עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by דורון220,

שלום לכולם, אני יודע ששאלה זו נשאלה המון אך עדיין לא מצליח לקבל החלטה. אני צריך מסך לעיצוב גרפי (משחקים פחות מענינים וכרגע גם לא אנימציות). נראה שעדיף לקנות את ה-971P, אך אני קורא גם ביקורוות הפוכות. מה אתם ממליצים?? 971P או VP930 תודה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  2. אהלן, אני זקוק לעזרתכם בהמלצה לרכישת מסך. אני עד היום (כ-5 שנים) השתמשתי במסך BDM4065UC, של פיליפס ואני מאוד מרוצה ממנו. לצערי לאחרונה החלו להופיע אזורים כהים, ואני שוקל כבר לעבור למסך חדש. אני מניח שדברים השתנו קצת בשנים האחרונות, אבל בגדול מסך עם מאפיינים דומים (מופיעים בקישור המצורף) יספיקו בהחלט. המסך ישמש בעיקר לעבודה גרפית (דו ותלת), אבל יהיה נחמד אם תהיה תמיכה לגימינג בסיסי (שוב, כמו במסך הנוכחי) הדברים החשובים לי הם: 1. שיהיה 40 אינטש (בממדים דומים לנוכחי - לא הארוכים עם הAPECT RATIO המוזר) 2. יתמוך ב-4K לפחות 3. שלא יהיה קעור, אלא FLAT 4. שיכלול יציאת DisplayPort 5. שיראו אותו דבר מכל זווית 6. במסך ה…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  3. ה-T220 בעל 2MS ויותר זול מה- T220P בעל ה-5MS אז מי יותר טוב למשחקים??? (המסכים 22") כמובן אם יש משהו יותר מומלץ באותו טווח מחירים אז עדיף..

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. איזה פאנל יש לכם..? A/C/S ואיך רואים את איכות התמונה..?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  5. Started by shashkavil,

הפרש המחירים בינהם הוא כ- 170 ש"ח לטובת ה- ASUS VM222U . האם שווה להשקיע את הסכום הנוסף ב- ASUS MW221C? האם יש הבדל משמעותי?

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  6. אין לי מושג במסכי lcd כרגע יש ViewSonic 19 e92f+ איך המסך W2221AוNu Tech ? http://zap.co.il/model.asp?model_id=473448 תודה.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  7. Started by ronish1,

מחירי 2 מסכי מחשב בזאפ : מסך T220 LCD גודל 22 אינץ' רחב רזולוציה 1680x1050של סמסונג עולה כ-1000 ש"ח מסך PrimeView PV17RV LCD בגודל 17 אינץ' רזולוציה 1024x768 עולה 1820 ש"ח מה, זה? טכנולוגיה שונה? תודה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  8. Started by yaron86,

אחותי מחפשת מסך מחשב השימוש הוא בעיקר שיוכלו לראות, לא משחקים, לא סרטים, פשוט שיוכלו לראות מה עושים ולגלוש באינטרנט, פייסבוק\צפיית תמונות וכו'... התקציב הוא 800+\- ... גודל מסך 19-22 אינץ' ללא רמקולים תודה מראש על ההמלצות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by יונדב,

שלום. רציתי לדעת מה זה אומר "זמן תגובה" (MS), ומה זה זמן תגובה טוב (למסך חדש) ומהו הזמן תגובה של המסך שיש לי עכשיו... בתודה, יונדב.

10. Started by kfir18,

שלום חבר'ה יש לי מסך LCD 17 אינץ' ואני לא יודע איך באמת כדי לנקות אותו.. שמעתי משו עם מטלית יבשה או מטלית רטובה או מטלית עם אלכוהול.. מה הכי טוב בבקשה המלצות ממי שמבין.. אחרי הכול אני לא רוצה ללכלך אותו עוד יותר או להרוס אותו.. תודה מראש!!

11. מעוניינים בתצוגה משנית קומפקטית עם קצב רענון גבוה שתוכלו לקחת בתיק שלכם? ה-ROG Strix XG17AHPE הוא התשובה שחיפשתם לכתבה

12. התקנתי את הדרייברים והכל, אבל השימוש בPERFECTSUITE הוא מאוד מסובך, רציתי לדעת האם יש פה מישהו שהגיע לכיול אופטימלי ויכול לעזור לי. יום טוב.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  13. Started by alfus73,

שלום, מבקש המלצה לרכישת מסך שיענה לדרישות הבאות: Lcd 22 אינטש מסך רחב 16*9 2ms בלי רמקולים חיבור DVI רזולוציה 1920*1080 אפשרות להטות לצדדים ולמעלה ומטה מיועד למשחקים,סרטים ואינטרנט. שכחתי משהו? תודה

14. איזה מסכים יותר מומלצים של חברת samsung או של חברת LCD} LG?

15. Started by Ro3eK,

הנה פרטים: LG L226WTQ wide screen , 2ms , contrust 1:5000, 1680 x 1050 באתר של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/l226wtq.jhtml האם הוא טוב? תודה...

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  16. שלום לכם, אני מעוניין במסך מחשב בסביבות ה-600 ש"ח, הגודל לא כל כך חשוב 19"-23". שימושי המסך הם בעיקר אינטרנט -קריאה + צפייה בסרטונים. יש מסך מומלץ או שבתקציב הזה עדיף ללכת לחנויות ולבחור ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  17. Started by darkquest,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך 22" כבר לא מעט זמן אני מתלבט בין המסכים T220P 2333SW שהם FHD או ה 2209WA שהוא נראה מסך טוב אבל הוא לא FHD אשמח אם יותר נתמקד ב 2333SW כי הוא נראה לי הכי אטרקטיבי מפניי שיש לו יחס אמיתי 16:9 ולא 16:10 והוא FHD המסך ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, ומעט משחקים...

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  18. Started by Cyron,

שלום יש לי מסך samsung 2033sw שהרזולוציה הטיבעית שלו היא 1600x900 כאשר אני מכוון על הרזולוציה הזאת 1/3 מהמסך חתוך לי, לא רואים את כל החלק התחתון (התחל שעון וכו'...) מישהו מכיר את הבעיה ??? תודה מראש. נערך, הדגם הוא 2033sw

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  19. נכון שפתחתי נושא.. אבל יש לי כמה שאלות כרגע חשובות כי אני רוצה כבר להזמין. אני די סגור על Dell 2007FP. על איזה חנות אתם ממליצים שנותנת אחריות לפיקסלים מתים ולבעיות אחרות? ואיזה חנות אפשר לסמוך עלייה שתביא לי את ה Dell עם הפאנל האיכותי S-IPS אם אני יבקש מהם? והאם יש איזו חנות שתיתן לי לבוא לראות את המסך לפני קנייה?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  20. קראתי 3 דפים אחורה ולא הצלחתי להגיע להחלטה. השימושים: משרדיים, אופיס, אינטרנט, קצת סרטים באיכות סבירה מכונן DVD פשוט במחשב (לא חיוני HD), קצת להכין תמונות מהמצלמה לפני מסירה להדפסה אמיתית (התאמת פורמט וקצת שיפור ניגוד עם PAINT SHOP), קצת משחקים "פשוטים" וישנים לילדים בגיל 8-12, מה שעובד על מחשב ישן מחשב -2.4 P4 עם כרטיס מסדרת 6XXX. המשתמשים יהיו גם אנשים מבוגרים וגם ילדים בגיל 8-12 כך שרצויה אפשרות התאמה ארגונומית בבסיס. או שזו טעות לחשוב כך? מבוגר שעומד ליד הילד מסתכל קצת "מלמעלה", הילד היושב על כסא מסתכל קצת "מלמטה". זה לגבי זויות הצפיה. מחפש מסך שבגובה שלו יהיה דומה למה שנותן היום מסך CRT 3:4 "17 ישן, האם "22 זה המתאים? או להתעקש על פורמט 3:4? יש חשיבות לגודל פונ…

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  21. Started by huckaujy,

תודה

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  22. Started by iporat,

לפני חצי שנה רכשתי מסך DELL 20 2007WFP המסך עבד מצוין רק שבימים האחרונים תמונות שיש בהם שמש בוהקת נהפכו לוורד וצבע כחול הפך לתכלת. בצעתי ריססט להתקנות יצרן וזה לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  23. Started by סתםאחד2,

הי! אני רוצה לקנות מסך בגודל ובתקציב הנ"ל אני גם לא רוצה שיהיה צר מידי.. ושיתמוך ברזולוציה 1280X800 יש חיה כזאת? (אם יש ושחורגת קצת מהתקציב גם אשמח לדעת..) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  24. Started by p1nHas,

ברשותי AMD 64 X2 dual core 5000+ וכרטיס מסך 8800GT . עד היום הייתי מחובר למסך 32 אינץ' רזולוצייה 1366x768 . כעת עליי לקנות מסך חדש , האם משחקים\סרטים יסחבו במסך LCD חדש ברזלוצייה של 1920x1080 ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. אני אשמח לקבל חוות דעת על שני מסכים הללו Dell IPS U2312HM או Samsung LED S24B750V אני מחפש מסך למשחקים ולצפייה באיכות hd אגב המסך סמסונג שאני רוצה לרכוש הוא מתצוגה ב 990 ש"ח ,כך שאין הבדל משמועתי במחיר בין מסכים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.