מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לקנות מסך 20" מכיוון שאין לי כ"כ מקום ליותר גדול, ואני גם לא צריך יותר גדול. מה אתם אומרים על SAMSUNG T200 ? מסך טוב ? (2ms, ניגודיות 1:20000) אם לא אז אתם יכולים להסביר למה ולהציע לי מסך טוב בגודל הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אין לי מושג איך לבחור או מה ההבדלים, התקציב הוא 1500 ש"ח, 23-27 אינטש ללא רמקולים. למחשב יש Thunederbolt, Mini Display Port וHDMI, מבחינת רזולוציה אני אחיה עם 1920x1080.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
נשבר לי המסך במחשב הנייד והמחשב ממש חדש משהו כמו חודשיים מהחברה אמרו לי שעל שבר אין אחריות רציתי לדעת אם אפשר לקנות מסך כזה אבל רק מסך אפילו יד שניה לא משנה לי ואם כן מאיפה ? תודה לכל העונים נ.ב הדגם הוא ממס6110 HP
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 22" מה עדיף ה t220 או ה t220p שינהם של sumsong ובאותו טווח מחירים אז מה עדיף בעצם? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום, מחפש שתי מסכי מחשב שמיועדים למשחקים ולעבודה משרדית התקציב בין 800-950שח - עם העדפה כמובן ל800.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אז הבחירה הכי טובה למשחקים\אינטרנט\סרטים בטווח המחירים של 1800 מקסימום יהיה VIEWSONIC VP930 ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם כל המסכים מדגם הנ"ל מגיעים בשילוב צבעים מזעזע כזה.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, 2 שאלות: מי היבואן של מסכי סמסונג? האם מסך BF931 קיים רק בצבע שחור? תודה
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
היייי כולם, אני צריך עזרה... אני רוצה לקנות לחדר מסך LCD ~20 אינטש שיהיה widescreen וישמש גם לטלביזיה גם למחשב....התקציב הוא גגגגגגגגג 2000 ש"ח אבל עדיף על ה1500-1800 ככה.... תודה מראש עידו
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
מחפש המלצה טווח מחירים עד 2000 ש"ח 24 -27 על הגודל של המסך אם אפשר המלצה מה הכי טוב לשימוש יום יומי לא משנה לי LED או LCD מה שחשוב לי שיראו ממש טוב במסך את המחשב (משחקים + סרטי HD) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
עיי אני צך לשאול שאלה על משהו בנוגע לכבל שמחברים איתו תמסך למחשב אבל אני לא יודע מה בדיוק השאלה. תודה לעוזרים 8)
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
הי, 2 מסכים 34 אינצ', שימוש בעיקר למשחקים, יש בשניהם G-Sync והבדל מחירים גדול של + - 1,100 ש"ח. 1. מסך מחשב לגיימרים LG 34GL750-B 34'' LED 2. מסך מחשב קעור לגיימרים Dell Alienware AW3418DW 34'' LED IPS מישהו התנסה עם שניהם או אחד מהם ויכול להמליץ אם כן או לא? תודה !
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
או אם יש המלצה על מסך 22" טוב יותר בתקציב עד1500 אני אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
אז ככה,לא מזמן קניתי תמסך LG 1970HR והוא סבבה אבל אני מחפש מסך גדול יותר. גלשתי בכמה פורומים וראיתי המלצות חוזרות על מסכים גדולים אלו: Dell 2007WFP -http://zap.co.il/model.asp?model_id=469711 ו DELL E228WFP - http://zap.co.il/model.asp?model_id=502783 הדל הראשון הוא 22 אינטש וזה בערך מה שאני מחפש. אבל הזהירו אותי שהוא לא מאוד איכותי והמסך השני שהוא רק 20.1 אינטש הרבה יותר טוב ממנו רציתי לדעת אם יש עוד מסכים 22 אינטש טובים במחיר של עד 2300 שקל או שעדיף להתפשר על המסך הקטן יותר שהוא 20.1 ודבר אחרון,אין הבדל גדול בין 19 ל 20.1 נכון? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
האם יש תוכנה מומלצת לבדיקת תקינות מסך? תוכנה שעוזרת לבדוק איזה פיקסלים שרופים/בעיתיים מבחינת בהירות שלהם וכל דבר אחר.... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מניח שזה יכול לעזור לכל מיני אנשים שבודקים צגים, בין אם בבית ובין אם בחנות (ואין עליהם תוכנה לבדיקות) http://tft.vanity.dk/ יש שם כמה כלים חמודים. לא ממש התעמקתי בזה אבל אני מניח שיש שם את רוב הדברים המקובלים...
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
האם זה נכון מה ששמעתי שאם אני משתמש בעיקר במחשב לגלישה באינטרנט אז עדיף לי לרכוש מסך שהוא לא דק? תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, מחפש שתי מסכי מחשב שמיועדים למשחקים ולעבודה משרדית התקציב בין 800-950שח - עם העדפה כמובן ל800.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם פנאל TN באמת נורא כמו שאומרים ואיך זה בא לידי ביטוי? ואם אני אקנה מסך רחב זה יעשה לי בעיות עם משחקים ואני אצטרץ להוריד פאצט'ים ושטויות כאלה?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
רגע לפני שקונים חדש. המסך שלנו מגלה נטיה להפסיק לעבוד אחרי קפיצות מתח (נניח הפסקות חשמל שהיו כמה וכמה בזמן האחרון). כלומר, הוא עובד כרגיל והכל, גם כשמחברים לחשמל, וכשמדליקים את המחשב הוא נדלק לשניה ואז מפסיק לעבוד. אם מנתקים אותו ומחכים כמה שעות/ימים ואז מחברים שוב, הוא שוב עובד אבל יכול בכל רגע נתון להפסיק שוב לעבוד. הבעיה היא לא בכבל (ניסינו להחליף) וגם לא בחיבור למחשב - נראה שהמסך לא מקבל חשמל בכלל בזמנים שהוא לא עובד. זה מסך מצוין ויקר והייתי רוצה לדעת אם לדעתכם אפשר להציל אותו, או לא?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, שאלה קטנה שאני מקווה שכאן זה המקום בשבילה. אם יש לי ממיר רגיל של הוט ואני קונה כבל מ RGB ל VGA ואני מחבר באמצעותו את הממיר למסך מחשב ישן האם אוכל לראות ערוצים כמו בטלויזיה? אם כן מה לגבי הקול? תודה שגב.
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום , אני צריך עזרה בבחירת מסך מחשב, המחשב ישמש בעיקר למשחקים . אני מתלבט בין שני מסכים . הראשון: DELL U2312HM השני: LG IPS231P-IPS תודה.
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
אחים שלי ואני רוצים לקנות מתנה לאבא אבל אנחנו לא מבינים הרבה במסכים, ראיתי שיש נטייה לקטול את המסכים בגודל 20 אינטש כי הרזולציה שלהם היא 1600X900 ולא 1680X1050 כמה זה משנה? המסך הכי טוב שמצאתי שתואם לדרישות הוא http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=726985 אם תיהיה סיבה מספיק טובה אפשר לחרוג מתקציב וגם לא חובה שזה יהיה LG אם יש משהו יותר טוב פשוט אצלנו בבית יש הרבה LG
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום רב למישהו יש נסיון עם המסכים החדשים של LG שמשלבים IPS ו LED?? איך הם לעומת ה IPSים של DELL??? אני מתלבט בין: DELL Dell U2311H UltraSharp LCD IPS 23'' DVI DP WideScreen ל- LG IPS236V 23'' LED IPS 5ms DVI HDMI WideScreen Black האם ה LG שווה את הפרש המחיר?? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-