מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מסך מחשב לעבודות ( בעיקר עבודות של ראיית חשבון,בדיקת תשלומים וכו') ורציתי לדעת איזה מסך יכול להתאים שיהיה נוח לשימוש ושלא יהרוס תעיניים ( יושב עליו בעקרון כ 6-7 שעות ביום) ... אם אפשר מסך עד 1000 שקל שיהיה משהו כמו 22~24 אינץ'... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מסך מחשב טלוויזיה של סמסונג 26 אינטש דגם T260HD. לאחרונה, התפריטים של המסך עולים לפתע ללא סיבה. לפעמים למשך מספר שניות, לפעמים למשך זמן רב יותר. כמובן שזה מציק ומפריע לעבודה. ראשית רציתי לדעת אם מדובר בתופעה ידועה, שבעצם מעידה שהמסך עומד להתקלקל לגמרי? האם יש משהו שניתן לעשות בנדון? בהנחה שהמסך אכן נפגם, ולא בטוח ששווה לתקנו- על איזה מסך אחר הייתם ממליצים? חשוב לי בעיקר שיהיה גדול (לפחות 29 אינטש), מאחר ואני בד"כ יושב רחוק ממנו. עשיתי חיפוש בזאפ ובעצם לא מצאתי הרבה דגמים בגדלים האלה, ובמסגרת תקציב של עד 2500 שקל, אפשר חריגה קטנה. הדגמים שעלו בחיפוש Dell U2913WM LED Samsung 320BX LCD האחרים כבר חוצים את רף ה-3000 שקל. אשמח ל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. מאתמול המסך של המחשב שלי נראה ככה. בלי קשר אם הוא מחובר או לא מחובר למחשב, ברגע שאני מחבר אותו לחשמל (בלי בכלל להדליק אותו), כל המסך נצבע בלבן. מכירים תופעה כזו? האם הלך המסך? תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי שני מסכים של LG E2290 עשיתי בין שני המסכים EYEFINITY , אבל בזמן משחק יריות גוף ראשון כגון : CRYSIS 3 , COD הנשק נמצא בדיוק באמצע בין שני המסכים ואפילו מצב של להכנס בין כוונות אני לא רואה כלום. ראיתי סירטון ב YOUTUBE שמישהו כן הצליח לעשות את זה. להחליט שמסך אחד הוא כביכול ה MAIN ששם הנשק והשני הוא המשך של הנוף. הנה הסרטון : אשמח לתשובה בקרוב. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
למה אין את המסך הזה בחנויות הראשיות הוא מופיע גם ב NEWEGG וגם באמאזון בתור מסך מעולה עם מאות ביקורות וציון כמעט מושלם 489 דולר ודרך אתר שילוח זה יוצא 3000 שקל מצחיק לחשוב שבהמרה ישירה המסך עולה 1700 http://www.amazon.com/PB278Q-27-Inch-LED-lit-Professional-Graphics/dp/B009C3M7H0 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236294
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מתלבט בין שני המסכים הנל LG 24MP76HM DELL U2414H אשמח לשמוע דעות, המלצות וכו תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקר לקריאת מסמכים, אינטרנט ופה ושם סרטים. יצורף למחשב הבא : * i3 3.1GHZ 1155 * biostar H61MH * sparkle GTX460SE 1024 תודה לעוזרים....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את ה Dell 2709W כבר 4 שנים ולאחרונה הוא מתחיל למות לי, מספר פעמים הוא פשוט נכבה ורק הכנסה/הוצאה של כבל הכח הפעילה אותו ומפעם לפעם הוא משחיר לגמרי לחצי שניה (כאילו שהוא נכבה אבל ה USB ממשיך לעבוד) וחוזר לעבודה רגילה. אשמח להמלצה לבמסך דומה בגודל (27-29), ברזולוצייה (לפחות Full HD) ובאיכות. התקציב שלי לא ממש מוגדר, על Dell 2709W (שמוגדר כמוצר פרמיום) שילמתי בזמנו לא מעט אך שיטוט בזאפ מעלה כי מחירי המסכים ירדו פלאים. ראיתי 3 מסכים בגודל של 29" בזאפ ולהם רזולוציה שחדשה לי 2560x1080, מה זה? אני מבלה לא מעט מול המחשב בקריאה, גלישה ומעט צפייה. מבחינת ביצועים המוניטור הנוכחי מספק אותי ולא מצאתי בו מגבלות בשבילי. הייתי מעדיף להמנע ממסכי דל בגלל התכנון המפגר שלהם. בדגם שלי …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני רוצה לברך אותכם על הפורום המופלא הזה. רציתי להתייעץ אתכם לגבי רכישת מסך חדש. כרגע יש לי BENQ G2222HDL מחובר למקבוק פרו, אמצע 2012 עם כרטיס מובנה של אינטל HD4000, באמצעות מתאם dvi to mini display port, מהאתר של אפל הנה הנתונים של הכרטיס ומה שקשור בתמיכה שלו בהתקנים שונים : Graphics and Video Support [*=left]Intel HD Graphics 4000 [*=left]Dual display and video mirroring: Simultaneously supports full native resolution on the built-in display and up to 2560 by 1600 pixels on an external display, both at millions of colors Thunderbolt digital video output [*=left]Native Mini DisplayPort output [*=left]DVI output using Mini DisplayPort to …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חושב על לשדרג את המסך שלי ל3 מסכים עכשיו: 1: האים שווה לי להשקיע עכשיו במסכים אם יש לי כרטיס מסך 760 GTX OC GIGABYTE 2: אם כן אני רוצה אמלצה למסכים שאין להם שולאים כמו (http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10519) עכשיו המסך שיש לי הוא 24" SAMSUNG S24C350L כידי לי לקנות עוד שתיים כמאו וליסרוד את השולייים או לא ההגבלת כסף שלי היא עד ל3000 בערך או שקידי לי לקנות מסך 29" ואת ה24" כמסך שני. אני בדרך כלל משחק משחקים ישנים חדשים מכל הסוגים ועובד עבודה מסרדית/תיכנות/עבודות שיש להם יותר איתרונות ליותר מסכים קרגע אני משתמש בטלויזיה שלי כמסך שני וזה שובר אותי. השמח ליעוץ תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם : ) ברשותי 2 מסכים שמחוברים למחשב : HP LE1851w - המחובר באמצעות VGA Panasonic TH-L39B6M - המחובר באמצעות HDMI מסך ה HP היה מחובר מאז ומתמיד ולא היו איתו בעיות לפני כמה ימים חיברתי את מסך ה Panasonic ואחרי כמה שנויים בהגדרות הצלחתי לצפות במחשב דרכו אתמול רציתי לבדוק משהו וניתקתי את כבל ה HDMI מהמסך ואחרי שחיברתי חזרה המחשב פתאום לא קולט אותו.. במאפייני תצוגה זה מראה לי מסך אחד ולא שניים כמו שזה צריך להיות מה אני יכול לעשות כדי לחזור ולצפות ב2 המסכים ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט איזה מסך לקנות מבין שני הדגמים שבכותרת. קישורים u2314h ו- u2412m השימושים שלי הם בעיקר עבודה - תכנות ואני מאד רוצה ומשתדל ולא תמיד מצליח להגיע - למשחקים. הבנתי שהמסכים הללו נותנים תמורה ממש טובה למחיר, הם ארגונומיים, נוחים מאד וכמובן עם פאנל IPS . אני חושב ששטח העבודה במסך ה-24 אינטש יהיה משמשעותי יותר כיוון שהרזולוציה גבוהה יותר אך אינני יודע אם כך הדבר כי אף פעם לא ראיתי את המסך במציאות ואת ההבדלים ביניהם - אשמח לחוות דעת מבעלי ניסיון עם המסכים. כמובן שאני פתוח לשמוע הצעות על מסכים אחרים שבאים בחשבון עד לתקציב של 1200 שקלים, אני מצרף פה את מפרט המחשב שלי למקרה שזה יכול לשפיע על עצותכם. אז לשמוע במיוחד על ההבדלים בין הרזולוציות: 1080*1920, לבין 1920…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר שלי רוצה למכור לי את מסך מחשב AOC 24''. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804534 המסך בין 5 שנים ומצבו כמו חדש, ללא שריטות, גם לא נעשה בו שימוש מרובה. בזאפ יש על המסך 2 ביקורות טובות. כמה צריך לעלות מסך כזה עם הנתונים שציינתי. האם המסך איכותי למשחקים וצפייה בסרטים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מסך 24' IPS LED שימוש עיקרי - סרטים שימוש משני - קריאה אפשרויות שעלו לי: 1) http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=801778 2) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849266 מה יותר טוב? הצעות אחרות? תקציב 950 - 850 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
[h=1]מסך מחשב Samsung S27C650D 27'' LED PLS[/h] מסך מחשב LED PLS איכותי מבית Samsung בגודל 27 אינטש בעל חיבורי Display port ,DVI ,VGA ו-2xUSB, למסך פונקציית Pivot והוא יכול להסתובב עד למצב אנכי ובעל חיסכון בחשמל יצרן: Samsung, גודל: 27'', רזולוציה: 1920x1080, 16:9, צבע: שחור, חיבורים: VGA, DVI,DisplayPort, USB 2.0, תכונות: LED, PLS, תמיכה בתקן VESA, Pivot, זמן תגובה: 4ms, משך אחריות: 3 שנים, ------------------------------------- המסך הנ"ל טוב למשחקים ? זה הכרטיס מסך שלי : [h=1]כרטיס מסך Asus GTX770 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E[/h] כרטיס מסך GTX770 מבית Asus בעל 2GB זיכרון ויציאות DP, HDMI ו-2 יציאות DVI או שאתם מציעים מסך מדגם אחר ?
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
שלום דרוש מסך סביבות ש"ח כמה שיותר גדול יותר טוב אשמח לפאנל IPS תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
ראיתי פה בפורום שמציעים לפעמים מסך acer V236HL או V236HL BD, בתוך מסך IPS לדלי תקציב. ואכן, בזאפ (וברוב החנויות) הוא מופיע כמסך IPS: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=855384 אבל באתר של acer, עד כמה שיכולתי למצוא, נראה שהמסך הנ"ל הוא בכלל עם פאנל TN: http://us.acer.com/ac/en/US/content/professional-model-datasheet/UM.VV6AA.C01 יש למישהו הסבר לתופעה? האם יכול להיות שacer נותנים את אותו שם דגם למסכים בעלי פאנל שונה? או שמא כל החנויות בארץ טעו בשם הדגם (אולי באשמת היבואן וכד')?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי כמו שהכותרת אומרת. אני מחפש מסך מחשב במחיר של עד 600 שח. חשוב לי שהמסך יהיה 21-23 אינץ, עם עדיפות ל 23. אין לי שום דרישה מיוחדת אחרת. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות benq xl2420t, מה אתם אומרים עליו?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש והמסך הזה נראה לי ממש טוב למחיר (סביבות ה500 ש"ח) אבל לפי מה שהבנתי זה מוצר מדבקה אז אני לא יודע אם כדי...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
U/P2414H שני הדגמים האלה מומלצים בטירוף בפורום כבר זמן רב. מסכי IPS 1080P איכותיים ללא ספק. (הגמור של האחרון והפורטים שונים) אני מחפש לעכשיו מסך לא למשחקים אלא לעבודה רצופה (תיכנות) שמציג תמונה איכותית (וטיפה יוטיוב) - האם יש מסך טוב יותר מבלי לעלות במחיר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר כמה שנים עם אותו מסך של סמסונג 20.5 אינץ', הגיע הזמן להשתדרג בעיקר בגלל שחסר לי פה כניסת HDMI אבל אמרתי אם אני כבר משתדרג אז אני אקנה משהו כבר יותר גדול אז אני מעוניין להמלצה למסך מחשב שיהיה LED שיהיה כמה שיותר דק , שתהיה לו כניסת HDMI, ושתהיה לו איכות צפייה גבוהה שיהיה איכותי חד ומדוייק ולא מרוח התקציב הוא בין 800 ל950 עדיפות לכמה שיותר נמוך אפילו שזה קשה בגדלים האלה אני יודע, וכמובן העדפה ל24 אינץ' אם יש משהו טוב תודה רבה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך DELL U2311H וכן מקרן ACER K130 כרגע מחובר למסך כבל DVI ללוח של המחשב (ASUS MAXIMUS VII RANGER) אני רוצה לחבר את המקרן גם כן, באיזה כבל עלי לבחור ולקנות?וכן האם להחליף את הכבל DVI של המסך לHDMI? דבר נוסף,יש לי אפשרות לחבר שני מסכים במקביל בלוח? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מחפש מסך מחשב לגרפיקאית. נתונים: מחיר: עד2000 ש"ח. סביב ה 27". מצאתי אחד מעניין: http://www.digitaltrends.com/monitor-reviews/samsung-s27d390h-review/#!bOqLHp תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי המלצות חמות על מסך dell U2414H והוא אכן עושה רושם טוב! תודה לממליצים. נתקלתי עכשיו במסך הזה של lg24MP76HM ותהיתי מה דעתכם, האם ידוע לכם משהו על המסך. יש לי התנסות טובה עם מסכים של lg , אך אשמח לשמוע לדעתכם. נ.ב פאנל המסך הוא ips אם זה עוזר
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-