מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
חושב להחליף את המסך הנוכחי שלי, לא שהוא לא טוב הוא פשוט ישן וקטן.. (22 אינץ') חשבתי לקחת משהו זול באיזור ה 700 שקל אבל אני חושב שאם כבר אני אחליף אני אקח משהו טוב כי לא מחליפים מסך כל שנה קראתי קצת על מפרטים פאנל, רצב רענון וכו' אבל לא יודע מה לבחור.. אני בעיקר משחק במחשב ורואה סרטים אז אני משער שאני רוצה זמן תגובה נמוך ויחד עם זאת צבעים חדים חבר המליץ על 4K אבל כרטיס המסך שלי לא תומך ב4K אלא 2K אם אני לא טועה.. (geforce 1070) מחפש משהו בלפחות 27 אינץ' אודה להמלצה עד 1500 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריך לחבר כ10-20 מסכים למחשב אחד ולהעלות מצגות power point שונות בין המסכים. בנוסף כל כמה דקות צריך לעדכן חלק מהמצגות, כך שshare של וידיאו או תמונות לא יעזור פה. מסכי FULL HD. עדיפות גבוהה לעשות את זה איכשהו דרך רשת LAN קווית או WIFI, אבל אם יש פתרון לפצל HDMI גם טוב. אין צורך להתחשב במגבלות תקציב, מדובר בעסק. אשמח מאוד אם למישהו יש רעיון, או מכיר שירות כזה.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
- 1 follower
-
-
בעקבות חוות הדעת שקיבלתי כאן בפורום אני רוצה לקנות מסך חדש תקציב-1,000 ש"ח -לא ניתן למתיחה דרישות- 23 אינץ, 1920 על 1080 רזולוציה-שיראה תמונה חדה וברורה עם צבעים עשירים ועמוקים שימושים- סראי בלוריי מלאים, סרטי 1080 ושידורי סטרימינג בhd קצת גיימינג גם- לכן שלא יהיה תגובה איטית מדי אני רואה שההמלצה השולטת בפורום היא dell 2312 האם זה תקף גם לגביי או שיש המלצות נוספות?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
היי העבודה במחשב בעיקר OFFICE, אינטרנט וקצת משחקים (לא צופים בו בסרטים). מאד חשוב שיהיה נוח לצפייה בטקסט (קריאה של מסמכים וכו') שלא יוציא את העיניים ... ניסיתי לחפש בעצמי המלצות וביקורת אך אפשר ללכת לאיבוד בים המידע שקיים בנושא :s05:, אז אשמח למעט מיקוד של דגמים מתאימים בעקרון ראיתי המלצות על VP930BוViewsonic בtom's hardware כמסך שמתאים לעבודה כללית, האם הוא עונה על הדרישות הנ"ל ?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
ככה, ממש היום קניתי מסך LCD SyncMaster B2230 של samsung 22 אינץ' הכל סבבה ויפה.. המסך רחב, הכל פועל פיקס... אבל... הכפתורים במסך הם כפתורי מגע, ואני חושבת שהם אמורים להיות מוארים איכשהו, כי כדי לראות על מה אני לוחצת אני צריכה להתקרב עדכדי לדפוק ת'ראש במסך... עכשיו, מתוך היגיון הגעתי למסקנה שיש דרך שהם יהיו מוארים, שיש אפשרות כזאת במסך, אני פשוט לא יודעת איך להפעיל את זה. יש מצב מישהו עוזר לי??? =\ אני נואשת תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי מסך חדש סמסונג 206BW ולפעמים הוא מוציא איזה רעש/צליל בתדר גבוהה זה קורה בעיקר כאשר יש הרבה שחור על גבי המסך......דפי אינטרנט עם רקע שחור לדוגמא........ מישהו יודע למה זה ואיך אפשר לפתור זאת????
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי.. יש לי את המסך אחלה מסך והכל אבל בעיה קטנה אני רואה וידאו 720P (וזה לא אומר שהבעיה ספציפית ב720 לא כל כך בדקתי) והאיכות מעולה והכל אבל ברוב בקטעים יש חתכים של המסך לשתיים כזה במעברים של הוידאו פשוט קטיעות.. מישהו יודע מה לעשות? זה קשור בדרייבר או משהו? 0.0 כי הרי המסך 2MS[br]פורסם בתאריך: 3.03.2009 בשעה 17:01:35 דחוף תענו ><
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה המלצה למסך 19" בתקציב עד 1400 ש"ח בלי חריגות
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אני מחפש מסך רחב עד 600 שקל 650 שקל לא יותר.. וראיתי את המסך הבא http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=336&ArticleID=887 או את זה של סמסונג.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1637 מה אתם אומרים? איזה יותר כדאי? תודה רבה ...
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
-
אז ככה אני קונה ספק חדש ובמסך שלי יש חוט להעברת חשמל מהספק,הספק אותו אני רוצה לקנות,אין בו חיבור לחשמל למסך מה אני עושה???
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך 22" רחב ראיתי שני דגמים שנראים לי מעולה האחד של viewsonic והשני של סמסונג שניהם עולים 400 דולר וכולל מע"מ כולל הכל ייצא לי כ-560 דולר להביא אותם [2400 ש"ח] כאשר הסמסונג לא מיובא לארץ וה viewsonic עולה 3400 ש"ח שניהם בעלי נתונים דומים ונראים לי מצוין, אבל אליה וקוץ בה... אחריות אני רוצה אחריות ולא ממש מתאים לי לשלוח לארה"ב במקרה של תקלה האם יש דרך, הסכם או כל דבר שיוכל לעזור לי עם הבעיה? חיון או זד או היבואן/יבואנים של ויוסוניק יספקו לי אחריות? אולי חלקית אפילו? משהו? האם יש לי פיתרון אפשרי? או שזה סיכון לקחת ובלי אחריות לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לחבר 2 מסכים של דל: u2917w + u2417ha ה- u2917w כבר מחובר כמה חודשים עם יציאת DP אחת שיש לי בתחנת העגינה. עכשיו אני רוצה להוסיף את המסך השני. בסוף מסך הלפטופ לא ייציג כלום. רק 2 מסכים אלו. 1. האם ניתן "לשרשר" עם חיבור DP ממסך אחד לשני? ניסיתי אבל השרשור מציג את אותו דבר על המסך החדש והמחשב לא מזהה אותו. 2. האם לרכוש מפצל ל DP? 3. האם לחבר את אחד המסכים עם DVI ואז אני צריך לקנות מתאם? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
איך מכוונים צבע / בהירות / חדות בכול מסך מחשב נייד? וגם במסך מחשב נייד מדגם Fujitsu LifeBook AH532-M53H5IL תודה [h=1][/h]
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
המסך הקודם שלי (LCD 17 אינץ' של LG מלפני 6 שנים) מגיע לסוף חייו ואנחנו מחפשים מסך חדש. כעיקרון המסך שאנחנו מחפשים הוא בגודל 21.5 או 22 אינץ', LED, בתקציב של עד 1000 ש"ח. השימושים העיקריים במסך הם גלישה באינטרנט, משחקי רשת פשוטים (לא גרפיקה כבדה) וצפייה בסרטים ווידאו ברשת. כמו כן מאוד רצוי שזה יהיה מסך שלא יעייף יותר מדי את העיניים כי אני אוהב לעבוד הרבה זמן מול מחשב. בכל מקרה אנו לא מעוניינים במותגי מדבקה כמו Mag, Proview וכדומה. אודה מראש על תשובה מהירה.
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מחפש מסך LCD 19 אינץ' המסך מיועד לעריכות גראפיות (בעיקר PREMIER אם זה משנה משהו) וקצת משחקים. התקציב הוא 1300 ש"ח הוא זכה במכרז אישי בוואלה שופס ב SAMSUNG 940BW האם המסך הוא טוב מספיק ? או שצריך משהו אחר? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניים לקנות מסך מחשב חדש. ההתלבטות היא בין שני הדגמים הבאים - U2412M ו U2415. הצורך הוא לגרפיקה ושימוש רגיל. האם ה 300 שקל תוספת עבור ה U2415 שווים את זה או שעדיף לקנות את הU2412M ? אודה לתשובות.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב רציתי להתייעץ בנוגע לרכישת מסך מחשב אני עובד בסטודיו של אולפן ורוב שעות היום אני על המסך רציתי לדעת איזה מסך 27 בתקציב של עד כ 1600 ש"ח 1800 יכול להתאים לי אני עושה גם עריכות וידאו לכן חשוב לי גם צבע די איכותי ומדוייק . כמובן אני לא מחפש את הרמות הגבוהות אבל משהו טוב למדי שנותן תוצאות יפות במסגרת התקציב כמו כן מסך נוח לעיניים שאינו מעייף אותם מהר .
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על מסך מסך Samsung 226BW בחברת BUG האם הוא טובהוא טוב ועד כמה הוא איכותי למשחקים וסרטים בעיקר רציתי לדעת לגבי הפנאל כי שמעתי שיש כמה חברות שיצרו אותו אבל הבנתי שעכשיו כבר מייצרת אותו רק סמסונג האם זה נכון? יש לי התלבטות בינו לבין עוד 2 מסכים LG W2052TQ וSamsung 2053BW אשמח אם תגיבו גם לבי 2 מסכים אלו תודה רבה על העזרה מראש זה מאוד חשוב לי
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
למי שראה בעיניים בעיקר את שני הדגמים הנ"ל מופנית השאלה ... 100 שקל לתוספת ה LED שווה ? בטלויזיות אין ספק שהתשובה היא כן ושוב כן !! כל תצוגה שאני רואה באל"מ לדוגמא או שקם אלקטריק אין ספק בכלל שהLED מככב בין כל שאר הLCD הרגילים ... אבל האם במסכי מחשב והאם יש הבדל בין שני הדגמים בעין ? ;D ? תודה !!!!!!
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום לאחר קריאה ממושכת הן בפורום והן בביקורות וקצת ידע מוקדם http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/17/ הגעתי למסקנה שחלק מן הדברים לא מעודכנים {רוב הפורום עוסק במסכים של 20-24 " רחבים } אני מחפש מסך למחשב שנמצא בבית של ההורים שלי שמשמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים קלים לאחיינים שלי המסך צריך להיות בסביבות 19" ובסכום של עד 1800 ש"ח אין לי בעיה לעלות למסכים גדולים יותר כמו 22 " פשוט רוצה יותר איכות מאשר גודל במחיר הנ"ל שחפשתי מסך לעצמי לפני כשנה { dell 2407 } היו המסכים של VS vp930B שהיה מאוד מומלץ אבל לאחר שנה אני משער שיש מסכים אחרים טובים יותר חוץ מזה שאני לא סבור שניתן למצוא את המסך הזה עדיין אמשח לעזרתכם בתודה מראש וחג שמח אודי
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
מסכים גדולים יותר לא מתאימים למקום שיש לי ואני לא צריך יותר מזה למחשב הזה(P4 מלפני 6 שנים בערך) אם שחכתי לציין משהו תכתבו לי אני אעדכן את הפוסט בהתאם. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מסך ultra wide ברזולוציה 1440p (יש לי 980ti וultra wide יותר חשוב לי בגלל העבודה מאשר האיכות שבה המשחקים ירוצו, גג אשדרג את הכרטיס). אם הrefresh rate מעל 60 ויש איזושהי תמיכה בgsync זה בונוס אבל לא כזה קריטי, תמיכה בvesa או stand טוב קצת יותר חשוב אבל גם יכול להתגמש שם. משחק קצת FPS פה ושם אבל בעיקר RPG, ישמש גם לתכנות בעבודה מהבית (שני חלונות פתוחים זה ליד זה בו זמנית לרוב). בארץ (זה רעיון טוב להזמין מחול מסכים?) עד 1500 שקל (יכול להתגמש אם זה שווה את זה) מעוניין לקנות בזמן הקרוב.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הרבה הרבה וורד, הרבה אינטרנט. גודל 22 כדי שיהיה אפשר לעבוד בנוחות עם כמה דברים פתוחים, אינטרנט מול וורד וכו'. לא נדרש שום דבר מיוחד, אם כי אולי לסובב את המסך זאת אופציה שתשדרג את השימוש פה ושם (אבל לא קריטי, כלומר לא במחיר איכות/אמינות). צריך משהו שיהיה איכותי וקל על העיניים, ואמין. אם צריך להשקיע יותר בשביל הדרישות האלה אפשר לחרוג.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
http://www.hometheater.co.il/vt70539.%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%A2%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99-%D7%A4%D7%9C%D7%96%D7%9E%D7%94 המידע הזה נחוץ למסך מחשב Ips לדוגמא 2009wa? תודה
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-