עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הייתה קניה קבוצתית לפני כ10 שנים בפורום, של מסך 34 אינץ' רחב למשחקים, האם מישהו זוכר איזה מודל זה היה? אני חושב שהסכום המקורי היה בסביבות ה6500 שקל.

2. בדקנו את מסך המחשב שיתפוס את כל שולחן העבודה שלכם ולא יתנצל על כך - ה-Evnia 42M2N8900 של Philips הוא מסך OLED יוקרתי המיועד לגיימינג בתדר רענון של עד 138Hz לכתבה

3. Started by H.I.V,

מחר אני מזמין מחשב חדש שיהיה למשחקים כבדים ואני שוקל לקנות גם מסך חדש הכרטיס מסך יהיה GTS8800 320MB כרגע יש לי CRT LG F900B אני רוצה לדעת מה דעתכם על המסך הזה של VIEWSONIC איך הוא למשחקים ואיזה פאנל יש לו? ואיך הוא לעומת ה2007WFP של DELL תודה רבה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  4. אני יודע שCOMPRO V300 תומך ברוזלוציה של עד 1680X1050 והרי 2 המסכים Philps 240BW8EB וSumsung T240 הרוזלוציה הטבעית שלהם היא 1920X1200 האם ניתן בכל זאת להפעיל את הTV BOX? יהיו פסים שחורים והתמונה תראה לא על כל המסך? או שהוא ימתח את התמונה? ובעצם איך הדבר הזה מתחבר?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  5. Started by em28,

היות ואת המסך אנחנו, או אני לפחות, משדרגים בקצב איטי יותר מאשר את המחשב, והיות וכבר ראינו מסכים עם רמקולים / DVI , עלתה בדעתי האפשרות לבדוק אם קיים בכלל מסך המשלב את כל או רוב הפונקציות הבאות ביחידה אחת : - רמקולים ו- DVI - כאמור כבר יש. - מיקרופון ומצלמה ? - USB ? - כרטיס רשת ? - כרטיס קול ? - כרטיס TV ? ולפנטזיות : - CD/DVD - כרטיס מסך בבניית מפרט למחשב עתידי , נשלם פעם אחת הרבה כסף על מסך כזה , סכום שירד מעלות החלק החושב - לוח אם ,מעבד , HD . רעיון או סתם פנטזיה ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום, עברתי קצת ביד 2 ואחרי מספר דקות הבנתי שאין לי מושג מה אני עושה שם, יש שם כמויות של מסכים שאין לי מושג מה הם, מי הם, ולמה הם... אני אשמח להמלצה לדגמים שהיו מומלצים מלפני מספר שנים ושכעת אפשר לרכוש אותם ביד שנייה במסגרת התקציב שלי כעקרון הוא אמור לשמש כמסך שלישי ביחד עם samsung syncmaster BX2335 הוא בן 5 ניראלי ו- iiyama prolite e2407hds הוא בן 6 ניראלי אני יודע ששלושת המסכים יהיו לא דומים אבל אני לא יכול עכשיו לרכוש 3 מסכים חדשים דומים שהמסך יהיה FHD 21-24 אינץ כעקרון שתי המסכים שיש לי כרגע הם 23 אינץ הכרטיס מסך שלי הוא R9 290X תקציב עד 500 שקל מיד שנייה מסך לגיימינג תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, אז ככה, אני רוצה לקנות מסך "19 במחיר עד 2000 ש"ח אני לא יכול להשקיע אפילו שקל יותר. אני צריך את המסך בעיקר למשחקים, אפשר להגיד ש - 85% משחקים ו - 15% סרטים. קראתי את המדריכים והבנתי בערך את ההבדלים בין הפאנלים ולמה אי אפשר להתייחס לנתוני יצרן לגבי זמן תגובה. ההתלבטות שלי היא בין 5 מסכים : LG L1900R LG 1970HR LG L1960TR Viewsonic VP930 Samsung 971P עד עכשיו רוב ההמלצות שקיבלתי היו על מסכי LG עד שהגעתי לכאן ונראה שכולם מתעלמים מהם. אודה למי שיוכל להמליץ לי על מסך (מהרשימה או לא) ולמי שיסביר לי מה יש לכם נגד LG. תודה, צבי

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  8. הגיע לי אימייל עם מכירה של המסך ב [h=2]$369.99[/h] מה אתם אומרים ? זה 1450 שקל בלי משלוח ותוספות http://computers.woot.com/offers/samsung-28-4k-led-backlit-monitor-12?utm_campaign=Amazon+VIP+-+20150405+-+Computers.Woot+-+samsung-28-4k-led-backlit-monitor-12+-+camp2&utm_source=Amazon&utm_medium=email

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. חשבתי על LG L1970HR אבל אמרו לי שהוא לא טוב. זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1229 אחרי ה-22 לחודש. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤657 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר:¤2594 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר:391¤ צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤709 מארז: THERMALTAKE SOPRANO BLACK MIDDLE TOWER CASE SERIES VB1000BWS + WINDOW w/o PSU מחיר: 447 ש"ח ספק כח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤422 אני לא ס…

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  10. אהלן חברים אני מת כבר להשיג מסך עם 120HZ בחול זה כבר יצא מזמן אבל בארץ אני לא מוצא..למשהו יש מושג איפה אני יכול להשיג בארץ מסך עם 120HZ רענון?תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by DT2387,

חבר הביא לי לא מזמן טלויוזיה של טושיבה דגם 32AV605PG רואים בה מצויין בחיבור VGA אבל ב HDMI (שהרבה יותר נוח בגלל שהוא מספק גם אודיו) התמונה חתוכה לא משנה איך משחקים עם ההגדרות. בגלל שהטלויזיה יחסית ישנה, 3 שנים, הבנתי שעדכון ל FIRMWARE אולי יכול לעזור... הבעיה שאני לא מוצא שום מידע על הטלויזיה באתר התמיכה וזה הדגם בטוח בדקתי כמה פעמים. מה אפשר לעשות? אשמח אם מישהו מהתותחים שיש פה בפורום יוכל למצוא לי את אתר התמיכה של הדגם כי אני כבר התייאשתי, ואולי גם יוכל לתת הסבר קצר על איך עושים את העדכון... תודה רבה!!

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. למי שעובד שעות ארוכות עם מסמכים, איזה מסך עדיף VA או IPS? כיום אני עובד על מסך TN של AOC דגם TFT1780PSA ואבקש לקבל המלצה למסך מומלץ לעבודה המצריכה קריאת מסמכים מהמחשב. מדובר על מסך למקום העבודה ולכן יש עדיפות למסך לא יקר מידי וטוב לעיניים. עוד שאלה, אם אשדרג לאחד מהמסכים שיוזכרו, האם אצטרך להוסיף כרטיס מסך או שניתן להסתפק בכרטיס המובנה הנמצא כיום על מחשב (intel® G33/G13 Express Chipset Family). אם צריך חדש, מה מומלץ? כמובן שרצוי שגם הוא לא יהיה יקר מידי (אחרת לא אקבל מימון ממקום העבודה). תודה מראש לכל המסייעים!

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by amba2,

הי, דרוש מסך עבור אישה מבוגרת וכבדת ראייה שישמש לעיבוד תמלילים וקצת גלישה באינטרנט (למעשה רק לטקסט...). המחשבות שלנו עד כאן היו שעדיף מסך ביחס 3:4 בין 21" ל- 25".. לפני יומיים הזמנו את ה- Samsung 943BMP 19" פשוט בגלל שלא מצאנו 3:4 בגודל הנ"ל. מה דעתכם? אשמח לקבל המלצה לדגמים בתקציב של עד 2000 ש"ח (עדיין יש אפשרות לבטל את ההזמנה). בנוסף, מקריאה בפורום בשרשורי עבר אני לומד שפאנל TN לא הכי מומלץ לעבודה עם טקסט. האם עדיין רלוונטי למסכים בימינו? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by kanety,

נראה לכם הגיוני שאחרי כמה חודשים בלבד השרטוט על הכפתור יתחיל להישחק ולהיעלם? זה לא מוקדם מדי? אפילו שאני לוחץ עליו איזה 20 פעם ביום... ;D

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  15. Started by lev-27,

לאחרונה הופיעו כתמים שחורים על המסך בחלק העליון קרוב למסגרת. בהתחלה הופיעו נקודות קטנות אבל בזמן האחרון הן הולכות וגדלות. אני לא יודע אם שווה לממש אחריות. ניתן להבחין בכתמים בקלות על רקעים אפורים. השתמשתי ב-Dead Pixel Buddy. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by benm218,

שלום לכולם , ראיתי את המבצע שיש ב IQPC למסך זה , ואני לא מצליח ליצור איתם קשר , רציתי לדעת אם מישהו קנה כבר את המסך מהם ? קיבל אותו ? דיבר איתם לגבי המוצר ? תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Dubliner,

חברה שלי רוצה לקנות מסך חדש. בתור הבעלים של DELL 2209WA המלצתי לה בחום על המסך אבל היא לא מוכנה לשמוע. כרגע יש לה 17" (שסיים את חייו) והיא טוענת ש-22 זה גדול מדי ומוכנה מקסימום 20. השימוש העיקרי יהיה ללימודים, כלומר הרבה קריאת טקסט וכתיבת מסמכים, כך שלדעתי פאנל IPS יהיה עדיף. כשחיפשתי בזאפ מצאתי רק 4 מסכים בגדלים האלה עם פאנל IPS שהמחיר שלהם היה כ-3000 ש"ח, אז הבנתי שאי אפשר להסתמך על האתר הזה. השאלה שלי היא האם יש מסכים משתלמים של 20 אינטש (תקציב עד 1000 ש"ח) עם הפאנל הזה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש מסך סמסונג 23/24 LED החדשים שיש להם פאנל IPS ?

19. Started by stone cold,

אני מתכנן ביולי לקנות מסך חדש כרגע אני משתמש ב17 CRT מיושן אחרי שנתתי תCRT הטוב שלי לאחי לפני כמה חודשים והאיכות תמונה של ה17 פשוט דוחה ובכלל נימאס לי מהנפח של הCRT והגיע הזמן לצעוד לעתיד בכל מיקרה אני לא יודע אם לקנות 19 או 20 או 22 אני כן רוצה מסך רחב ואני כן רוצה רזולוציה טבעית גבוה אני גם מוכן להשקיע יותרב-PIVOT אם יש מסכים טובים שתומכים בזה כי רוב המסכים שראיתי עד היום לא תומכים בPIVOT בעניין זווית הצפיה -אני צופה מול המסך ככה שלא חיב זווית רחבה בעניין הזמן תגובה -אני מאוד רגיש לזה אז שיהיה מהיר עד כמה שאפשר חוץ מיזה החדר בדרך כלל חשוך ככה שיש עדיפות למסכים שמשדרים תמונה איכותית בחושך בעניין הרזולוציה אני מקווה לרזולוציה כזאת- 1680X1050 כי זה אמור להיות תואם…

• 59 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by my truth,

שלום היום רכשתי מסך זה בעקבות ההמלצות בפורום שהחליף מסך CRT די ישן. תמונות וטקסט נראים בסדר גמור, אך סרטים בצפיה ישירה ו- VOD שאני רואה ברשת נראים די גרוע. האם ישנן הגדרות מסויימות שאפשר לשנות על מנת לשפר את הצפיה בסרטים? ניסיתי גם בחיבור VGA וגם בחיבור DVI ובשניהם הסרטים נראים גרוע. אשמח לתגובות והמלצות, ענבל.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  21. שלום. הבנתי שיש כמה גירסאות, וכעת נמכרות גירסה ישנה וחדשה. רציתי לדעת איך אפשר לבדוק איזו גירסה יש לי , ומה ההבדלים בינהן. תודה

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  22. שלום לכולם. היום התחדשתי במסך 2209WA חדש שקניתי מ- IQPC. הבעלים של החנות מאוד אדיבים ועוד הביאו לי את המסך מהחנות באשדוד לתל אביב בעצמם. הקנייה הייתה מהירה ומאוד התרשמתי מהחנות לטובה. אבל ע"י בדיקה באתר http://www.gdargaud.net/Hack/DeadPixels.html גיליתי כמה פיקסלים מתים. ע"פ בעלי החנות האחריות היא אצל דל. כאמור רק היום קניתי את המסך ויש אחריות לשבוע על כל פיקסל שרוף. מה אני צריך לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by asaf_azar,

איזה מסך הכי טוב מהמסכים הבאים:התקציב שלי עד 1600 ככה http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=204B http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=499949 http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=HD207 http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=+206BW+ http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=203B http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=472107 אלה כל המסכים. לפי דעתי מסך רחב עדיף למשחקים לפי משהבנתי תקנו אותי אם אני טועה. אני מעדיף מסך שיבוא מכויל טוב מהמפעל. תודה

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  24. Started by Screw_Master,

מסך 25", QHD, גודל הנקודה כנראה יהיה זערורי, במקור רציתי 24" 1920X1200. האם מדובר במסך מוצלח של הבחרה והמחיר הזה משתלם עבורו? http://www.iqpc.co.il/?product=dell-ultrasharp-24-p2516d-qhd-ips

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by avivboker,

מישהו מכיר את המסך הזה וכמה הוא טוב ביחס לאחרים באותה רמה? ואני יודע שיש במסך הזה קצת חוסר הבנה בכל מה שקשור לפאנל יש S של סמסונג ויש A של ACO מישהו יודע משהו על ההבדלים ביניהם? אגב אם יש למישהו אלטרנטיבה לא משנה המחיר אשמח לישמוע

• 31 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.