עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש לי מסך 19 אינצ' וזה כלכך קטן ומציק לשחק במשחקים ולראות סרטים בזה כרטיס המסך שלי הוא HD 6870 הבקשה שלי שהמסך יהיה כמה שיותר גדול כי אני רוצה גם לחבר ממיר של YES למסך זה יהיה מסך למחשב ולטלויזיה. אז מסך כמה שיותר גדול, לא איכפת לי חברה מוכרת או לא העיקר שיהיה איכותי וענק חח תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  2. Started by seed20,

שלום רב, אני מחפש לקנות מסך מחשב עד 24' בתקציב של עד 2000 ש"ח. הרעיון הוא לחבר אותו גם למחשב נייד וגם לממיר יס מקס hd. נועד לשימושי מחשב כללים (קריאה,גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים) וצפייה בטלויזיה. אשמח להמלצות בתחום מכיוון שאני הלכתי לאיבוד. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ArZi17,

שלום רב, יש לי כרגע מסך Samsung BX2235 שאני הולך להעביר בירושה. אני מחפש מסך מחשב שיהיה יותר גדול (24-23.6). אני מעדיף שיהיה כמה שיותר חדיש (פאנל IPS למשל) האמת, שלא ממש מעניין אותי HDMI כי יש לי טלויזיה ליד המחשב. התקציב , כמה שיותר קרוב ל-1000 שקל. הסתכלתי על LG 24EA53T, הבעיה שלא מצאתי מספיק מידע באינטרנט ובחו"ל לגבי המסך, כולל ביקורות וכו'... מאוד חשוב לי שהמסך יהיה יותר גדול (בגובה) מהמסך שיש לי כרגע, כלומר כרגע רק המסך בלי המסגרת הוא בגובה 34 ס"מ, למישהו יש מושג מה הגובה של המסך של ה-LG בלי המסגרת? http://www.lg.com/il/monitors/lg-24EA53T/technical-specifications מה דעתכם? ממליצים? לא ממליצים? אלטרנטיבות עדיפות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by abr328,

שלום רב, אני מתלבט בין מסכי המחשב הבאים 21.5 אינץ שמרבית תכונותיהם דומות וכך המחיר, נראה לי שהשוני מתבטא בעיקר בניגודיות: [TABLE] [TR] [TD=width: 41, bgcolor: transparent] מס. [/TD] [TD=width: 142, bgcolor: transparent] תוצרת [/TD] [TD=width: 123, bgcolor: transparent] דגם [/TD] [TD=width: 113, bgcolor: transparent] יחס ניגודיות [/TD] [TD=width: 149, bgcolor: transparent] מחיר [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 41, bgcolor: transparent] 1 [/TD] [TD=width: 142, bgcolor: transparent] Philips [/TD] [TD=width: 123, bgcolor: transparent] 226V4LAB LED [/TD] [TD=width: 113, bgcolor: transparent] 1:10…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by @ALeX.NeT,

מה יכול לקרות למסך LED מנגיעה בו בצורה עדינה/רגילה/אגרסיבית מהם הנזקים היכולים להיגרם לו? תודה לכל העונים!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yigael_o,

http://www.touchscreen.co.il/productTemplate.php?catalogNum=23ET83V-Wהיי, אחרי תקופה שאני עובד עם מסך מגע בנייד שלי חשבתי לבדוק את האופציה להחליף את המסכים במחשב הביתי שלי (יש שני מסכים) בכאלה עם מסך מגע. האופציה היחידה והלא אפשרית מבחינת תקציב: יש למישהו אופציה יותר ריאלית?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Balan!,

שלום לכולם אשמח לקבל המלצה על מסך מחשב לעבודה ממושכת . יש לי העדפה לחברת dell - מקבל הנחה משמעותית לגבי גודל המסך - אין לי דרישות מסוימות נראה שכיום לא שווה לקחת פחות מ23 אבל לא מחפש תחליף לטלויזיה .. תקציב - נראה לי מגביל את זה באזור ה1K אם יש משהו חריג מעבר אפשר גם לציין בתודה מראש ליאור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by ShahafH,

אהלן! האמת אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל לא מצאתי מקום יותר קשור.. ברשותי טלוויזית LED של SAMSUNG UA32EH5000 32 אינץ' וקניתי כבל HDMI שמתחבר מהPC שלי (מפרט בצד) מהכ.מ msi gtx 680 lightning לטלויזיה. עכשיו אני שעה כבר מנסה להתעסק עם ההגדרות של הרזולוציה ואני פשוט לא מצליח להגיע לתוצאה רצויה! כל הרזולוציות שהמסך טלויזיה יחסית מלא הם נמוכות וכשאני מעלה את הרזולוציה המסך בטלויזיה נעשה קטן ולא מציג את כל התוכן שעל הדסקטופ. יש למישהו פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. התקנתי את הדרייבר מחדש . עם כבל VGA הוא לא נכנס לpower saving והכל עובד חלק הכרטיס מסך שלי תקין בדקתי עם עוד כרטיס אחר וגם שם הוא לא עבד בהחיבור DVI הסתכלתי בהגדרות צריכת חשמל וגם שם הכל בסדר איך יוצאים ממצב זה ברשותי מסך LG FLATRON W2353V תודה מראש אלי (:

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. האם רק ב720P או אפילו ב1080 P

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  11. Started by shachar138,

ככה אני בתהליכי בניית מפרט למחשב לשימוש בתוכנות כמו PS AI ובכללי תוכנות אדובי לעיצוב דפוס ומולטימדיה . התקציב הכללי שלי הוא 7000 ש"ח שבתוכם אני רוצה לכלול מסך חדש בגודל 21"-24" ואמרו לי שיש מסכים מיוחדים עם דיוק צבע גבוה לדפוס (אני לא באמת מבין בפן הטכני של זה ) רציתי לדעת על איזה מסכים אתם ממליצים לשימוש בתחום הזה ומה בערך הסכום שאאלץ להפרד ממנו . תודה מראש [=

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Wairth,

היי לכולם. רכשתי לפני כמה חודשים מסך חד של דל U2312HM. לפני שלושה ימים חזרתי הביתה ואני רואה שבצד ימין של המסך: 1. המסך מרצד. 2. הגוון וורוד עמוק 3. יש "טביעה" של התמונה הקודמת (כשאני עובד מגוגל לעמוד אחר, אני עדיין רואה בצד ימין תביעה של גוגל) ככל שמסתכלים יותר לכיוון מרכז המסך, הריצוד/ גוון/ תביעה, הולכים ונעלמ4ים וחוזרים להיות נורמאלים. מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לטפל בזה מלבד לקחת את המסך למעבדה ? תודה תומר.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by daneer,

ידוע שבמסכי מחשב מטיפוס TN זוית הצפיה (במיוחד האנכית) עלובה למדי. לעומת זאת בטלויזיות זוית הצפיה גדולה בצורה משמעותית. למה? daneer

14. http://techreport.com/news/25859/asus-pb287q-serves-up-4k-panel-for-799 http://wccftech.com/dell-4k-display-ces-2014/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by ilanb0,

מיועד לפנסיונר שגולש הרבה באינטרנט. יש מציאות גם בסכומים של 500 ש"ח (אולי פחות??) מחברות מוכרות?

16. Started by ilanb0,

רכשתי לחמי מחשב עם לוח asus h81M-e ומעבד i3 . מאיץ גרפי מובנה במעבד Intel® HD Graphics 4400 עכשיו אני מחפש עבורו מסך לא יקר גודל 22 שיתאים לחיבורים של הלוח ולמאיץ הגרפי בלי להתפרע על מסך שיציע יכולות שלא ניתן לממש.

17. Started by eran131,

תמונה: הסבר על הצורת חיבור ה"מוזרה" שיש לי במחשב: ממסך המחשב יש 2 יציאות - אחת של DVI ואחת של RGB: 1)RGB מחובר ישירות לכרטיס מסך 2)DVI מחובר באמצעות מתאם לכניסת הHDMI של הממיר טלוויזיה שלי (ממיר רגיל של HOT) שרטוט: תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  18. Started by DIPSET,

שלום, קניתי לאחרונה את המסך הנ"ל, ויש בו פליקרים מעצבנים בכל מיני מצבים, לדוגמא - אם אני רואה סרט ורוב המסך שחור, יש פליקרים אדומים, כך גם למשל כשאני פותח ב WIN8 את הפאנל הימני שבו בוחרים רשת אלחוטית. על רקע לבן לעיתים אני רואה פליקרים כחולים, זה קרה לי למשל בעיקר ב WORD , אבל היום לדוגמא בינתיים זה לא קורה. אני משתמש בחיבור HDMI שמחובר ללפטופ עם מתאם DVI למסך. השתמשתי קודם במסך DELL 2209WA בדיוק עם אותו לפטופ כבל ומתאם ולא הייתה בעיה כזו. מה מקור הבעיה, ומה עושים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by afe123,

שלום לכולם אני חדש בפורום ואני מקווה שאני במקום הנכון. אני מחפש מסך מחשב 22' או 23' כאשר אם המחיר יאפשר זאת אעדיף 23'. השימושים שלי מעבר לשימושים הרגילים הם הרבה קריאה של מאמרים, מחקרים ועיתונים באינטרנט כמו גם הרבה צפייה בווידאו של שיעורים מוקלטים והרבה סרטים . אני עובד הרבה עם המחשב במסגרת הלימודים והרבה שעות. המליצו לי על מסכים עם פאנל IPS שהם נוחים יותר לעיניים בשימוש ממושך במחשב. במהלך החיפושים נתקלתי בשלושת המסכים הבאים שעומדים בתקציב שלי קצת יותר מ- 700 ₪. הראשון LG 22EA53T שעולה 700 ₪ מותג ידוע שנראה טוב על הנייר ויש עליו ביקורות טובות בסך הכל אבל הוא 22'. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22980412 השני MAG H2402 שעולה 700 ₪ אבל לא מ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Dorb,

אהלן ותודה מראש, אני היום מתכוון להניח בצד את הדל 2007WFP שיש ברשותי ובעצם לעבור למסך 27'. עיקר השימוש למסך הוא עבודה יום-יומית, מול טקסטים. גרפיקה. וכן,טיפה גיימינג וסרטים. התקציב שלי עומד על 2.5K וחשבתי על להיצמד לפירמה ולקחת את הU2713HM. יש דברים אחרים ששוה לשקול בתקציב הזה? או הבחירה שלי הייתה נכונה? בנוסף, אשמח לקבל חוות דעת או המלצה למקום לקנות? תודה מראש ושבוע טוב, דור.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by eladh16,

שלום חברים. ברצוני להקים מערך של שני מסכי dell 23. התיכנון הוא לחבר שני מסכים בלבד כדי לנצל כרטיס חזק בודד. יש לי כמה שאלות בנוגע לתיכנון: 1. עלה לי הרעיון לרכוש מעמד שיחזיק שתי מסכים אבל ההוצאה יקרה מדי. השאלה היא, האם ניתן לתלות שתי מסכים כך שהמסכים יהיו בזווית כלפי והדופן של המסך הראשון יסתיר את דפנו של השני? 2. האם מערך של שתי מסכים לשימוש של משחקים ועבודה יתן מענה נוח? יש לי חששות, מכיוון שבמערך זוגי, המסכים בזווית ולא ישרים על מנת להסתיר את הדפנות. תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by kfirbep,

יש לי ממיר yes hd רגיל ואני רוצה לחבר אותו למסך מחשב, למסך יש רק חיבור dvi אחד (samsung syncmaster bx2335), הייתי רוצה לחבר את הממיר של yes למסך מחשב (לפי מה שהבנתי צריך גם חיבור לקול אז יש לי מערכת של pure acoustics yoo22) אוכל מיני חיבורים במחשב עצמו בשביל הסאונד. אשמח לדעת איך אני יכול לחבר את הממיר למסך מחשב כך שיעבוד כמו שצריך גם הווידאו וגם האודיו? בנוסף אשמח לדעת איך זה יעבוד מבחינת הממיר והמחשב? האם כשאני ארצה להשתמש במחשב אני אצטרך לחבר את הכבל של המחשב למסך וכשאני ארצה להשתמש בממיר אני אצטרך לחבר את הממיר למסך? אם כן זה יותר מדי טרחה בשבילי אז האם יש דרך לשלב את המחשב ביחד עם הממיר שיעבדו על המסך בלי שאני אצטרך לחבר ולנתק כבלים כל הזמן? תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Dell UltraSharp U2412M או U2414H יש לי את 2412 ואני דיי מרוצה אבל השאלה האם החדש טוב יותר, כי ראיתי שהרזולוציה דווקא קטנה ממה שיש לי וגם עוצמת הארה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. הי אני מתלבט בין המסכים U2412M ,U2414H, P2414H ... בעיקרון המחיר הוא 940, 1280 ו- 1140 בהתאמה. רציתי לדעת האם יש העדפה לדגם הישן - U2412M (רזולוציה גבוהה יותר) או שמא לדגמים החדשים ? הבנתי שההבדל ביניהם לא גדול אבל קיים הבדל משמעותי למדי במחיר כאשר ההפרש הוא חיבור HDMI ועוד כמה פיצ'רים קטנים (בין ה P2414H ל U2414H). תודה לעוזרים (במידה ויש עוד מסך 24 ממולץ אשמח לדעת).

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by afe123,

שלום לכולם במסגרת החיפוש שלי אחרי מסך מחשב נתקלתי במסך של VIEWSONIC דגם VX2370S. http://www.omnitech.co.il//files/screens/VX2370S-LED(VX2370Smh).pdf אני לא מכיר את החברה והדגם שמשווק בארץ קצת שונה מזה שנימכר בארה"ב כך שקצת קשה לסמוך על הביקורות משם ( יש כנראה שני מודלים לאותו מסך- זה שמשווק בארץ שמגיע מהמזרח הרחוק עם נתונים טובים (זמן תגובה של 4 MS ופאנל AH-IPS) למול המסך שמשווק בארה"ב שמגיע עם זמן תגובה של 7 MS ופאנל IPS לא ידוע). לכאורה בארץ משווק דגם יותר טוב. אני מתעניין במסך הזה כי אני יכול להשיג אותו יחסית בהנחה – בערך 700 ₪ . רציתי לשאול מה אפשר להבין לגבי איכות המסך מהמפרט של המסך ומזה שהוא משווק בשני מפרטים שונים לאותו מודל. במידה ויש מישהו שיש לו את המסך הזה …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.