עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by TalSedaka,

שלום, אני יודע שזה לא קשור למסכים אבל מצאתי פורום מתאים לדיון הזה. אם אני אחבר מתאם למסך מDSUB לDVI ואחבר קבל DVI למחשב האם זה יפגע בביצועים? ואותו דבר די הפוך אם אני אחבר במחשב מתאם מDVI לDSUB ואחבר קבל DSUB למחשב - האם זה יפגע בביצועים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Nati.M,

אהלן חברים, הגיע אליי מסך 22' של אסוס, ורציתי להשתמש בו כמסך נוסף - הבעיה, יש לו שורה אנוכית של פיקסלים שמתה. ניסיתי לברר אם להחליף כבל יעזור, וניסיתי DVI במקום VGA, לא עזר. האם יש לדעתכם אופציה לסדר או שאבוד? מצרף תמונה מגוגל שמציגה הרעיון העקרוני של הבעיה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Shtupel,

ששוה את המחיר...והאם הוא טוב למשחקים? תודה!

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  4. Started by zedisdead,

אני חפש מסך 19 אינטצ שניתן לתלות על הקיר יש לי את הסמסונג 172T והוא תלוי על הקיר והוא כבר קטן תקציב לא משנה לי תודה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  5. Started by גילי21,

אני רוצה לקנות את המסך הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3454&CatCode=398 איך הוא בכללי? איך הוא ביחס למחיר? האם יש עוד מסכים בקריטריונים שלו פחות או יותר במיחירים יותר זולים? ואם הייתי לוקחת מסך עם נתונים קצת יותר טובים הייתי רואה את ההבדל? (כי אני מתביישת לציין שבחניות פשוט לא ראיתי הבדלים בין המסכים השונים .... :\)

6. Started by SensatioN,

אני רוצה לקנות את המסך הזה כבר מחר, מאז שהוא יצא כבר חלמתי עליו ועכשיו החלום מתגשם, קראתי מלא באתר הזה ובאתרים אחרים על המסך אבל אני עדיין מיתלבט בין ה-HC לרגיל... אני נוטה לכיוון הHC כי הוא גם יותר חדש וגם אומרים שהוא יותר טוב אבל יש בוא כמה בעיות אז מה כדי ?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  7. Started by assaf990,

המסך שמומלץ במדור מפרטים זה עם 5 מיליסקנד ואני מחפש משהו איכותי יותר 2-4 מילי. שימוש למסך: עבודה משרדתית, תיכנות לא בגרפיקה, קצת משחקים תקציב: גג 1000 שח תודה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  8. Started by Rating,

מחפש מסך חדש, בעיקר לגיימינג + סרטים, כרטיס מסך HD5850, בבקשה לא לעבור את ה-1300 ש"ח רק אם יש משהו הרבה יותר טוב עד 1350-1400 גג גג גג אז בסדר. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  9. Started by אליה אליה,

2K, פאנל IPS, גודל 27" ומטה, קצב ריענון 100MHz ומעלה (או שאולי כדאי להתפשר על 60MHz, עד כמה זה באמת משנה? אני שואף לתמונה כמה שיותר זורמת אבל ממש לא מתכוון לשחק במשחקי FPS ותורנירים וכו'). לגבי G-SYNC/FREESYNC, מוכרח שיהיה? והאם הטכנולוגיה של AMD מתאימה לכרטיסים של NVIDIA ולהפך. הכרטיס מסך כנראה יהיה RX 5700 XT או RTX 2070 SUPER תודה לכולם

10. Started by evgeni99,

שלום חברים מעוניין לשמוע חוות דעתכם על מסך הפיליפס הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781373 תדוה לעוזרים

11. אני מעוניין לקנות מסך שטוב במיוחד למשחקים כך שאני לא רוצה מסך רחב. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  12. Started by swisaman,

שלום! עשיתי downsampling היום ואני משתמש ברזולוציה של 1920x1200,הרזולוציה המקורית היא 1680x1050 בעקרון,השאלה שלי היא אם זה משנה באיזה רזולוציה אני משתמש בdesktop,אני רוצה להשתמש בnative,זה הכי נוח לי... זה משנה?או שזה משפיע על הdownsampling? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by 2130TOMER,

איך המסך הזא http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3241&category_id=9618eba332cd3187523f7822702b8b56& שמעתי שהוא המחליף של ה226BW זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  14. Started by Eugeny,

שלום! יש בבעלותי Asus ROG PG279Q. המסך ניקנה מ קי אס פי ו יש לו כ 4 שנים אחריות. אני חוזר לסימולטורי טיסה, ומחפש מסך 21:9 34 אינץ 3440x1440. בגדול אני מוכן לוותר על רפרש רייט, זמן תגובה, ו gsync, על מנת לקבל מבט פנורמי יותר. במידה והתעכזבתם מתמיכה ברזולוציה זו במשחקים רגילים, זה הזמן והמקום. ;D

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  15. קניתי מסך חדש של t220 ובמסך הזה הצבעים לא חדים כמו במסך הקודם שלי ה lcd 19 ובמסך הקודם שלי שיש לו פחות ניגודיות יש צבעים יותר חדים ויותר חזקים, פה זה אפור כזה והצבעים ניראים חלשים למרות ששיניתי גם את ההגדות ב דרייבר של נוידיה את ההגדרות בצבע,ועדיין הצבע דהויי כיוון שאני מחובר דרך כבר dvi התקנתי את הדרייבר של digital מהדיסק שהגיע ועדיין לא עזר,אני פשוט לא רגיל לצבעים האלו גם במשחקים שמים לב לצבעים חלשים

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  16. Started by nadavbu,

האם ה-LCD של Samsung 731BF הוא המסך הטוב ביותר שאני יכול למצוא במחיר של כ-1,400 ש"ח? טוב יותר מהמתחרה באותו מחיר של LG או כל חברה אחרת? תגובות והצעות יתקבלו בשמחה

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  17. Started by רינת22,

יש לי מעבד E6300 לוח 945 S-3 של ג'יגה בייט 1 ג'יגה זיכרון(בסטיק בודד) כרטיס מסך 7600GS איך זה הגיוני? התקנתי את הדריבירים של המסך

18. Started by a.li,

שלום לכולם, אני מחפש מסכים לעבודה משרדית בתקציב של עד 700 ש"ח, רצוי שיהיו שוליים כמה שיותר קטנים כי אני הולך לשים 2 אחד ליד השני. אך זה לא הפרמטר העיקרי, כמובן שאני לא רוצה מסך עם צבעים ובהירות ממש גרועים רק בשביל לקבל שוליים. כמו כן אני הולך לקנות באזור ה-6 מסכים אז אם למישהו במקרה יש מוכר שיכול לעשות מחיר יותר טוב בקניה כזאת, אני גם אשמח. תודה מראש לעוזרים!

19. Started by ARIK1984,

שלום יש לי מחשב hp pavilion DV6500 המסך שלו נדלק אבל אין תאורה כלומר רואים את הווינדוס אבל אין אור הוא כהה כזה מישהו יודע מה הבעיה? אשמח לתגובה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  20. Started by oazip12,

אהלן לכולם! הזמנתי באינטרנט מסך מחשב של סמסונג 22" מדגם 2233BW. זה מסך 1680X1050 שלחו לי מסך מחשב 21.5" מדגם P2250 של סמסונג 1920X1080 מבחינת תשלום, גבו לי אותו דבר - השאלה היא אם דפקו אותי... אני לא גיימר בכלל, וצריך את המסך בעיקר לעבודה משרדית ולצפייה בסרטים ניסיתי להשוות את ההבדל בפאנלים ולנסות להבין מה ההבדלים אבל לא הצלחתי, אנא - אולי מישהו יוכל לעזור לי?? תודה רבה רבה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  21. Started by Elad91,

צריך המלצה לחבר למסך 17" דק עד 1000 ש"ח. שימושים: טקסט, קצת מאוד משחקים. אני יודע שבתקציב כזה אי אפשר למצוא משהו טוב במיוחד, אבל בכל זאת, מה מומלץ לתקציב?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  22. ברור שעדיף פאנל איכותי יותר אך אין לי כסף לכך.............

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  23. Started by Naor2231,

רכשתי את המסך 4k הזה ורציתי לדעת מה דעתכם עליו? נרכש בעיקר לגיימינג. samsung u28e590d

24. Started by jackhammer,

LG http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3675&CatCode=552 סמסונג http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2663&CatCode=552 איזה מהם עדיף תתעלמו בבקשה מהמחיר, זמינות במלאי וכו'... אני גם ככה לא קונה מפה אני רק רוצה לדעת מי יותר טוב מבחינה טכנית אני די נוטה לכיוון הסמסונג אבל אולי אני טועה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. שלום רב, ביצעתי חיפשו מספר פעמים אבל ללא כל הצלחה. בעבר בפורום זה הראו השוואה בין מריחות במסך עם פנל TN (אני חושב סמסונג 22") לאי הופעת מריחות במסך DELL 2007 (אם אני זוכר נכון) זאת היתה השוואה של תוכנה שמריצה מכונית אדומה ובמסכים לא איכותיים רואים את המריחה. אשמח לקבל לינק לנושא המדובר תודה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.