מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
המסך צריך להיות טוב בשביל המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤857 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤509 מסך: DELL 19" E198WFP ¤1025 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤373 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤409 מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ¤453 מקלדת: GENIUS SLIMSTAR 310 MULTIMEDIA KEYBOARD - ANTI BACTERIA + WATERPROOF ¤88 עכבר: GIGABYTE GM-M6800 - GAMING MOUSE - USB ¤66 רמקולים ואוזניות: GENIUS SW-2.1 850 ¤163 ספק כוח: FSP BLUESTORM II 500W …
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום רב ! יש ברשותי מסך מחשב ( RELISYS ) שאותו אני מעוניין לחבר לממיר הדיגיטלי של YES . למסך המחשב יש יציאת VGA בלבד. לממיר הדיגיטלי יש יציאת RCA בלבד. נדרש בעיקר להעביר את ה - VIDOE . האם יש כבל מיוחד לצורך המטרה הזו ? איפה אפשר להשיג אותו ? מה חשוב לשים לב במאפייני המחשב והממיר ? תודה מראש, זיו !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי את ה2243BW ובימים האחרונים המסך מדיי פעם כאילו קופץ יש גלים כאלה במסך זה לא קורה כל הזמן וגם שיש את זה זה מפסיק תוך דקה שתיים. מישהו יודע מה זה ומה אפשר לעשות אני אשמח לשמוע תודה =]
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
המסך נראה לי בוהק מדי... ואז אני מוריד בהירות והלבן נראה לי אפור מדי... ואז אני מעלה בהירות ומוריד ניגודיות והוא נראה לי חשוך מדי... מה הערכים שלכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
האם זה נכון שIPS הוא הפאנל המועדף ? אני מבין שכן לפי מאמרים וחיפוש בפורום. ההתלבטות היא בין גודל לסוג פאנל כאשר שתי האופציות העומדות הן 2408 מול L2000P של LG (היות ולא מוכרים את ה2007). אני מתלבט בגלל סוג הפאנל של האחרון, שהוא IPS. הסיבה שה2065 של HP הוא מחוץ לתחום בשבילי היא שמי שאתן לו את ההמלצה שלכם מעדיף לקנות פיזית ולא דרך האינטרנט (גר רחוק מירושלים...). קשה ללמד סוס זקן טריקים חדשים... מה אתם אומרים ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך LCD 17" של DELL שאני משתמש בו כארבע שנים, היום במפתיע במהלך העבודה, המסך השחיר והפסיק לעבוד. בדקתי את החיבורים ואת החשמל והכל מחובר כמו שצריך. כאשר אני מכבה את המסך ומדליק אותו מחדש, יש לי בערך שניה שבה אני רואה תצוגה (כולל את תצוגת הSETUP של המסך עצמו) אך מיד זה משחיר. האם משהו יכול לחשוב על סיבת התקלה ?, איפה מתקנים תקלה כזאת (ללא אחריות) ובכלל מה ניתן לעשות. תודה רבה רמון.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך 17' LCD של יונדאי, בן משהו כמו 4-5 שנים, מסך מצוין, לא נשרף בו פיקסל אחד.. נהנתי ממנו ממש. שלשום הכל עבד בסדר וכרגיל.. אני מכבה את המחשב... בא להדליק למחרת ורואה מסך שחור (המסך דלוק אבל שחור). כיביתי את המסך, הדלקתי שוב, ואז למשך חצי שניה אני רואה את הווינדוס וכל מה שצריך לראות והכל נראה טוב, אבל כל זה למשך חצי שניה ושוב הוא חוזר להיות שחור. איתחלתי.. אותו דבר..... ניתקתי את החיבור למחשב (נגיד וזה משהו בכרטיס מסך) ואז נשאר לי המסך רק מחובר לחמשל, ואז עשתי את אותו דבר, כיביתי אותו, הדלקתי, אני רואה לחצי שניה מסך תכלת כזה שרשום שאין חיבור למחשב, ושוב פעם חוזר להיות שחור.. מסקנה--> זה לא קשור למחשב מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? זה הגיע פשוט משוםמקום, לא קיבלתי שו…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מסך סמסונג 22" בן חצי שנה. אתמול במשך מס' שעות המסך החשיך(נורית החיווי פעלה) והייתי בטוח שהוא נשרף, ניסיתי אותו על מחשב אחר אבל זה גם לא עזר. לאחר זמן מה המסך חזר לפעולה תקינה לגמרי. היום בבוקר המסך עוד פעם היה חשוך לגמרי אבל הפעם נורית החיווי שלו גם לא מאירה, כאילו הוא פשוט לא מחובר לחשמל. האם קיימת אפשרות שגם הפעם הוא יחזור לפעול או שצריך לממש את האחריות שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מאחר והמסך של אח שלי גוסס החלטתי להביא לו את שלי (17") ולקנות מסך 19" חדש.... אין לי שום מושג בתחום הזה ואני צריך המלצות למסכים. קראתי בביקורת באתר שעדיף ה-932B של SAMSUNG, אבל באתר שאני רוצה יש רק 932BF, יש הבדל ביניהם? המסך לשימושים: קצת עבודה בוורד, גלישה באינטרנט, משחקים וקצת סרטים. תקציב: 1000-1400 שקל עם טיפה חריגות אם צריך. תודה!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
בזמנו ביקשתי המלצות למסך איכותי בגודל 19 או 20 אינט'ש, ואכן הומלץ לי ה-דל 2007WFP, וכן 2007FP , לצערי שניהם לא נמצאים בשוק ולא ניתן להשיגם. בקשתי המלצה למסך הכי איכותי שניתן להשיג במסגרת התקציב, גימיקים לא מענינים אותי (רמקולים, וכו), חשוב איכות (לא פחות מפנל IPS ), צבעים כמו שצריך, בקיצור אולי 2007WFP מקבילי מחברה אחרת, אגב לא חייב להיות רחב מכוון והשימושים הם:אינטרנט, עבודה שוטפת, משחקים קלים. אודה לכל היועצים. אבירם.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אם אני קונה מסך שיש לו הרבה המלצות בפורום, האם זה בגדר חובה לראות אותו בעיניים, לדוגמא שאני לא יוכל לעבוד בו או משהו? יבגני
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
עד 2000 ש"ח.. רציתי את ה2007FP של DELL אבל שמעתי שלא מייצרים אותו יותר? אני רוצה מסך שמשתווה לו או יותר טוב! וגם ניראה טוב מבחינה חיצונית .. שיהיה 4:3 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
קניתי מסך טלוויזיה חדש, 32" A450 של סמסונג, נהנה מכל רגע איתו ממש מסך טוב. אבל אתמול שהייתי על מסך שחור שמתי לב לפיקסל אחת שלא הצליח להגיע לצבע השחור ונתקע איפשהו בירוק. את כל שאר הצבעים הוא מציג מעולה, אבל רק שהוא מנסה להגיע לשחור, הוא על ירוק. רציתי לדעת אם יש איזשהי תוכנה שיכולה לשחרר את הפיקסל המסכן הזה. אם לא, והמקרה אבוד אני אחליף את המסך, אבל אם תוכנה תפתור את זה, אז זה יחסוך לי את הטרחה של להוריד אותו מהקיר ולנסוע איתו לתל אביב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב נישא של DELL ואני רוצה לקנות לעצמי מסך דק LCD קראתי פה מספר המלצות ומצאתי את ה 2243BW שנראה לי מומלץ פה ע"י הרבה אנשים והוא גם עומד בתקציב שלי השאלה אם הוא לא מיותר מבחינת ביצועים? אני לא משחק כלל משחקים... אני לא רוצה לזרוק סתם כסף ואם אני יכול לקבל אותו דבר בפחות כסף אני ישמח זת'ומרת עם פחות ביצועים שלא רלוונטים אלי... עריכה--- אחרי שעברתי על המדריכים למסכי LCD נאמר שם כמה דברים לגבי הטכנולגיה של ה 22 אינצ'... אז אני לא נעול על הגודל הזה אבל אני רוצה משהו גדול זת'ומרת עם יש איזה 20 - 21 אינצ' יותר טובים לטקסטים ולגלישה ושטובים לישיבה מרובה מול המחשב .... תרגישו חופשי להמליץ תודה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
האם המסך asus 22" VW222U 2ms מתאים למשחקים ויציג את המשחקים בצורה טובה? אותה שאלה לגבי סרטים
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
אני מבקש חוות דעה לגבי מסך HP L2065 ו LG L2000CP . תודה אבירם.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
כיצד מכבסים את המטלית שבעזרתה אני מנקה את מסך ה-LCD שלי? על כמה מעלות במכונת כביסה? או שזו כביסה ידנית? איבדתי את האריזה שהיו עליה הוראות, ואני מפחד להרוס את המטלית. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה וממש התרשמתי מהידע והתכנים כאן באתר. אני שוקל כרגע לקנות מסך מחשב שיחובר למחשב לפטופ: lenovo T61 זהו המחשב היחיד שלי ועיקר השימושים הם אופיס, אינטרנט, מסמכים, קצת פוטושופ, מעט מאוד סרטים ובכלל לא משחקים. לפני שקראתי את ההודעות חשבתי לקנות סמסונג 22" TN אבל אחרי צפייה ממושכת בהודעות השתכנעתי ללכת על ה HP L2065 או ה DELL 2007FP השאלה שלי: האם הכרטיס מסך של הלפטופ הנ"ל יפעיל טוב את אחד המסכים או שאני לא ממש אנצל את היכולות שלו? האם יש עוד מסכים באזור הזה (בערך 2000 ש"ח) ?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
המסך הזה טוב ? : http://www.skypc.co.il/pl_product~L1719S~9~0.htm רציתי לדעת האם זה המסך הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב של עד 900 שקל מבחינת הביצועים שלו במשחקים בעיקר. אם למישהו יש אותו או מכיר אותו טוב אשמח לקבל את דעתכם עליו. אם אתם מכירים משהו יותר טוב בבקשה תביאו לי לינק או משו. המסך הזה : http://www.skypc.co.il/sg_product~51320~9~0.htm עדיף ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
למסך DELL 2408WFP הורכב מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤835 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS3L ¤450 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39208 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤529 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8600GT 512MB PCIe ¤333 האם יהיה ניתן לנצל את כל יכולות המסך : לעיבוד גרפי ממוצע (פוטושופ אקסטנד)? צפיה בסירטי HD? עריכת וידאו בפרימייר ? אפשרות לחיבור מסך דיגיטאלי נוסף לעריכת וידאו? האם המיפרט מגביל את יכולות המסך או את פונקציות החיבורים שיש לו ?- אם כן באיזה אופן בדיוק? +++++++++++++++++ לגבי מסך DELL 2007FP…
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אולי זה לא קשור לפה אבל אני צריך לדעת איך לנקות את המסך שלי.. עם מגבון זה בסדר? או שצריך לקנות חומר מיוחד?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום חברה . אז אחרי כל השאלות שלי הגעתי לשני המסכים האלה , אני מתלבט בינם . על הנייר הVK נראה יותר טוב כי הוא בעל 1:5000 ניגודיות וגם בעל מצלמה מובנאת . אז מה אתם ממליצים בשבילי ? אגב המחיר לא משנה כאילו שזה לא פרמטר חשוב מבחינתי כי ההפרש הוא 100-200 שיקל בין המסכים האלה .
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
טוב קודם כל קיבלתי היום את המסך שלי 2253BW פשוט לא מעולם הזה מסך מדהים עכשיו קיבלתי איתו ממיר לממיר קוראים ממיר מקצועי Items דגם ITV901-TV BOX HD טוב עכשיו בחוברת הפעלה רשום לחבר את החיבור VGA האפור למחשב והכחול למסך חיברתי הממיר עצמו עובד והכל אבל שלוחצים על SETUP לא מופיע כלום מה עשיתי לא נכון? אגב חבר'ה צריך מקודד מיוחד לראות סרטי HDCP ומישהו יכול להביא לי דוגמא
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך למפרט הבא מעבד:E6750 כרטיס מסך:X1950 PRO 256 MB האם המפרט הזה יחזיק מסך 22 ? ומה המסך המומלץ למפרט הזה(יש לי כרגע מסך 17).
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-