עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by hck,

שלום, לאחר שלא קיבלתי שום תגובה על הפוסט הקודם שלי, אני יכול להניח שפשוט אין לאנשים מספיק ניסיון עם המסכים שדיברתי עליהם. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446812.msg3823090#msg3823090 לכן אני רוצה לשאול שאלה אחרת שאולי תעזור לי להחליט איזה מסך לרכוש מהשניים שכבר בחרתי. איזה חברה יותר עדיפה: LG או Samsung? הפרמטרים הם: שירות, אמינות ואיכות. תודה.

2. יש לי כרטיס מסך 8800gts 320 ואני רוצה לדעת איזה מסך של 19 אינטש יהיה הכי שווה ליקנות ב1500 שקל נ.ב .. אני שונא מסכים רחבים

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  3. קניתי לפני כ-8 חודשים מסך VP930-3. בחודשים האחרונים שמתי לב לתופעת זליגת האור מן הפינות (ה-X המפורסם). אני לא בטוח אם זו הידרדרות, למרות שנראה לי שכן. זה נורא מציק, בעיקר כשרואים סרטים ב-aspect ratio של 1.85 או 2.35 - זה נראה כאילו שמישהו מאיר לך על המסך בפנס. אני מתכוון למסור את המסך לאומניטק - לבדיקה ותיקון/החלפה/ווטאבר. מה דעתכם? יקבלו את זה? וגם: נניח שזה יתקבל. הם בטח ירצו לדחוף לי vp950 או משהו כזה, אבל אני לא רוצה מסך TN. מה הייתם עושים במקרה כזה?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  4. Started by hanan13,

היי חברים. אני מחפש מסך 24" לשימוש ביתי לצפיה באינטרנט. מסך שישמש את המחשב שבסלון בו בעיקר משחקים הילדים. ראיתי את הסמסונג הזה ב-KSP שנמצא ממש מתחת לבית שלי. Samsung SyncMaster S24B300H 24 http://ksp.co.il/?select=.1024..230..137..198.&list=1&sort=3&glist=0&uin=26932&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה דעתכם על המסך? תודה חנן

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by psybrain,

אני צריך עזרה בלמצוא מסך מחשב לגיימרים מ 24 אינטש ומעלה בנתונים הכי טובים .. כגון MS 2 וקונטראסט מהגבוהים שיש וכו׳ .. LED כמובן.. תודה

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  6. היי אני מחפש מסך שיוכל לעבוד טוב עם המסך רטינה של המאקבוק. מהבנה שלי מסך 4k אמור להיות הכי מתאים, אבל מי מהם? אני מחפש משהו בתקציב של ~1500 אבל גמיש, אם יש משהו מדהים בסביבה. אשמח לקבל המלצות תודה, רון.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by timont,

אנא עזרו לי לדרג את הממסכים הנ"ל מבחינת סדר עדיפויות לרכישה, מה טוב יותר? 1. LG 1718S LCD 17 2. SAMSUNG 740N LCD 17 3. AOC LM728 LCD 17 תודה.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  8. Started by Yehuda A,

לפני כמה זמן נשבר לי מסך של הנייד ורציתי לדעת אם אפשר להחליף אותו במסך שתואם מכל הבחינות כמעט למסך המקורי [ חוץ מרזולוצייה גבוהה יותר] הנקודה החשובה היא שיש לו IPS ורציתי לדעת אם זה ייצור בעייה כלשהי ? אציין שמדובר בנייד של טושיבה satellite c6660 1ml עם אנווידיה 300של ג'יפורס שהריץ משחקים חזקים כמו callofduty וכן התחבר למסכים חיצונים ללא שום בעיה רק שלמסך המקורי לו היה IPS המקורי http://www.laptopscreen.com/English/screen-part-number/LP156WH4(TL)(A1)/ ה IPS http://www.laptopscreen.com/English/screen-part-number/LP156WF4(SL)(B1)/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. שלום. החלפתי מסכי מחשב. עברתי מה DELL U2410 המעולה (IPS), למסך זול יותר, אבל גדול יותר - HP 2711x ממש לפני שעה חיברתי את המסך, ואני משתמש בו כעת. משהו מוזר קורה לי אבל. בכל כמה שניות, המסך (יותר נכון - הכתב, או הפונטים, או החלקים במסך שזה בולט בהם) עובר מעין "גרעון" (התמונה לא חלקה, אלא נראית מגורענת [הלוואי והייתה לי מילה טובה יותר]), ומיידית חוזר לעצמו. התופעה חוזרת על עצמה. יתרה מכך, זה גם קורה כאשר אני למשל מזיז טאב של הדפדפן לאורך המסך, ואז אני שם לב שהכתב הופך להיות מגורען. האם התופעה מוכרת? אני מפספס משהו? תודה מראש !!!

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  10. Started by royossef,

שלום לכולם יש לי מסך LG LCD 22 , w2252tq בזמן האחרון אני מבחין שהתופעה שנקראת "רעש" נהייתה יותר בולטת לעין, זה כאילו יש מסך זכוכית עם שברים ממש ממש קטנים מעל המסך עצמו, זה תיאור קצת מוגזם אבל אני מנסה לתאר את האפקט שאני רואה , וזה מעצבן בעין וגם הטקסט נראה לי פתאום שביר יותר ופחות חד. אני משתמש ברזולוצייה הטבעית של 1680*1050 , הגדרות המסך לא שונו. השאלה שלי היא מה יכול לגרום לזה ואיך אפשר להפחית את זה?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  11. Started by Inzagi,

אני מחפש מסך 19" למשחקים. אין לי העדפה לרחב או לא, מה שיותר מתאים למשחקים יותר טוב לי. המסך צריך להיות דק. תקציב - אני לא יודע בדיוק את המחירים, ככה שאני רוצה לשמוע כמה עולה מסך טוב ואז להחליט תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  12. Started by asaf556,

ראיתי את המסך benq g2110w הוא יפה וזול ומשך לי את העיין האם כדאי לקנות אותו?הוא עולה רק 1200 ואני יכול לקנות רק ב1000[br]פורסם בתאריך: 17.07.2008 בשעה 21:53:29 למה לא עונים בבקשה[br]פורסם בתאריך: 18.07.2008 בשעה 11:59:49למה אתם לא עוזרים לי?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  13. Started by ron2039,

שלום, אני קונה מחשב וכ1200 ש"ח ממנו מיועדים לרכישת המסך, בבקשה המליצו לי על מסך מתאים בתקציב זה, כרטיס המסך שלי יהיה 4850, מסך בבקשה בגודל 22". תודה רבה לממליצים.

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  14. Started by ASSAFsa,

אני מחפש מסך 16:9 איכותי בגודל "20 לצורך צפייה בסרטים גלישה באינטרנט , ושיחות וידאו ... מה דעתכם התקציב הוא עד 1700 שח אגב אני אשמח אם תוכלו לומר לי איפה אפשר לבדוק איזה פנאל יש לכל מסך.

15. Started by leoleo,

מעוניין לדעת מה ההבדל בין מסכי המחשב של DELL 2009W ו-2009WA, פרט לגודל המסך? האם קיים הבדל מהותי? השימוש במחשב הוא לאינטרנט, צפיה בתמונות ויתכן שבהמשך בוידאו ביתי.

16. רציתי לדעת, אני וחבר שלי התווכחנו, לשנינו יש נייד, לי יש של אייסר עם מסך קריסטל ברייט, אני מאוד מרוצה מהאיכות והחדות שלו, ולו יש של דל עם מסך "טרולייף", איזה מביניהם טוב יותר לדעתכם? מחכה לתגובות...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. LG דגם L1730S שמור ביותר כמו חדש. אני מעוניין בגודל 17לא יותר בעל פאנל איכותי עם בהירות נמוכה.

18. Started by tamir245,

שלום רב, אני בדיוק סוגר מפרט משרדי עבור אמי,מדובר על שימושי אינטרנט,אופיס ושירים.. אני מתלבט בין הסמסונג 2033SW או הפיליפס 220E1SB. האם ניתן ללכת על הפיליפס בשקט למרות הרזו' הגבוהה שהוא נותן והנתונים הלא רעים? האם יש אופ' אחרת טובה יותר מבין השניים? תודה,

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  19. Started by Delvadar,

ראיתי שני מסכים מצויינים של סמסונג: Samsung t220P Samsung t240 קניתי כבר את ה-Samsung t220P ועוד יש לי זמן להחליף אותו ואני רוצה לדעת אם שווה להחליף אותו ל-24 אינץ. Samsung t220P מראה ביצועים מצויינים במשחקים והאיכות של התמונה מצויינת--וגם המוכר בחנות אמר לי שעדיף 22 בגלל שב-24 אין ממש איכות תמונה טובה. לגבי T240 אני לא יודע. כדאי להחליף או לא?

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  20. Started by boim,

אהלן אני מעוניין לרכוש DEL 2407WFP גרסת A04 ולא גרסת HC החדשה. האם יש מקום בארץ שמוכרים עוד את הגרסה הישנה?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  21. המסך של ההורים שלי הלך (LITE-ON בן 7 17") אז הם צריכים מסך חדש לא משהוא גדול מידי וזה יהיה בעיקר לגלישה ולפעמים לעריכת סרטים ביתיים (לא משהוא רציני) מחיר כמה שיותר נמוך אם צריך תקציב אז 600+-

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  22. Started by kobbyc,

היי, קניתי מחשב חדש וחשבתי לקנות מסך 22" אבל אחרי התייעצויות בפורומים ירדתי מזה ועכשיו אני מחפש מסך טוב ואיכותי 20". יש המלצות? תודה, קובי

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  23. Started by b11y,

שלום! אני קונה מחשב חדש וגם מסך חדש. אני מתלבט איזה מסך לקנות בסביבות המחירים 1000 ש"ח 22 אינצ'. אני משחק משחקים כמו fifa pro need for speed gta 4 וכו' רוב הזמן אני או משחק או גולש באינטרנט ופעם בכמה זמן אני כותב בוורד איזה מסמך. עכשיו יש כמה מסכים: מה הכי כדאי לי? Samsung SyncMaster T220 Samsung 2253BW Samsung SyncMaster 226BW

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  24. Started by yaronkle,

מה עדיף רחב 20 או 19 רגיל? כרגע ישנם 2 מתמודדים VP930 וה VX2025W. אני מעוניין לקבל המלצות מאלו שיש להם מסך רחב איך הם מסתדרים במשחקים ישנים יותר? לדוגמא המשחקים האלו לא תומכים ברחב - silkroad, ut, NFS Underground, MU וכו אם יש עוד שיקולים (פרט לכסף, סרטים ושולחן עבודה רחב) אשמח לשמוע. תודה.

25. Started by adi8,

שלום רב, אני רוצה למכור מסך מחשב LCD, בגודל 19 אינש, מבית daewoo, המסך הוא כמו חדש (היה בשימוש פעמים ספורות בלבד), שמור ונקנה לפני כשנתיים במחיר מבצע: 779 ש"ח במקום המחיר המלא שהיה אז 1199 ש"ח. בכמה עליי למכור אותו כעת?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.