עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by חיקיים1,

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236338&nm_mc=OTC-FroogleNEW&cm_mmc=OTC-FroogleNEW-_-Monitors%20-%20LCD%20Flat%20Panel-_-ASUS-_-24236338 אסוס החלה לקבל הזמנות למסך 4K במחיר 3499$ 31.5" שזה מחיר גבוה מאוד לטכנולוגיה לא בשלה ( HDMI 2 לא הגיע ולכן המסך יתמוך בקצב רענון 24HZ ) אך דרך Displayport1.2 cable ניתן לקבל 4K בקצב 60HZ ( הבעיה זה למצוא כבל שתומך בקצב זה , הכבלים שאני חיפשתי תומכים בפועל עד 6GBPS ( פחות או יותר ) שימו לב ש-HDMI2 יעבוד על 600 MHZ ולא 340 MHZ כמו Displayport1.2 או HDMI 1.4 ויביא שיפורים חדשים . HDMI2 אמור לצאת עד סוף החודש . http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI המסך גם לא תומך 3D ,שזה חסר זמן תגובה 8ms שזה זמן ת…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by dd7,

האם זה נכון מה שהוא אומר http://www.pandas.co.il/product_reviews_info.php?products_id=5561&reviews_id=2042

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום.. מה דעתכם על הדגם של פיליפס 232EL2SB? המסכים של פיליפס נחשבים טובים? לי נראה שלפחות מבחינת זוויות צפייה - 170/176 הנתונים טובים. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777218 יש עוד דגם 23 אינץ' שלו זמן תגובה מהיר יותר, 2MS וזווית צפייה 160, פחות טובה, מה לדעתכם עדיף במקרה הזה המסך המהיר יותר או עם הזווית צפייה היותר רחבה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781371

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  4. Started by spartan932,

אני מעוניין רק במסך 24 אינץ' למשחקים ולסרטים שיהיה אם כבר FHD ושלא יעבור את ה2000 שקל.. שמתי עין על T240 או על 2443BW של סמסונג LG אני פחות אוהב השאלה אם יש משהו עם פאנל מיוחד ולא TN כמו 2408 DELL רק לא במחיר 3100 אלא הרבה פחות או שאין מה לעשות וללכת על TN?

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by jazzman,

הוא הגיע!! אני ממש מרוצה! לכל מי שעוד מתלבט שיפסיק. (תודה לכל מי ששכנע אותי לבחור בו ) צבעים מעולים, טלויזיה באיכות סבירה לגמרי, DVD באיכות מצויינת, רק הרגל הזאת תופסת יותר מדי מקום! בדקתי עם DEAD PIXEL BUDDY, ו- 0 פיקסלים מתים! (אני לא יודע אם זה חוקי פה לפרסם חנויות, אבל מגיע להם... ) לא הצלחתי לצרף תמונה... (התמונות פשוט גדולות מדי..) לא התקנתי את הPERFECT SUIT, לא רואה צורך (ואומרים שהיא לא משהו... ) יש לי רק שאלה אחת, הPIVOT לא עובד לי אוטומטית. כשאני מסובב את המסך, התמונה לא מסתדרת אנכית, ואין לי מושג איך עושים את זה (גם לא ידנית) מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by eltoro,

תודה.

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by dor444,

אני זקוק לחוות דעת על המסך הזה B2330HD: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=2GUB2330HD אם הוא לא כל כך טוב אני אשמח להמלצות למסכים אחרים (23"-27"), בתקציב של עד 1500, חשוב מאוד שיתמוך ב-HD, במחשב ובממיר של יס.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. במידה שכן, איפה והאם היבואן יכול לספק את המסך השחור לכל חנות שתבקש ממנו. תודה.

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  9. Started by YEHUDA-P,

אני מחפש מסך 17" למחשב, האם המסך הנ"ל מומלץ בעקרון ? יש לו נתונים טובים כמו ל "מפורסמים", כניסת DVI ו 3 שנים אחריות כולל החלפה לחדש

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  10. אני רוכש מחשב חדש לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 39470 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box IE8400 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro AC-FREEZER-7-PRO צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L מארז ללא ספק COOLER MASTER Centurion 590 RC-590 ספק כח Cooler Master eXtreme Power 500W RP-500-PCAP כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 5000AAKS זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 EX2-4800P2-SX סט מקלדת ועכבר אלחוטי MicroSoft Wireless Optical Desktop 1000 MS-1000 רמקולים למחשב Logitech R-20 2.1 970153-0914 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe 44050 רציתי להתאים מסך 22 אינץ' איכותי שיתאים לכרטיס היטב לניצול מירבי.…

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by Kitt0s,

אני מחפש לקנות מסך בגודל 19 אינץ או יותר למטרת סרטים, עבודה משרדית וגם קצת משחקים.. מעדיף שיהיה מסך רחב. התקציב הוא 800-950 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by zone glide,

יש לי כיום U2515H של Dell שהאמת אני מרוצה ממנו אבל לקראת המחשב החדש חשבתי להחליף גם את המסך לגדול יותר (27") וגם עם קצב רענון גבוהה (144HZ) כדוגמת זה למשל: https://www.amazon.com/AOC-CQ27G1-DisplayPort-Adjustable-Zero-Bright/dp/B07V39QHMY/ref=sr_1_2?keywords=27 QHD 144HZ FREESYNC&qid=1569916977&s=gateway&sr=8-2&fbclid=IwAR0n45cj6lCehroxiNezgXlHhrMvt-k4LAMXYHMlTyVeej2z-MSSWbnEl1c לדעתכם זה משתלם? המחיר של המסך הזה טוב האמת, והוא גם QHD... איך הפאנל VA ביחס ל-IPS שיש לי? שווה בכלל להחליף את המסך? יהיה שדרוג מהותי באיכות?

• 32 תגובות
    • 6.9k צפיות
  13. Started by טרול גנרי,

אני צריך דגמים של מסך מחשב LCD דחוף בתקציב הזה. מצאתי בינתיים דגמים נחמדים אבל אני לא יודע עד כמה הם טובים: Viewcom W2206S Proview FP2226W Samsung 2253LW אני מציין שהמסך ישומש לצרכי עריכה ומשחקים כבדים (עם כרטיס מסך מותאם) אני רוצה לקנות את המסך דחוף.

14. Started by 6th Finger,

בזמן הקרוב אני מתכנן קנייה של מחשב חדש שיכלול גם מסך. תקציב המסך, כמו שרשום בכותרת, הוא עד 1,300 ש"ח. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים, אך גם חשוב מאוד שאיכות הצפייה במסך לצרכים אחרים [כמו צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט] תהיה טובה. כרטיס המסך יהיה HD4850 או HD4870 [לאחר שאבחר מסך, אבחר את כרטיס המסך]. המסך צריך להיות יציב, שיהיה בעל הכי פחות בעיות [כמו זליגות אור, מריחות וכו'], שיגיע מכויל [או שלפחות ניתן יהיה לכייל אותו באופן לא מסובך מדי], והארגונומיה שלו לא כ"כ חשובה שלי [אם כבר ארגונומיה, אז כיוון גובה מספיק]. בימים האחרונים הסתובבתי כאן ובאתרים נוספים אחרים המציגים מידע על מסכים, אך לא הצלחתי להגיע להחלטה. דבר אחד שקלטתי מהשוטטות הזו הוא שהרזולוציה המקסימלית של רוב מסכי…

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by oded1,

שלום אני מעוניין לקנות מסך עכשיו הצרכים שלי הם סרטים,משחקים טיפ טיפה וגלישה באינטרנט עבודות . אז ככה התקציב הוא 1800 שקל אני מעדיף כמה שיותר גדול וגם לפעמים שישמש לראיית סרטים עם כמה אנשים כלומר שמכל מיני זוויות האיכות תיהיה יחסית ברורה תודה רבה ...

16. נכנסתי לאתר של חנות מסוימת (לא יודע עם מותר לכתוב שם) ויש שם מלא מלא מסכים החל מ500 שח עד איזה 750 שח כולם עם אחריות השימוש הוא שימוש כללי (פיססבוק וכאלה) אפילו לא למשחקים אז האם אכפת לי כמה הוא עולה והאם כדאי לקנות סתם איזה מסך ב500 שח איזה דברים אם יש צריך לבדוק בפרטים שלו? תודה

17. Started by avid,

שלום, מסך הדל שהיה לי התקלקל. קיבלתי היום מסך חדש (או חלופי) עם תאריך יצור אוגוסט 2012 וrev00. יש לי מסך נוסף של דל מאותו דגם (אבל תאריך יצור שונה). הבעיה היא שבמסך שקיבלתי הלבן לא נראה כמו לבן שלג אלא מעין warm white ניסיתי לשנות את כל הצבעים ל-100% וגם את הבהירות ל100% אבל זה לא עוזר. שאני שם את שני המסכים זה ליד זה רואים שזה לא אותו גוון. קראתי שקיימת תופעה כזו במסך הזה. האם מישהו נתקל בתופעה דומה והאם הוא הצליח לסדר זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Ligeron,

היי, מיועד לגיימינג עם כרטיס מסך 2070S, מעבד Ryzen3600. 24 אינצ', 144HZ, רצוי 1ms. 1080p.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Medox,

מפרסם בפורום הנכון הפעם אני מחפש מסך חדש שיתאים גם לגיימינג (לפחות 144Hz וזמני תגובה נמוכים) וגם יתאים לצפיה בסדרות וקריאת מסמכים ארוכים לצרכי עבודה - כלומר חשוב לי שיהיה נוח לעיניים, תצוגת טקסט ברורה, עבודה טובה בתנאי חושך. חשוב מאד - יכולת לסיבוב המסך ב-90 מעלות, שינוי גובה וזווית בקלות, ציפוי מט. גודל - עדיף 27 אינץ' אבל אם יש משהו נפלא ב-23 גם בסדר. תקציב - סביב 2,000, אפשר להתגמש אם מדובר בהפרש שמאד שווה את זה. המסך האחרון שלי שרד 8 שנים, כך שאני מעדיף לקנות היום מסך ש"יישרוד" גם שדרוג של המחשב בשנים הקרובות. מסכים אופציונליים שראיתי: Gigabyte AORUS FI27Q Dell S2716DG Dell S2719DGF Viewsonic XG2402 Asus PG279QE LG 27GL850-B …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by oneq,

שלום, יש ברשותי מסך דגם VW2245 של BenQ, ואני תוהה האם יש צורך לשדרג אותו. הוא מרגיש לי מעט זול האמת, אבל אני לא בטוח עד כמה ההבדל יהיה מורגש לעומת מסכים שעולים כ-600~800 ש"ח. אני משתמש במחשב לצורכי גלישה באינטרנט בעיקר, ולעיתים עבור גיימינג. הכרטיס מסך שלי הוא GTX 970. האם לדעתכם כדאי לשדרג לאחד המסכים של DELL / Philips / ASUS / Samsung? והאם ניתן לקבל המלצה בבקשה למסך בתקציב של עד 850 ש"ח מ-KSP / PLONTER / TMS? תודה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by XCG120,

מישהוא יודע מתי יגיעו לארץ,מסכי 27' נוספים חוץ מהסמסונג 27' שיש בארץ ובמחירים זולים יחסית?. ודרך אגב איזה מסך יותר טוב מהמסכים הבאים {שלא נמצאים בארץ} LG M2780D PU לבין המסך הזה Samsung SyncMaster S27A550H ולמה? ומה מתאים יותר למשחקים? תודה.

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  22. שלום לכולם אני מתלבט בין שני מסכים כשהסיפור הנ"ל הוא זה: אני אמור לקבל מסך מסוים מאבא שלי, מסך LCD מחברה לא ממש מוכרת. בדקתי את המסך והוא לא ממש טוב: 22-inch Wide screen TFT LCD Display 22" WSXGA 1680x1050 Screen Size: 22" Wide Response Time: 5 ms Pixel Pitch: 0.282mm Contrast: 700:1 Brightness: 300 cd/m2 Includes D-Sub and DVI input connectors Vaule Bundle DVI cable אני רוצה להשתמש במסך שלי בשביל משחקים וסרטים ופחות בשביל מסמכים משרדיים. השאלה היא, האם עדיף לי להוציא מהכיס שלי 768 שקלים בשביל מסך מסך LCD "21.5 דק ורחב זמן תגובה (רענון): 2ms – זווית צפיה רחבה: 170/160 פורמט מסך: 16:9 יחס ניגודיות דינמית: 1:50,000 בהירות: 300cd/m² רזולוציה:1920x1080 גודל פיקסל: 0.248 מ"מ…

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  23. Started by Domestic,

שלום. יש ברשותי מסך LCD 19" של סמסונג, מדגם 940BW, מסך רחב. עכשיו, רציתי לשאול משהו, על כמה להגדיר את השלושה צבעים כחול, אדום, וירוק? כרגע ברירת מחדל הם על 50 כל אחד, האם צריך להיות אחד יותר מהשני? האם צריך להגביר אותם ליותר שהם יהיו שווים? אני פשוט רוצה לראות הכי טוב ולהוציא מהמסך הזה את הThe Best מה שנקרא. מה צריך לעשות בשביל זה? ועוד משהו, בחדות(sharpness), זה היה ברירת מחדל 72, העלתי את זה ל100 ורואים באמת יותר חדות, האם זה בסדר? או שצריך להוריד קצת? והבהירות(brightness), שמתי גם על 100. האם צריך להוריד? הניגוד(contrast), נמצא אצלי על 75. האם צריך לעלות או להוריד ? הmagicColor נמצא על Off. אממ וזהו בעקרון. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by Oren_elec,

מתוך מליון דגמים של מסכים, שלל אפשריות תמיד נציגים כאן בפורם מציעים/ממליצים דגם זה בעקביות ומנסים לקדם את מכירותיו. זה נישמע כמו ניגוד עינינים ולא מקובל עליי. במסווה של פורום בונים תוכנית מכירה משומנת ומסודרת, ואותם נציגים שמעונינים למכור מסך "כאילו" שואלים את עצמם איזה מסך לקנות ואז שותפו ניכנס לממליץ על DELL עם ISP . לא חושב שמסך זה עד כדי כך טוב כפי שמצטייר כאן, מטרתו של פורם להציג עמדה הוגנת וישרה ללא מטרת רווח. עצם העובדה שמטרתם למכור מוצר זה הופכת אותם ממליצים למוכרים ממולחים שינסו למכור זבל אפילו במסווה של מוצד ברמה. כבר מאז היתפתחה הטכנולוגיה, אבל עדיין כמו רובטים הם ממליצים על מסך זה , שהינו מיושן טכנולוגית , למרות שהם טוענים שהוא בפנאל איכותי אך האם זה שווה תמחי…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by omer-m,

שלום, במחשב נייד מדגם xps m1330 של דל יש אפשרות לרכוש אתות עם מסך מסוג לייט לד במקום רגיל. מה זה? האם כדאי?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.