עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום אני מחפש מסך חדש למערכת שאני קונה בקרוב בגודל22 או 24 לא בטוח זה די תלוי במחשב הסופי... עד עכשיו היה לי מסכים עם פנל TN, ודי נמאס לי כי זוויות צפיה די מעפנות והבנתי שאני מפסיד גם צבעים לעומת פנלים אחרים וזה מביא אותי לשאלה: איזה פנל היום מומלץ? ולמה? יתרונות וחסרונות.... וגם אילו מסכים יהיו יותר ממולצים לסרטים ומשחקים?? תודה רז

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  2. Started by idot6,

כעיקרון הבנתי שהDell U2311H LCD מומלץ מאוד אבל מצאתי עוד מסכים LG W2486L LED Samsung BX2450 LED Samsung 2333T LCD אני יודע שיש הבדלי מחירים, אבל אפשר התרשמות כללית עליהם? שימוש עיקרי למשחקים ותכני HD

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. אין לחנות שקניתי ממנה את המחשב 1970HR אז הוא אומר שהוא יתן לי את ה1900R השאלה שלי אם זה אותה רמה???

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  4. Started by Reader300,

האם ידוע למישהו לגבי End of Life של VP930 ? :'(

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  5. Started by Radeon38,

שלום אחרי בדיקה של עלויות אני מתעניין לדעת אם יש טלויזיות LCD שיכולות לתת רזולוציה של מסך מחשב.כלומר HD יכולה לתת מה שמסך מחשב נותן? ראיתי מסכי 27" בסכומים יחסית גבוהים ואילו טלויזיות LCD גודל זהה עם HDMI עולה כמעט חצי מחיר.מה ההבדלים הטכנולוגים?? למה כאלה פערים רק בגלל רזולוציה?.האם יש מסך LCD שיכול להראות מסמכים ושירטוטים באיכות גבוהה או רק מסכים מחשב.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  6. Started by EviLeader,

שלום לכולם, בהמשך לפוסט הקודם שכתבתי פה (בדיוק מלפני 10 דקות ) חשבתי על משהו, החלטתי לפרסם את זה באשכול נפרד היות והנושא לגמרי לא קשור. אני מחזיק בידי מסך ASUS MW221C אני מאוד מרוצה ממנו חוץ מהבעיה הבסיסית והידועה של הברק (אם אור\חלון דלוק בחדר, כמעט בלתי אפשרי לשחק). בקיצור, עיקר השימוש שלי במחשב: *משחקים (בעיקר SHOOTERS - אני מת על COD4. קצת אסטרטגיה וקצת מירוצים.) *עבודה משרדית - PHOTOSHOP,WORD,MESSENGER ולא צריך לפרט יותר. ***אין שימוש כלל לסרטים. אני רואה סרטים על מסך 32 אינץ' המחובר למחשב ישירות בנוסף. על כן, חשבתי, אולי אני יגנוב לאח שלי את המסך T220P וייתן לו את הASUS... אז, איזה מסך אתם אומרים יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  7. Started by vince carter,

לפני כשבוע הבחנתי כי מסך הסמסונג 22" שלי ניהיה כהה...במשחקים כמו PRO וCOD הצבעים במשחק נהיו כהים ויש אזורים שבקושי רואםי משהו...ניסיתי לשחק עם הבהירות , גאמה, קונטרס אבל זה לא עוזר כ"כ...הצבעים השתנו גם באתרי אינטרנט ... מישוה יכול לעזור ???

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  8. Started by la1470,

שלום לכולם האם כדאי להמתין לדגם החדש : http://www.eizo.com/products/lcd/s1932/index.asp או שקודמו ה- S1931SH עדיף (השימושים העיקריים הינם משחקים + עריכה גרפית בפוטושופ) האם ה - On/Off Response Time של 20MS בדגם החדש יגרע מביצועי המסך במשחקים (הדגם הישן הינו 16MS) שניהם אגב בעלי Midtone Response Time 8MS תקציב 2500~ ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by הסולידי,

אודה על קבלת הרזולוציה המתאימה ביותר למסך זה

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  10. מסך הכי טוב 22 אינץ' ב1500 עם חריגה (לא גדולה) לסרטים, משחקים וגלישה בינתיים מהסיקור שלכם זה MW221C אבל אני לא יודע אם זה כבר ישן מידי וכבר יש משהו אחר שעדיף אני די לחוץ ואני רוצה לקנות כבר ביום ראשון שבוע הבא אז בבקשה עזרה בבחירה בינתיים ממה שהבנתי הכי שווה ה ASUS MW221C ASUS VW222U זה ממה שאני הבנתי אבל אני לא מבין הרבה אז מקווה שתביאו לי דברים טובים תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  11. רציתי לדעת האם המסך שווה את המחיר ואם הנתונים שלו נחשבים טובים למשחקים ועבודה שוטפת והאם יש אופציות יותר טובות בסביבות המחיר הזה. המסך יעבוד עם כרטיס מסך p.o view gtx 260 . תודה רבה לכל המגיבים .

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  12. אשמח לקבל המלצה למסך FHD 37-42 אינץ אין צורך במהירות רענון גבוהה מ60hz אני מאוד לא בקיא במחירי המסכים כיום אז נניח ואני מחפש משהו באזור ה1500 שקל, אם זה מעל או מתחת ל1500 אז ממש לא נורא, סתם זרקתי מספר. המסך ישמש גם לצפייה בטלוויזיה עם חיבור HDMI וגם למשחקי מחשב (המטרה כמובן שעל משחקי המחשב הוא ייתן תצוגה יפה מאוד) כיוון שהמסך ישמש גם כטלוויזיה, אני אצפה בו מזוויות שונות, אז אשמח להמנע ממסך שצפייה מזווית מסוימת בו יוצרת בעיה. אין צורך בתמיכה ברזולוציה גבוהה מ1920*1080 (אני מניח שהדרישה של FHD שקולה לזו). יחובר למחשב עם 970GTX 4GB . תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. שלום רב לכולם לפני כמה ימים מסך הישן שלי מי חברת MAG פשות עפסיק לעבוד והוא היה מסך LCD נהדר שעבד אצלי כמה שנים טובות כל הזמן הזה לא התעניינתי במסכים מה שהיה לי יספיק לי אבל עכשיו שצריך לחפש מסך חדש ראיתי שיש הרבה חברות שונות וכל חברה מייצרות מסכים דומים ובמחירים דומים עכשיו רציתי להתייעץ עם אנשים שמבינים יותר מימני עכשיו אני מחפש מסך בגודל 22 ובמחיר של בין 800 ל1000 שקלים תודה רבה אלכסנדר

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  14. Started by b3ta0,

רציתי לדעת למה משמש המתאם הזה: DVI ל HDMI (תמונה בקישור) http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=AD3020&Cat2Cat1ID=101&Cat2ID=506&aff=Zap〈=he אני משער שהוא משמש לחיבור בין מסך לכרטיס מסך אך מה היתרון ב HDMI על DVI? והאם קיימים כרטיסי מסך / מסכים עם חיבורי HDMI, כך שלא יהיה צורן להשתמש במתאם? אם כן, האם היתרון של HDMI יהיה זהה בין אם משתמשים במתאם ובין אם הכרטיס מסך / מסך תומך ב HDMI ללא צורך במתאם? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. המסך לשימוש ביתי + צפייה בתכני HDR יחובר למחשב נייד intel UHD620 שתומך HDMI 2.0 אין צורך ב Gsync או free synch עדיפות למסך בגודל של 27אינצ+רמקולים מובנים אם קיים במחיר כזה תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Guy King,

עדיף אפילו ב-1200-1300 אם יש משהו משתלם ביותר, ואפשר חריגה קטנה אם יש משהו מעולה בממש קצת יותר. המסך לא מיועד למשחקים חדשים מאחר שאני משתמש במחשב רק לאינטרנט, סרטים, מוזיקה ואופיס. תודה

17. Started by skyline,

עדיפות לדק אני יודע שהתקציב דל אבל אי אפשר יותר :[ יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  18. רציתי לדעת איך המסך שלהם, וביחס למחיר האם הוא שווה? הכי חשוב לי שלא יהיו לי בעיות בצבעים כמו ב-ASUS (עיוות קיצוני של צבע) ושיהיה בלי GHOSTING שנראה לעין או אפקטים מעצבנים אחרים. את האמת שעד היום חשבתי בכיוון של הדל, אבל בגלל המחיר המפתה אני שוקל לקנות את המסך הזה, השאלה שלי האם זה משתלם, כי זה כבר לא הבדל קטן במחיר. המסך הוא מסך ה-22" שלהם -W2221A- שאני יכול להשיג אותו במחיר שהיבואן קונה אותו, פחות או יותר... http://morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=51&subcatid=177&prodid=1000&keySearch= תודה, דור לוי

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  19. Started by LOOSE,

סוףכלסוף אחרי 5.5 שנים שעבדתי עם LG 17" (שהיה מעולה!) שדרגתי ל ASUS MK241H :> ויש לי כמה שאלות! 1) איך שמים על מצב HD?< נסיתי דרך הכ.מ וזה מה שהוא נתן לי http://img101.imageshack.us/img101/7489/s2bt6.jpg 2) מה לעזאזל ? איך הופכים את זה את העמוד בגודל המסך ? http://img254.imageshack.us/my.php?image=wtfcm2.jpg 3) יש תוכנה שעוזרת לכייל מסך נכון ? איך אאפשר להשיג אחת כזו ? 4) המסך אמור לעבוד עם רזולוציה של 19200 על 1080 אבל רואים מוזר ככה למה ? 5) קשה לקורא טקסט לא ביגלל שהוא לא ברור אלה בגלל ה 60HZ יש פתרון לזה ?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  20. Started by enzo,

http://www.cnettv.com/9742-1_53-31908.html?tag=cnetfd.vid "ה"-מסך למשחקים רק צריך למצוא מקום וכסף

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by arik100,

שלום קיים ברשותי המסך הנ"ל המסך הינו בשימוש כ-5 שנים לפני מספר ימים באמצע שימוש שוטף פתאום הוא הבהב ונכבה , מה בדיוק קרה? האם הנורה נשרפה? האם יש משהו שאפשר לעשות עם המסך הזה? או שישר לפח? תודה מראש נ.ב. יש לציין שהמסך מזוהה ע"י המחשב

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  22. Started by haviv822,

מה ההבדלים בניהם שבגללם המחיר של E248WFP הוא באזור ה 2500 שקל ו 2407WFP ב 3100 ?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  23. Started by Agent_47,

ברצוני לקנות מסך מחשב דק עד 19 אינטש ולהתייעץ עם כמה אנשים שמבינים מאיזו חברה כדאי לקנות במחיר טוב המסך מחשב לא למשחקים אלה רק לעבודות ודברים פשוטים.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  24. Started by reviZor,

מה המצב אנשים? אני מאוד הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על המסך הנ"ל מכיוון שלא מצאתי שום ביקורת על המסך אני מבקש ממכם לעזור לי בדעתכם זה המפרט הטכני שלו: http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=151&l3=638&l4=0&model=2063&modelmenu=2 המחיר שלו ב סקאי פיסי 3113

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  25. שלום לכולם, אני נוסע יום ראשון לקנות מסך ואני רוצה שהוא יהיה לפחות 19" ואם יש אפשרות ליותר אז יותר..ניגודיות טובה והכי חשוב פאנל איכותי. למרות שכנראה יכנס לי בתקציב רק פאנל TN אז אם יש אפשרות לאיכותי אודה לכם..המסך מיועד למשחקי FPS בעיקר וקצת עבודות גרפיות,גלישה באינטרנט ושימושים יומיומיים. מה נכנס בתקציב ואם יש אפשרות לשאוף לכיוון ה20",למרות שקשה לי להאמין.תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.