עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Hanan Sabo,

שלום, אני מחפש לקנות מסך בערך בגודל 24 אינצ'. היעוד העיקרי שלו תיכנות. לאחר שיטוט פה בפורום הבנתי כי כנראה ה dell u2412m יתאים לי. אמנם רוב ההמלצות היו לעניין משחקים וסרטים ולכן רציתי להיות בטוח שזה מצוין גם לקריאה. ראיתי גם כי יש דגם חדש u2415 שעולה (ב KSP שלוש מאות שמונים שקל יותר). יש סיבה להשקיע? מלבד יציאות HDMI ו USB 3 לא ראיתי איזה הבדל. יש עניין ב"דגם חדש" על פני דגם בן 3? שאלה נוספת, המסך מיועד להתחבר למחשב הנייד שלי (lenovo ideapad u430p. i5-4210 8GB RAM Intel HD 4400, hdmi-out) יש סיבה שזה לא יעבוד ?(אני יודע של u2412m אין HDMI אבל הבנתי שכל מתאם פשוט יטפל בזה) כרטיס מסך חלש מידי? יכול להיות שבכלל שני הדגמים האלה הם יותר מידי בשבילי? אני אמנם לא מחפש דווקא הכי…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by vince carter,

לפני כשבוע הבחנתי כי מסך הסמסונג 22" שלי ניהיה כהה...במשחקים כמו PRO וCOD הצבעים במשחק נהיו כהים ויש אזורים שבקושי רואםי משהו...ניסיתי לשחק עם הבהירות , גאמה, קונטרס אבל זה לא עוזר כ"כ...הצבעים השתנו גם באתרי אינטרנט ... מישוה יכול לעזור ???

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  3. אהלן! התקציב עומד על איזור ה800 ש"ח. המסך לא מיועד למשחקים אלא רק לעבודה רגילה (אינטרנט, אופיס וכו') בנוסף לסרטים מידי פעם.. המסך הנ"ל מוצע נכון לעכשיו ב750 ש"ח ברשת אופיס דיפו. מישהו יודע איך הביצועים של המסך ביחס לאחרים (כדוגמאת LG W2043T)? האם יש מסך אחר תחת מסגרת התקציב שיתן יותר תמורה ביחס למחיר?

4. Started by la1470,

שלום לכולם האם כדאי להמתין לדגם החדש : http://www.eizo.com/products/lcd/s1932/index.asp או שקודמו ה- S1931SH עדיף (השימושים העיקריים הינם משחקים + עריכה גרפית בפוטושופ) האם ה - On/Off Response Time של 20MS בדגם החדש יגרע מביצועי המסך במשחקים (הדגם הישן הינו 16MS) שניהם אגב בעלי Midtone Response Time 8MS תקציב 2500~ ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by הסולידי,

אודה על קבלת הרזולוציה המתאימה ביותר למסך זה

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  6. מסך הכי טוב 22 אינץ' ב1500 עם חריגה (לא גדולה) לסרטים, משחקים וגלישה בינתיים מהסיקור שלכם זה MW221C אבל אני לא יודע אם זה כבר ישן מידי וכבר יש משהו אחר שעדיף אני די לחוץ ואני רוצה לקנות כבר ביום ראשון שבוע הבא אז בבקשה עזרה בבחירה בינתיים ממה שהבנתי הכי שווה ה ASUS MW221C ASUS VW222U זה ממה שאני הבנתי אבל אני לא מבין הרבה אז מקווה שתביאו לי דברים טובים תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  7. Started by NoaS,

שלום, אני מחפשת מסך 24-27 אינץ' לצורך העבודה שלי בתחום התרגום. אני בעיקר קוראת טקסט ופותחת הרבה קבצים ותוכנות במקביל. המסך יהיה מחובר למחשב נייד מדגם Toshiba sattelite Z30-A-1E8, אין כרטיס גרפי מעבר למה שבא עם המחשב, מעבד i5 4520. א. איזה דגם כדאי לי לרכוש? -יש לי חיבורי HDMI ו-VGA (לא קריטי אם יהיה צורך במתאמים). פחות חשובים לי זווית צפייה, דיוק בצבעים ומהירות תגובה, המסך לא ישמש לגיימינג וכדומה. מה שחשוב לי זה שהטקסט יהיה חד ושהעיניים לא יהרסו לי אחרי שעות של קריאה מהמסך. תקציב עד 1000 ש"ח (אם יש משהו עדיף בהרבה בקצת יותר אני יכולה להתפשר על הסכום). ב. האם המחשב הנייד שלי יכול לתמוך בשני מסכים של 24 או 27 אינץ'? תודה! נועה

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by starnet,

איך הכרטיס GeForce 7600 GT Extreme משתלב עם מסך זה אשמח לקבל חוות דעת

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by Tall-Guy,

שלום :-) לפני כשנתיים קניתי בהמלצת חברי הפורום את ה ViewSonice VP930 ולמרות שאני לא מבין כזה גדול במסכים, אני מאוד מרוצה ממנו עד כה. המחשב שלי לעומת זאת מגמגם ובשלבי גסיסה, ולכן אני קונה ביד שניה מחשב של חבר שנוסע לחול ואינו צריך אותו יותר. המחשב מגיע עם מ SyncMaster 2258BW. רציתי לדעת, האם כדי לשמור קרוב ללב את ה ViewSonic שלי? או לעבור לסמסונג? הסיבה העיקרית שאני חושב על הסמסונג כאופציה זה גודל המסך ומאחר שהוא WIDE וזה דווקא הולך לא רע עם משחקים (הסיבה הראשית שבא אני משתמש במחשב). אם כן, לדעתכם המקצועית - לוותר על ה WIDE והגודל ולהישאר עם ה VP או ללכת על הסמסונג? את המסך הלא משומש אני פשוט יעביר למחשב אחר..

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. רציתי לדעת האם המסך שווה את המחיר ואם הנתונים שלו נחשבים טובים למשחקים ועבודה שוטפת והאם יש אופציות יותר טובות בסביבות המחיר הזה. המסך יעבוד עם כרטיס מסך p.o view gtx 260 . תודה רבה לכל המגיבים .

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  11. Started by AmirNadav,

שלום לכולם. יש לי את האופציה לרכוש את אחד מהמסכים האלה- 1. LG L1732S - במחיר של: 800¤ כולל מע"מ. 2. LG L1932S - במחיר של: 1200¤ כולל מע"מ. 3. LG 2000C - במחיר של: 2000¤ כולל מע"מ. כל המסכים חדשים מהחברה. האם כדאי לקנות את אחד מהמסכים הנ"ל? בתודה, אמיר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אשמח לקבל המלצה למסך FHD 37-42 אינץ אין צורך במהירות רענון גבוהה מ60hz אני מאוד לא בקיא במחירי המסכים כיום אז נניח ואני מחפש משהו באזור ה1500 שקל, אם זה מעל או מתחת ל1500 אז ממש לא נורא, סתם זרקתי מספר. המסך ישמש גם לצפייה בטלוויזיה עם חיבור HDMI וגם למשחקי מחשב (המטרה כמובן שעל משחקי המחשב הוא ייתן תצוגה יפה מאוד) כיוון שהמסך ישמש גם כטלוויזיה, אני אצפה בו מזוויות שונות, אז אשמח להמנע ממסך שצפייה מזווית מסוימת בו יוצרת בעיה. אין צורך בתמיכה ברזולוציה גבוהה מ1920*1080 (אני מניח שהדרישה של FHD שקולה לזו). יחובר למחשב עם 970GTX 4GB . תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by User_Name,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחר מסך שישמש בעיקר ללימודים ועבודה משרדית (אינטרנט, אופיס, קצת פוטושופ) ומשחקים עם כרטיס מסך Radeon 5770. חשוב לי נושא הארגונומיה של המסך, שכן אני יושב קרוב למסך ואופציה לתלותו על הקיר יכולה להיות נחמדה כדי לפגוע כמה שפחות בראייה. הגודל המתבקש הינו 20-21.5, שוב כי אני יושב דיי קרוב ואם אני רוצה לראות סרטים אז המחשב מחובר לLCD 32". הקנייה תתבצע באייבורי, שכן אני רוכש שם עוד מספר דברים מחר. (אלא אם כן ישנה חנות באזור חיפה שמציעה מסך שנותן תמורה טובה יותר לכסף). תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by As-21,

איך אפשר לדעת בוודאות איזה פנל זה DELL 2009W האם הייתה הכרזה מבית DELL שהדגם המחליף של 2007W/FP יהיה רק פנל TN ? למיטב הבנתי כל המסכים של 2007WFP שהוזמנו מהיבואן CMS הם 2009W הכי מצחיק שהם טוענים שזה פנל יותר טוב במידה וזה יתברר כ TN בדוק זאת פשוט בדיחה. אז אם תוכלו להגיד שכל דגמי 2009W הם פנל TN ועל מה אתם מסתמכים בתשובותכם אשמח לתשובות רציניות ולא מענה כי שמעתם ממישהו שזה TN או משהו.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by IdanTs,

אני אראה לכם 2 מסכים 19" רחבים, ואני צריך לדעת אם כדאי לי לקחת את ה-LG במקום את ה-SAMSUNG בגלל שהחנות שממנה אני קונה את המסך הודיעו לי היום שאין להם יותר את הסמסונג במלאי, והציעו לי כפיצוי את המסך LG, באותו מחיר, למרות שהוא יותר יקר ב-100 ש"ח. LG L197WH פרטים: זה מהאתר הרשמי של LG http://www.lge.com/products/model/detail/l197wh.jhtml וזה מ-ZAP http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=696966 והנה מסך של סמסונג SAMSUNG 931BW http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=501592 שימו לב שבמסך של ה-LG יש ניגודיות של 1:5000, בניגוד ל-1:2000 שיש בסמסונג. ובשתיהם יש 2ms. תודה ושבת שלום.

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  16. יש חיה כזו? אינני מבין הרבה במסכים אז DO YOUR BEST ;D

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  17. יש לי כרגע מסך T220 של סמסונג ואני די סובל מהגודל העצום שלו מאחר ואני עובד עם טקסטים קטנים. אשמח אם תמליצו על מסך המתאים לשימושים שלי.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  18. שלום רב לכולם לפני כמה ימים מסך הישן שלי מי חברת MAG פשות עפסיק לעבוד והוא היה מסך LCD נהדר שעבד אצלי כמה שנים טובות כל הזמן הזה לא התעניינתי במסכים מה שהיה לי יספיק לי אבל עכשיו שצריך לחפש מסך חדש ראיתי שיש הרבה חברות שונות וכל חברה מייצרות מסכים דומים ובמחירים דומים עכשיו רציתי להתייעץ עם אנשים שמבינים יותר מימני עכשיו אני מחפש מסך בגודל 22 ובמחיר של בין 800 ל1000 שקלים תודה רבה אלכסנדר

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  19. Started by bosmathaifa,

שלום אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לשדרג את אצמי מ17 ל22-24 רוב הצרכיים ממסך : הם גלישה, משחקיםכבדים(....crysis) וסרטים(אני ראה המון) הבנתי ששני הדגמים הם טובים אבל איזו יותר טוב לצרכים שלי או שיש מחברה אחרת משהוא טוב? וכמו שהבנתי איפשר לכוון את המסכים ? התקציב הוא עד 1500 ש"ח

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. בס"ד שלום, מה דעתכם על המסך Viewsonic VA1926w מסך 19'' רחב בעיקר לאינטרנט, עבודה משרדית, תיכנות וסרטים. תודה רבה ויום טוב .

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  21. שלום לכולם, רציתי לדעת אם הכרטיס מסך 970GTX 4GB יהיה בכלל מסוגל להריץ 240HZ (לא הגדרות גבוהות)? משחקים לדוגמא, rainbow six siege או CSGO ? זה המסך המדובר: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01M9GRZQA/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2LNOP4UQZJ1 המפרט שלי הוא מעבד: skylake 6700K 4.5 (OC) לוח אם: asus hero VIII SSD 500GB samsung (32GB RAM (16X2 תודה מראש לעוזרים

22. ראיתי המון מידע ואיני יכול להחליט חשוב לי חשוב שיהיה עם תמונה וצבעים טובים ומדויקים ככל שאפשר למסכים מסוג זה ברמות המחיר הללו. יש לי מיגוון שמושים החל מגרפיקה ביתית סרטים ואופי ועבוד תמונה חובבני ראיתי את הדגמים הנל ושם אני מתלבט מאד בחנות לא רואים ממש הבדלים. מי יכול להושיע כולל הסבר מפורט Samsung 2253BW LCD 22'' Wide 2ms ASUS LCD 22" - MW221C WIDE 2ms + DVI-D - Black Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp W2252TQ LG

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  23. שלום לכם, צריך מסך בתקציב של 800-900 ש"ח, אני מבין ש-u2312hm זה המסך המומלץ בימינו בתקציב הנ"ל? האם יש אלטרנטיבות? מתכוון לרכוש מ-TMS ירושלים. מיועד לסרטים וקריאת טקסט. תודה חברים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by --Adidas,

אני חושב ללכת על 2333t בגלל המחיר (כמעט 500 שח הפרש) ההתלבטות העיקרית שלי היא בעניין הארגונומיה של המסך אני רוצה מסך שאני יוכל לשים איזה סרט ולכוון אותו כך שאני יוכל לצפות בו גם מהמיטה ואני לא יודע אם 2333t יסתדר עם זה אז השאלה שלי היא כמה אפשר להטות אותו למטה למעלה ולצדדים ??

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by omerz90,

שלום, עברתי דירה והספק כח של של המסך Samsung P2370 בגודל 23" אבד לי ואני צריך ספק חדש. פניתי לקבוצת חיון היבואנית של מסכי סמסונג והם רוצים 300 שקל על ספק חדש. כמובן שזה יקר מדי בשביל ספק ואני לא יקנה דרכם. מישהו יודע איפה אני יכול לרכוש את הספק הזול ביותר? לא חייב שיהיה מקורי ואפשר גם מחו"ל. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.