מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
מה המסך המומלץ בטווח מחירים זה? (לא מעוניין לרדת ל 23") תודה
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
מה המצב, אני מחפש צג מחשב בשביל מערכת קיימת שכרגע אמצעי התצוגה בה הוא רק טלוויזיה Philips FullHD 1920x1080. האמת שאני לא צריך צג טוב במיוחד, הוא יהיה בעיקר לעבודה משרדית, בשביל סרטים ומשחקים יש את הטלוויזיה, ככה שהתחלתי להסתכל על מסכים פשוטים ברזולוציה נמוכה יותר מ-1920x1080, או גם ביחס תמונה שאיננו 16:9. בגדול השאלה שלי היא - מה קורה אם יש שני אמצעי תצוגה עם רזולוציות / יחס תמונה שונים ? למיטב הבנתי, אם אני עובד במצב של cloning הרזולוציה שבה אוכל להשתמש היא הנמוכה מבין השתיים, ואם אני אכן עובד כך אז כדאי לקנות צג מחשב שהוא 1920x1080 בשביל להפיק את המיטב מהטלוויזיה. 1. האם זה נכון ? נאמר ואני לא עובד במצב של cloning (הייתי בכלל מעדיף צג מחשב שהוא לא 16:9 - נוח לי יותר), א…
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני מסכים: acer h243h asus ve247h לפי דעתכם, מה כדאי יותר?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי מסך בעל כניסת VGA בלבד במרחק של כמעט 5 מטר מהמחשב. רכשתי את הכבל הנ"ל: http://mediagalaxy.co.il/rec/501 בהשוואה לכבל של 1.8 מטר אחר שיש לי, רואים בבירור ירידה באיכות התמונה. אין הפרעות מטורפות או משהו כזה, אך בשימוש עם הכבל הקצר התמונה ללא ספק יותר חדה, פחות מרוחה ובכללי יותר נעימה לעין. האם יש כבל 5 מטר שיוכל לתת לי את אותה איכות תמונה שאני מקבל עם כבל 1.8? ואם כן, איפה אני קונה אותו?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
הרבה הרבה וורד, הרבה אינטרנט. גודל 22 כדי שיהיה אפשר לעבוד בנוחות עם כמה דברים פתוחים, אינטרנט מול וורד וכו'. לא נדרש שום דבר מיוחד, אם כי אולי לסובב את המסך זאת אופציה שתשדרג את השימוש פה ושם (אבל לא קריטי, כלומר לא במחיר איכות/אמינות). צריך משהו שיהיה איכותי וקל על העיניים, ואמין. אם צריך להשקיע יותר בשביל הדרישות האלה אפשר לחרוג.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
נגיד שהטלוויזיה בעסק מציגה שידורים מהממיר או מהמחשב.. ואני רוצה להקדיש/להקריב חלק משטח התצוגה (פס למשל) לצורך הצגת טקסט או תמונה קבועים או רצים (שיווקיים לצורך העניין).. יש למישהו מושג איך זה נעשה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
קניתי אתמול את ה U2311 , והחלפתי אותו היום לאחר פיקסל שרוף וצירפתי אותו בדול דיספליי ל 930 הישן שלי. פתאום המסך הישן ששירת אותי נאמנה נראה ממש רע. אני לא יודע אם זה בגלל שהדל כל כך שונה או שמשהו נדפק פה בקונפיגורציה אבל לבן בדל נראה צהבהב ב 930, בכלל פתאום כל הצבעים ב 930 ניראים חיוורים. מישהו נתקל בזה?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
אני צריך שני מסכי מחשב שביחד הם יעלו בסביבות ה1550 שקל אחד שיהיה למשחקים כבדים והשני בשביל גלישה באינטרנט ושטויות כאלה.. תודה לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום רב למישהו יש נסיון עם המסכים החדשים של LG שמשלבים IPS ו LED?? איך הם לעומת ה IPSים של DELL??? אני מתלבט בין: DELL Dell U2311H UltraSharp LCD IPS 23'' DVI DP WideScreen ל- LG IPS236V 23'' LED IPS 5ms DVI HDMI WideScreen Black האם ה LG שווה את הפרש המחיר?? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
-
היי. יש לי מסך SyncMaster XL2370HD, כשאני צופה בטלוויזיה או מחבר קונסולה, התמונה טובה, אבל כשאני מחבר את הנייד, התמונה של הDESKTOP וגלישה בדפדפן ממש נוראית, הצלליות של העכבר והטקסט, במקום להיות שחורות, הן לבנות. כשאני מפעיל משחק או סרט בנייד, התמונה גם בסדר כמו בטלוויזיה ובקונסולה. כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 5650 מה יכולה להיות הבעיה - כרטיס מסך, הגדרות? עריכה: ניסיתי 2 כבלי HDMI, אחד שבא עם XBOX360, והשני שבא עם ממיר HD של הוט. הגדרות של כרטיס מסך והטלוויזיה על default.
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
מה קורה אחרי הרבה המלצות שקיבלתי, קניתי את המסך הנ"ל והוא הגיע היום. חיברתי אותו למחשב, הכל בסדר, אבל שמתי לב שבגוונים מסויימים (למשל האפור שבצידי הפורום והתכלת הבהיר שמקיף את חלון כתיבת התגובה) רואים פסים אנכיים במרווחים של כחצי ס"מ... אני הוזה? הגדרתי משהו לא בסדר או שקיבלתי מסך תקול? :-[ אשמח לתשובה מהירה בשביל לדעת אם ליצור קשר עם השירות לקוחות ולבקש שיחליפו את המסך, תודה
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
היי, לפני כמה זמן פתחתי דיון על מסך 22 אינץ' שכאשר מדליקים אותו הוא מציג תמונה חלשה לכמה שניות ואז הוא לא מציג תמונה יותר. בתגובה אמרו שצריך לפתוח מאחור להחליף את הכבלים המנופחים. אז שאלתי היא, איך קוראים לכבלים בתוך המסך? שאני אדע אילו לקנות חדשים. (ואם אפשר לינק) (אני יודע שהשאלה נשמעת מטומטמת משום שיש הרבה כבלים כנראה בתוך המסך אבל כנראה רק ספציפיים יהיו מנופחים)
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
קניתי את המסך הנ"ל למטרת חיבור למחשב אני עדיין יכול להחליף אותו וראיתי שיצא דגם חדש של LG LK430 האם הוא יותר טוב והאם הוא עם פאנל IPS??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.hometheater.co.il/vt70539.%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%A2%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99-%D7%A4%D7%9C%D7%96%D7%9E%D7%94 המידע הזה נחוץ למסך מחשב Ips לדוגמא 2009wa? תודה
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
יש לי תמסך הנ"ל וכשאני לוחץ על אחד מכפתורי המגע שלו הוא רושם לי OSD LOCKED יש למשהו מושג מהזה ואיך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אחרי שקראתי המון המלצות על הDELL U2311H, אני מתלבט בינו לבין הLg IPS231P. ד"א האם זה שלDELL אין תאורה של LED משפיעה איכשהו על האיכות... בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם כבר יש לכם אחד מהמסכים [אשר רשמתי בכותרת] אז כנראה עשיתם כיול למסך כדי לשפר את הביצועים. אז בואו תשתפו מהם ההגדרות שאליהם הגעתם עם המסך? אני: 2209WA Brightness: 45 Contrast: 70 אחרי הרבה ניסויים נראה לי שזה התוצאה הכי טובה שהגעתי בינתיים...
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
הי, מחפש עבור הבת שלי מסך משולב גם למחשב (שימושים בסיסיים, בעיקר אינטרנט) וגם טלויזיה (שלט, חיבור בסיסי לממיר) בעבר רכשתי את הסמסונג 26" מה המסך המומלץ היום ? רצוי באזור ה- 24" ? תודה
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מסך LED בתקציב של 600 שקלים אני חושב על המסך הזה אפשר חוות דעת? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11072
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
לא מדובר במסך לגרפיקה שדורש כיול מיוחד אלא פשוט שהצבעים יהיו כמה שיותר חיים וחדים! (לפני כמה שנים קניתי סמסונג 223משהו ומאוד התאכזבתי מהצבעים האפרוריים שלו) רזולוציה של 1680-1050 אני מעדיף לא FHD כי זה מקטין את הדסקטופ יותר מדי והכרטיס לא יסחוב במשחקים... אבל מה שיותר חושב זה הצבע
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
פאנלים של מסכי DELL החדשים שאוטוטו יימכרו פה בדגמי 2012 בהשוואה לקודמים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי,קניתי את dell U 2311 Hb rev 03 (זה אותו 2311H או גרסה שונה?) עכשיו אני רוצה להתקין דריברים אך הקבצים בדיסק הם בפורמט ICC,מה אני עושה<?
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה על מסך מחשב עבור מחשב שבעיקר משומש לעבודות וסרטים. איך המסך Samsung S24A350H ב-1100 ש"ח? הוא יכול להיות טוב לשימושים אלו? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך סמסונג לד 32 רק שבוע אצלי וכבר צצה בעיה...הופיע פתאום קו שחור מעצבן לאורך הטלווזיה..מישהו יודע מה אפשר לעשות? טלווזיה חדשה לגמרי זה לא החיבורים מכיוון שהקו הזה נמצא גם שאני מחבר USB וגם שאני צופה בשידורים דרך הממיר..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-