מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
היי המסך ייקנה בחו"ל. הבנתי שאופציות טובות הם ViewSonic VP930b LG L1970HR SUMSUNG 932b הVIEWSONIC יקר מהתקציב מעט, עד כמה השינוי משמעותי? אם ההתלבטות היא בין הסמסונג לLG, מה עדיף? וכמה נורא לקנות מסך בחו"ל מבחינת אחריות? המסך ישמש לצפיה בסרטים משחקים ועבודה משרדית. אם יש עוד אופציות מומלציות אודה לכם על המידע.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
-
אבא שלי כרגע בדרך לקנות את המסך. תאור : פאנל : S-PVA זמן תגובה : 5MS ניגודיות: 1:800 אם מישהו מכיר את הדגם - אשמח לתגובות. לדייק: מדובר ב Dell UltraSharp 1908FP תודה ענקקקקקית מראש.[br]פורסם בתאריך: 5.08.2007 בשעה 10:56:51 חברים זה ממש דחוף לי.אם מישהו שמע, יודע, חושב - אנא מכם, תכתבו, תגיבו !!! PLZ
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבקש המלצות למסך בגודל 24-27" בתקציב של בערך 5000 ש'. אני סובל מבעיות ראיה ולכן תמיד היו לי מסכים גדולים יותר מהמסכים הנפוצים בשוק .זT כשכולם קנו מסך 14-15 אני קניתי מאג טריניטון 17 ב 1000 דןלר. וכשעברו ל LCD 17" אני קניתי 19.LCD. וכיום אני מעוניין לקנות מסך גדול יותר משום שהתחלתי לעבוד בפוטושופ על עיבודי תמונות שאני מצלם ב RAW (1500-2000(תמונות בשנה ) והפוטושופ דורש רזולוציה של לפחות 1024*768 על מנת לראות את כל המסך. (בד"כ אני עובד על רזולוציה של 800*600 כדי שאוכל לקרוא בגדול יותר. כמו כן חלק מהזמן אני גם עובד על תוכנות CAD. אני מתכוון לרכוש מכייל מסך בחודשים הקרובים דוגמת SPYDER . בפוטושופ אני עובד בפורמט RGB ADOBE . לכן שאלתי איזה מסך מומלץ עבורי.…
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
קיבלתי רק מטלית למסגרת של המסך. איך אני מנקה אבק מהמסך עצמו?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
צריך תוכנה למציאת פיקסלים שרופים.. שם או הורדה תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
מסך 22" 1000-1500 ש"ח אין סיכוי לחריגה וכמו כן שאיפה למינמום של המינימום. התכנון שלי עליו זה : סרטים(לא HD ,אבל שתיהיה אפשרות לזה),קליפים של מוסיקה משרדי -גלישה ,וורד וכ'. משחקים כמעט ולא אבל שוב שלא ישלול את האפציה להנות ממשחק. יש לי עדיפות לסמסונג אפשר גם משהו אחר,הנה דגמים ששמתי עליהם עין: Samsung 2253BW Samsung T220P זהו מקווה שאני אמצא פה עזרה.תודה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש יריד עודפים של טרקלין חשמל קיצור כתוב לי בפרוספקט sumsong lcd 19" ב899 שקל. שווה לקפוץ על ההזדמנות או שיש מסכים יותר טובים במחיר דומה? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אני רוצה את המסך הכי טוב בתקציב הזה השימושים שלי הם:גיימניג כבד(משחקים כבדים למשל:GTA IV ,NFS,DIRT2 ועוד כמה משחקיפ) אני רוצה מסך איכותי מאוד,טוב מאוד,איכות צבעים גבוה,זמן תגובה נמוך וטוב. אני רוצה מסך 22 אינץ תקציב:1200-1400 שקל שאלה:האם זה נכון שהוציאו את המסך DELL 2209WA מהפס הייצור? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
איך אני מחברת אתהHDMI מהמסך למחשב כי יש חיבור VGA ואני לא רוצה להשתמש בו כי רואים בו הרבה פחות טוב לעומת ה HDMI\DVI ואין בו בכלל חיבור DVI
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר במחשב לקצת גגימינג, קצת סרטים אבל גם אופיס ואינטרנט עם כרטיס מסך 5770 האם ללכת על ההמלצה הגורפת לדל 2209 - למרות שהבנתי שהכיול שלו הוא כאב ראש לא קטן או להסתפק במסך פשוט יותר? והאם עדיף לעלות למסך 24 ואם כן איזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
אני מתכוון לעבור דירה, שם אני אקנה מחשב חדש עם מסך U2412M , האם ארגיש הבדל מה שיש לי כרגע בבית - U2410 ? כי אני מאוד מרוצה ממנו, וכמובן שאני לא רוצה לרדת באיכות המסך. השימוש זה בעיקר משחקים, קצת סרטים וגלישה באינטרנט. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה משמעות הנתון ניגודיות במסך ? איך אפשר לדעת לפי הנתון הזה על איכות טובה יותר ?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה למכור מסך של NU 17" וכו כהנ"ל כלומר יד שניה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מסך LCD של LG בן 4 או 5 שנים, בשבועות האחרונים מסרב להדלק, המסך נדלק לשניות בודדות (ללא תמונה, לד החיווי הופך מאדום לירוק) ונכבה שוב, ככה כמה דקות, רק לאחר הוצאה של התקע מהשקע לדקה וכמה נסיונות נוספים המסך נדלק. היום לאחר שהמסך נדלק, שוב עם הבעיה שציינתי, התמונה כולה בגוון אדום (דומה למצב שבו נשרף תותח במסך CRT). מישהו יודע מה הבעיה והאם אפשר לתקן, אם אפשר, כמה בערך אמור לעלות תיקון ? תודה מראש על העזרה! ** מנהלים אם הפוסט לא מתאים לפה אז להעביר, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, וראיתי הרבה המלצות על ה - VP930 האם VP93O מתאים למשחקים כמו פיפא NBA?
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
מצורפות שת תמנות שצולמו כשהמסך הציג COLOR SPECTRUM בתוכנה CHECKEMON. תמונה אחת היא של DELL 2007WFP ותמונה שניה היא של DELL 2009W. אתם יכולים לזהות איזו תמונה שיכת לאיזה מסך? *את התמונה של ה 2009W לא ערכתי, רק כיווצתי ל 1024*768. את התמונה של ה 2007WFP מצאתי באינטרנט אבל לדעתי גם היא ללא עריכה
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
התקנתי את כל הדריברים של הכרטיס קול בהצלחה אבל אני לא מבין מה עוד צריך לחבר כדי שהרמקולים שמשולבים בתוך המסך יעבדו. תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
חיברתי 2 מסכים למחשב במצב שזה שמסך 2 ממשיך את 1. יש אפשרות שהDPI רק במסך 2 יהיה גדול יותר? פשוט המסך קטן יותר והייתי רוצה להגדיל את הZOOM.
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
איזה מבין השניים טוב יותר? אני מתעסק בגיימינג ובסרטים בעיקר... זו המטרה העיקרית... אני חשוב ש931 חדש יותר.. ומבחינת מפרט, הוא גם יותר טוב.. 2ms מול 4ms 1:2000 (1:700) מול 1:500 אבל בפועל, איזה מהם יותר טוב? ובמה בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
מתבקשת עזרת המומחים: נדרש מסך 19 אינץ לאיש מבוגר =לא מעניין משחקים נדרש מסך ובו אפשרות לשליטה על בהירות,קונטרסט וכו דרך OSD (כמו האיזו-לחצנים על המסך)ולא דרך תוכנות שליטה למיניהן נשקלת קניית 971P אך יש חשש מהתוכנה... בתודה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה על מסך של BENQ 17 או 19 אינץ'. מיועד לעבודות משרדיות, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. תציב: 1200 ש"ח (+/-) תודה.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
במידה ואני קונה DELL 2407, ואני ארצה לממש את האחריות בעוד שנתיים. מה המדיניות של החברה, אם המסך הזה אוטוטו יוצא ממחזור המכירות, ולא ניתן יהיה להשיגו?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני קצת יותר משנתיים ב1700 , היה שווה ? זה מסך טוב בכללי ??
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום למומחים. הגיע הזמן להחליף את שני ה21" CRT שרובצים לי בסלון. עיקר העיסוק שלי במחשב הוא עריכת וידאו ופוטושופ, ולכן LCD תמיד נראה לי קצת "מייפה" את התמונה ולא מהיימן לתיקוני צבע וגרפיקה שעוברת לדפוס. התקציב שלי בעייתי בגלל שאני צריך שני מסכים ולא אחד אז אני שואף לאיזור ה2000 ש"ח, אני מעדיף מסך מעל 20" ומבחינתי גם 3X4 הולך, כי ככה אני עובד כל חיי. אני מאוד אשמח אם תתנו לי מותגי מסכים עם הסבר קליל למה הם טובים לצרכים שלי כי אני לא אוהב להקשיב למוכרים בחנות אלא לבוא כשאני יודע מה אני רוצה.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-