מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, אני מחפשת מסך מחשב לעבודה משרדית, גודל של אזור 22'. החשוב במסך זה שתהיה בו מצלמה מובנית ורמקולים מובנים (יש שטח מוגבל על השולחן). תקציב: עד 1000 ש"ח (עדיפות עד 750 ש"ח). אשמח להמלצות הדר
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכם, בהמשך לדיון שפתחתי בקשר למפרט מחשב לעריכת תלת מימד (לינק - http://hwzone.co.il/community/threads/554708-מבקש-מפרט-מחשב-לעריכת-תלת-מימד-תקציב-4-5K-כולל-ציוד-היקפי) אני מחפש עכשיו מסך שיתאים למחשב הנ"ל רזולוציה כנראה fhd גודל 21-24" תקציב 600-1000₪ ממה ששמתי לב יש הרבה המלצות על מסכים של dell. איזה הכי כדאי לי לקנות? אני מעוניין לחסוך כמה שאפשר.. זאת אומרת שאם יש הבדלים קטנים באיכות ברמה שלא שמים לב אליה אז זה ממש לא משנה לי. אני ממש לא מבין בתחום.. שאלה שיש לי לדוגמא - מה ההבדלים שיש בין סדרת ה U לסדרת ה P של Dell ? עוד שאלה, אני זקוק גם לטלויזיה שתהיה בחדר שבו המחשב. מה אתם אומרים על הרעיון של להשתמש בטלויזיה גם כמסך מחשב, זה מומלץ או שממש לא? תודה לע…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא אתעמק בנושא pink/green issues של U2410. למי שחושב ברצינות לקנות את המסך הזה, אני ממליץ בחום להשתמש ב-GOOGLE ולהקדיש קצת זמן לקריאה. במקום זה אספר את הסיפור שלי. ב-04/04/2010 קניתי את ה-U2410. הגעתי הביתה, חיברתי למחשב דרך DVI והבנתי ש"זכיתי" ב-DELL LOTTERY. ניסיתי לכייל את המסך, אפילו קניתי את ה-I1 DISPLAY 2. קיבלתי צבעים יפים, הצלחתי לפתור את הבעיה של צריבה בעיניים, אבל גוונים ירקרק בצד שמאל וורוד בצד ימין על רקע לבן נשארו. ואז, ב-07/04/2010 פניתי לתמיכת DELL. הגעתי למרכזנית, שרשמה את המס' סידורי של המסך והבטיחה שיחזרו אלי באותו יום (רביעי) או למחרת. חיקיתי עד ליום שני, ומכיוון שאף אחד לא חזר, התקשרתי שוב. הפעם ענתה לי טכנאית בשם אנה בוקובסקי. אחרי בירור ישר הבטיחה לש…
-
- 29 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
ברוכים הבאים למילון המושגים של פורום "מסכי LCD"! בהודעה באה תמצאו רשימה של 16 מושגים נפוצים שלכל אחד פירוש והסבר. מפאת היקף הנושאים הרחב הנסקר כאן, יכול להיות שמידע מסויים נמצא בתוך הסבר למושג שלא קשור אליו באופן ישיר. מסיבה זאת מומלץ גם לבצע חיפוש במילון זה בעזרת דפדפן האינטרנט שלכם ע"י לחיצה על שילוב המקשים Ctrl+F. כדאי להציץ גם ברשימת, השינויים והתודות שקישור אליהם נמצא בסוף הודעה זו. אם יש לכם הערות / הארות / טענות / מענות / מחמאות / שאלות / תגובות / תיקונים וכיוצא בזה, אתם מוזמנים לפרסם זאת בדיון שנפתח לשם כך. יש להדגיש כי הדיון נועד בכדי לשפר את התוכן וצורת ההצגה של מילון זה. משתמשים אשר ינצלו את הדיון למטרות אחרות יטופלו בהתאם. למעבר לדיון לחצו כאן. למילון, …
-
- 0 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
מחפש מסך fhd סביבות 23 אינץ שיהיה כמה שיותר טוב לעיניים (פחות מעייף) לקריאה ממושכת של מאמרים. מיועד לחיבור ללפטופ ולכן חשוב hdmi. זה הכי טוב שמצאתי עד עכשיו בתקציב כמה שיותר נמוך (אין תקציב מוגדר אבל רוצה לחסוך בכסף ואחריות מאוד). - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.zap.co.il/wisebuyreview.aspx?modelid=841820 - - - תגובה אוחדה: - - - מה חושבים? (אני לא מבין במסכים ממש)
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כיומיים רכשתי לעצמי את ה 2209 - חיברתי אותו דרך יציאת ה VGA (אין לי יציאת DVI) וזה עבד מצויין. אחרי כמה דקות של שימוש התחלתי להבחין בטשטוש/רעש מסויים בעיקר סביב הטקסטים. לא כל כך קל להבחין ברעש אך כשמסתכלים מספיק טוב ניתן להבחין בכך שהפיקסלים "רועדים". יש לציין שלאחר ביצוע AUTO ADJUST הבעיה נעלמת אך היא חוזרת אחרי מספר דקות. האם יש פתרון טוב יותר מאשר להחזיר את המסך לאייבורי?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793 אני לא מצליח להבין איזה סיבה יש למישהו, בוא נאמר גיימר או משתמש רגיל שרוצה מסך גדול ואיכותי ואין לו שום דרישות מיוחדות של גרפיקאים או של עלות נמוכה מהסטדנרט, לקנות מסך אחר ולא את זה?! על פניו, לפי המפרט הטכני וכמה חוות דעת של אנשים שקנו אותו, זה המסך הכי טוב היום בשוק לדרישות האלה ומספק יחס עלות:תועלת הטוב ביותר, אז למה לעזאזל לקנות משהו אחר?? על אחת כמה וכמה מסכים יקרים יותר שלא נועדו לעריכה גראפית מקצועית.[br]פורסם בתאריך: 20.05.2010 בשעה 16:22:38 אני מבין שכולם מסכימים איתי אין תגובות...
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אח שלי חזר מהצבא ובדיוק נהרס לו המסך מחשב (ככה החיים ). בכול מקרה, השימוש העיקרי שלו במסך זה: 1. סרטים 2. עבודה משרדית (ICQ,MESSENGER לא צריך להרחיב) 3. משחקים (ממש מעט מאוד ומשחקים ממש נמוכים בדרישות, כגון CIVILISATIONS, סדרת TOTAL WAR ומדי פעם משחקי SHOOTER ישנים). בקיצור, לפי הדרישות, עושה רושם שאפשר לקנות לו מסך 19 אינץ' זבל ישן של SAMSUNG ב600 ש"ח ולסיים סיפור. העניין הוא, שהחלטנו לקנות כבר מסך רציני שיחזיק אותו אחרי שהוא ירצה לשדרג את המחשב (מתישהו הרי זה יהיה נחוץ.. לא?) ולכן החלטנו על T220P מסיבה פשוטה, יש את המסך הנ"ל לאחותי וזו הייתה אחת הקניות הטובות שעשינו. השאלה היא- האם המסך יתאים לכול כרטיס מסך גם לישנים (מלפני שנתיים-שנתיים וחצי? אני זו…
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט איזה מסך לקנות, חשבתי על ה2007WFP בהתחלה, אבל אז הבנתי שבגלל הרזולוציה יכול להיות שהמשחקים לא יפעלו טוב(אני חושב לקנות או 8800GTS או GTX), אז מה אתם אומרים? לקחת את ה2007WFP? לקחת מסך של 19 אינץ'? לקחת CRT בכלל?[br]פורסם בתאריך: 20.04.2007 בשעה 21:03:57 עזרה? מישהו?
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?auid=7764570&utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SAT150530PC&utm_content=RA&psuid=82d04fd6-49e0-4c5c-8f83-6d5c2ce4005a&came=3755 יושבים ליד המחשב לשימושים כמו אינטרנט וסרטים המחשב לא משמש לגיימינג בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש חנות כלשהיא או מקום שבו אני יכול לפחות לראות את המסך שאני מתכוון לקנות? ביקרתי במקומות כמו אופיס דיפו אבל אין להם מסכים מעל 20 אינץ. אני מחפש את ה2407WFP או יותר גדול. תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לצוות שלום יש לי מסך mag lb2006w ואני לא מצליח למצוא לו דרייבר! ניסיתי דרך האתר הרשמי של החברה ובעוד כמה אתרים אך ללא הצלחה!!! עזרתכם המקצועית תתקבל בברכה תודה מראש אבי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
22 אינץ: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=29414&PHPSESSID=fufg20car4kpj45sevehe4v2a0 23 אינץ http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=29413&PHPSESSID=fufg20car4kpj45sevehe4v2a0 לכל מי שחיפש מסך זול יחסית עם פנאל איכותי!
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה מסך עדיף מבין השניים ומה השוני ביניהם?, רציתי גם לדעת מה הMS? ומה הרזולוציה המקסימלית? (דרישות: משחקים כבדים באיכויות גבוהות, תוכנות גרפיות וכל מה שאפשר לעשות במחשב) הראשון הוא DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא מסך רחב בשווי של 2316 ש"ח והשני הוא DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא מסך רגיל בשווי של 2271 ש"ח רציתי לדעת מה הMS של כל אחד, האם הם טובים למשחקים, מה השוני ביניהם ומה הרזולוציה המקסימלית שלהם. אני דווקא אוהב את השני. בתודה אור כהן
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה- אני מתכנן להביא 32 LCD משהו ב10K או 8K של TOSHIBA OR SAMSUNG שתומכים בHDTV בS-VIDEO ובHDMI. עכשיו השאלות הן כאלה: האם בזכות כרטיס שתומך ביציאת HDMI ובזכות LCD שתומך בכניסת HDMI אני אוכל לראות הבדל אדיר\קטן\משהו? בתכנים במחשב(שהם לא שידורים של HDTV) כגון וידאו, משחקים ובכלל? האם אני אראה בLCD ברור מאד(חדות) כאשר אני אחבר אותו למחשב באמצעות S-VIDEO או HDMI?(יותר ברור מהמקרן האחורי (43') שלי של טושיבה?) תודה רבה לעוזרים. .swg
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את המסך שלי כרגע לצורך גיימינג בעיקר. דבר ראשון - אני מתלבט בין אם ללכת על 2 מסכים 1080p של 23/24 אינצ' או ללכת על אחד של 27 1440p, לא לגמרי בטוח לגבי הכל במיוחד בגלל שכרגע עדיין יש לי את הGTX 770 2GB (מתכנן לשדרג ל980Ti מתישהו בקרוב... כשיהיה תקציב גם לזה, לא בטוח רק מה לשדרג קודם). חשבתי לקנות אולי רק מסך אחד (24 אינצ') אבל הקטע העיקרי הוא שאני שונא לשחק על כמה מסכים עם הפלסטיק המעצבן הזה מסביב אז חשבתי בכיוון 2 מסכים וU2414H של DELL. דיברתי קצת עם חבר היום והוא הזכיר לי לגבי כל המסכים הקוריאנים של ה1440p 120hz וחשבתי שאולי שווה להסתכל על כמה. לגבי רזולוציה/פאנל/refresh rate והכל אין לי בכלל ניסיון בגיימינג עם מסכים גדולים מ1080p אז המעבר הזה לא הכי חשוב…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך ברזולוציה 1920x1080 - Full HD, אם אשתמש בכבל DVI איכות התמונה תיהיה שונה לעומת שימוש בכבל HDMI? באותו מסך כמובן. לפי מה שהבנתי DVI יכול להציג רזולוציה גבוהה יותר מ Full HD, אז לא אמור להיות הבדל, אני צודק? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצערי שיחקתי עם ההגדרות של המסך שלי בתפריט הסודי יותר מדי בלי לרשום אותם קודם. למי שיש את המסך ויוכל לרשום את (כל) ההגדרות מהתפריט הסודי, או יכול לעשות צילום של ההגדרות יבורך. תודה [הערה] כדי להגיע לתפריט הסודי, כבו את המסך לחצט על המקשים "תפריט" ועל "+" בו זמנית הדליקו את המסך תוך כדי לחיצת שני הכפתורים שחררו את הכפתורים ולחצו "-" אתם בתפריט הסודי
-
- 54 תגובות
- 6k צפיות
-
-
היי, מבקש המלצה ממי שמבין מסך 24" IPS 16:9 FULL HD בעדיפות על DELL אם יש משהו במסגרת BLACK FRIDAY זה יהיה ממש טוב אם מישהו ימצא. בבעלותי 2209WA של DELL ממש מרוצה ממנו אבל רוצה להתחדש וגם 16:10 רזולוצית 1680 1050 מעצבנת מבחינת סרטים ומשחקים. משהו נוסף אם מישהו רכש באתרים בחול כמו אמזון האם כדאי? תודה מראש !, דני.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
Lenovo L192P או Dell 1907FP או ViewSonic vp930-3 או ה Viewsonic vx922או samsung 931c אם אפשר לבחור ולהגיד למה לדעכתם, ואם יש לכם את אותו מסך, ואתם מרוצים או לא! תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצות למסך מחשב בגודל של 24 +- , לא כלכך יודע מה חשוב שיהיה במסך אבל אשמח לעצות.השימושים העיקריים הם עבור: עבודה מרובה על המחשב ( שעות פעילות רבות ) - חשוב שהעיניים לא יתעייפו. צפייה בסרטים וסדרות. משחקי מחשב מידי פעם. בעקרון מעדיף לקנות מסך בארץ כדי לא להסתבך עם אחריות וזמינות מהירה. תקציב : מעדיף לא להוציא יותר מ1500, אבל יכול להתגמש במקרה ויש משהו טוב במיוחד. אשמח להמלצות על דגמים ספציפים ואיפה כדאי לקנות אותם. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך 19", המסך לא ישמש למשחקים, אבל חשוב שיראו בו טוב וחד. נערך: אם התקציב נמוך מדיי, אפשר לעלות עד ל 2000
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.shmm.co.il/Product.asp?Pid=31722&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=254&aff=Zap〈=he יש לו מגן זכוכית ואומרים שיש לו צבעים ממש טובים.
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום רב. אשמח לעצתכם. יש לי התלבטות בין שני המסכים הנ"ל, תקציב לא חשוב. מה שחשוב שהייעוד הוא לעבודות גרפיקה ועיבודי תמונה, סרטים וכמובן אינטרנט. כרטיס המסך שלי הוא 8800GT. עניין הדילמה הוא: ב-VP2030B הפאנל הוא: MVA עם גודל נקודה 0.255MM, זוית צפיה 170 מעלות וב-VP2130B הפאנל הוא: PVA עם גודל נקודה 0.27MM, זוית צפיה 178 מעלות שניהם ברזולוציה 1200X1600 אילו מבינהם הייתם בוחרים? חשוב לי איכות צבעים, נוחות עבודה עם המסך, שלא יהיו מריחות במשחקים (לא כבדים) ובסרטים. ושיהיה נוח לעבוד איתו בעיבוד תמונות בפוטושופ וכו'. המסך שאותו אני מחליפה הוא LG F900B. כתבתי פה פעם הודעה כבר, אם התלבטות אחרת. אבל החלטתי לשנס תקציב טוב לקבלת מסך טוב ושאני אהיה מרוצה ממנו. התלבטתי גם עם ה-DELL 2007…
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש ברשותי את המסך NU LCD L922A 19". המסך התלכלך כעבור חודש-חודש וחצי~ של שימוש ורציתי לדעת אם יש איזו דרך טובה לנקות אותו שלא תפגע בו. ממה שאני יודע ובשביל מה שזה חשוב, המסך בעל פאנל TN. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-