עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. ה-T220 בעל 2MS ויותר זול מה- T220P בעל ה-5MS אז מי יותר טוב למשחקים??? (המסכים 22") כמובן אם יש משהו יותר מומלץ באותו טווח מחירים אז עדיף..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Radeon38,

שלום אחרי בדיקה של עלויות אני מתעניין לדעת אם יש טלויזיות LCD שיכולות לתת רזולוציה של מסך מחשב.כלומר HD יכולה לתת מה שמסך מחשב נותן? ראיתי מסכי 27" בסכומים יחסית גבוהים ואילו טלויזיות LCD גודל זהה עם HDMI עולה כמעט חצי מחיר.מה ההבדלים הטכנולוגים?? למה כאלה פערים רק בגלל רזולוציה?.האם יש מסך LCD שיכול להראות מסמכים ושירטוטים באיכות גבוהה או רק מסכים מחשב.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  3. מבקש ממישהו שימליץ לי איך דגם של מסך זה מבחינת איכות צבע חדות וכו לשימוש כללי באינטרנט הודה לכול מי שיעזור לי מראש עקב רצון לקנות מסך בזמן הקרוב....

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  4. Started by Danny_The_King,

אז ככה.. קניתי מסך שיש לו יציאה של VGA.. ואין לו DVI.. המארז שלי יש לו DVI... ואני שם עליו פלאג שהופך תיציאה לVGA וככה אני מחבר תמסך למחשב.. השאלה האם יש כבל או משהו שיהפוך לי תיציאה של המסך של VGA ל-DVI.. בשביל שאני יחבר אותו רגיל למארז.. ובזה אני ימיר את האיכות של הVGA של המסך לאיכות של DVI? ואם כן אז כמה זה יעלה לי? אגב מדובר במסך של CHIMEI 22.. ולא הבנתי משהו ראיתי שיש דבר כזה.. אבל זה DVI-I לא DVI D בקיצור הסתבכתי.. אני בסה"כ.. רוצה לחבר תמסך למחשב כמו מסך T220P... עם אותה איכות DVI שיש לו.. ע"י המתאם הזה.. אז איזה מתאם בדיוק אני צריך..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. היי. אני מקווה שההודעה במקומה, ואם לא, נא להעביר לפורום כרטיסי מסך. בכל אופן, אני מחפש מסך 22" שיהיה יפה במיוחד ובעל תצוגה סופר איכותית (הפרדת צבעים גבוהה וכיוצא בזאת, אני לא באמת מבין במונחים הטכניים). איני גרפיקאי במקצועי, אבל העין שלי קצת רגישה לתצוגה "פושרת"/"סטנדרטית", ואני באמת מעוניין לקנות את הטופ שבטופ -- 1500 ש"ח בעבורו נשמעים סבירים למדי. קראתי את סקירת מסכי ה- 22 של HWZone, אבל מנגד שמעתי כמה ביקורות לא מאד חמות על הזוכה המאושר, הלוא הוא ה- 222H, מה שגם לי לרדת מהרעיון. האם יש חלופות יותר טובות? ודבר אחרון, קניתי זה עתה מחשב חדש עם 4670 (איני גיימר). האם הוא יוכל לעבוד עם 22" ללא פשרות? תודה.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  6. Started by nevo155,

היה לי ויכוח עם כמה חברים לגבי שאלה איזה מסך יותר טוב AOC FT720 שהוא CRT או LG L1750SQ LCD? ובכלל מה יותר טוב LCD או CRT ?? אם לא מחשיבים את החסרונות של המשקל ושל המקום שהCRT תופס אני מדבר מבחינת איכות תמונה לא יופי חיצוני תודה

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  7. האם ניתן להפוך את מסך המחשב לטלויזיה ולחבר אליו כרטיס טלוויזה חיצוני ולחבר אליו את הממיר של יס או הוט הישנים ללא החיבור ש ל ה hdmi וכול זאת שיהיה ניתן לצפות ללא שהמחשב דולק , או שצריך חיבור hdmi? -להזכירכם למסך יש רק חיבור dvi ו vga או שמישהו יגיד לי כיצד עושים זאת איזה כרטיס צריך בשביל זה , ואיזה חיבורים אמורים להיות במסך בכדי להפוך אותו לטלוויזיה.... תודה לכול העוזרים מראש....!

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  8. Started by Tomersoni,

דבר ראשון תקציבי הוא 1000-1200+- אני קונה מחשב בiqpc, כל המחשב כבר הגיע ואני מחכה למסך, כשהמסך שבחרתי לפי ביקורות פה הוא ה222h של Chimei. השימוש הוא בעיקר משחקים, גם סרטים, גם גלישה באינטרנט ועבודה שוטפת עם טקסטים וגם פוטושופ ותלת מימד(אבל החלטתי להסתפק בtn בכל זאת..) הבעייה היא שראיתי בביקורת של האתר שהchimei בעצם מציג מהירות כמו של פאנל pva עם 8ms והבנתי שבמהירות כזאת כבר ניתן לראות מריחות כל שהם או כדומה.. האם זה נכון? יש למישהו את המסך והוא יכול להגיד לי אם יש מריחות או דברים דומים? ולסיום, האם המסך הוא באמת ההחלטה הטובה ביותר מiqpc ובכלל לשימושים שלי? (אגב, בדיוק גיליתי שיש את ה2253 של סמסונג אצל גם כן, האם יש לו עדיפות מבחינת איכות תמונה מריחות או משהו כלשהוא?)

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  9. שלום לכם... איך אני מכוון את הCONTRAST והכל ? הכל בהיר מאוד .... וטיפה מטושטש מה אפשר לעשות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  10. האופציות שמצאתי הן: 958DוChimei AOC 916VWA 19'' LCD 5ms DVI WideScreen‎ ACER X193WBD LCD 19 Inch 5ms DVI WideScreen לא למטרות משחקים, סרטים, או כל דבר "תובעני" אחר. רק מסך לאחותי לבית, הCRT תופס לה יותר מדי מקום. אם יש אפשרויות אחרות עדיפות, אני אשמח לשמוע. תודה רבה

11. Philips 240BW8EB Chimi 222H Sumsung 2043 הייתי רוצה המלצות והן ביקורות לגביי המסכים האלו שכן הבנתי שהם "האיכותיים" מבן פנאלי הTN, אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות השימוש העיקרי: גלישה באינטרנט, סרטים, משחקים, קצת פוטושופ, בעצם הכל. הקריטריונים שלי הם: מסך שלפחות יהיה "22 כי אני אוהב לראות סרטים במיטה שזה בדיוק מול המחשב שלי. איכות התמונה תיהיה טובה ככל האפשר (שכן התקציב הוא לTN) שמשחקים ירוצו טוב עם כמה שפחות מריחות. (ברשותי 8800GTS) איכותי שיחזיק לכמה שיותר זמן.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  12. מעוניין לקנות מסך שיעבוד על הסוני שאני עומד לקנות סוני 3 האם הסוני 3 יכול להתחבר אל המסך מאחורה ביחד אם המחשב ? סתומרת שאני יכול לשחק במחשב ולאחר מכן אם בא לי לשחק בסוני אני מכבה תמחשב נגיד ומדליק תסוני מבלי לשחק ( לנתק ולחבר ) את הכבלים מאחוריי המסך כל פעם? שאלה שנייה איזה מסך אתם ממליצים לסוני ומחשב ביחד במידה וזה אפשרי? התקציב עד 2000 שקלים חשוב שיהיה חדות טובה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום קבלתי היום תמסך DELL 2709W עכשיו יש לי כרטיס מסך X550 ATI מעבד 3GHZ פנטיום 4 לוח D945GTP עכשיו חיברתי לDVI ופעל טוב רק המסך היה מחשיך לשניה וחוזר לעבוד כרגילופתאום אחרי כמה דקות אין אות כאילו נותק הקשר בין המחשב לכרטיס אבל חיבור AGV כן פועל אז מה יכול להיות שהכרטיס לא תומך ברזולוציה הזו אם כן למה זה פעל בהתחלה כמה שניות או שזה בעיה מהלוח אם וגם הורדתי את הרזולוציה וחברתי שוב ועדיין לא פעל. יש לציין שכל ההגדרות כוונו אם זה DVI או AGV במסך .וגם ניסיתי להחליך כבל DVI DVI במסך 19" הישן פועל טוב . תודה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  14. Started by metison,

מוכרים בשופרסל, מה ההבדל בין זה ל2253BW? שווה השקעה של קרוב ל900 שח?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Tomersoni,

כמו שרשום פה במאה פוסטים ה2243 עדיף בגלל הארגונומיה, ב2253 יש overdrive שעלול לפגוע ועלול לעזור, ואפילו שמעתי על צבעים עזים יותר ב2253, שלא הבנתי אם זה טוב או רע או מוגזם. במקרה שלי, יש העדפה לחנות מסוימת ואצלם יש כבר רק את ה2253. שאלותי הם: לגבי הארגונומיה, לגבי הסיבוב ימינה ושמאלה, מה הבעייה אם זה קריטי לסובב את כל הרגל וזהו? ולגבי שאר ההטיות חוץ מפיווט, אפשר להטות למטה ולמעלה, אז באמת אפשר להתגבר על כל בעית גובה אפילו עם שינוי גובה הכסא לא? (כי אין ב2253 כוונון גובה) לגבי הoverdrive, אם אני רואה שהוא מזיק לי יש אפשרות לכבות אותו? ולגבי הצבעים, האם הם אכן עזים? יותר מדי? טוב או רע? העניין קצת דחוף אז תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  16. Started by yosside,

קניתי מסך של דל 2408WFP A01 וביצעתי לו בדיקת לאג מול מסך TN פשוט של מאג. סרטון הבדיקה: כפי שניתן לראות הלאג נע בין 2-5 מאיות השניה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by stingeR-,

אני מעוניין לקנות LCD ברזולוציה של FULL HD למחשב למשחקים וגם בין השאר לסרטים והרבה עבודה באינטרנט אני מעוניין במסך שלא יעייף את העיניים וייתן את התוצאות הכי טובות מבחינת איכות תמונה זמן תגובה... דגש רב על חדות. חשבתי על ה24" של דל.. אבל אני לא מבין בזה יותר מידי... בכל מקרה... מוזמנים להתחיל להציע.. התקציב הוא גג.. אם אפשר בפחות עדיף בפחות כמובן... תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  18. Started by LOOSE,

סוףכלסוף אחרי 5.5 שנים שעבדתי עם LG 17" (שהיה מעולה!) שדרגתי ל ASUS MK241H :> ויש לי כמה שאלות! 1) איך שמים על מצב HD?< נסיתי דרך הכ.מ וזה מה שהוא נתן לי http://img101.imageshack.us/img101/7489/s2bt6.jpg 2) מה לעזאזל ? איך הופכים את זה את העמוד בגודל המסך ? http://img254.imageshack.us/my.php?image=wtfcm2.jpg 3) יש תוכנה שעוזרת לכייל מסך נכון ? איך אאפשר להשיג אחת כזו ? 4) המסך אמור לעבוד עם רזולוציה של 19200 על 1080 אבל רואים מוזר ככה למה ? 5) קשה לקורא טקסט לא ביגלל שהוא לא ברור אלה בגלל ה 60HZ יש פתרון לזה ?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  19. Started by casio222,

אני מתכנן לקנות אותו עם המחשב החדש שיכלול כרטיס מסך 4870. יש לו רזולוציה FULL HD וזה כבר נשמע לי טוב... האם הוא מסך טוב? (אני מקבל אותו במחיר מצוין פשוט, פחות מהמחיר בזאפ) אשמח לתגובות בעניין, אני צריך לתת תשובה מחר... תודה

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  20. Started by mosq,

מסך samsung lcd 22" 2253bw או מסך W2271TCוLG? הבדלים עיקריים: בנגודיות הסמסונג הוא 1:8000 ובl.g 1:20000 בזמן תגובה הסמסונג 2 מילי שניה וה5 מילי שנייה בl.g מה כדאי? הרבה תגובות בבקשה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  21. שלום, אני זקוק לחוות דעת איזה מסך עדיף לשימושים עיקריים שהם צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, ועדיפות לחסוך כמה שיותר במחיר (כרטיס המסך הוא 8800GS) SAMSUNG 2043BW במחיר 785 ¤ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691092 או CHIMEI 228D שעולה 870 ¤ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696616 אם יש מסך שאפילו עדיף יותר בטווח המחירים הזה, אשמח להמלצה. תודה מראש ויום טוב, ליאור.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  22. שלום לכולם. אני צריך המלצה למסך מחשב 19 אינץ', בעל חיבור VGA. המסך צריך להיות באיכות גבוהה, אך יחד עם זאת גם במחיר סביר ואף זול. השימושים של המסך הם: עבודה עם תוכנות בורסה, Solid Edge, Photoshop, Prmiere, וכמובן גלישה באינטרנט, ועיבוד תמלילים. תודה מראש אורי.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  23. Started by BindeR,

שלום חברים. אתמול רכשתי מחשב חדש ברשת אייבורי. יש לי מספר שאלות לגבי המחשב עצמו והמסך ומה ניתן להפיק ראשית אני רוצה להודות מראש על כל תגובה או עצה. הכרטיס מסך מובנה בלוח אם: MSI P6NG ATX 7100OB/RAID/DVI/HDMI/FW מסך: 22 אינץ של מאג דגם BP2219W פרטים על תוכנות המסך באתר ZAP http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=501189 קיבלתי כבל של יציאה אחד DVI ובשני HDMI. חיברתי עם מתאם את היציאה של HDMI למסך ואת יציאת DVI ללוח אם. * יש לי גם יציאת HDMI בלוח אם אבל שאני מחבר לשם ישירות, אני מקבל הודעת שגיאה "NO SINGLE" על המסך. האם זה בגלל שזה לא תומך? מישהו יודע למה? לשאלות: 1.הורדתי פרק של נמלטים מהעונה הרביעית באיכות HD 1.6 גיגה. מה אני צריך לעשות כדי לראות באיכות HD? האם אני צר…

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  24. שלום, קנינו מסך סמסונג 935BW וגם כרטיס מסך 8400GS והכל היה בסדר. ניסינו להחליף כרטיס והחזרנו, וכשהחזרנו התעקם פין בחיבור VGA וכנראה כתוצאה מכך, המסך נראה צהוב. אבל משום מה, גם חיבור הDVI השתבש, וכשהמחשב עולה רואים הכל כרגיל, וכשצריך להופיע מסך 'ברוך הבא' המסך נכבה וזהו לא רואים יותר, למרות שהמחשב עובד. יש לכם פתרון?

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  25. לאחר קריאת כל הפורומים/ביקורות ולאחר בחינה פיזית של אופיס/סרטים מול מסכים אחרים רכשתי את הצעצוע הזה ויש לי אותו כחודשיים סה"כ מרוצה מה"צעצוע" וביצועיו ביומיום נקודות שכן הטרידו: כפתורי תפריט בצד לא נוחים תוכנת ה- f-forte manager עבדה רק אחרי שהחלפתי את כרטיס המסך שלי בכרטיס חדש יותר (RADEON HD 3650) ועקב לוח האם הוותיק שלי נאלצתי לחפש גירסת AGP אותם קשה להשיג היום נאלצתי לוותר על חיבור המסך למחשב דרך כרטיס הטלוויזיה החיצוני שלי (IT-901 TV Box) מכיוון שחיבור זה לא איפשר ל- fortemanager לזהות את המסך (דבר שאושר גם ע"י תחנת השרות של הספק , ח.י., אליו הבאתי את המסך לבדיקה) כפי שאמרתי, מעבר לנקודות אלו, המוצר מספק את הסחורה יפה מאוד!

• 1 תגובה
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.