את הכסף שאני אוציא עליו תודה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה על מסך שכזה, הוא לעסק, צריך אותו לעסק. מצדי זמן תגובה של שתי שניות, אבל שייראו משהו ושיהיה 19 אינטש. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אממ כמו שכתוב בכותרת.. אני רוצה לכייל את המסך שלי [20WGX2] וקראתי פה לגבי הנושא הזה וגיליתי שלא חייבים מכייל שעולה הרבה כסף, אלא אפשר להוריד את ADOBE GAMMA ולכייל דרך התוכנה הזאת. אז אני צריך ממכם לינק לתוכנה ושתגידו לי איך לכייל בעזרתה. תודה לעוזרים. ד"א יש לי במסך משהו אוטומטי שמשנה את הבהירות של המסך כל הזמן... איך אני מבטל את זה?
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש מסך למחשב הוא דיי לגיימים ואני רוצה שהוא גם לא יהיה קטן חשבתי על זה מה דעתכם: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=229&main=1
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מחפש בנרות את המסך הזה מצאתי אותו בחנות ברמת החייל שאומרת לי שהמדיניות היא מעל 3 פיקסלים מחליפים את המסך - ולא מהפיקסל הראשון כפי שניכתב כאן בפורום כמו כן אמרו לי שהיבואן הוא לייף... האם זה נכון? איך להיתיחס לזה? יכול להיות שמדובר במסכים משומשים? דחוף לי ...ותודה מראש
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לא בIQ לא בSKY מישהו כתב כאן שיש ברעננה או משהו כזה - למישהו יש מוסג היכן משיגים את המסך הזה חייב ליקנות אותו היום THX
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קיבלתי את המסך בשעה טובה אתמול אך לא קיבלתי כבל מתח רציתי לדעת אם רק אני לא קיבלתי או שפשוט לא מסופק עם המסך הזה כמו כן רציתי לדעת באיזה כבל מתח הוא מתחבר (אם אפשר תמונה של הכבל) שאלה נוספת היא למה מחברים את הכבל USB בין המסך למחשב ולמה הוא משמש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שוטטתי לי פה והרצתי חיפושים ומפה ועד להודעה חדשה. ראיתי את כל ההמלצות שיש על DELL 2007WFP/FP ובכל זאת הוא לא משך את ליבי. המסך שאני כרגע משתמשת בו זה LG L1750SQ הגיע הזמן לשדרג, במיוחד בגלל הכרטיס מסך. היו 2 מסכים שכן משכו את עיניי והם LG L2000CN LG L2000C הסתכלתי בזאפ וראיתי שיש הבדל בין הזמן תגובה ויחס ניגודיות. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=415703 - LG L2000C http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=499949 - LG L2000CN האם המידע הזה אמין? ובכלל, מה דעתכם על אחד המסכים? יש לכם ניסיון עם אחד המסכים? שימו לב, אין פה שאלה של תקציב, רק ביקורת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD אני יכול להשקיע עד 1800 ש"ח הדגם של הכרטיס מסך שלי: PX7600 GT תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לאחר חודש של שימוש במסך VP930(יש לי שניים כאלה) החלטתי לכתוב חוות דעת מקוצרת לגביו שנשלחה גם לזאפ. כיום קשה מאוד לבחור מסך LCD וגם לאחר הבחירה יש בך ספקות לגבי כך שעשית את הבחירה הנכונה, כאשר הוצאתי את המסך מהחבילה ישר ידעתי שעשיתי את הבחירה הנכונה. לכן לאחר קריאת סקירות רבות בכל אתרי החומרה הגדולים החלטתי לרכוש אותו. לפני כחודש בערך קניתי את המסך מחנות באשדוד ב2050 שקל, באריזה היו: *מסך *כבל D-SUB וכבל DVI * דיסק עם דרייברים *דיסק התקנה של Perfect suite יתרונות: המסך בעל פאנל M-PVA ומציג צבעים גם בצורה מעולה, הצבעים ממש עמוקים מה שנותן חווית צפייה. חסרונות: המסך מגיב דיי לאט ותוכנת הכיול שלו די מסובכת בהתחלה. חוות הדעת - המלצה שלי: איכות תמונה גבוהה במיוח…
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום וערב טוב. לאחרונה נהרס לי המסל מחשב לאחר 6 שנות עבודה טובות ונפלאות. שאלתי היא כזאת, אני חייב לקנות מסך חדש התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח לא כל כך אכפת לי אם הוא יהיה LCD או CRT היקר שיהיה טוב. אשמח לשמוע הצאות, תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
מה SPEC המומולץ בערך למסך LCD, נומר 20+ אינץ'.... בהירות? ניגודיות? רזולוציה טבעית? מה נחשב למפרט טוב..? בראל.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-