מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות את המסך הזה בקרוב .. שימוש : משחקים (גרפיקה כבדה) סרטים HD ומולטימדיה וכו... רציתי לדעת איך המסך הזה מבחינת איכות, מהירות, יכולת ועומד לפי הדרישות שלי ? והאם יש מסך שהוא יותר איכותי מהיר וחזק ממנו? להזכירכם זה מסך 24 אינטש לד.. 2 MS 1:5000000 FULL HD 1920X1080 אשמח לקבל רעיונות ולקבל תגובות עליו למי שיש לו אותו ! תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
סוף סוף קניתי את המסך, והוא עומד יפה בציפיות. האכזבה היחידה בינתיים היא מההתאמה שלו לעבודה במצב אנכי (מסובב ב-90 מעלות על הפיבוט). במצב הזה החלק העליון של המסך נמצא גבוה וצריך להרים את המבט כדי לראות אותו. מאוד לא נוח. עם מסך 19 ברזולוציה של 1280x1024 לא נתקלתי בבעיה הזו וכמעט כל השימוש שלי בו הוא במצב אנכי. כנראה שהפיבוט ב-2209 (ובמסכים אחרים בגודל הזה או יותר) הוא פיצ'ר לפרוטוקול.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שאין לו חיבור HDMI. האם זה ישפיע על האיכות ? אני קונה כרטיס מסך 5870 AMD
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בעת התקנה של דרייור של המסך samsung bx 2335 אני נישאל אנלוגי דיגיטלי באיזה אפשריות להבחור אני בחיבור dvi
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המסך ואני בעיקר משתמש בו במשחקים וסרטים אז אתם יכולים להביא לי את ההגדרות שהכי כדי לשים לשימוש במשחקים וסרטים? ואם אלה שתיי הגדרות שונות אז אין לי בעיה כל פעם להחליף.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין כל מני סוגים של פאנלים של ips למשל hips sips וכו.. ומה זה 6 ביט 8, ו 10? יש כל כך הרבה חברות שיש להם פאנלים כאלה למשל פיליפס , דל, hp, איזו וכו.. מה ההבדל ומי מתמכה בזה הכי טוב אני מעוניין לקנות מסך איכותייי 23-24 אינטש.. המלצות וקצת פרטים לא יזיק?!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
למחשב לשימוש ביתי ,אינטרנט, סרטים ,וגיימינג קל עד בינוני. עדיפות לחנויות במרכז הארץ
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך מחשב טוב בגודל של 22" עד 24" למטרת גיימינג כבד (COD,FIFA,CRYSIS) וצפייה בסרטים. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח עם חריגה מותרת של עד 500 ש"ח. אני אשמח אם מי שיביא לי מסך טוב יפרט לי בדיוק גם למה הוא יותר טוב ממסכים אחרים, הכוונה שלי היא מה עושה את המסך הזה טוב לגיימינג. תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המליצו לי כאן על מסך ה2333T, ונפלה בחלקי הזדמנות לרכוש את הBX2335 במחיר דומה. האם המסך הזה מתאים למשחקים?(GTX460) איך הוא יחסית ל2333T? האם יש מסכים יותר מומלצים בטווח של עד 800 ש"ח? וקצת סטיה מהנושא, האם עדיף לקחת מסך LCD 32 אינץ' ולהשתמש בו בתור מסך המחשב? (HAIER L32K30) תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
וכמו כן רצוי שיהיה חיבור HDMI. והאם שווה לקחת LED? אין צורך להביא קישור לחנות אלא רק הדגם המומלץ. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי חיבור למסך LCD חדש עם כבל DVI. בהגדרות התבלבלתי ורשמתי מוניטור 2 במקום 1. המחשב לא מוכן להעלות את המסך. הוא לא מכיר אותו ונותן הודעת שגיאה. כרגע המסך מחובר בכבל השני שקיבלנו האנלוגי. איך אפשר לשנות את ההגדרות? תודה, שירי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה טווח מחירים עד 2000 ש"ח 24 -27 על הגודל של המסך אם אפשר המלצה מה הכי טוב לשימוש יום יומי לא משנה לי LED או LCD מה שחשוב לי שיראו ממש טוב במסך את המחשב (משחקים + סרטי HD) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המסך הזה http://skypc.co.il/pl_product~OP-RD09-4442~9~0.htm עכשיו רציתי לדעת אם יש למסך הזה אפשרות תליה על הקיר? ואם כן באיזה חנות(או אם יש בSKYPC) אני יכול לקנות את המתלה. ואם יש בגודל הזה(23") ובטווח מחיר הזה מסך משתלם יותר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מסך LCD לפני איזה 4-5 שנים עוד כשלא היה מודעות ל-HD. יש לי כרטיס מסך שתומך ב-HD. יצא לי לערוך קליפ HD לאחרונה, אבל יש לי רטט כזה או קצת טשטוש כשיש תנועות של אנשים או דברים כאלה. השאלה שלי היא האם זה קשור איכשהו למסך או שזה קידוד לא טוב שלי? גם בכללי, מסכי מחשב צריכים לתמוך ב-HD (מעבר לרזולוציה מקסימלית) או שהכול תלוי בכרטיס המסך?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מסך הייתם בוחרים ? : http://www.conrad.com/AOC-24-TFT-LED-E2440VA.htm?websale7=conrad-intπ=413813&ci=SHOP_AREA_17155_0413024 אני יכול לקנות אותו ב785ש"ח אחריות 3 שנים 22" - e2243FW - Monitor Display - AOC - Latin America אני יכול לקנות אותו ב 575ש"ח 3 שנים אחריות! LG E2240T LED Monitor - 21.5" Widescreen LCD Monitor (21.5" diagonal) - LG Electronics IN אני יכול לקנות אותו ב749ש"ח 3 שנים http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE1426E81 אני יכול לקנות ב 650 שח או שיש לכם המלצה אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן כולם אני חדש פה, היום הופיעה לי בעיה מאוד מוזרה במסך, הגעתי הביתה והדלקתי את המסך, הוא עבד כרגיל, ואחרי כמה שניות פתאום הוא החשיך בהדרגתיות עד שכמעט ואי אפשר היה לראות כלום. הרזולוציה והתצוגה היא אותה תצוגה, אבל הכל חשוך, מאוד. המסך הוא MAG 19", לצערי אין לי את שם הדגם המלא מכיוון שקניתי אותו לפני כמה שנים טובות (4-5 שנים). עכשיו הינה החלק הנחמד: פירקתי את המסך לגורמים ורציתי לראות מה הבעיה, עד שהגעתי לתאורה האחורית של המסך ושמתי לב שהיא פשוט לא עובדת טוב. פירקתי עוד ועוד עד שהגעתי לחלקי התאורה האלה: (סורי שהתמונה לצד) בכל מקרה רציתי לדעת כמה דברים: א. האם אתם חושבים שזה מקור הבעיה לחושך הפתאומי ב. האם אפשר פשוט להחליף את המנורות הללו והבעיה תפתר? ואם כן…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי באינטרנט שאנשים הצליחו לחבר ברזולוציה 1680x1050 את המסך על 75HZ אבל בדקתי בהגדרות של המסך (הגדרות תצוגה) וראיתי שהמקסימום הוא 60 , ואצלי הוא מוגדר על 59. אפילו שהעברתי ל 60 זה חזר ל 59 (באג?) הדרייבר של הכרטיס מסך הוא העדכני ביותר, אני עובד על WIN7 וכשאני מנסה להעביר מה Ati Catalyst הוא רוצה להעביר אותי לרזולוציה נמוכה יותר (1280x1024)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ראיתי כאן תגובות שונות , בדר"כ עם המצלצות על u2311h של דל, אבל מסיבות שונות יותר נוח לי לקנות סמסונג, ודווקא ראיתי שלא כדאי ללכת על ה-T2333 , יש משהו מקביל ל-u2311h אצל סמסונג? השימוש הוא למשחקים, אין בעייה לנצל את כול התקציב ואפילו לחרוג אבל אם אפשר לחסוך אז למה לא
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, חבר רוכש מסך ומתלבט בין שני אלו: http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4055&catid=3955&CatalogName=SAMSUNG http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4125&catid=3955&CatalogName=SAMSUNG מיועד למשחקים+סרטים, דגש על משחקים. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך "22 של UTOPIA ,נמצא ברשותי כשנתיים או שלוש. עד עכשיו עבד מעולה, לאחרונה, כאשר אני מדליקה את המסך לא מוצגת תמונה. ניתן לראות צללים על המסך כאילו הורידו את הבהירות שלו והכל שחור. גם כארש מכבים ומדליקים מחשד לא עוזר. ניסיתי לנתק את הכבלים ולנקות חיבורים עם קומפרסור לא עזר. יש לציין כי המסך נדלק לאחר מספר רב של נסיון כיבוי והדלקה כאשר בכל פעם שמדליקים אותו עולה תמונת המסך לשניה ונעלמת והבהירות והחדות משתפרות עם כל הדלקה וכיבוי עד ש"נתפס". אני עובדת עם וינדוס 7 והכל עבד כמו שצריך עד עכשיו. האם זה הזמן לקנות מסך חדש או שמדובר בבעיה במחשב עצמו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב על לקנות את LG e2441 או את Dell U2211H מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
איזה REVISION יש להם ? מישהו קנה מהם תמסך ויש לו אותו .. שיגיד לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
ככל שגודל המסך שונה, האם זה מעמיס יותר על כרטיס מסך/נייד שאליו אני מחבר את המסך? אם אני משתמש בנייד בלי לחבר מסך, הכל בסדר. אבל אם אני מחבר מסך 24 אינצ', המאוורר מתחיל לעשות רעשים כל כמה שניות ונדמה לי שהמחשב עומד למות עוד מעט. או שאני סתם פארנואי?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לרכוש מסך מחשב חדש לסבא שלי, הדרישה היחידה היא שהמסך ידע ואו יעבוד ברזולציה נמוכה, קרי פונטים, איקונים וכו' גדולים. תודה רבה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-