מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
כלומר אני יחבר אליו ממיר של יס... כמו אצל השכנים שלי ורואים ממש טוב יש להם מסך אחר אבל יותר גדול אני חושב... מה אתם אומרים על זה? L226WTQ
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. ברצוני לרכוש מסך איכותי למחשב אשר יחליף גם את מסך הטלוויזיה הישן שלי. התקציב למטרה הוא עד 4000 ש"ח מטרת המסך היא, כפי שנאמר למשחקים לא כבדים, וצפייה בשידורי טלוויזיה. מספר שאלות נוספות: האם יש הבדל בין שיטות חיבור מסך המחשב לטלוויזיה ( כלומר, חיבור באמצעות כרטיס מסך, כרטיס טלוויזיה, ממיר צד שלישי ). אשמח להערותיכם והארותיכם.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, נא העבירו לי לינק לתוכנה לבדיקת פיקסלים שרופים. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
:s05: תודה למגיבים על הבקשה הקודמת שלי . נטיית הלב שלי ל VeiwSonic אבל לאחר עיון במאמר נראה לי ש Eizo FlexScan S1931-SH מנצח ביתרונות . אני ממש לא יודע על המותג הזה כלום! . יש כאן מישהו שמכיר את המסך הזה "היכרות אישית" ויכול להמליץ עליו ? (המחשב שלי שלי "בנוי" ל עריכת סרטים) ואם כבר -אז כבר. מה עם מסכי "20 או "22 באותה קטגוריה? תקציב: עד 2500 ש"ח. שוב תודה.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
יש מסכים שתומכים ברזולוציה הזו כמו בטלויזיה HD READY? אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ושזה יהיה באותה רזולוציה.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מסך מחשב של dell u3011 לפני שאני הולך לישון אני מכבה את המסך ולמחרת שאני מדליק אותו אני מרגיש שהצבעים כהים מדי מדוע? ???
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך בן 7 שנים של חברת MAG. היום הופיעה לי הודעה מהבהבת על המסך: MASSAGE: ADJUSTING למישהו יש מושג מה זה אומר? האם זה אומר שעליי להחליף מסך? תודה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שיהיה לו חיבור DVI אפשר המלצות על אחד מאלו: http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Monitor&DB55019=138767&DB346073=346075&DB4147=4148&DB346076=346077&DB4157=4159&DB51909=51910 או על כל אחד אחר שעולה בדעתכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך הנ"ל אך מתלבט בין המסך של סמסונג- SAMSUNG SyncMaster 226BW מה עדיף ללכת על הסמסונג או על האסוס? המחשב אמור להיות למשחקים וסרטים דרך אגב.. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
ראיתי פה איפה שהוא שהביאו אתר שאתה מכניס את השם של המסך והוא אומר איזה פאנל יש לו
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
ההבדל במחיר הוא משהו כמו 90 ש"ח יש למשהו את אחד המסכים והוא ממליץ בתור גיימר? תודה
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
לאחי, יש יום הולדת בקרוב, ואני ושאר האחים מתכננים לקנות לו מסך LCD כמתנה. יש לנו תקציב שעומד על 1600 שקל. שמעתי על ה-VP930B של View Sonic. (מה דעתכם על המסך הנ"ל? ) חשוב לציין, הוא משחק הרבה במשחקים, שדורשים מחשב חזק, לכן אני צריך המלצות למסך איכותי. תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך חדש... קיבלתי הצעה דרך מקום העבודה למסך 20 אינט'ש BENQ דגם FP202W. זה נחשב מסך טוב? האם יש מסך אחר שהוא ממומלץ יותר בסכומים של 800-1000 ש"ח? תודה על העזרה... רם
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך מחשב ושמעתי שהמסכים של dell ממש טובים עכשיו תראו אני יודע שהאסוס מומלץ וגם הסמסונג 2243.... לא אכפת לי הכיונון של המסך וזויות שלו אני רוצה לקנות מסך שרואים בו טוב עם דיוק צבעים טוב בסביבות ה 1500 שקל הנה המסכים שאני מתלבט Dell 22 LCD 2208WFP Ultrasharp או Dell 22 LCD E228WFP נ.ב לא הבנתי למה ה usb במסך 2208wfp ?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מתלבט כמו הרבה אנשים פה, בין סמסונג 931BF ל-LG 1970HR יצא לי לראות את 2 המסכים (לא אחד ליד השני) והמסקנה שלי מבחינת הצבעים של המסכים, שלסמסונג יש צבעים אמיתיים וחיים, ול-LG צבעים חדים. והשאלה שלי למי שיש לו את ה-LG 1970HR, או למי שיצא לו להתנסות עם המסך, לפי הבנתי הצבעים חדים גם בגלל שהמסך מאוד בהיר, וזה שהמסך בהיר לפי מה שאמרו לי-לא נוח לשימוש באינטרנט ובאופיס. אז בעצם, אם מורידים ב-LG את הבהירות, האם גם החדות נפגעת??? תודה...
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
צריך מסך למשחקים בתקציב של 1200... 19\17 INCH
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
האמת שזה לא חייב להיות 22'' אם יש 19 עם מפרט טוב יותר אז אני אפילו מעדיף, אבל אם יש 22'' שהוא טוב במחיר הזה אשמח לשמוע. באתי לקבל עצות בעקבות השוק הביזיוני שנהיה בחוץ, פשוט יש המון מסכים תקציביים אבל אני לא רוצה לקנות זבל (סליחה על הביטוי). תודה רבה ! ערב מעולה שיהיה לכם חבר'ה !
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום. בקרוב אני קונה מחשב חדש, ורציתי להתעניין בבחירת מסך. מטרת המחשב החדש תהיה בעיקר גיימינג. (משחקים כבדים). המפרט: כפי שאתם רואים, הכרטיס מסך לא חזק במיוחד ולא חלש במיוחד. העניין הוא, שאני לא יודע באיזה מסך לבחור, כי שניהם מסכים מעולים: ה-SyncMaster הוא בעל פאנל נחות יותר, ורמת צבעים פחות טובה, אבל הרזולוציה שלו גבוהה במיוחד. (הכ"מ לא מתאים כאן.. הרזולוציה הזו "גדולה" עליו). ה-Dell בעל פאנל מעולה, בעל רזולוציה גבוהה וטובה, והכ"מ מנוצל טוב ולא מתאמץ במיוחד.. מה לעשות? (וכן, עדיף שיעלה כמה שפחות.. למרות שחבל לי לוותר על מסך כמו הדל)..
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
רכשתי לחמי מחשב עם לוח asus h81M-e ומעבד i3 . מאיץ גרפי מובנה במעבד Intel® HD Graphics 4400 עכשיו אני מחפש עבורו מסך לא יקר גודל 22 שיתאים לחיבורים של הלוח ולמאיץ הגרפי בלי להתפרע על מסך שיציע יכולות שלא ניתן לממש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
כיום המסך שלי הוא טלוויזיה 32 אינץ... אבל בגלל הרזולוציה הנמוכה אני רוצה לקנות מסך נורמלי חשבתי 24-26 אינץ יש DELL 24" ST2410 5ms DVI HDMI FHD WIDE LG LCD 24" W2486L 2ms LED HDMI FULL HD ויש גם את הסמסונג 26 אינץ (לא עם הHD) אז מה כדי? 2408 של דל עולה איזה 3000 ש"ח ונראה לי ממש לא שווה וכנל לגבי ה 2709 שלהם. אני קורץ ל LG אבל הבנתי שהמסך 16:9 ורק 1080 פיקסל במקום 1200 אז יש פחות שטח עובדה.... אז מה כדי???
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
מבקש ממישהו שימליץ לי איך דגם של מסך זה מבחינת איכות צבע חדות וכו לשימוש כללי באינטרנט הודה לכול מי שיעזור לי מראש עקב רצון לקנות מסך בזמן הקרוב....
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
היי. אני מקווה שההודעה במקומה, ואם לא, נא להעביר לפורום כרטיסי מסך. בכל אופן, אני מחפש מסך 22" שיהיה יפה במיוחד ובעל תצוגה סופר איכותית (הפרדת צבעים גבוהה וכיוצא בזאת, אני לא באמת מבין במונחים הטכניים). איני גרפיקאי במקצועי, אבל העין שלי קצת רגישה לתצוגה "פושרת"/"סטנדרטית", ואני באמת מעוניין לקנות את הטופ שבטופ -- 1500 ש"ח בעבורו נשמעים סבירים למדי. קראתי את סקירת מסכי ה- 22 של HWZone, אבל מנגד שמעתי כמה ביקורות לא מאד חמות על הזוכה המאושר, הלוא הוא ה- 222H, מה שגם לי לרדת מהרעיון. האם יש חלופות יותר טובות? ודבר אחרון, קניתי זה עתה מחשב חדש עם 4670 (איני גיימר). האם הוא יוכל לעבוד עם 22" ללא פשרות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
ראיתי בזאפ ש FP2426AFWוProview משמעותית יותר זול מה24" האחרים, (2500 לעומת 3000-6000) יש משהו לא טוב בו? יש מסך אחר מומלץ? התקציב יכול להגיע ל 3000+- אבל עדיף פחות אם אפשר...
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-