מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
לאחר הרבה התלבטויות החלטתי ללכת על המסך הזה. זאת למרות שבאותו מחיר (כ-3K) הייתי יכול לרכוש את ה-24" של דל שגם גדול יותר, גם בעל רזולוציה גבוהה יותר וגם בעל אותו סוג של פאנל. אבל התרשמתי כמה הערכה יש למסכי Eizo, גם בקרב מומחים וגם בתוצאות של ביקורות. אין לי הרבה ניסיון עם מסכים שונים אז קשה לי להשוות, אבל במעבר מ-LG פאנל TN אני יכול לומר שמדובר בחוויה שונה לגמרי. הצבעים פשוט מתעוררים לחיים. אי אפשר לשים את האצבע על ההבדל אבל התחושה היא של עולם צבעוני יותר. אלמנט אחד שהיה חשוב לי במיוחד הוא אחידות הפאנל. כאן אין אכזבה - כמעט מושלם, מלבד מעט (ממש מעט) בקצוות). בעיה אחת - ה-DVI של הכרטיס מסך שלי שרוף (אני מחליף כרטיס בקרוב), אז אני מחבר אותו ל-VGA. שמתי לב שהחדות לא משהו במסך…
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני זקוק להמלצה לגבי רכישת מסך, שימושים: אינטרנט ואופיס בלבד, טווח המחירים הוא בסביבות: 1000-1200 אני חושב שעדיף במקרה הזה ללכת על מסך 19', המחשב ישמש את הורי, ואני חושש שלמסך בגודל של 22' תהיה בעיה עם הרצולוציה הגבוהה וגודל הנקודה שתהיה קטנה מדי בשבילם, נכון שהתמונה תהיה חדה יותר, אך בגלל הגודל הקטן הם לא ממש יוכלו להינות ממנה (העיניים כבר לא מה שהיו פעם) כמו כן המחשב ללא כרטיס מסך ונראה לי שלמרות שמדובר רק על אופיס ואינטרנט עדיין לקנות מסך 22' ללא כרטיס מסך זה לא כל כך כדאי.... מה אתם ממליצים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שימושים: בעיקר סרטים, אבל גם בשביל משחקים. תקציב: בערך 1,000 שקל חשוב שיהיה רחב. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי במסך חדש : זה מעבר מCRT 19 לדבר הענק הזה.. הכל בהיר לי מדי.. גם כשיחקתי עם ההגדרות ההרגשה היתה כאילו הכל שונה מבעבר.. יש איזה אתר שמראה את ההגדרות המקסימליות לכל מסך,כך שיראו כמו שצריך ?.. או אולי מישהו כאן עם המסך הזה יכול לעזור לי בכיוונון שלו ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחפש מסך מחשב לבת הדודה עם הצרכים הדי בסיסיים של אינטרנט ואופיס ואולי פה ושם לראות סרט או סדרה על המחשב. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת קצת הסברים על הבדלים באיכות הצפיה בין מסך LCDTV לבין מסך מחשב בגדלים של 24-27" מדוע לא מומלץ מסכים גדולים LCDTV ולנצל את שני העולמות ללא קשר לרזולוציה הקצת נמוכה יחסית של LCDTV ולמרות שאין הבדל בין מסך FHD לבין HDR מבחינ ת תמונה היה לי פיוניר 50 " HDR עכשיו רכשתי את ה50" FHD את ההבדלים צריך לראות בזכוכית מגדלת של שען חרש המסך ישמש בעיקר אינטרנט ווידאו אשמח להסברים מפורטים
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
מאחר ויש עכשיו קהילה קטנה של משתמש 2709W תודות לאלכס אנחנו צריכים ת'ראד בשבילנו ולא רק הת'ראדים שלנו האישיים עם ההתרשמויות שלנו מהמסך. הייתי רוצה להמליץ לכל בעלי המסך שיש להם יותר ממסך אחד (כמוני) על תוכנת UltraMon http://www.realtimesoft.com/ultramon/overview/ בנוסף הייתי רוצה לדעת על איזה הגדרות שאר המשתמשים של המסך משתמשים
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נאלץ לקנות מסך חדש לאחר שהנוכחי שלי הלך לעולמו. השימושים הם סרטים,משחקים ומולטימדיה. אני רוצה מסך 24" טוב ולאורך זמן. לאחר עיון בפורום אלה המסכים מהזול ליקר: SAMSUNG SYNCMASTER 24" T240 PHILIPS 24" 240BW8EB HP 24" W2408H DELL 24" 2408WFP על מה הייתם הולכים ומה קונים? האם משהו התנסה עם כל אחד מהמסכים האלה? אודה לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שאלה:האם כול מסכי מחשב הLCD של כלל החברות עם פאנלTN מאופיינים בעיוותים כאשר מסתכלים מהצדדים או למעלה למטה? או שיש חברות שאין להם את זה?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח להשכיל ולדעת מה המשמעות של שני המושגים הנ"ל. לא בראשי התיבות של המילים שהן מייצגות אלא מבחינה מעשית. ראיתי שיש ניידים עם TFT ויש כאלה רק עם WXGA. מה יותר טוב? האם זה קשור לזה שהמסך מבריק? האם זה משפיע על האפשרות להשתמש במחשב לאור השמש? תודה
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
-
ראיתי מסך של LG ומסך ללא חברה מוכרת שניהם אותו מפרט אותה זמן תגובה רזולוציה ואותו גודל מסך ההבדל שLG זה עולה יותר בכמה מאות שקלים המסך בשביל סרטים ומשחקים. השאלה מה כדאי לי?!?!? ולמה?!?!
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
מבחינת איכות האם המסכים זהים או שה 2709 W מתפשר באיכות בגלל גודלו?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
אהלן חברים אני צריך מסך מחשב בגודל 22 או יותר.. התקציב הוא 1200 פלוס מינוס.. אין לי בעיה שתחרגו רק שיהיה מצויין בסרטים ומשחקים (אני גיימר) .. אשמח להצעות אני יודע שקראתי על Asus VW222U והוא מצויין השאלה אם יש יותר טובים ממנו ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-2709wfp.htm מדובר פה בעצם על 2709W או שקיים מסך שנקרא 2709WFP?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
היי בעבודה יש לי מסך ACER X193W שמתי את הסרט "האביר האפל" המסך מחבר לסויטש שאליו מחוברים עוד מסכים לשם בדיקה. סגרתי את כול האורות בחנות ועשיתי בדיקת זיהוי לזליגות אור. 50% קונטרסט 50% בהירות משומה הACER תחת מעטה שחור מראה מן נקודות קטנות כמו "רעש" \ "שלג" בתמונה. אפילו הT220 הראה רעש מסוג זה,שלא לדבר על הXEROX M7W. כול המסכים שיש לי שם כולל הT220 הראו זליגות אור מציקות משו לעומת הACER שהראה מיעוט של זליגות. האם ניתן לתקן את הרעש בתמונה? לצערי מכיוון שאלו מסכי תצוגה אין לי אפשרות לבדוק מול אותו מסך חדש מהקופסא בכדי לראות אם הרעש בתמונה כביכול נוצר מבעיה במסך ולא כחלק מהפעולה הטבעית שלו. איך קוראים לתופעה המדוברת והאם היא תופעה מוכרת במסכי הLCD? בתודה מראש Guardi…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את הXBOX360 שלי למסך המחשב... ורציתי לדעת האם המסך הנ"ל תומך ב720P וכדומה...
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
בוקר טוב. ישנם פנאלים שונים למסכי מחשב ורציתי לדעת, איזה פאנל עדיף כאשר בוחרים מסך מחשב. כמו TN וכ'ו... אשמח לקבל את ההבדלים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איזה מסכים יותר מומלצים של חברת samsung או של חברת LCD} LG?
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
מסך מתאים לעבודה ממושכת ומדוייקת על פוטושופ וכו' קניתי ASUS MW221C מסך מדהים חד ונוח לעבודה אבל... אחרי חודש המסך פשוט נהיה שחור..הוא עובד אבל אין תמונה הביאו לי אחד חילופי ואחרי שבועיים...אותו הדבר החזרתי אותו וקיבלתי זיכוי.. אשמח להמלצות על מסכים אחרים ואולי גם לדעת מעוד מישהו שרכש את המסך הנ"ל תודה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך 19' של חברת CTX בן 3-4. לאחרונה הפסיק המסך המסך לעבוד (נדלקת נורית בקרה ירוקה וזהו). מסרתי אותו לתיקון, והטכנאי שבדק אותו אמר שמדובר ברכיב שרוף על הלוח ושתיקון שלו יעלה כ-500 ש"ח והוא לא ממליץ. לדבריו כדאי פשוט לזרוק אותו לפח. שאלתי: האם נשמע סביר שמסך כזה מושבת אחרי 3-4 שנים? האם זה המוצא הכי כלכלי? תודה, אריק
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך BENQ T91W ,19 LCD,שהרזולוציה הטבעית שלו 1440X900 כשאני שם את הרזולוציה הAUTO ADJUST לא עושה את זה טוב והמסך חתוך לפעמים מלמעלה לפעמים מהצד לפעמים יותר לפעמים פחות. (ב1280X800 זה עובד מושלם) ניסיתי אלפי פעמים לעשות עוד ADJUST ולנסות בהגדרות הידניות של המסך חפרתי חפרתי ואין שם פתרון לבעיה. בדקתי באינטרנט ומצאתי שהבעיה הזאת קרתה לכמה וכמה מסכי LCD 19 לא זהים לשלי אלא לכולם היה משותף ה8600GT/S ,הכרטיס מסך שברשותי. אם מישהו יודע איך אני יכול לפתור תבעיה,אשמח לעזרה! תודה רבהה[br]פורסם בתאריך: 7.12.2008 בשעה 23:32:12 הקפצההבבקשה תעזרו זה ממש ממש חשוב =/
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת רכשתי אתמול את מסך ה Samsung T240. היו לי הרבה התלבטויות לגבי איזה מסך לקנות, היה לי ברור שזה יהיה מסך בגודל 24 אינטש וכמו מרבית חבריי הפורום גם אני לטשתי עיינים לכיוון ה Dell 2408WFP אבל המחיר היקר והעיכוב בהודעה על העדכון החדש הכריעו. לבסוף החלטתי שאם אני לא קונה את ה Dell, אני אלך על תקציב צנוע יותר של עד 2000 ש"ח. עשיתי את סקר השוק הנדרש, כולל התייעצויות בפורום הזה ולבסוף החלטתי ללכת על Samsug T240. אז התרשמות: 1. בהירות: מצויינת, פרטים חדים, טקסט ואתרי אינטרנט נראים מדהים. 2. זוויות צפייה: 160 מכל צד וגם מלמעלה נראה מצויין (מלמטה למי שזה מפריע המסך מחשיך). 3. קצב רענון: לא נרשמה ולו מריחה אחת בסרטים או משחקים. 4. מרחב עבודה: מד…
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהשאלה חוזרת על עצמה ועדיין: מהו מסך 19" 3:4 המומלץ (עם ציון סוג המסך) ??? (עבור האחראי, האם ניתן להוסיף דף המלצות עבור מסכי 19" בדומה לדף עבור 22" :s05:) תודה מראש עודד
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
כותרת
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-